Laga
Áh, utoljára Cory lányának kezdtem bele egy kis kardigánba, mikor még pocakban volt, de csak a háta készült el, aztán nem volt rá időm, azóta meg már ki is nőtte.
Azért én se vagyok ám nagy guru, a csavartnál bonyolultabb mintákkal még nem nagyon próbálkoztam. Mit szeretnél tanulni?
Lehet, hogy jobban jársz, ha inkább Livit keresed meg, ő profibb!
De persze azért szívesen segítek én is, ha tudok!!!
Szilvi
Gratula Eninek a fogacskához! Neki "normál" sorrendben jönnek? (Mert amit Móni mesélt Sára fogairól, az tényleg vicces...
)
Ja, és köszi a fuvart ma, persze a bankban közölték, hogy majd csak délben nyit a pénztár
Értetlenkedésemre közölte a csajszi, hogy csak egy pénztáros kollega van, és azért. Nem értem, mert ha csak 8-tól 4-ig vannak nyitva, akkor miért kell egynél több pénztáros, és az miért nem dolgozik teljes munkaidőben?! Na mindegy, biztos én nem értek hozzá, és nézzem a jó oldalát, hogy legalább az elintéznivalóm felét meg tudtam oldani?! (Mert persze nem volt kedvem még fél órát játszani a játszósarokban náluk Sebivel, í]y is épp elég rumlit csinált, míg ügyet intéztem - amúgy csak ezért járok ebbe a fiókba, mert van hol játszania Sebinek amíg várok...
)
Az autóddal amúgy mi történt, jól láttam, hogy van egy kis horpadás a jobb elején? Vagy csak a fény esett rá rosszul?
Nikcsi
Na ugye, milyen jó fej anyósom van?!
(Anyámnak jellemzően az a legnagyobb problémája, hogy pont akkor fogunk költözni, amikor náluk is a legnagyobb kupi lesz... mintha legalábbis direkt így szerveztem volna, vagy mi a szösz?!)