Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó reggelt!!!

Szegény kis Natikám annyira sz*rul aludt az éjjel, de én barom nem jöttem volna rá, hogy tele az orra fikivel, egyáltalán nem is szörcsögött, viszont reggel mikor felébredt, tiszta zöld száraz fikuci volt az egész orra(arca) :(
Most alszik éppen az infralámpa alatt :)
Kép
Hát, igen, én is nagyon örülök, hogy hat hónapig sikerült csak szoptatnom. :P
Viszont ezért köszi nektek is.Most már tudom, hogy ha Olivérnél, meg Leventénél is esetleg ilyen csapat áll a hátam mögött, történhetett volna minden másképp is :D
De most már kár a múlton siránkozni.Örüljünk a mostani sikernek.
De azt hiszem a mai nap nem alkalmas a hozzátápi kezdetéhez, elég nyügike szegény. :?

Vali, és Petra !Nagyon boldog fél éves szülinapot Alízkának, és Anginak!!!!!
Kép
És Petra neked is!!!!!!
Kép

Cory, Liza hagyott valamit az almából????? :lol:

mennem kell lámpát kikapcsolni(lejárt az idő)
vas

Ildi, annyira kis édes, ahogy az infra alatt alszik. :) Nagyon sajna-bajna a betegségért! Bence már épp kilábalt, szerencsére. :)
Vendég

Sziasztok!

Alexem kicsit taknyol, de nem vészes, „csak” szörcsög. Remélem, nem durvul el. Még nem nyügi, alszik is rendesen (éccaka is), csak éppen ma még nem mosolygott rám .:( Szívom az orrát, ha engedi. Tudom, h kell, meg mondom is neki, de Ő akkor is ellenáll. Most alszik már több mint 1 órája.
Ha minden jól megy, akkor szombaton kezdjük a hozzátápit. :)

A babócák nagyon édesek, és helyesek! A betegeknek jobbulást, mindenkinek küldök gyógymanókat. Mi kaptunk úgyis sokat! ;)

Az új anyucikat, babucikat üdvözlöm. :)
Hófordulós bébiknek soksok puszokák, névnapos szülinapos anyucik meg kérjék apától a puszikat! :)

Nah, megyek megnézem a kis betegemet, mit művel álmában. :)

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra, és a bébikre!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!!

Na voltunk méreckedni,Lili 6 kg 30 deka és 65 cm(ez azt jelenti,hogy 3 hét alatt 35 dekát hízott és 1 cm nőtt).Ez már nem semmi,ugye? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök!!

Csak nagyjából futottam át a leírtakat!

Sajnálom a még mindig beteg babucikat. :(

Hófordulósoknak hatalmas pusszancs!!! :lol:

Most megyek is,mert Lili hamarosan kel,utána szopi,aztán elmegyünk Apával a tescoba,mert NEM TALÁLJÁK A MONITORUNKAT!!Kiverem a balhét! :twisted: :twisted: :evil: :evil: :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok

Most hirtelen olyan sok Annánk lett, hogy egész bele kavarodok. :oops: :D

Annna
És most már jó a helyzet oda lent? :wink: Neked az orvos bénázta el, vagy nem ő tehet róla?

Angi
Ferinek jobbulást, remélem nem jön ki rajtatok, és jól sikerül az ősszelés :)

Ildi
Ügyi vagy :lol:
És mostantól tele leszel tejjel, mert nem fogsz görcsölni rajta. A végén meg se tudsz szabadulni tőle. :lol:

Mamacka
Jók a képek!! :D

Eszter
Tényleg gyors voltál. :lol:

Eszti
Benyó meggyógyult már? Erre ma már kaptam választ.mert tegnap kezdtem írni a levelet. :lol:

Livi
Tollas Tündi nagy cuki :lol:

Alíz,Angi,Natasa
Boldog fél éves szülinapot nektek. :D :D

Anita
Biztos szomorú vagy, hogy elmarad a mini tali. De legalább így jöttök a nagy talira. :lol: :lol: :lol:

Mariannka
Te merre jársz? Ennyit tanítasz? :?: :D

Cory
Nagyon cuki Liza :lol:

Levi nekem is mindent megevett eddig, amit adtam neki. :D Alma, répa, s.tők, krumpli,
Mikor adhatok neki húsit?

