Sziasztok!!!!
Tudom többen,már alszotok....de sajna ,nem tudtam elöbb jönni....
Most csak annyi Rólam,bazira le van kötve minden órám....néha azt se tudom,hogy azt most már megcsináltam ma,vagy még most kellene....szóval a lelki zavartságból kilábalva(bár ezt nem lehet soha elfelejteni!),,,,,a rohanó... iskolás gyermek anyukáját alakítom(próbálom),,, a hét minden napján!Ezt sajna Kavicska is megtapasztalta....mert az egész héten,míg itt volt fent...nem tudtunk találkozni!!!
Ha nincs gyerek,azért teszel meg mindent,ha van,akkor meg azért!Szóval 3/4 5-kor ébrsztőm van minden nap,majd Natit suliból elhozom ,lecke-tanulás-edzés-háztartás-másnapra előkészülés....és ott tartok a nap végén,hogy mindjárt vége a napnak!
Valósággal csodálkozok azon,milyen jól bírom....remélem nem lesz ennek bőjtje!
Ezért se tudok naponta jönni,táblázat felrakására 1/2 órát várni....kedves új babanet-nek köszönhetően....és vissza se tudok olvasni,főleg,hogy naponta reagáljak!!!Bocsika!
Még nem jött meg,de van már 4nega tesztem,cicijeim leszakadnak....de volt már ilyen....csak jönne,már meg az a rühes...!Szerdán csinálok újat,aztán dokimmal péntekre megbeszélek egy randit!
Ma vidámparkban voltunk egész nap (Nati egész héten piros almát hozott haza,ez volt a jutalma)....hát,mindenre felültem a 4G-re is....ha ebből a ciklusomból gyerek lesz...akkor tuti követi "Anettkát"!Lesz ami lesz!
-szóval a mai napom laza volt,tele szórakozással!
Kavicska!Te Kedves!Nem akarok beleszólni,de az avatarodban.....az a napocska,nem egy petesejt 3 spermiummal???Szóval kis szex és más semmi!
Krisztinke!Én a terhességem 7.hétjében nagyon beteg voltam,nátha-mandula gyuszi ,szájfertőzés stb. és antibiot írt a körzeti,amit persze ,nem vettem be...nőgyogyi nem engedte be...csak vitaminok ezreit és meggyógyultam...hidd el,ettől a bébikédnek nem lesz semmi baja,több C vitamin,több alvás,sok-sok folyadék!Jobbulást Nektek!
Rejóka!Szerintem pont úgy müködsz,ahogy kell....ezt a hormonok teszik....tudod a fészekrakás napjai ezek....és ilyenkor egyedül a legjobb,bár Én még ezt nem tudhatom,mivel Natinál,nem volt tesó a lábam alatt!-de a bölcsiből tudom,hogy képesek az anyukák reggel 6-kor apával elküldeni a gyereket,hogy tudjanak pihenni!....Nyugodtan küldheted az sms-t Nekem is,közvetítek Nálatok is ha gondolod.....Rambóka Nálatok is,ha Te is úgy látod....
Gabika!Küldtél pü-t tudom,és nem válaszoltam....bocsika,msn-en megbeszéljük ,ok?!
Többieknek is szép éjszakát,bocsika,ha valakit-valakiket kihagytam.... Alice,Kincsecske és a többiek,(Norka Bogi baba tündéri-és nagyon hasonlít már Rád is!!)attól,még gondolok Rátok is!!!de az "agy kihagy".....ja még annyi......
Almodo!!! Pont ,ilyen bébit szeretnék Én is Nati mellé!!!Nagyon gratulálok !Ügyi voltál!
Na eldugulok,ennyi belőlem egy hétre is sok!!!!!
Pusza nektek!
Jó éjt!!!!