Szió Lányok!
Szia Tündus!
Ne bolondozz, egyáltalán nem csúsztál ki az időből
Kollega-és barátnőm most 34 évesen várja az első babáját, 6 hónapos, neki a 4. hónapban jött össze a pici, és mivel ő is-hozzánk hasonlóan- parázós, 2 hónap után már ment a dokihoz, hogy ő biztos öreg. A nőgyogyi erre szabályosan kiröhögte. Fuldoklott a röhögéstől, majd utána közölte, hogy ne vicceljen már, mert itt fog kimúlni a nagy viháncolástól, teljesen egészséges, fizikailag, szellemileg mind teljesítőképessége csúcsán lévő nő. Úgyhogy szerintem se aggódj. Különben is, allítólag a 30 éves kor felett született babák sokkal kiegyensúlyozottabbak
Anyósod egészségügyis? Vagy csak javasolta a vizsgálatot? Szerintem is jó ötlet egyébként, nagyban megnyugtatja az embert a tudat, hogy minden rendben van odabenn, és nem fizikailag lehetetlen, hogy jöjjön a baba, csak még nincs készen a "leköltözésre" a picúr
Férjecském hálistennek szintén nagyon megértő, bár szerintem azért a lelki oldalát annyira egy férfi nem érzi át...nem érti pl., hogy miért siratom meg minden hónapban a menstruációmat. Mert hogy szerinte még nagyon fiatalok vagyunk, és semmivel nem vagyunk elkésve, úgyhogy felesleges nekikeseredni, de nekem ez akkor is "kudarc", vagy nem is tudom, nem ez rá a megfelelő szó...na mindegy, szerintem úgyis érted:)
Neked hogy megy a hőmérőzés? Én tök ellentmondásos afdatokat kapok, pl. a nőgyógyász mikor kivizsgált, a 12. napomon már talált egy szép, nagy, érett tüszőt, tehát elvileg 2-3 napon belül meg kellett hogy legyen a tüszőrepedés, de a hőmérsékletem csak a 19. napon ment fel 31,7-re
nem igazán értem, és ez minden hónapban így megy...kérdeztem tőle, hogy lehetséges-e, hogy lehetséges-e, hogy egy 12. napon érett tüsző csak a 19. napon reped, azt mondta, ha hosszú a ciklus, elképzelhető, de az enyém 27 nap, úgyhogy hosszúnak semmiképp nem nevezném...szerinted?
Elevitet én is szedek, bár elég rendszertelenül, mikor eszembe jut
de fent emlyített kolleganőm nagyon javasolja. Na, most megyek dolgozni, de írj, ha tudsz, mik a hírek, hogy haladtok:)
puszka