Vali ,Petra
Nálam is így volt, hogy amikor eljött az idő én se akartam neki adni. Mi is két nappal később kezdtük, ha jól emlékszem. Most már nem furi, és olyan édes, ahogy eszik. :D

Viszont mióta nem csak tejen él, elkezdet fogyni. 6 hónaposan 10 kg volt most pedig 9.87 és eltelt 2 hét. Mondjuk akkor kakival tele mértem és 5 naponta kakilt ,most már minden nap van kaki. Az biztos, hogy hízni semmit nem hízik. Én nem vagyok elkeseredve, sőt kicsit örülök ,hogy nem hízunk tovább. Mire tali lesz rá se fogtok ismerni, olyan karcsú lesz. :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta, én is ettől félek... :) :)
Vendég

Annácska
OKÉ Akkor vasárnap. :lol:
Anyud is ott lesz? :wink:

Babci
Ügyik vagytok :D
Még mindig nincs meg a monitor? Ez azért már durva. :twisted: :evil:

Nancsi
Alexnek is mennek a gyógymanók :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

És hogy megy a hozzátápi? Szereti Levi? Mit adtál már neki?
Vendég

Eszti :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Eszti
Az előbb írtam le, hogy mit eszik. :lol: :lol:
De jól az eszik Levi ,csak úgy falja a hamit. :D
Te mikortól adtál húsit?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Az "az" nem tudom miért van ott :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Pár kép
Kép

Kép

Kép
Ennek a folytatását videóra vettem ,mert kihagyhatatlan volt. Így sajnos képet nem tudtam csinálni, de látnotok kellett volna. :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: akármikor adhatsz húst, akár már holnap. Nagyon édes Levi :) Lizát is mindig ki kell mentenem a bútorok alól :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Vali,Ildi,Petra,
BOLDOG 6. HÓNAPOT A BABÁKNAK!

Babetta,
Nem tudom,hogy a doki rontotta-e el,de már nem is érdekel.Az a lényeg,hogy most már jól vagyok.Remélem te is javulsz!Egy viszont biztos:a következő babámat gátvédelemmel akarom szülni,mert nem szeretnék mégegyszer túlesni ezen a tortúrán!

Babcika ,
Köszönöm a segítséget,remélem sikerülni fog!

Amai éjszakánk valami borzasztó volt!Emma nagyon nehezen alszik el amúgy is de tegnap túltett önmagán!Nyolckor kezdtem el altatni .Egy óra mire elalszik!Elalvás után tíz perccel felsírt és kezdtük elölről az egészet!Fél 12-kor aludt el végleg.Utána 2-kor és 5-kor is ébredt szopizni.
Nem tett túl jót az amúgy is tejcsiparázós lelkemnek!Nem problémáznk ha enne mást is,de nem hajlandó.Kétóránként szopizik.
Védőnő azt mondta adjam neki szoptatás előtt,de én nem akarom!
Tud valaki segíteni ezügyben?(Altatással kapcsolatban is szívesen veszek bbárminemű tanácsot!)
Előre is köszi!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Sziasztok :)
Te jó ég mennyi beteg babóca van :shock:
Jobbulást minden törpének és kitartás a szülőknek :lol:

Hófordulós manóknak nagyon boldog fél évet :D
Angi, Alíz, Natasa :D
Kép

Petra :)
Tuti összejön a nagycsaládos élet :) A végén annyira belejössz,hogy szülsz még egy két gyerkőcöt :wink:

Era :)
Drukk a kistesóhoz :D
Nagyon husi ahogy eszi Martin az almát :)

Ildi :)
Szegény Nati :( Nagyon édesen gyógyulgat az infra alatt :D

Eszti :)
Hát ehhez a mosgáshoz amit Bencus művel tényleg kell a sok energia :lol:
A főzelékeket legalább türelemmel eszi?

Babcika :)
Nem semmi :D Gratula a hízáshoz, növéshez :)

Edit :)
Szerintem ott lesz, de majd meglátjuk :D
Nagyon édes Levi, hogy már így kavar :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annnna :)
Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakátok volt :(
Altalásban nem tudok segíteni, sosem volt gondom egyik gyereknél sem.
A két óránkénti szopival tuti fel lehet tornászni a tejcsi mennyiségét. Kitartás :)

Köszi :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Teszek fel pár képet,hogy minket is ismerjetek! Kép Emma Kép Kép Mi Kép Kép

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

sZIASZTOK!

Megyek a szüleimhez úgyhogy 7végén nem leszek.Beteg babóknak gyógyulást!!

Kép
Kép
zitacicu2

Köszi Csajok a dícséreteket!! :oops: :wink: Azt hiszem most már teljesen megnyugodtam,hogy Lilinek semmi baja.Aztan csak behozzuk Levit,hiszen ő most fogy!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

Ildi-Babettának igaza van.Ha elkezditek a hozzátápit,egyből úgy érzed majd,hogy egy csomó tejed van.Én is így vagyok vele.Most is durranóban van a jobb cicim,Lili 8-kor szopizott belőle utoljára. :wink: Ügyik vagytok.Hajrá Natikának a hozzátápihoz!! :)

Babetta-Lili is szépen megeszik mindent(sokkal ügyesebb,mint vártam).Ette a céklát is és ma rendes tököt(védőnő mondta,hogy mehet,ez tul.képpen cukkininek számít) főztem neki répával és barackkal.Nagyon szerette.Ő most 1 óra körül már csak eszik(ilyen főzifélét),tehát kiváltottunk egy szopit(a 2 óránkénti szopikkal könnyen ment.)Ma 110 gr-ot bevágott ebből a kutyulmányból. :wink: Most várom,hogy ébredjen szopizni.Levi nagyon cukihusimusi!! :lol:

