Új privát üzeneted érkezett!

Hát az az igazság,hogy én nem tudok szex nélkül élni!Nekem nagyban meghatározza az életemet!!Majd élvezem én a süket Britek helyett is csak szóljanak!! :lol: :lol: :lol:
Ja azért nem vagyok ám szexmániás csak szexuálpata!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Háááát,a buli mérsékelten sikeredett jóra.Kihagyható lehetett volna. :?

Zsani!
Igen,Szonja imád a nagymamáinál/val aludni.Ezért is vagyunk nyugodtak ha velük van.Thomas a Kristály üzletházban van?
Dáridózóban ilyenkor(szombaton)nem discozene van ugye?
Örülök,hogy Virág már a régi vidám kislány!

Gabóca!
De rendes ez az apa,hogy borral kényeztet.
Az emberek simán végignézik ahogy egy anyuka csetlik-botlik a kisgyerekkel és a babakocsival és nem segítenek.
Nemrég volt egy rossz élményem,igaz én nem gyerekkel voltam hanem a szörnyen nehéz futópadot cipeltük a kolleganőmmel.Cipeltük,ez túlzás,szerencsétlenkedtünk vele és egy bunkó pasi az üzlete ajtajából végignézte ahelyett,hogy segített volna.Olyan mérges lettem,hogy azt mondtam neki:sose álljon fel a f...a! :twisted:

Rik!
Ti is jártok szórakozni a férjeddel?

Katus!
Gratula Máté önálló lépéseihez!

Viol!
Tudom mi a sógor... :D :D :D .Kellemetlen dolog. :D

KépKép
eszti76

Eszti!Sajnálom,hogy nem sikerült úgy a buli ahogy szeretted volna!!De legalább aoa is ott volt!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen aranyos volt tőle megis lepődtem!! :lol: :lol: :lol:
Igen vannak ilyen parasztok sajnos én sem tudom megállni,hogy ilyenkor oda ne ugassak valamit bár nekem eddig amióta Levi megszületett egy negatív élményem volt pár hónapja buszra fel és leszálláskor!Két tipikus bunkó paraszt munkást fogtam ki!!
De sajnos nem tudjuk ezeket sem elkerülni!!

Katus,Nercsi!Sajnos nem 100%,hogy tudunk találkozni,mert a hétfői napom már teljesen bevan táblázva a kedd délelőttöm is és a délutánom szerda délelőtt megmár a Balázs jön.Majds megpróbálok valamit,de nem 100%-k!!Elnézést!!
Vendég

sziasztok!!

megvannak a képek cd-n.Ha apa megjön holnap akkor feltetem vele.Izgultok mi??? :wink: :wink: (vicc volt,lehet nem is vagytok rá kiváncsiak!!)

Eszti

hát nem jo ha nem ugy sikerül egy buli ahogy eltervezted,dehát....talán legközelebb.Mi nem járunk bulizni,vagy 5 éve nem voltunk sehol.Most meg bizti nem mert Petra kib......tt anyás lett.Még éjszaka is felkel anyázni... :cry:

Zsanett

(na védre tudom a neved :D ) nagyon örülök hogy eljutottál kicsit kikapcsolodni!!!
Azt elhiszem,hogy nem hevered ki soha atiteket ért megrázkodtatást,de hidd el halványodni fog az emléke.Jol végződött végülis ez az egész.
Az én testvérem 9 honapos magzat korában meghalt anyukám hasában!!13 éves voltam,tehát nagyon vártam a kis öcsém jövetelét.Erre egy hajnalon arra kellett ébrednem,hogy az anyukám életéért küzdenek az orvosok.Én nagyon megértelek téged,és eggyütt érzek.Hidd el az évek mulásával jobb lesz,és pláne ha megszületik a kistestvér!!!Én nagyon szoritok nektek,hogy igy legyen!!!

viol

Köszi,Réka jol van már.Nem fáj már a hasa,és nem is jött meg. :lol: :lol: Azért ennek örülök!!
Vendég

esztermami

küldtem emilt!!!
Vendég

Rik!Hú ez nagyon szomorú.Sajnálom!!!Biztos nagyon megvislte az egész családoT!!
A képekre pedig kiváncsiak vagyunk!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rik!
Ez borzasztó lehetett!Anyukád mennyi idő alatt tudta ezt feldolgozni?Mi történt a babával?Ha sebeket tépek fel a kérdéseimmel bocs és ne válaszolj.
Petra anyuddal sincs el?

