Új privát üzeneted érkezett!

Viol,autóalkatrészgyártó kft. ahol dolgozom.De valamit megérezhettél,ugyanis eredetileg kertész vagyok! :D

Andi,Mártonnak jobbulást.Ezek a hülye vírusok végig mennek az egész családon. :?

Eszti,szerintem is szuper az utolsó kép.Tényleg mint vmi festmény.Akár meg is festethetnéd vkivel :D (Nitta? :wink: )

Ma is itt volt a pasi,aki a kertet csinálja.Egy részen nem lehet fákat ültetni,mert alul mélygarázs van és ott csak kb. 10 cm a föld.Pl. előttünk is.Erre mondta,hogy ha szeretném ültet jobbra a sarokba virágokat.Tök rendes.Mondjuk 4000 ft lesz lakásonként(32 lakás)és ebben a fák ára és a faültetés ára sincs még benne :?

Kép

Kép
hajnus

Vero,nekem is nagyon tetszett.Először azt hittem valami jó vicc lesz,de nem az :? :(

Kép

Kép
hajnus

Köszönöm a képre kapott pozitív véleményeket.Most,hogy jobban megnézem tényleg mesés a szép háttér miatt(és az érzések miatt :D )pedig ez csak egy próbafelvétel volt,hogy rendesen működik e a masina. :D

Viol!
Örülök,hogy Dorka nem felejtette el milyen jó is enni. :D :D
Bár én meg elfelejteném.
Mauritiuson Attila haverja volt(aki nyert márciusban az Euro lottón)
Ott most tél vége van(27-30fok)
Nagyon szép göndör hajacskája van Dorkának.Szerintem maradjon meg legyen szép hosszú,lányos.

Hajnus!
A Lippaiba jártál vagy Fertődre középiskolába?

Andi!
Jaj de jó,hogy ilyen ügyes Janka annak ellenére,hogy se Márton se a kiscsaj nem volt vele.Szépen lassan bele fog jönni.
Szonja ma már örömmel ment oviba.Minden héten péntekre melegszik bele. :?
Nálatok is vírus tombol ugye?

KépKép
eszti76

Jó éjt mindenkinek!
Megyek Szonjám mellé csicsikázni.Apuci még a neten szörfölget.
Kép

Viol!
Autóval szoktam menni bulizni de most a barátnőm férje visz be minket a férjemmel(merthogy kivételes alkalom ez de ő is jön :D )és velük is jövünk haza.
Egyébként javasolnék egy anya-zsúrt mondjuk az OldBoysba.Majd ha mindenkinek mobil lesz a táplálékforrása.(cumisüveg mondjuk)

KépKép
eszti76

Névnaposoknak utólag is

BOLDOG NÉVNAPOT!

Én a Bikkesnél szültem, nagyon aranyos. Ő szedte a varratot is, (nem fájt), és a 6 hetes vizsgálatra is hozzá mentem (az sem fájt). Nekem szimpatikus (mikor a kis Ivánt levitték az intenzívre bőgtem mint állat, odajött és azt mondta garantálja hogy nem lesz semmi baj, merthogy gyönyörű egészséges baba :P ), szakmailag nem tudom, annyit tudok hogy a fehérvári kórházban volt előtte, és gátvédelemmel szültem nála. A tehesgondozóba (ott csinálják a 6 hetest) egy csomó fiatal kismama ült! :lol: :lol: :lol: Szóval jóképű valóban!! :wink:
Én továbbra is a Nagy Bálinthoz megyek, de ha mondjuk szabin van, simán a Bikkeshez, mondom nekem szimpi!
Akiket nagyon nem csíptem azok már nincsenek Sopronban (Kovacsics, Koltai, Erdélyi) Ezek közül is a Kovacsicsot gyűlöltem, na ő bűzlött!!!!! A Rada igaz, h cigiszagú de nagyon kedves doki, egyszer nálam is ő volt a tgondozóban és aranyos volt. :P
Vendég

tehesgondozó=terhes gondozó

8) 8) 8)
Vendég

Eszti!Annyira jó az uccsó kép!! :lol: :lol: Nekem is egyből egy reklám kép ugrott be!!Persze a wc-et is megdicsérem tök tuti!!
Ő érte mentetek a repcsitérre?Én is akarok nyerni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok pénztet akarok!!!Ari amit kaptatok től!!
Szuper,hogy Szonjánál ilyen gyorsan elrepült ez a vírus!!
Nektek pedig jó bulizást!!
Hétfőn megyek haza,mert a Balázs holnap nem melózik és ragaszkodott hozzá,hogy itthon legyünk!!

amica!Mártonnak jobbulást és örülök,hogy Janka élvezte az ovit!!