Anna-De örülök,hogy sikerült képet felrakni.Gyönyörű Emma baba,és te is nagyon csini vagy.Szépek vagytok na :wink:

Rakok én is képet a kicsilányról.Itt látszik a két fogacska :wink: (Csak kicsit homályos :( )
Kép
Vendég

Sziasztok,

Délelőtt csavarogni voltunk, bementünk a céghez leadni a Gyed-igénylésemet. Jövő hónaptól lehet szorosabbra húzni a nadrágszíjat :(
Lányok, aki már gyedet kap (a maxot), mennyi marad a levonások után nettóban?

Köszönjük szépen mindenkinek a féléves köszöntéseket :)
Ma már volt egy kis alma, nagyon tetszett a csajszinak, majd kitépte a kanalat a kezemből, de 2 kiskanál elég is volt neki. Mondjuk pont ennyit terveztem adni így elsőre.

Petra: Anginak is boldog féléves szülinapot kívánok, neked meg boldog 18.-at :lol: :lol: :lol:

Era: Húúúúú de izgi, hogy már beindítottátok a kistesó projektet :D
Ha minden jól megy 2007 nyári babás leszel :)

Eszter: Nem csoda, hogy kell Bencének a kaja, pótolnia kell az elégetett kalóriákat :) Tök jó, hogy ilyen jólevő fiad van.
Akkor ti a gyümik és a zöldségek között nem is vártatok egy hónapot?

Ildi: Natikának Boldog féléves szülinapot, és jobbulást kívánok! :)
Nagyon cuki, ahogy napozik :lol:
A kengurut teszteltétek már hosszú távon?

Nancsika: Remélem Alex is hamar kilábal a náthából!
Sok sikert nektek a hétvégi hozzátápihoz. :) Mivel kezdtek?

Babcika: Nagyon ügyesek vagytok Lilivel, ez a hízás már tényleg nem semmi :) Elhiszem, hogy örülsz :)
Csak ez a hülye monitoros herce-hurca rendeződne már :evil:

Babetta: Megvolt ma a varratszedés? Remélem nem fájt. Nekem az is egy halál volt, akárcsak a gátvarrás :(
Levi nagyon nagy kópé ahogy bazsajog (ez milyen j???? :oops: :shock: :roll: ) a fotel alól :lol:
Jól látom, hogy neki is van Micimackós szilikonos rágókája??? Mi is kaptunk egyet ajándékba, de olyan büdi meg ragacsos, hogy nem merem odaadni Aliznak :? Pedig már forró vízben nem egyszer átmostam, de semmi változás :(

Cory: Nem is mesélted, hoyg Lizának a barack hogy tetszett vasárnap?

Annnna: Sajnálom a rémes estéteket :( Sajna nekem sincs ötletem, mert szerencsére nálunk még nem volt hasonló nyűgi az esti elalvásnál. Kopp-kopp.
Nagyon tetszenek a képek, szépek vagytok :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Babcika: Végre megint egy cuki kép a 2 fogú Liliről :) Nagyon édes :)
Látszik, hogy hízott, kezd kipofásodni, mint a kölyökgólya :lol: :wink:

Mi meg épp tegnap beszéltük apával, hoyg nem bánjuk, hogy Aliznak még egy foga sincs, és maradjon is ilyen kis fogatlan, mert így olyan édi-bédi :lol: :lol: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jaaa,megvan a monitorunk!! :) Szerencséjük van :!: :twisted: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Még mindig jobbulást kívánok a sok betegnek!!!!!

Isten éltesse a hófordulós babákat!

Annnna:Nagyon szépek vagytok!Üdv közöttünk!Nekem is Babci segített hogy a képeim láthatóak legyenek!Egy ideig ő rakta fel nekem,aztán sok idő múlva :oops: már magamtól is megy! :lol: :roll:
Babcika:gratula Lilike hízásához!Vigyázott az alakjára! :lol:

Édesek a babák akik már ezerrel tömik a finomabbnál finomabb gyümiket!És ahogy kúsznak másznak!Hát haláliak! :lol:

Én nagyon keveset tudok jönni,mert hát a suli! :roll: De jól vagyunk,lehet ma jön egy hármasikres anyuka!Jól kifaggatom!

Még csak annyi hogy én sem vagyok tápiellenes!Ha kell,hát kell.De szopipárti azért vagyok! :lol:

Szelivi:Ezek szerint te is keményen tanulsz?Jó hogy van segítséged! :lol: Sok sikert a vizsgádhoz!