KépKép
eszti76

Gabóca!
Mizujs a barátnőddel és a babával a pocakjában?Mész holnap hozzá?

KépKép
eszti76

Igen megyek hozzá holnap!Felmennek Pestre a héten és megcsináltatják azt a vérvételesdit!!De már nem idegeskedig már megnyugodott!!
Vendég

Na én mára búcsúzom majd csütörtökön jövök v. még szerda este! Addig is jók legyetek enyetek,igyatok csináljatok mindenféle csúnya dolgot!!

Jó éjt!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk! :cry: :cry: :cry:

Rik!

Nagyon sajnálom a történteket!
Szerintem én is tipikus bak vagyok, de szerintem a vizőntő sem egy egyszerű dolog, férjem az! :lol: :lol: :lol:

Eszti!

Egy nagy buliban benne vagyok! Jövő hét??? :lol:
Kép

Gabó!

Nem baj, majd talizunk, ha ráérsz!
Köszi, ha kell akkor majd szólok, nagyon köszi anyudnak előre is!

Minden kis betegnek jobbulást!
Kép

Anita!

Boldog Szülinapot!

Kép

Viol!

Gyógyszertári szakasszisztensi suli.
Hétvégén ha jó Erikának, és persze nektek elugranánk a lemezekkel.

katus78

gabo Eszti

hát már nem nehéz beszélni rola,de akkor nagyon megviselte acsaládot,hiszen amilyen váratlan bébi volt annyira vártuk.
Anyukám este,fürdött,ahogy ki akart lépni a kádbol,hatalmas vértocsa kerekdett alatta.Ahogy szolni akart a Jenőnek(élettársa)elájult.Jenő meghallotta,ahogy elvágodott.Mentőt hivott.Azok bevitték.Ott már csak anniyt mondtak neki,hogy ababa meghalt,most az anyu élete a tét.Mind később kiderült perceken mulott az élete.A mméhlepény szakadt le a méhfalrol.A baba,azonnal meghalt benne.Kisfiu lett volna,Norbi.Ebben az volt a szörnyü,hogy miért történt nem tudni...azota nem beszélünk otthon rola.(pedig már 17 éve történt).Anyukám ápr.-ban azon a napon mindig nagyon szomoru,de szerintem már nem olyan élesen rossz emlék.Értitek,hogy gondolom!!!

Na evezzünk más témákra.Eza gabo tényleg nem semmi,minden második hozzászolásában szoba szexel.Nem is ismerek még egy ilyen csajszit.Persze ezt nem rossz értelembe irtam,birom a csajt nagyon,és már hiányozna ha nem irna hasonlokat!! :D :lol: :lol:
Vendég

szia Katus!!!
üdv itthon !!!
Mizujs Mátéval???
Te jársz a gyogyszertári asszisztens suliba???Lesz kitől kérdezni,mire milyen gyogyszert adjunk.Homeopatiás szereket us tanultok???
Nekem a picilány vizöntő.Hát nem semmi,amilyen akaratos.Nem szoktunk mi ehhez egy nyugodt mérleg után...Férjed is "hisztis"? :)
Vendég

kérdeztem multkor tőletek a Nicika kismama hova lett???eltünt csak egyszerüen???
Vendég

köszi Eszter a jelőlést!!
Egy-kettőtöket bejelőltem az iwiw-en,ne ijeddjatak meg :P :P
Anita köszi a visszaigazolást!!!
Mizujs veled???Miért nem irsz???
Vendég

ijedjatak=ijjegjetek(már nem tudok helyesen irni se)
Vendég

Sziasztok!!!

Na, mi is hazatértünk!!! Szupi volt otthon. :lol:

Rik, Nicikának most nem jó a gépe, azért nem ír. De remélem még jönni fog. A tali után (mikor is volt??) még írt párszor, aztán azóta se kép se hang. :(

Gabó, akkor majd legközelebb!!!