Hajnus!Jaj,de nagyon szépek lesztek!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Na lépek anyós elvitte a picit bandázni én meg addig gyors kisúrolom a fürdő!
Vendég

sziasztok!!
Nem voltam egy napot aztán annyit irtatok...huha!!!
Tegnap egy kiscsajra vigyáztam egész d.u..Na gondoltam leviszem a játszira a Petrussal ellesznek.A fenéket.Egyik erre futott a másik arra(ja ő 4 éves).Akkor a Petra bekakilt,feljöttünk.Akkor a kislány(történetesen ö is Réka,min t a nagylányom)kezdte,hogy szomjas,megint feljöttünk.Akkor utána sirdogált az anyja után.Kiderült azért mert éhes és nem merte mondani,na akkor feljöttünk enni is.(2 szelet kenyeret megevett,volt étvágya)ujbol lementünk.Akkor meg a Petra állandoan odament a nagylányokhoz akik hintáztak,persze alájuk hátha fejbe rugják.Na kész voltam.Felkaptam,vége,mondtam aztán tipli fel.Persze nyaflizott.itthon eljátszottak szépen.Kellett nekem levinnem őket...nemhogy itthon maradtunk volna.Na de azért az anyját is lecsesztem miért nem adott neki enni,mielőtt ideadta!!!

eszti

olvasom Szonja milyen ügyesen kijött ebből a virusbol!!!
Minden betegeskedőnek ilyen gyors javulást kivánok!!!
A fürdőd csodaszép!!!Lepjen meg csak még férjurad ilyen remek darabbokkal!!!

Viol!!

tényleg nagyon ügyesen talpraesetten viselkedtél "vészhelyzetben".Örülök hogy már jol vagytok!!!

esztermami

azt hiszem Te irtad hogy az iwiwbe tudsz meghivot küldeni!!!
Engem is be tudnál szervezni???

huuuu,még irni akartam valamit,de nem tom mit.
Petra nme akar még aludni(pedig álmi már nagyon),meg a sütimhez is dagad a tészta(dios kifli).
Réka meg épp feljött hogy amit vett nyalokát a barátnője elkunyizta(neki meg most nincs)itt bőgött nekem!!!A kislánynak nam adtak pénzt rá,ezért vette el a lányomét,mert akkor"nme lesz a barátnője,ha nem adja oda".Na ilyenek azak a lányok.Mindig van ezekkel is valami.Ja tegnap mega Réka hőemelkedéses volt,meg görcsölt a hasa.Azt hittem a mensije jön meg.Mára elmult.Mi lehetett???Nem tom!!!
na jok legyetek,megprobálom eladni???
Vendég

elaltatni!!!(bocs az elirásért!)
Vendég

rik!Látom mozgalmas napod volt tegnap meg ma is az lesz!!
Mondjuk én ha átadnám a lányom vigyázásra minimum,hogy viszek neki valami kaját,rágcsálni valót,iszi stb.Én!!!De gondolom ti is!!
Ezek a tinik!!Ezt egyébként úgy utálom,hogy (ha nekem nem adod oda akkor nem vagy a barátnőm)kiscsajokat v. legénykéket).Ez olyan debiles!Mikor én gyerek voltam nálunk nem volt ilyen!!
Petra mennyit alszik egy nap?
Vendég

