Sziasztok !
Végre gépközelben
Dimet : ha nagyon komolyan gondoljátok az LH tesztelést, akkor érdemes Amerikából megrendelni, kb. 100 Ft/db áron meg lehet venni, itthon az 5 darabos 2000 Ft felett kapható !
Ha aktuális és bővebb infot szeretnél, szívesen segítek.
Anno nekem Csakegy segített ..
Babancs : az jutott eszembe, hogyha még a férjed valami jó dögös cuccot is felvenne takarításhoz.. hmmmm bár nem biztos, hogy koraterhesen kívánok a szexet ..
Pocakod nagyon húzódik ?
Mir : olyan jópofán fogalmaztál.. csüngőhasú, meg a porszívó könyörgése…
Zsizsik nagyon aranyos vagy ! hogy mi volt babaproject előtt ? Házépítés kezdése.. ezt talán nem akarom újraélni, épp elég volt 1x.. Kutyunk van, 2 éve már megvettük „babapótléknak”, de természetesen, ha jön a baba, őt továbbra is imádni fogjuk.
de egyébként nem unatkozunk és nem is jár egyfolytában a babán az agyacskám...
Jól teszed, hogy a 90 napos diétával leálltál. Tudod, Tűű doki is azt mondta, napi 4-5x étkezni kell !!! Le fog menni rólad az a kg, amit elterveztél, kitartás !
Rambóka : a Nyírős botrány kirobbanása nem lep meg, már épp ideje volt, hogy lehulljon a lepel erről a dokiról. Egy volt osztálytársam 2x is nála szült (az sem volt piskóta sztori), a lényeg, hogy ott sem indokoltan nyújtotta a markát. Szégyen és gyalázat !
Kandika : én is bekerülhetnék a táblicskuba ? Adatok : Mniki, 30, Pest megye, 3x850 Adimet
Kezdése 2006.02.23 (3x500), majd 2006.08.30-tól (3x850). Cn (ma a 25.) ciklushossz : változó.
Örülök, hogy írtál magadról egy kicsit !!!
Rejokám : juhhé lehet érted izgulni..
Nem is tudom mit írjak, hiszen a többiek már mindent elmondtak.. Remélem az utolsó napok stressze oldódik majd és rá tudsz hangolódni a szülésre !
Norka : tündér a lányod, nagyon édes, harapdálnivaló !!! A történetedet természetesen elolvastam és jót bömbiztem rajta. Remélem, pár hónap múlva én is megírhatom majd az én sztorimat..(persze happy end-del)
Alice : de jóó, úgy örülök, hogy megtettétek az első lépést ! Nagyon büszke lehetsz magadra !! ezek szerint már ebben a ciklusban indultok ? waouuuu , nagyon klassz !!
7kincs : te nőci, tudod, hogy most reményt adsz nekem ?? 40. napon pé , ez nem semmi !
remélem apát kifacsartad és hamarosan Te leszel a következő zebrásunk ! Nekem továbbra is a béka feneke alatt a hőm, de már többen lettek terhesen 30-40-50 akárhányadik napi pé-ből terhesek. Hajrá Kincsecske ! (van még LH teszted ??)
Ha nincs closty, próbálj Serophene-t beszerezni (jó, ezt már régóta nem gyártják, de elvileg beszerezhető..) ja és míg a clostytól én majd meghaltam, a Serophene-nél semmi extra mellékhatás nem volt.
Rambóka : csupa csupa jó hír. Olyan részletesen leírtad a „menetrendet”, hogy ha tényleg beindul, tudni fogjuk hogy éppen mi történik veled. Ez tényleg tök jó !
Lehet, hogy egy újabb PCO-s taggal bővülünk majd a nővérke személyében ???
Kavicska : jobban vagy már ?
Pogi : ejjha, látom szép 36 napos ciklust produkáltál ! Viszont a vérvételt tényleg meg lehet csináltatni 1 nappal korábban és később, tehát a ciklus 2-4 napja közé kell, hogy essen. Sikerült levetetnek ma a vért ?
Almodo : ez a kisfiú egy gyönyörűség ! Annyira szép, formás, hogy az hihetetlen. Tényleg nem lehet véletlen, hogy olyan szépek a PCO-s babák !!
Okr : gratulálok !!! úgy izgultam érted, de éreztem, hogy nem lesz semmi baj !! Akkor 1 hónap múlva mész megint UH-ra ? Remélhetőleg gyorsan eltelik addig az idő