Egy buliba én is benn vagyok!!! Egy fergetegparty?????? :lol: :lol:

Viol, Katus, nekem is jó a hétvége.

Katus, Máté nagyon ügyi!!! :lol: :lol:

Képzeljétek, múlt vasárnap volt anyu névnapi bulija. Most kérdezem tőlük milyen volt, mire közlik, hogy, csak a vége nem volt jó. :?: :?: :?: :?: :?: Apukám rosszul lett, mentőt kellett hívni. Hát majdnem lefordultam a székről. A mellkasa szorított. Ez vasárnap volt, de már szombaton is rosszul lett egyszer, amit csak a mentőben vallott be.
A kórházban ekg-ra tették vért vettek, de nem találtak semmit, így haza is engedték. :shock:
Az unokatesóm Mosonmagyaróváron a kardiológián dolgozik, ott szerzett protekciót, oda mennek holnap terheléses vizsgálatra. Annyira félek. Remélem nem komoly. Eddig szedett szívritmusszabályzót, meg vérnyomáscsökkentőt. Az új háziorvos meg új gyógyszert írt neki, reméljük csak az kevert be neki.

Na megyek, hosszú volt a hétvége.

Jó éjt!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Holnap megyünk dokinénihez kontrollra, szerintem meggyógyultunk. Van kedve valakinek sétálni, játszóterezni v. hasonló kedden?

Általában 3 körül tudunk indulni és kb. 6-1/2 7-ig bírjuk. :)
Remélem, nem fog esni. SZívesen elsétálunk relatív messze is.

KépKép
KépKép
esztermami

Erika!

Nagyon szorítok, remélem csak a gyógyszer kevert be.
Apukámnak is az volt pár hónapja.

Rik!

Hát igen nagyon hisztis tud lenni szegényem, meg örült makacs, önfejű, na meg sorolhatnám.......vagy lehet egyszerűen csak férfi :lol: :lol: :lol:
Homeopátia külön tanfolyam, kicsit konyítok hozzá, még a pécsi patikában tanultam kicsit, mikor ott dolgoztam, ott nagyon sok homeopátia volt, Pécsen a legtöbb.
Férjem ért hozzá, ő gyógyszerész.

Esztermami!

Mi benne vagyunk a séta, játszótér, stb, Máténak is megfelelő az időpont,már csak egyszer alszik.
Mi a füredi sétányon lakunk.

Jó éjt!

katus78

ezstermami!!!
merre laksz???én is szivesen benne lennék egyszer egy ilyen játszoterezésbe.Bár sajna nem most,mert 3-ra fogászatra megyek!!!De utána valamelyik nap,pl.csütörtök egy Erzsébet kert kinek tetszik???

Erika

hát remélem én is hogy csak a gyogyszer kevert be neki!!!Azért persze egy ilyen terheléses vizsgálatra szükség van,az meg szuper hogy van protekciotok!! :lol: :lol:

Katus

akkor Ti "könnyen " vagytok egy betegségnél,legalább van szakértő a családba!!Mekyik patikában dolgozik a Te konok férjecskéd???
Vendég

ezstermami!!!
merre laksz???én is szivesen benne lennék egyszer egy ilyen játszoterezésbe.Bár sajna nem most,mert 3-ra fogászatra megyek!!!De utána valamelyik nap,pl.csütörtök egy Erzsébet kert kinek tetszik???

Erika

hát remélem én is hogy csak a gyogyszer kevert be neki!!!Azért persze egy ilyen terheléses vizsgálatra szükség van,az meg szuper hogy van protekciotok!! :lol: :lol:

Katus

akkor Ti "könnyen " vagytok egy betegségnél,legalább van szakértő a családba!!Mekyik patikában dolgozik a Te konok férjecskéd???
Vendég

Sziasztok!