Sziasztok!
Vendég

Annnna
Hát remélem nekem is oké lesz minden. És kívánom, hogy sikerüljön a második szülésed gátvédelemmel.
Nagyon szépek vagytok mind a ketten. :D

Vali
Át lett rakva szombatra. :x Semmi nem megy nálam simán. Na mindegy már egész bele jövök. :wink:

Videóról csináltam képet a múltkori folytatása. :lol:
Kép

Kép
Mint egy papagáj

Kép

Ma megint bepörgött Levi
Kép

Kép

Kép

Kép

És egy ráadás

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tündi :D
Augusztus végén voltunk, nem tudom, hogy mikor lehet már csak tavasszal, de ha arra járok, feltétlenűl szólok :lol:

KépKép
csema

Edit nagyon jók a képek Levi nagyon édi!

Babcika: hogy sikerül lefotozni a fogát én hiába próbálom, nem jön össze! Ma megmértem itthon és úgy tünik hétfő óta hízott 5 dgk-t Pogi! Ennek mosz örülök!

Még én sem mutattam meg sztem Pogit úgyhogy rakok fel én is róla: Kép Kép
Kép

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Nem volt nagy pörgés ma délután ... :roll: Hova tűnt mindenki??

Boscó: Ha nem is jössz mindennap, azért ha másra nem is jut időd, de néha dobj egy-két füstjelet magadról :) Hány vizsgád van még???

Babetta: Szegény, pedig már azt hittem túl vagy rajta, én meg itt ijesztgetlek :oops: :? :roll: Nem ért rá a doki, vagy miért kellett elhalasztani?

Levi haláli a takaróval, úgy látom neked nem sok gondod van vele, jól elszórakoztatja magát :lol:

Anna: Hajrá Pogi :) Hátha ő is nekilódul a hízással.
A bögrés kép nagyon tetszik :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Babetta: nagyon helyes a kissrác!!! Igazi vidám fickó! :D
Mikor engeditek lejjebb a járókát??

Annna: nálunk Dorina volt ilyen nehezen elalvós. Kb. 1 éves korára rendeződött Akkor azt csináltuk, hogy fürdés előtt megszoptattam, apa elvitte fürdeni és ő fektette le, a szopi után engem már nem látott. Innentől aludt el rendesen.
Most Bettinát úgy rakom le, hogy a sötét szobában addig szopzik,míg ki nem esik a cici a szájából, akkor finoman berakom a kiságyba és ha a foga vagy a pocija nem ébreszti, alszik hajnalig.

Vali: én nettó 80-at kapok, de nekem nem vonnak adót.

Ne haragúdjatok, hogy nem írok mindig mindenkinek, de nincs időm sokat gépezni, már gondolkodtam azon, hogy többet nem is írok hátha valaki megsértődik hogy nem írok neki, most ilyen negatív vagyok, bocsi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde!

Nehogy eltűnj!!!! Írj, akinek tudsz, de maradj!!!
Majd les újra időd netezni is és akkor írsz újra sokat. Vagy nem írsz sokat. :D Majd meglátod! Nincsen ám midnenkinek ereje mindenkinek írni. No.
De mesélj! (mármint, ha majd lesz időd) Mi jót csinálsz? Ugye a talira tudtok jönni?

Puszka

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Vali: nem jött be a barack sem :)

Tünde: el ne tűnj :)

Babetta: nagyon édes Levi a takaróval :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Szép jó reggelt!

Halálosak megint a képek!! :D

Üdv az ujjaknak is! :)

Tündi: remélem kipihented magadból a negatív dolgokat!!! :) :) Ha csak azok írhatnának, akik mindekihez külön-külön szólnak, nagyon kihalt lenne ez a topik! Ráadásul, ha itt ülnénk éjjel nappal a gép előtt, és nem a csemetéinkkel foglalkoznánk nem is lenne miről írni!

Na röviden..: :)

Köszi mindenkinek a köszöntéseket!
Ildi: Natinak is sok boldogságot!
Era: irigykedem, és nagyon szurkolok a tesóhoz!! :D :D

Mindenkinek gratula a hízásokhoz!
Tanulóknak sok sikert a vizsgákhoz!

Most hirtelen ennyi jutott eszembe... :oops: Hiába, már nagyon készülődősbe vagyok, ma éjjel utazunk, és még semmit nem csomagoltam..

Alma: tegnap megkostolta Angi, de nem igazán jött be neki. Fintorgott, meg összerázkódott tőle, pedig nem volt savanyú.
Próbáljak venni másik fajtát (még édesebbet), vagy szüneteltessem pár napig :?: :?: :?:
Segítsetek!!!!:D

Ilyen képet vágott az almához Angi:
Kép

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dícséreteket!

Babcika,
Nagyon aranyos Lili a fogacskáival!

Anna,
Nekem is a bögrés kép tetszik!

Livi,Boscó,
Én még nem tudom.Mit tanultok?Bocsánat ha már sokszor írtátok!

