Sziasztok csajok!
Köszi mindenkinek a drukkokat!
Volt egy totál nyugodt, pihentető éjszakám, görcs semmi, keményedés talán kettő, de nem fájt, úgyhogy ennyi. (lehet azért volt ilyen nyugis éjszakám, mert külön aludtunk aptyával, hogy mindketten kipihenjük egymást
, és be is jött mindkettőnknek
Végül is a királyok és királynők is külön aludtak!
)
Hívtam is most reggel a szülésznőmet, hogy semmi, le is mondtam a ma esti vizsgálatot, minek? Annyi, hogy sokszor és sokáig keményedek, de nem fáj, sztem a hideg miatt van.
Hétfőn megyek dokihoz, szerdán a szülésznőhöz és NST-re.
Tudjátok miért lehetett a csütörtök hajnali jósló?
Előtte való nap hagytam abba a Magne B6-ot, és drasztikusan, ugye én 3X2-t szedtem, elfogyott, és nem vettem újabb adagot, minek, betöltöttem a 36. hetet, szerdán már egy szemet sem ettem. sztem ezt érezte meg a szervezetem, bár aszülésznő erre az elméletemre nem mondott semmit.
Ella, jó a súlya már a bébikének, de azért mégiscsak korán lenne még...
Ahogy Okr mondja, még egy hetet jó lenne kihúzni. Az mindenkinek jól jönne, engem, apát és babát is beleértve.
Norka!
Teljesen leállni még nem merek, de elkezdtem csökkenteni. Azért ez nem infúzió, és külön rákérdeztem mind a dokinál, mind a szülésznőnél, BAJT nem tud csinálni szüléskor, max. kényelmetlenséget, hogy egy órával többet vajúdok.
Domival is így volt, reggel 7-kor elkezdődtek a fájások, csak nem tudtam, hogy ezek azok, bevettem a reggeli gyógyit, és le is lassította meg megrítkította a fájásokat, de visszatartani nem tudta a szülést.
Rambóka!
Te kis versenyszellemző!!
nem akarom Mütyürke elől elvenni az elsőbbséget, de akkor szólj neki léhyszi, hogy csipkedje magát, mert Johanna élvonalban áll a csatasorban, tudod!
Mikorra írják ki a csaszit, ha addig nem jelentkezik M.?
Domi amúgy a 37+4-re született, 3600 grammal (jó hogy nem maradt bent, és növögetett még szépen tovább...), és még javában szedtem a gyógyit mellette is...
De Dominál nem voltam ennyire kinyílva, ott szülésig maradtam C 2100
Befektetni meg nincs értelme ilyenkor, csak a gyógyimat szedem, azt itthon is tudom, ha elindul a szülés, azt már semmiképpen nem fogják leállítani, azért kellene max. bentfeküdni, de ahhoz Johanna már nagy hogy leállítsák durván.
Backa!
Én meg érted izgulok!
Én nem akarom előre elkiabálni, de olyan jó előérzéseim vannak veled kapcsolatban, a pozitív hozzáállásod, a jókedved...szet lesz itt valami...
kavicska, mikor jössz haza????
Espero miért nem tudsz gyakran jönni?
Ginuska, te is kéne azért írjál!!
meg Alice is, irgum-burgum!
Alice még mindig egyedül vagy, párod Ámerikában? Ilyenkor kell sokat lógni a neten, nem előle veszed el az időt!
vagy most hozod be a melóhelyen a lemaradást?
És Pogi sem ír túl sokat mostanában...
na megyek enni