hát ebéd után alszik egy-másfél orát.Most valahogy nagyon aktiv!!!
Ez a kiscsaj 6 éves és az agyamra megy.Az előbb is körtét adtam nekik lent (én csajaim,meg ö)erre kikapta a Petra kezéből hogy z kell neki.Na jol megmondtam neki a magamét!!
MOst várom hogy felcsengessen a Rékáért akkor felhivom aztán kiosztom!!!Nem csipem az ilyen viselkedést.Ha nem tetszik neki,akkor játszhat egyedül!!!
ja és a tegnapi kislány anyukája tényleg adhatott volna neki kaját otthon,mert igy nam lehet nit kezdeni egy ekkora gyerekkel lent!!!Én legalábbis uzyi után engedem le őket!!Punktum!
Vendég

uzyi=uzsi
Vendég

rik!Nem semmi a kiscsajszi!!!!!!!!Igazad van én is kiosztanám mint a huzat!!
Eszti!Úgy irigyellek én is elmennék már bulizni egyet!!
Vendég

Sziasztok!
végre hazaértem! :D

Rik!
Nekem lesz biztosan egy-pár anya és gyermeke ellenségem ha Szonja elkezd barátnőzni ugyanis én nem tűröm,hogy az én kislányomat valaki bántsa vagy a "ha nem adod oda...."szöveggel fenyegesse.Persze a saját kis harcát meg kell vívnia,hogy ne legyen anyámasszony katonája de ha nem megy neki én szivesen segítek..... :twisted:

Gabóca!
Ha egyszer eljutsz hozzánk a borozóba majd egy jót bulizunk. :wink:
Kipucoltad a fürdőt?Nekem a fürdő a leg "nemszeretemebb"takarítandó helyiség a lakásban.Meg nem mondom miért.Pedig könnyen tisztítható.

KépKép
eszti76

elaludt a Petra.Nekiláttam a régi irásaitokat olvasni...Vero,amica,Viol babára vártak...olyan jo volt olvasgatni!!!Volt egy csaj is a Nicika.Vele mi lett???Eltünt az éterből???

Esztinek is láttam a házaát!!NAgyon szuper.NA meg egy csomo virágképet!!!Szépek is voltak,most meg itt az ősz!!!Meg a vénasszonyok nyara!!Utoljára kiélvezzük még a joidőt,aztán lehet egy honap mulva meg nagykabátba mászkálunk!!Brrrrr,de nem várom.Pedig téli vagyok,de az mégse a szivem csücske!!

gabo

már régota szeretnéd a kisbabát??Csak azért kérdem mert a régi levelek közt olvastam,hogy voltak ilyen terveid.
Vendég

szia eszti!!
készülsz az estére???Irigykedve olvastam hogy bulizni mész!!
Látod ebben jo,hogy már a lányod mellett elmehetsz.Én csak a boltig megyek(két házzal arrébb)már nyüszit,de ugy hogy visszhangzik az utca:aaaaaaaaaaanyaaaaaaaaaa
Vendég

Eszti!Igen már túl vagyok rajat!Én szeretem takarítani ez az egyik gyenge pontom a konyha előtt!!
Hát már jó lenne lejutnom,de majd októberben öszehozzuk!! :lol: :lol:

rik!Hát a másodikra 5-hónappal ezelőtt kezdtünk rágyúrni nem jött össze aztán kihagytunk 1-hót és most megint rajt vagyunk.Levire kellett 10-hót várnunk!!

Most megyek bemegyünk a városba apa elé!!

Szép napot!!

Eszti érezd nagyon jól magad.Meg persze Attila is!!
Vendég

Sziasztok!

Huuuuuu, majd egy órát olvasgattam a heti hozzászólásaitokat, de így is csak szelektálva :lol: :lol: :lol:

Köszi a felköszöntéseket Máté nevében!

Utólag Boldog Névnapot Kedves Mirák!

Máté 3 napja egyre többet megy egyedül, 5-10 lépést totyog, és egész nap az gyakorolja, olyan édes, meg kell zabálni!

Mi most anyósnál vagyunk, holnap megyünk Sopronba, szívesen találkozunk veletek Gabó.

Ja igen nekem is nagyon tetszik a Jázmin név, már gondoltam rá, ha kislányunk lenne, az lenne.
Máté, Hanna lett volna. :lol:

Esztermami!