Tünde,
Kb. három és fél hónapos koráig Emma is cicin aludt el.Aztán elkezdte azt csinálni,hogy iszonyú sokáig szopizott (min. 1 órát),és csak utána aludt el.Most pedig már nem alszik el cicin,csak ha az ujját szopja,és nagyon nehezen pörög le.Teljesen lelkiismeret furdalásom van emiatt mert olyan mintha én csináltam volna valamit rosszul és azért tud már elaludni a cicimen.Pedig mindig törekedtem arra,hogy annyit szopizzon amennyit csak akar!

A mai éjszakánk túltett a tegnapin!Fél nyolckor fürdés,szopi, aztán aludt fél tízig.Utána hajnali háromig semmit!Közben sikongatás,sírás,morgás,csöndben levés felváltva!Elviszem ma dokihoz hátha van valami baja!Biztos ami biztos!

Bocsánat ha sok voltam!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Most jöttünk dokitól, Olivérnem sikerült beújítania egy fülgyuszit . :?
Bakker, sose volt gond egyiknek se a füleivel.Délután vihetem fül-orr-gégészhez.Durva lesz, mert a gyerekorvosnál is balhézott.Meg az előbb orvosság beadásnál, meg orrszívásnál is.

Natasa ő csak elvan csendesen, ő nem kapott orvosságot, őt csak infrázom, meg szívom az orrát.

Pedig kinézetre megmertem volna esküdni tegnap még, hogy Olivér jobban van.
Bár, tegnap du. már látszott rajta, hogy kezdi elhagyni magát.
Meg hőemelkedése volt este, meg reggel.És ma reggelre trutyi is folyt a füléből. :(
na, pá
Puszi
majd jelentkezem, ha tudok

(Legyen valami jó hír is:almát kapott Natika tegnap, nagyon bejött neki :D )
vas

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, most már megpróbálom összekapni magam, és egy tisztességes hozzászólást gyártani :)
Teljesen el vagyok havazva. Általában végigolvasni még van időm, de válaszolni már nincs :( Kb. 8-kor kel a csemete, utána szopi, öltözés, játék, bevásárlás, és már itt is van a tízóraiidő. Kajál, és megy aludni. Nekem csak ekkor van időm reggelizni, Dorci uzsiját előkészíteni, vacsorához előkészülni, és mire leülnék netezni, már ébred is. Puff... És a vasalnivaló halmokban, a porszívónak már azt se tudom melyik felét kell megfogni :twisted: :twisted: :twisted: Na, kipanaszkodtam magam :)
Tegnap voltunk tanácsadáson, és a Dóri 8 kiló, és 70 centi. Kaphatja husit, úgyhogy már főzöm is neki, hogy mire felkel, csak enni kelljen :)

Babetta!

Nagyon édes Levi, ahogy közlekedik :) Nincs gondod portörlésre a bútorok alatt :)

Anna!

Sajnálom a rossz éjszakát, reméljük ez csak egyszeri eset volt! Altatáshoz sajnos nincs tippem.
Nagyon szépek vagytok a képeken :)

Babcika!

Lilkó is nagyon tündérmanó a két kis fogával :)

Vali!

Én a közelébe se vagyok a max gyednek :evil: , úgyhogy sajna nem tudom :)

Kicsilány!

Pogi és a bögre című kép nagyon tetszik :) persze a többi is ám :)

Tünde!

Én pl. tuti nem sértődök meg, ha nekem nem ír valaki külön. Főleg, hogy én is eléggé szelektálok, mert felét mindig elfelejtem annak, amit írni akartam. Meg olyan is van, hogy elolvasom a hozzászólásokat, kitalálom, hogy mit fogok reagálni, aztán valamiért fel kell állnom, és mire visszaülök, azt gondolom, hogy már leírtam amit akartam :) Kicsit szétszórt vagyok, na :)

Petra!

Jó utat nektek! Angi nagyon édes kis képet vágott az almához :)

Ildikó!

Jobbulást a kis betegeknek :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Annnna :)
Emma gyönyörű kislány :) Nagyon szépek vagytok együtt :)

Vali :)
Sajnálom, hogy kevesebb pénzt fogsz kapni mostantól :( De vigasztaljon, hogy van aki még kevesebbet :D
Gratula az almácskához :)
Vinivel mi van? Hogy ízlik neki a tanulás? Az olvasással hogy haladnak? Betűket írnak már vagy még csak írás jeleket? Azt nem is kérdeztem meg, hogy milyen módszerrel tanulnak olvasni? :D

Babacika :)
Nagyon husi a Lili ezzel a két fogacskával :D
Örülök, hogy meg van a monitor is :D

Edit :)
Milyen volt az évfordulós "ünneplés"? Levi nagyon mókás :D Ilyenkor már minden percben csinálnak valami újat :D
A járóka lassan megéri a földre eresztést :D