Látom már valaki hiányol.Megvagyunk,minden rendben van nálunk,csak mióta Dávid megy egyedül,állandóan a nyomába kell lennem,mert mindig valami rosszaságot talál ki.De gondolom ismerős a dolog páratoknál már.
Elég zsúfoltak a napjaink.(Most is épp egy papírcafatkák vettem ki a szájából)
Apánk dolgozik reggeltől estig.Most már nem megy ki Németbe.Nem tudja itthonhagyni a családját!!!És ugyebár ha dolgozik egész nap,kettesben vagyunk szinte majdnem mindig.Mi intézzük az összes dolgainkat.Délelőtt csavargunk,elintézünk mindent,délután pedig "kicsit"varrunk,játszunk!
Múlt héten bababuliba voltunk,aztán hétvégén szülinapom volt,és kaja volt.Úgyhogy nem unatkozunk,ezért nem jövök olyan sűrűn.

Katus(Tanti,nekem ez jobban a számra áll):képzeld a Briginek is lesz babája.Tudod ki ő?Osztálytársam volt modellező előtt,és utánna még sokszor jött át hozzánk.

Na most ennyit magunkról,mert megjött a segítségem!!!

Azért még dobok egy képet a manóról:

Kép

Kép

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva! Hétvégére haza tudott jönni apum Németországból, már 3 hete kinnt volt, úgyhogy szüleimmel töltöttem a napokat. Ma meg ment vissza még 2 hétre. :cry: :cry:

Nercsi: Reméljük semmi baja Apukádnak!!!

Esztermami: Köszi mégegyszer a meghívót az iwiwre!! Ne nevess ki de meg tudnád mondani az a térképes nyavaja mit tud?

Rik: A hideg kiráz!!!! De nem feszegetem a témát!! Amióta babát várok képzeljétek az öregek, (pl: mamám) jönnek a történeteikkel hol született szellemi fogyatékos,mozgáskorlátozott, halvaszületett baba.... Leugattam a fejét!!!!!!!!!!!
Miért kell az öregeknek paráztatni?

Tiszta nátha vagyok 3 napja! Azt sem tudom mikor voltam utoljára megfázva, de ilyenkor muszáj neki? :)

Na ezt még elmesélem:
Interspárban a héten 45 percet álltam a barátnőmmel a pénztárnál 5 egyetemista mögött. Vacakolt a pénztárgép! Mire odaért mögém egy nyanya,addigra szóltak, hogy a mellette lévő kasszához pakoljunk át. Az egyetemisták előröl pakoltak, én meg megfogtam a kicsi pakkom(2 zsemle, szőlő,tej,1kg husi) és hátulról elkeztem megkerülni az édességes pultot a két kassza között. Mire a nyanya nekitolta a kocsiját a pultnak és odapréselte szó szerint a barátnőmet nehogy kielőzzük. Úgy elkapott az ideg, hogy megfogtam a kocsiát és erővel eltoltam vele együtt. :oops: Annyit mondtam neki: Az eszem megáll milyen emberek vannak!! Mire a képembe vigyorog és azt mondja meg ne álljon az esze! :twisted: :twisted: Na én úgy beolvastam a nőnek, hogy szégyelje a pofáját, hogy itt állunk 3/4 órája és fél percen szarakodik! Mire beszól, hogy szégyellhetem magam, ilyen fiatalon hogy viselkedek!! És vigyorgott teli pofával!!:twisted: :twisted: Több se kellett nekem, úgy nekiálltam a nőt szidni, hogy jött a biztonsági őr!! (aki persze rámmosolygott, igazat adott) A pénztáros csajnak is tetszett az előadás, kaptam egy csomó pontot amit gyűjtögetni lehet :lol: :lol: :lol: Hát én nem szoktam ám így viselkedni, de ez olyan 2 éves feszültség kirobbanás volt belőlem asszem. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta

huu,látod milyen hülye vagyok,ilyeneket irogatok,mikor te is a nagy napra vársz!!!Ezer bocs!!Mentségemre legyen irva,nem is a terhesség miatt irtam le,hanem a Zsanettnek,hogy "gyengül"a fájdalom az idő mulásával!!Anyukám 40 éves volt,Te meg 22.Ugyhogy no para.Te egy fiatal szervezet vagy,nem lesz semmi gond!! :P :P :)
A férjuram ismer Téged.Az iwiwen néztem a képeidet.Erre ő:Ezta csajt ismerem,osztálytársam!!Te is 4.-es gimis vagy az Eötvösbe??Eddig ezt nem is irtad!!!Ha pEtrám elalszik teszek fel Horvátországi képeket,akkor kifigyizheted a Gyulát!!!
Vendég

szeszike

nagyon suép fidad van!!!Miért nem jelentkezel gyakrabban??
Vendég

sziasztok!

hát a dokinénihez nem jutottunk be annyira sokan voltak, d emár tényleg jól vagyunk, szóval szívesen sétálnák.