Veletek is szívesen találkoznék, ha kell, vigyázok is Vincére, mert lehet nekem is kéne kicsit vigyázni Mátéra, mert úgy néz ki októbertől én is suliba, megyek, havonta egy hetet, hu nem is tudom mi lesz Mátéval, azt hiszem apukája, és nagymamamája szabija erre megy el.

Sziasztok

Puszi

katus78

huu,Katus de régen irtál!!!
Mi volt veletek??Mikor jössz haza?
Vendég

Sziasztok.

Katus,milyen suli,ha szabad kérdezni?Nagyon ügyi már Máté! :D

Rik,Istinek is van ilyen haverja,akit közben ki kell osztani :D Pont ma olvastam be neki egy kicsit :D El is mentek tőlünk inkább focizni :lol:

Az előbb láttam,hogy 50000! tüntető van Pesten!

Kép

Kép
hajnus

Eszti,de jó neked!Mindjárt mehetsz a buliba!Lélekben veled leszünk! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és Fertődre jártam suliba.

Kép

Kép
hajnus

sziasztok

nekem is sokáig tartott,míg elolvastam,írni sem nagyon tudok,zóra még mindig zizi.tegnap viszamentem a dokihoz vele,mert állandóan lázas(csüt du pl 39,6 volt)mostmár írt fel antibiotikumot,de még nem tökéletes a kiscsaj.szerencsére a nagyoknak csak az orruk folyik.

andi
akkor szegény márton jól bekezdett.én is félek,hogy míra sokat lesz beteg,de még nem fáj semmije,csak az orra ömlik.de emiatt nem akarom kivenni az oviból,akkor soha nem fogja megszokni a bacikat,betegségeket.jó,hogy janka így is elment,talán sikerült beilleszkednie.remélem így is marad,jöhet az ottalvás.

hát,mára ennyi jutot belőlem nektek(én jobban jártam,jó sokat olvashattam).jó hétvégét!sok pihit!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Katus,
mit fogsz tanulni?? :)

nadine81

Csilla,
jobbulást a gyerkőcöknek!!!

nadine81

csilla!

én is jobbulást kivánok a kicsiknek!!!

megint mennyien vannak Pesten!!!nem baj csak tegyék ott a dolgukat helyettünk is a népek!!!Mi fehérben vagyunk!
Vendég

Merre vagytok???
Vendég

Még egy utolsó bejelentkezés holnapig.
Köszönöm igyekszem jól érezni magamat(és a férjemet :oops: :D )
Anyukám fog vigyázni Szonjára éjjel amíg mi dorbézolunk.
Csajok én komolyan gondolom,hogy aki bulizni akar az szóljon és megszervezzük.

Csilla!
Remélem Zórácska már jobban van és a levesed is ISMÉT finomabb lett. :D :wink:

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Eszti!!!

hogy érezted magad???Gondolom még alszol a nagy"dorbézolás" fáradalmai miatt!!!
Szonja hogy volt el nélkületek?Nem volt rá panasz?
Vendég

Jó reggelt!Eszti!Én szívessen elmennék bulizni!Tegnap este én is voltam.Apa vigyázott Virágra.Barátnőim hívtak este 8-kor és Apa tök rendi volt,azt mondta menjek csak.Jó volt.Neked Eszti?
kola2

Eszti!Szonja szeret anyukádnál aludni?Virág nagyon szeret a mamáknál aludni,és ez tök jó.Így ha elakarunk menni van hova vinni,és tudjuk,hogy szívessen van ott.
kola2

Hajni!Virágkötészetet is tanultál?Nagyon szeretem a virágokat és olyan szép dolgokat lehet csinálni belőlűk.Sokat gondolkodom rajta,hogy elmenjek virágkötő tanfolyamra :P
kola2

kola

mi a rendes neved??Olyan izé ezt irni.Inkább a nevedet irnám le ha lehet a megszolitásnál!!
merre volttatok???most akkor neked apa vigyázott a kis Virágra???
Hogy van a Virág??És az anyuja??
Vendég

van albumod???kiváncsi vagyok rád!!Merre is laktok,Jereván?
Vendég

szaisztok!

tegnap este nem működött a babanet nekem :( vagy seholsem? pedig végre lett volna időm írni. most megint rohanok.