Kicsilány :)
Nagyon szép Pogi :D
Már akartam kérdezni, hogy kell-e esetleg egy kis anyatej, mert van megint itthon fölös 4-5 liter :)

Tünde :)
Ne mondj már ilyeneket, mert megharagszom :wink:
Nekem is vannak periódusaim (pl most is ), hogy nincs kedvem nagyon irogatni :D

Petra :)
Nem baj, hogy nem jött be annyira az alma Anginak, majd később rákap az ízére :D
Jó utat nektek haza :D Vigyázzatok magatokra :)

Csak, hogy megnyugtassak mindenkit tegnap lehetett a levegőben valami, mert Peti is szenvedve aludt el :(

Sajnálom Olivér fülgyusziját :cry: Drukkolok, hogy a doki megtudja nézni.
Natikának további jó lábadozást :) Jövő hétvégére makk egészségesek legyetek :)
Ezek szerint Levente megúszta :) Sulival hogy halad? Gondolom már fogalmazásokat körmöl és a Bőn és Bűnhődést olvassa :lol: :lol: :lol:
Milyen módszerrel tanulnak olvasni?

Évi :)
Gratula a nagy jánykádhoz :) Biztos a husi is ízleni fog neki :D Sima vízben főzöd vagy kicsit vegetásban?
Valahogy én is mindig úgy érzem nem jutok egyről a kettőre, de majd egyszer :)

Most volt itt a védőnéni :) Megdicsérte Petit, hogy milyen kis helyes :) Lassan majd kezdhetjük a hozzá ntápit, de azt mondta nem kell úgy elkapkodni :) Olyan jó, hogy olyan védőnőm van, aki nagyon szopipárti :D

annácska

Sziasztok

Vagyok ám, csak mire a géphez kerülök elszáll minden ihletem. A Lili tegnap az esti elalvás előtt dobott egy hasról-hátrát, majd alvás közben is előadta, persze fel kellt rá, de egye fene végre megcsinálta, olyan boldog voltam. A hasra fordulástól is csak 1 hajszál választja el. Na most gyorsan csak ennyi, mert rájött a kiscsaj, hogy a lábával be lehet tolni a billentyűzet padját az asztal alá, így most egy betű leütés kb. 10 másodperc.

Babatta: Még gyorsan neked írok. Őrület, hogy mennyire mozgékony már a Levi.

Cory: Liza is édi az almával

Na este még bekukkolok, csak most meg "repülni" akar a kezemben :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

gyors leszek:
mindkét csöppömnek középfülgyuszija van, és felszúrták a fülüket(egyet-egyet ) :?
Szörnyű volt.
Ordítottak, mint a sakál :cry:
Annyira rossz volt nézni, hallagatni, átélni az egészet
most Natasa éppen melegítő fülsapiban alszik a hordiban, lámpára várva(csak várom, hogy jobban elaludjon)

Bocsika, hogy nem írok senkienk sem :roll:

pusz :)
vas

Na jól van nem tűnök el, köszi hogy hiányoznék! :)

Most valahogy felpörögteg nálunk az események.
Bettus kevesebbet alszik napközben, ha alszik akkor Dorinával játszom, Patrícia sem lett idén napközis, mindennap kikérdezem a leckét, hogy rendesen kezdje az évet, főzés, takarítás, bevásárlás....
Délután ha hazajön apa, akkor meg megyünk sétálni vagy együtt játszunk, vagy csinosítjuk a lakást...
Szóval kevesebb időm van gépezni, este meg már csak olvasni van erőm.

Azért majd igyekszem :P

Ildi: nagyon sajnálom a piciket :( , gyógymanók már úton vannak!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Júúúj Ildi!!!Nagyon sajnálom!!!Én tudom milyen ez,mert kiskoromban 10000-szer volt középfülgyulám. :cry: :cry: :x :o :evil: Melegítsd nekik,ahogy csak tudod.Talán Olinak van kispárnája,anyum nekem mindig vasalóval felmelegítette és azt szorítottam oda.KITARTÁS Nektek!!!!
Vendég

Annácska:ez aranyos volt, nincs kedved irogatni, erre teleírsz egy fél oldalt :lol:

Évi: Bettusnak bejött a husi, sokkal szívesebben eszi így a zöldségpüréket!
Én mindent egyben főzök és pürésítem vagy bébikaját kap

Annna: ne legyen lelkiismeret furdalásod! A babák változnak, lehet hogy még nem álmos eléggé vagy előbb kéne letenni mert túlfárad, ki kell kísérletezni, de nem mindig lehet rájönni az okra. Lehet hogy már olyan nagy, hogy jobban érdeklik a "világ" eseményei". Van akinek a hálózsák jön be, van akinek a halk zene vagy egy kis éjjeli fény vagy épp a vaksötét...

Sógornőméknél van hasonló helyzet, a baba alszik éjjel fél 2-ig, majd 6-ig szinte semmit.

Petra: jó utat nektek! Bettus is összerázkódott eleinte, de belejött.

