Sziasztok!
Kicsit sűrű volt a 7végém, ezért nem tudtam jönni.
Pézsé!
Ahogy Icsilya megválaszolta Neked, nekem rövid programom volt, sajnos az előzetes részében nem vagyok otthon.
Ami a 2 babát illeti, hát én is kettőt szeretnék. Örülnék, ha csak 1 is lenne végre, és nekem sincs soha rendbe semmi! A mensim épp ma jött meg 33 napra, de idén a 32 és 42 között bármikor. Ne keseredj, mert ha nem lesznek ikrek az elsőre, akkor majd nekimész másodjára kistesóért is!
Ka
tyerina!
Szép nagy és sok sejtet kívánok Neked holnapra!
Ja, és bár most már későn írok, nálunk az első alkalommal "lecseszték" a férjemet, mert 5 napig önmegtartóztatott. Azt mondták, hogy a legjobb a 2-3 napos.
Nem biztos, hogy jó, hogy egy hétig lakat alatt van...
Tudod, tökre egyetértek Veled az "elmondás"-ban. Nekem is szurkolt az összes barátom, a család, a kollégák, a kórustagok (mert éneklek), aztán meg mindenki tökre sajnálkozott. Azt vettem észre, hogy én könnyebben vettem az akadályt, de már a 4-5. "részvétnyilvánítás" után az agyamra mentek, pedig mindenki annyira kedves volt! Szóval én sem akarom megosztani senkivel, csakhogy a család úgyis tudni fogja (legalábbis egy része, mert különben sértődés lesz). A baj: a kollégák. Egy-egy napra eljönni túl "átlátszó". Lehet, h ki kéne magam íratni influenzával???
Iza!
Nem Menocur, hanem Menopur. Legalábbis én azt kaptam. Az a Gonal-F-nél annyival jobb, hogy a Gonalban csak Ösztro van, a Menopurban pedig Ösztro és LH is. Nekem ennyit mondott a dokim.
Melcsi!
azt hiszem, saját magadat buktattad le azzal, hogy a neved Melcsi 1967.
Úgyhogy október 2-ára boldog 39. szülinapot!
Zsófi!
Azért kicsit hadd szorítsunk Neked is a holnapi naphoz!
Szia Hajni!
Bár máshová szoktál írni, azért remélem üdvözölhetünk köztünk! Nagyon drukkolunk, hogy az a pozitív tesztet okozó kis mazsola még közel 9 hónapig csücsüljön benned!
Szia Mereszt!
Üdv közöttünk! Nekem a férjem adja a szurikat, nagyon megnyugtató, mert sziszeghetek, ha fáj, és olyan jó, hogy Ő is benne van teljes erőbedobással. Van, aki magának szúrja, én nem tudom megtenni. Egyébként pici szúrások, mert már nagyon ügyi szurik vannak, a Gonal-t általában már tollban kapjuk, szinte meg sem érzed. A Decapeptyl meg össze van állítva, az sem különösebben fáj. Lehet, h picit csíp esetleg, de az a tapasztalatom, hogy nagyobb az izgulás, mint maga az egész szúrás!
Hangulatváltozásom nem nagyon volt, és hízni is csak 2-3 kilót sikerült, az is inkább csak a vége felé, amikor már hipereztem, mert sajna nekem továbbszaladt a stimuláció, mint kellett volna. De ha ide írogatsz, és olvasol bennünket, akkor levezetheted az esetleges hangulati problémákat!
Szerintem nem lesz gond a fizikai munkával sem. Majd az ET (beültetés) után elég lesz pihenned. Illetve, ahogy Melcsi írta, már a repesztő szuri után sem kéne fizikai munkát végezned! De tényleg!
Anna!
Bár én még nem voltam itt, mikor Te utoljára ittjártál, de azért szívemből gratulálok, és ez megint egy tök pozitív eset (szó szerint), ami minket is doppingol!
Kismókus!
Üdv. újra itthon! Ismét köszönjük a csodás táblázatot Sziporka!
Remélem ízlett az utolsó fogigátló! Sajnos, többet már nem érezheted ennek a csodás pirulának a kellemes ízét!
Orsi!
Kellemes újrakezdést!!
A végére meg: +++
Ági!
Csuri-csuri-csuri!! Gólyák elküldve!
Pompomlány!
Üdv itt! Egyetértünk, sok különbözőség van a stimukban, és hogy ki hogyan reagál. Vannak közös vonások, na meg a cél egy!
De ahogy már korábban írtam egyszer, mi NŐK vagyunk, és meg tudunk küzdeni az ilyen-olyan fájdalmakkal, kellemetlenségekkel.
Én nem láttam a Magellánt, de ahogy írtok róla, ismét remek műsor lehetett, mint a múltkor a Balázs-show
, amiben csak sajnáltak bennünket, de igazából a világ nem tudott meg semmit az egészből. Na, mindegy, végül is az a fontos, amit mi érzünk, mi tudunk! Úgyis mindenki a saját bőrén tapasztalja meg a dolgokat!
Ha valaki még nem kezdett bele, de érdekli a dolog leírása, akkor ajánlom figyelmébe Bencsik Andrea: Várva várt babák - lombikbébi történetek c. könyvét. Ott tényleg részletesen le van írva minden, a végén pedig már szült édesanyák mesélik el a saját lombikjuk történetét.
Rólam annyit, hogy ma megérkezett télapó, a 33. napon. Nálam ez nem meglepő, mert 32-42 között bármikor előfordul. Holnap ráveszem az uramat, hogy menjünk a dokihoz felíratni a Gynevac-ot. Valaki mostanában vett? Kap6ó egyáltalán?
Szép estét mindenkinek!!! Puszi!