Katus, Rik,
mi a József Attila lakótelepnél a meg nem épült Matáv pályánál lalunk. Ti hova szoktatok menni? Nekünk igazából mindegy. Azt is lehet, hogy találkozunk a SZéchényi téren 1/4 4-kor a psta magasságában középen. Megfelel?
Mi kék pierre cardin babakocsival leszünk. Szerintem talén csak megismerjük egymást. ELküldöm a mobilom privin, csak, h. ha valami gond lennne tudjunk kommunikálni.

Rik,
szerintem csütörtök is jó lesz. ERzsébet kert ráadásul nekünk nagyon jó, esetleg át lehet menni a GYík játszóterére is. zerdán konkretizálhatjuk.

Nitta,
klassz voltál a sparben, teljesen megértem. Egyszer csináltam hasonlót egy öreg mukival, bár azért nem jutott biztonsági őrig a dolog, de nagyon megértem az idegességedet. Iszonyatosak tudnak lenni. Vajon mindannyian meghülyülünk öregségünkre?

A wiwen a térkép főként arra szolgál, azt hiszem, hogy egy térbeli ábrán láthasd a kapcsolataid típusát. Ha jól sejtem a szociológusok szoktak ilyesmit elemzésekhez használni, de nem biztos.

sszép napot!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Anita!

Nagyon aranyos Dávid!:)
Sejtem ki lehet a Brigi, nincs egy képed róla? Nem volt veletek Pécsen bulizni???
Hívj nyugodtan Tantinak :D

Esztermami!

Oké, akkor a posta előtt holnap! Mi a Híd utcába szoktunk menni, de az nektek nagyon messze van. Ti oda a lakótelepre?
Küldöm én is a számom!
Mehetünk az Erzsébet kertbe is, vagy majd megdumcsizzuk.

Rik!

De jó csütörtökön, akkor téged is megismerhetlek, persze ha én is jöhetek veletek :)
A férje, nem patikában dolgozik, hanem gyógyszergyárban.
Én a Segítő Máriában dolgoztam.

katus78

férje=férjem :lol: :lol: :lol:

katus78

Sziasztok!Lányok ha ráérünk akkor Virággal mi is mehetünk?
kola2

Zsanett,Katus,Esztermami!!!De jo megismerhetlek benneteket!!!Juhé!!Nagyon várom !!Szerdán még ledumáljuk,jo???Jaj,nagyon örülök,remélem összehozzuk!!
Vendég

De jó, de jó!!! :D :D :D

katus78

Katus:Nincs róla képem.Azt nem tudom,hogy ő volt e velünk Pécsen bulizni.Ja,egyébként most olvastam vissza.Engem köszöntöttél fel tegnap?Köszönöm szépen.Honnan tudtad iwiw-ről?Ja,most töltöttem be a 20-at,tegnap. :lol: :lol: :lol:

Rik:Azért nem tudok gyakrabban jelentkezni,mert nem igen tudlak titeket követni.Nagyon sok lenne visszaolvasni.De majd megpróbálok többször jelentkezni.Legfeljebb csak magunkról számolok be,ha nincs időm visszaolvasni.

Most pont alszik Dávid.

Múltkor,aki fennt van nálam az iwiw-en megnéztem a képeit.Nagyon édik a gyerköcök.És az anyukák is jól néznek ki.(nem kell félreérteni a dolgot! :oops: :lol: )
Na de a Gabó dereka különösen feltűnt.Mocskos vékony vagy Gabó!!

Milyen jó nektek,hogy ti is páran össze tudtok futni.Én is szívesen megismernélek titeket!!Majd lehet,hogy egyszer...
De ha valaki véletlen erre Baja felé jár,nyugodtan nézzetek be hozzánk.Lehet,hogy nem olyan fini a kávém,mint a Katusé,de meg lehet inni ezt is.