Vok: talira mindenképp megyünk, tegnap is nagyon készültünk, Peti lemondta a munkáit is, de hát a betegség közbeszólt.
Így itthon dolgozott, a gyerekeknek csinál galéria ágyat.
Remélem Angiék azért eltudtak menni nyaralni!

Cory: Te is néha le akartál lépni, persze más okból, de rádumáltál! :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok! Jó estét!
Másodszor kezdek bele, mert eltünt a hozzászólásom :cry:
A babák gyönyörűek!
Ildi :cry:
Sajnálom a kisbetegeket ezerrel mennek a gyógymanók!!!!!!!!!!!
Gyógyuljatok hamar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tündi :lol:
El ne tünj! :)
Nekem sincs sok időm mostanában jönni, de mikor tudok, mindíg örömmel teszem.
Jó közétek jönni!!!!
Nagyon készülönk a talira, eddig soha nem tudtam, tudtunk eljönni, most mindenképpen mennénk!
Még Anett is elszeretne kísérni, de lehet meggondolja magát, bár el kell a segítsége, mert bizony 5 óra lesz az út oda vissza!

KépKép
csema

Tünde:el ne tűnj!Néha gyere,mint ahogy én is
:lol:

Évi:rajtad mindig olyan jókat nevetek!Most épp a porszívós beszólásod tetszett nagyon! :lol: :lol: :lol:

Babetta:Nagyon édi a kis nagyfiad! :lol: Micsoda műsorban lehetett részed!

Petra:Angi is nagyon édi,mégha egy kicsit kellemetlenül érintette az a falat újdonság!

Vas:Jobbulást a gyerkőcöknek!Muszály volt felszúrni?Nem lehetett voolna kezelni egy ideig valamivel?Nem értek hozzá.

Vali:sok sok sok sok vizsgám van még!Majd mindig leírom mikor miből megyek jó?Most a beadandókat csinálom!Dolgozatok!Most épp tárgy és környezetkúltúra,vizuális nevelés,és mentálhigiéné tantárgyakra!Ez mondjuk a könnyebbik része szerintem!Bár van olyan amihez azt sem tudom mit kér pontosan a tanár,mert annyira elvarázsolt!Mármint a tanár! :lol: :lol:

Annnna:Én óvónőnek tanulok,ez az utolsó évem! :lol: Nagyon szép a kislányod! :lol:
Vendég

Na most már kicsit részletesebben is áttanulmányoztam ezt az oldalt

Babci: Éljen a monitor :) . Gratula a hízáshoz, nekünk 1 hónap alatt sikerült 200 g-ot gyarapodnunk, úgy, hogy az első héten 100 g-os minuszunk volt (ezt ráírtam a betegség számlájára). Ja és még mindig nem dupláztuk a súllyunkat, hiányzik nyamvadt 200 g :wink:

Tünde: Érdekes, a sima zöldség, gyümi nálunk se menő, viszont megbolondítva egy kis husival.... ja az már mindjárt más :)

Vasildi: Együtt érzek, nekem vagy 3x szúrták fel kiskoromba a fülemet, azóta is ha egy kicsit fúj a szél én már sapkát húzok, mert megfájdul (persze mindenki hülyének néz ilyenkor). Gyógyuljatok meg, nagyon szorítok nektek

Na most már eltűnök, biztos megint kimaradt valami

Vasárnap végre találkozom egy barátnőmmel, akit szülés óta nem láttam. Az ő kisfia most 8 hónapos, annyira kiváncsi vagyok már rájuk. Na ezt csak úgy írtam

Jó éjszakát mindenkinek, nyugodt és békés álmokat a babáknak

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Tünde: Nehogy amiatt ne gyere már, mert nem tudsz mindig mindenkinek írni. Vagyunk ezzel így sokan :roll:
Most pl. én is rövid leszek :oops:

Ildi: Sajnálom a beteg gyerkőceid :( Ez a fülfelszúrás nagyon sz@r lehet :( Mielőbbi jobbulást nekik!

Petra: Jó a kép :) Aliz se nagyon komálja az almát, igaz ma kicsit többet evett, de ahogy elnéztem, mi nem fogunk rohamtempóban haladni a hozzátápival.
Jó utat nektek!

Annácska: Vince még mindig szereti a sulit, ha hazajön egyből esik neki a szorgalminak :) Ezt se gondoltam volna :shock:
Még mindig csak írásjeleket gyakorolnak, hát nem megy valami szépen neki, de itthon nem akarom nagyon nyüstölni.
Olvasni szótagoló módszerrel fognak tanulni.

