Sziasztok Lányok!!!
Hazaértem!!!
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok: Kincs, Rejo, Zsizsik, Kriszta, Babancs, Gabika és mindenki más
Annyit írtatok, hogy összesen 2 óra volt végigolvasni!!!
Már nem is emlékszem arra, hogy ki mit írt!
Rambóka, Rejóka!
Ti rendesen finiseltek!!! Ahogy elnézem a a trónkövetelő Rambót és a hableány Johannát, nagyon versengenek, hogy ki fog hamarabb világra jönni!!!
Rejoka!
Szét röhögtem azon magam, hogy azon imádkozol, ne hasonlítson a lányod az apa nemzettségére
Rambóka!
Orr ellen létezik plasztikai műtét, bár kisfiú, úgyhogy ott jól áll az orr.
Norka!
Ez a torna valóban kész szadi, de gondolj az eredményre és most tényleg ez számít!!!! Kicsi lányod elfelejti!!!
Nagyon nőcis a képeken
Tündérke!!!
Petrányi ennyire örül a táblázatnak???
Kandika, tudtam, hogy egy zseni vagy!!! De ez mostmár egészen biztos!!!
Kriszta!
Csütörtökön du a párom kitalálta, hogy pénteken menjek Győrbe, mert megvan a helyem és szívesen lát engem is!!! Van hely a szállodában.
Hát elmentem. Kész rohanás volt, alig láttam Győrből valamit, de jól éreztük magunkat.
Találkoztunk a pároddal
Gratuláltunk a kétszeres apajelöltnek
A mi életünk is hasonlóan "alig találkozós" elegem is van belőle, de mit lehet tenni?
Ma ő ügyel, holnap én, szerdán ő, pénteken én, vasárnap ő, hétfőn én. Alig találkozunk
És milyen érzés elős évesnek lenni????
Gólya???
Backa!
Gratulálok a három babóhoz
Annyira szorítok, hogy
MIND A HÁROM MEGMARADJON!!! Nesze neked Backa!!!
Mégiscsak három a magyar igazság!!!
Babancs!
Gratulálok a vizsgádhoz. Tudtuk, hogy ügyes vagy (a párod is!), számomra ez nem is volt meglepő. Talán az sem, hogy így ijesztget a doki. Ehez már "hozzászoktam", nem is értem miért nem lehet örülni egy friss kismamának. Nem.. Nem lehet. Jól meg kell ijeszteni. Nehogy nyugodt legyen a kezdeti babás időszaka
Mert pont erre van szükséged!!
A párod egy tünemény, hogy besegít az ablak tisztításba. Nálunk jövő hét végén lesz az ominózus ablak csere. Pazar lesz. Szétverik a lakást.
De eldöntöttem, takarítónőt fogadok. Kifizetem, mert egyedül nem fogom bírni. Egyszerűen nem lesz fizikai időm, hogy rendet rakjak!!!!
Alice!
Örülök, hogy eldöntötted a lombikot!!!
Csinálnak majd egyszerre hármat. Letudod a babagyártást:)
Jó lesz, meglátod
Megy a drukk:+++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nóra!
Gratulálok a 12 heti UHhoz
Biztosan óriási élmény:) Remélem egyszer én is megtudom
Gabika!
Somlóival így bűnözni!!!!!
De nem kívánom. Ha befejezem ezt a maratoni hozzászólást készítek egy nagy adag rántottát. Szalonnásat! Sok hagymával.
Jesszus, te mindjárt félidőben vagy
Ennyire telik az idő????
Mir!
Szép nagy pocid van
Abszolut jól áll
Látszik rajta, hogy fiú
Dimet!
Örülök, hogy te is beléptél a metforminosok kulbjába
Majd jól helyrerak ez a gyógyi!!!!
Innem mostmár ráálltál a helyes útra. A baba útjára
Kincsecske!
Ahogy végigolvastam a heti hszokat. Nem gyakran vagy net közelben.
Ennyire elfoglalt vagy????
A párod foga???
Lara!
Jól értettem, hogy indul a stimu???
Lehet, hogy én is a következő hónaptól bekapok egy kis fincsi Closyt, haladjunk már babaügyileg. Mert ha titeketet olvaslak elkap a türelmetlenség
Csakegy!
Neked is szép pocakod van. Határozottan jó az a szerkó, amiben fotóztattad magad
Verus!
Akkor megjön?? Úgy érzed???
Nem örülök, h a tesód is PCOS. DE jó időben látni a dolgokat
Mniki!
A görbéd nem túl bíztató.
Én is nagyon szeretném ha lenne már babó a pocakodban. Nagyon szeretném!!!! Annyira szorítok neked!!!!
Espero!
Te sem vagy valami gyakran itt!!!
Minden reggel kakaós kávé:) Kakavós!!!
Egy pocakfotot szeretnék látni!!!
Kandika!
Nem vagy valami gyakran net közelben, de talán jobb a hangulatod!
Legalábbis, nem csak a táblicsku érkezik, hanem van egy kis hozzászólás is!!!
Zsizsik!
Megy a drukk a fogyáshoz és a babásodáshoz!!! Mindkettő igen-igen fontos dolog!!!
Felicia, Pogi, Szyszqo!
Nagyon ritkán vagytok!!!
Rólam egy pár sort, így avégére.
Az egész hetet végig taknyoltam. Coldrex, Neocitran, orrcsepp, rengeteg zsepkendő, időnként köhögés, hőemelkedés. Grrr.
Nagyon rossz, Még mindig tart. Nem tudom mikor leszek túl ezen az egészen!!!
Megyek reggelizni!!!
Csók Mindenkinek!!!
Kavics
(11 cn.)