Vero, nagyon jó volt a mese, bárcsak ne lenne ennyire találó, bár van egy elég érdekes cikk a nol-on http://www.nol.hu/cikk/418271/. Persze, nem tudom, kinek van igaza. Nem szeretnék politizálni, de esetleg érdekelne a véleményetek a cikkről. Elég hosszú, szóval, csak, ha nagyon kedvetek van hozzá.
Vero, és köszönöm az infót Bikkesről. Egyenlőre szimpatikus volt, majd meglátjuk milyen lesz később.

Rik,
ha küldesz privin emilcímet, meghívlak a wiwre szívesen. Azt hiszem még összesen 2 meghívóm van.

Katus,
éljen, találkozzunk. Szívesen vigyázunk Mátéra, Vince majdnem Máté lett :P .

Most rohanok, mert Vince nagyon éhes!!

Mindannyiotoknak szép napot!!

KépKép
KépKép
esztermami

Szia!Zsanett vagyok.Albumom nincs sajna.DE az 59-ik oldalon van rólam és Virágról kép.Nadin tette fel.
Dáridozóba és Thomas discoba voltunk.Jó volt.
Igen Apa maradt itthon vele,Fél 8-kor már aludt ugyhogy úgy mentem el,hogy már aludt.Apának így már semmi dolga nem volt csak itthon lenni. :P
A Táncsics utcába lakunk.
Virág köszönöm szépen nagyon jól van.Már eszik és mindig jó kedvű mint rég.
Én soha nem felejtem el az egészet.Nagyon szörnyű volt .Az egész életemet jelenti a kislányom,nem éltem volna túl ,hogy ha történt volna vele valami.De nem történt és ez a lényeg!!!!Csak borzalmas volt látni,hogy fél percen belül akár meg is halhatott volna :( Ezt az ember soha nem felejti el.
kola2

Hello mindenki!!

Eszti!Kibuliztátok magatokat?Milyen volt?Jól érezted magad apán? :lol: :lol: Rám szamíthatsz ha buliról van szó!! :D :D :D

Katus!Oké akkor úgy kéne,hogy közös séta Nercsivel és veletek ha az úgy jó nektek!!

Szemizo!Még mindíg jobbulást a kis betegnek!

Kola!Na egyre jobban belejössz a bulizásba!! :D :lol: :lol:
Vendég

Katus!Gratula Mátéka tipegéséhez!!!!!
Vendég

Katus!Ha gondolod anyut neked is be tudom szervezni vigyázni Mátéra ha kell!!!
Vendég

Gabó!Hát a tegnapi nem volt be tervezve csak úgy hirtelen jött.Apa meg elengedett,úgyhogy nem hagyhattam ki :P
kola2

Zsani!Persze menj csak jár a kikapcsolódás!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

jAJJAJ mit olvastam az előbb!!Egy felmérés alapján a Britek 40%-a felhagyna a szexeléssel ha élhetne 100-évig!!Akkor inkább most pusztuljak el,de erről a gyönyörről sosem mondanék le.

Na megyek cappucsinózni aztán apa vett nekem egy üveg félédes Kékfrankost megcuppantom kicsit!
Vendég

sziasztok
na zórának tegnap déltől nincs láza(éjjelre azért még kapott egy kúpot,de elmúlt a kúp varázsa,csak az elsőtől aludt kiterítve,azóta is sokszor ébred éjjel :cry: ),de ma reggelre meg elkezdett fosni.remélem csak az antibiotikumtól.most szuszakolom bele a smekta port,nem tetszik neki,de muszáj.remélem már dorka pocakja is rendben van.no meg márton láza!!!és janka?nem akarlak(andi) elkeseríteni,de biztos janka is elkapja.nálunk is már tegnap reggel apának is fájt a torka.