Gyöngyi: Ügyi Lili a mozgással :)

Babcika: Ma végre eljutottam a postára, küldtem a cuccost :lol:

Boscó: Húhaaaaa ... tényleg benne vagy a sűrűjében :roll: Nem csoda, hogy nem nagyon marad időd netezni. Én azért mindig várom a beszámolódat, hogy hogy sikerült a vizsgád :)

Nálunk ma a változatosság kedvéért Vince lázasodott be estére, apa nemrég jött haza a patikából, mert persze az összes lázcsillapítónak lejárt a szavatossága :? Szerencsére 3 éve volt utoljára beteg, így nem csoda.
Tök jó, mert holnap mennénk Szolnokra apámat meg tesómat szülinapi köszönteni, de nem tudom, hogy elindulunk-e.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hali!

Köszi mindenkinek!
Sajnos tuti nem leszek gép előtt, így majd csak a talin, ha összejön... :D

Mindekinek jó egészséget, ha visszajöttünk jelentkezem itt is!

Tündér babócák fejlődjetek szépen!!!

Na megyek repülök haza! :lol: :lol:

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Ildi,
Sajnálom a fülgyuszit,remélem mihamarabb rendbe jönnek!

Vanillka,
Vincének jobbulást

Boscó,
Sok sikert,és kitartást a vizsgákhoz!

A mai éjszakánk sem volt jobb az eddigieknél,de kezdek hozzászokni!Dokinéni azt mondta,hogy a foga.Felszerelkeztem mindenféle gyógykészítményekkel!

Tudja valaki,hogy hogyan kell adagolni és beadni a homeopátiás bogyókat?Chamomilla vulgaris ch 9-et kaptam fogzásra.Jó ez?

Amúgy ti mikor adjátok vagy adtátok a szilárdat a szopi után. Mármint mennyi idővel?

Szép hétvégét mindenkinek!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Nagyon sajnálom a kismanókat :cry:
Jobbulást nekik :) Küldöm a gyügyimanókat :)

Csema :)
Hozad az egész családot a talira :)

Vali :)
Örülök, hogy Vincének ennyire tetszik a suli :D

Annnna:)
Forróvízben müanyag kiskanálban old fel a golyócskákat :)

annácska

Sziasztok!

A babák gyönyörűek és nagyon ügyesek!

Mi még mindig tanyolunk és nem alszunk.

Ildi: fül melegitésre azt mondták, h vegyek egy sapkát amiért nem kár és mindkét oldalra varjak egy-egy zsebkendőt. Ezt melegítsem fel 1 vasalóval.
Persze ezt csak időnként.

A multkor volt téma, h mit lehet csinálni a törölközövel, h puha legyen. Én kifőztem 15 percig,majd bedobtam a mosógépbe.
Vendég

Hűűűűűűha, az áldóját...hát volt ma pörgés, alig tudtam visszaolvasni :)

Na jó estét, látom ma nem csak én voltam teljesen lekötve úgy, hogy még a gépet se láttam.

A Lili annyira belejött a hasról-hátra fordulásba, hogy szinte alig tudom elaltatni. Ahogy hasra rakom az ágyába rögtön megfordul és mivel látja, hogy ez megmosolyogtat engem hangosan kacarászik rajta. Vajon mit fog csinálni ha már ülni meg állni tud? :shock:. Ráadásul pár napja napközben nem hajlandó elaludni a kiságyban, csak úgy tudom altatni, hogy mellé fekszem a nagyágyba és együtt alszunk

Cory: Mi az a mennyiség, amit adhatok neki pépesen? Adjam amíg jól esik neki vagy figyeljek a fokozatosságra?

Na megyek aludni,mert írtóra fáj a fejem.

Kép

Kép
pgyöngyi

Szép vasárnapot mindenkinek! :D

Látom el vagytok foglalva. Nagyon helyes. :D MÁr azt hittem, hogy lemaradok valamiről. :D:D

Mi tegnap anyumnál voltunk és lementünk kendőben sétálni a kiscsajjal. 2,5 órát voltunk lent, amiből több mint 1,5 aludt a lány. :D Csomó nagyon régi ismerősömmel taliztam. Olyan jó volt látni őket. :D:D
Persze anyám megint ügyes volt. Mostanra már fél 2-kor kerültem be a szülőszobára (1-kor kerültem be) és üvöltöttem a fájdalomtól, amikor nem hatott az epidurál. Szerintem 2 év múlva már meg is fogok halni a szülőszékben és újraélesztenek. :D:D Komolyan kiakasztó néha... Ami a legjobban idegesít benne, hogy úgy beszél mindenkivel és ről, mintha annyira jól ismerné. Pedig aztán nem. Határozott véleménye van a barátnőim gyerekeiről, akit LÁT havonta max 2x... Isti bizi, ha ilyen hülye leszek idős koromra, kolostorba vonulok!!!!!!!!!!!!!!!

Tünde!
Örülök, hogy maradsz. :D:D

Évi!
Nem semmi méretei vannak Dórinak. :D Ügyik vagytok! :D

Boscó!
Jó tanulást! :D

Livi!
Neked is. :D Meddig kell még Dévényre járnotok?

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?