Sziasztok!
Kicsit le vagyok maradva! Hétvégére haza tudott jönni apum Németországból, már 3 hete kinnt volt, úgyhogy szüleimmel töltöttem a napokat. Ma meg ment vissza még 2 hétre.
Nercsi: Reméljük semmi baja Apukádnak!!!
Esztermami: Köszi mégegyszer a meghívót az iwiwre!! Ne nevess ki de meg tudnád mondani az a térképes nyavaja mit tud?
Rik: A hideg kiráz!!!! De nem feszegetem a témát!! Amióta babát várok képzeljétek az öregek, (pl: mamám) jönnek a történeteikkel hol született szellemi fogyatékos,mozgáskorlátozott, halvaszületett baba.... Leugattam a fejét!!!!!!!!!!!
Miért kell az öregeknek paráztatni?
Tiszta nátha vagyok 3 napja! Azt sem tudom mikor voltam utoljára megfázva, de ilyenkor muszáj neki?
Na ezt még elmesélem:
Interspárban a héten 45 percet álltam a barátnőmmel a pénztárnál 5 egyetemista mögött. Vacakolt a pénztárgép! Mire odaért mögém egy nyanya,addigra szóltak, hogy a mellette lévő kasszához pakoljunk át. Az egyetemisták előröl pakoltak, én meg megfogtam a kicsi pakkom(2 zsemle, szőlő,tej,1kg husi) és hátulról elkeztem megkerülni az édességes pultot a két kassza között. Mire a nyanya nekitolta a kocsiját a pultnak és odapréselte szó szerint a barátnőmet nehogy kielőzzük. Úgy elkapott az ideg, hogy megfogtam a kocsiát és erővel eltoltam vele együtt.
Annyit mondtam neki: Az eszem megáll milyen emberek vannak!! Mire a képembe vigyorog és azt mondja meg ne álljon az esze!
Na én úgy beolvastam a nőnek, hogy szégyelje a pofáját, hogy itt állunk 3/4 órája és fél percen szarakodik! Mire beszól, hogy szégyellhetem magam, ilyen fiatalon hogy viselkedek!! És vigyorgott teli pofával!!:twisted:
Több se kellett nekem, úgy nekiálltam a nőt szidni, hogy jött a biztonsági őr!! (aki persze rámmosolygott, igazat adott) A pénztáros csajnak is tetszett az előadás, kaptam egy csomó pontot amit gyűjtögetni lehet
Hát én nem szoktam ám így viselkedni, de ez olyan 2 éves feszültség kirobbanás volt belőlem asszem.