zsani,eszter
pihenjétek ki a tegnapi bulit!utólag is remélem jól mulattatok(csak irigyelni tudlak titeket)

visszaolvasgattam jó pár oldalt régebbről(főleg,mert megnéztem zsanit az 59.oldalon).mi akkoriban költöztünk ide,ti sokan még csak vártátok a bébiket,ill éppen megszülettek.és már akkor megbeszéltltek a nyári randit.és meg is csináltátok!remélem az okt végi is összejön!
jó pihit a dolgozó apákkal(holnap sajna hétfő,kezdődik újra a rohanás-én jobban kitikkadok,mint a gyerekek;pedig szecső ugye még úszik is minden nap)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Halihó! :)

Eszter,
nekem is szimpi a Bikkes, nemek is ő vette le a vért az AFP-hez, mert nem volt a Berkes. Szépen levette! :)

Hajnus,
na, akkor valami jól rémlett! :) Kertész vagy! :)
És mi fog 4000-be kerülnim, ha nem a fa és nem a munkadíj?

Rik,
nem semmi az a kislány... "Igazi" barátnő... :? Egy nyalókáért...
És azóta nem görcsölt Réka hasa? Sztem a mensihez még korán lenne 10 évesen. Aztán ki tudja? :shock:

Katus,
tök szupi, hogy totyog a Fiú! :) Ügyes! Azért a szobabicajt még kerülje el! :) Milyen volt otthon? Ilyenkor mentek vhova kirándulni a nagyszülőkkel?

Gabó,
[quote="Gabó"]E írta:Gabószti!Jól érezted magad apán?

Ezt nem is írhatta volna más, csak te! :lol:
Meg ezt is:
[quote]E írta:gy felmérés alapján a Britek 40%-a felhagyna a szexeléssel ha élhetne 100-évig!!Akkor inkább most pusztuljak el,de erről a gyönyörről sosem mondanék le.

Csilla,
örülök, hogy Zóra jobban van, vagyis, hogy láza legalább nincs! A fosás meg... Fos. :( Nálunk még mindig folyamatos, de a mennyiség már csökkent, inkább csak olyan "sógorok" vannak - ugye tudjátok mi az? :lol: - adogatom közben a répát és/vagy almát-banánt. Ettől vmivel jobb.

nadine81

Eszti,
te pedig remélem jól érezted magad tényleg - itt is ott is :D :wink: - én is benne vagyok a buliban. Ha Dorka elaludt este, akkor én is itt tudom hagyni Gáborral, nem szokott éjjel felkelni kajálni.
Gondolom most pihentek és Szonjával vagytok! :) Ez a vasárnap! :)

Enyém baba alukál, férjecském meccsen. Én meg itt! :) Remélem azért feltéved valamelyikőtök! :)

nadine81

Ja, figyu mindenki, kérdésem van, plíz! :D
Vannak ugye ezek a gyümipürék - Frutapura - meg ezek a főzelékek. Mindegy, hogy melyiket adom délelőtt vagy délután? Vagy jobb a gyümi délelőtt a főzelék meg délután? Vagy fordítva?
Most még csak kóstolgatjuk őket - én is :D - csak a későbbiekre kérdezem. És mikor kéne már bevágnia egy egész Frutapurát?

Erika, láttam a talin, hogy Alíz azt nyamizta. Ti mikor kezdtétek és mennyivel? Mikor vágott be Alíz egy egészet?

nadine81

Ja, Gabó, halkan írom, hogy én meg tegnap este megittam egy fél pohár Martinit... :D :oops: :shock: :roll: :lol:

nadine81

Anita, Boldog szülinapot Neked! :)

nadine81

Na tessék! Pörög visszafelé az órám, szaladnak a percek, mert Dorka már nemsokára fent van. És ti nem vagytok itt!!!
Irgumburgum!

nadine81

Viol!!Én itten vagyok egy röpke percre!!
Martini!!!!!!!!!!!!!Ú,de régen ittam!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Már összepakoltam csak egy hátizsákot viszek így nem lesz gond az átszállással!!
Nem kell bús pillantásokat vetnem senkire,hogy segítsen átcuccolni!! :lol: :lol: :lol:
Ez a kölök ma olyan ro0sz,hogy lehet itthonhagyom és egyedül megyek!!
Vendég

Délben a főzelék délután a gyümi!!Én így szoktattam hozzá!! :D :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?