Sziasztok,
El sem hiszem, hogy végre gépközelbe kerültem, egész nap mentem, mint a bolygó hollandi. Vincével is kellett kicsit gyakorolni itthon, ne maradjon le nagyon, plusz egy matek versenyre is megcsináltuk a feladatokat. Egész jól ment neki, csak egyszer zsibbasztott le az értetlenkedésével, de akkor nagyon
Aztán volt még egy kis mosás, délután másfél órás vasalás, sőt fodrásznál is voltam, szal ma igazán nem unatkoztam
Eszter: Hanna kiköpött te vagy
Apával a kép tök szuper, nagyon ügyesen ül a csajszi
Babetta: Sajnálom, hogy ennyire fájt
Most már elárulom, hogy nekem valami kib....ott életlen ollóval akarta a doki kiszedni a varratott, én meg ott jajjgattam meg majdnem leugrottam a székről (vagy minek nevezik). Aztán mikor a 4. kísérletre sem sikerült elvágni azt a sz@rt, akkor végre ollót cserélt.
Levi nagyon cuki, tök jó neked, hogy ő így elszórakozik egyedül is
Erpé: Üdv közöttünk
Nagyon szép súlyban van a fiad, ez tényleg a satyis képen látszik a legjobban, ott olyan hatalmasnak tűnik
Nancsika: Örülök, hogy Alex is jobban van már
Szerintem jó súlya van a kiccávódnak
Barackot én sem tudok már normálisat venni, tegnap is 4-et dobtam ki, mert két nap alatt megpenészedett
Lehet, hogy azt a hippes barackkajcsit kéne kipróbálni, amit Ildi ad Natinak.
Babcika: Lili vigyora még mindig a gyengém
Ollllllyan cuki
Az a hajzavar tényleg nem semmi
Boscó: Hát ez nagyon jó, hogy sikerült végre egy állandó megoldást találnod a tejcsire
Akik a múltkor elvitték, azoknak nem kellett már több?
A párod nem semmi, nem sok pasi szólítana le anyukákat, hogy anyatejre invitálja őket
Kár, hogy nem jöttök a talira
Annnna: Na mennyivel mérlegeltetek ma??
Azért néha én meg egy nappali hosszabb alvást felcserélnek egy éjszakai kelésre
Ildi: Húúúú de jó, hogy viszonylag gyorsan rendbejöttek a gyerkőcök
Remélem szerdán már gyógyultnak nyilvánítja őket a dokitok
Hétvégi talira jöttök ugye ti is?? Levit is hozod? Vincének ma mondtam, hoyg megint megyünk babatalira, nagyon lelkes volt, azt hitte most is hozzátok megyünk majd
A hordozót se felejtsd otthon
Annácska: Jó kis házi feladatot kaptál a hétvégére
Most, hogy kicsit külön is gyakoroltam Vinivel, kezdenek tűrhetően kinézni azok az írásjelek. De nagyon nem akarom erőltetni, nehogy teljesen elmenjen a kedve tőle. Tényleg majd belejön, ezután írhat eleget
Tünde: A te anyukád se semmi, nem csodálom, hogy egy időre besokaltál tőle
Félek tőle, hoyg Vince is hasonlóan fog kicseszni velünk, ha lesznek ilyen feladatok a suliban.
Anna: Gratula Poginak a szép hízáshoz. Nem csoda, hogy a heti 30 dekától megnyugodtál
A betegséget sajnálom
Én még ilyenről nem hallottam
Uhh ... remélem nem maradt ki senki
Vali