Sziasztok!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

szia Anita!!!
milyen szemtelenül fiatal vagy!!!De gratulálok,a szülinapodhoz természetesen!!!
Soproni voltál eredetileg?vaggy hogy kerültél ebbe a topicba??
Gyere sürübben,ha tudsz!!!
Vendég

Rik:Még adjál hozzá azért 7-et.
Nem,én mindig is bajai voltam,csak a bajai topikba egyszercsak feltűnt a Katus.Mivel ő itt járt modellezőbe 1 évet,és osztálytársak voltunk.És itt a neten összefutottunk.Így néha szoktalak követni titeket,hogy mi van veletek.Tudod a bajai topik nem nagyon pörög.Most is már 21.-e óta nem írt senki.3-4 en vagyunk,akik összejárunk,senki több nem ír hozzánk.Biztos félnek tőlünk! :lol:

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Anita!

Elárulom Viol, köszöntött elsőnek, ő volt a szemfüles, szerintem az iwiw-en nézte meg, de majd ő elárulja. :wink:
Jaj, te már ilyen öreg vagy, én a 17-et töltöttem. :lol: :lol: :lol:
:lol: Én is, megnéztem a te képeidet, szerintem a te derekad sem vastagabb, mint Gabóé, de tény, hogy Gabó nagyon jól néz ki!

Köszi az invitálást Bajára én szívesen mennék, jó volna a suliba is benézni. Starkról nem tudsz semmit???

Én örömmel látlak téged és kis családodat itt Sopronban, gyertek bátran, olyan jó volna. :)

Rik!

Anitával véletlenül találtunk itt egymásra a babaneten a bajai topikban. :) (együtt szültem az egyik bajai anyukával Pécsett)
Én Bajára jártam technikumba és ott voltunk osztálytársak.

katus78

segitsetek feltenni a képeket,már megint nem megy!!!S.O.S.
Vendég

Anita!

Neked nem volt szakközépben egy Ingrid nevű osztálytársad???

katus78

Mi nem megy??? Mit ír ki???

katus78

hol kell kicsinyiteni????
Vendég

hiba történt,nagyobbak a képek,kicsinyiteni kéne!!!
Vendég

Jaj,Tanti,most kirázott a hideg!!STARK????Úristen!!!
Összefutottunk talán 2 szer az utcán és elfordította a kis mocsok a fejét.De nem hatott meg!!

Akkor előreolvasok,mert a Violét még nem is olvastam.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

De,Krecz Ingrid volt.Miért?

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Anita!!
Bocsi :D ,komolyan vettem a husz évet.Jaj,de lüke is vagyok.Mentségemre legyen szolva Petra itt nyüszizett körülöttem...
Most elaludt.Gondoltam felteszem a képeket.Erre nem megy.Ilyen az én formám!!!
Vendég

Pécsen lakik most azt hiszem,és van egy gyereke is.Összefutottatok talán Pécsen?Tényleg hogy éreztétek magatokat?

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Anita

én itt sopronb háziápolo vagyok.Jártam egy nénihez is (már meghalt).Ő Bajai születésü volt.Állandoan bajárol beszélt,hogy fürdött a Dunában meg ilyenek.Kicsit szenilis volt már a mami,de nagyon szerettem.Lehet ismerős a családnevük,mert hires festő volt a férje:Szent-Istványi
Vendég

Jaj,elolvastam Viol üzijét is.Köszönöm csajok!!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Katus gondolkozol hogy kell kicsinyiteni,vagy megszöktél??
Vendég

Rik:én úgy szoktam kicsinyíteni,hogy jobb gombját megnyomom az egérnek a képen.Aztán szerkesztés, kép, Nyújtás,döntés, vízszintes,függőleges.Midkettőt 25 re szoktam kicsinyíteni,aztán mentés másként és elmented más néven
Remélem érthető voltam.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

köszi,probálkozom!!
Vendég

Na azt hiszem,csinálok egy 3 az 1-bent.mivel Katus nem ugrik át fini kávéval

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: