Új privát üzeneted érkezett!

Nitta!Megnézegettem a képeket,nekem ismerős vagy.Mi a Táncsics utcába lakunk.Nagyon szépek a képeid,nagyon ügyes vagy!
kola2

sziasztok!!!
tegnap jo sokat irtatok!!!Végig olvastam,de mindenre irni nem tok,mert apa ma szabadnapos( :D ),aztán ilynkor övé a gép( :? ).Na mindegy,majd holnap többet jövök!!!
Tegnap egész nap anyummal a várost jártuk.Nagyon jol esett egy kicsit kettesben(+ Petra)lenni.Jot dumcsiztunk!!!
Ti is ilyen joba vagytok az anyutokkal?????Én igazi barátnös viszonyba vagyok vele,és nagyon jo igy!!!

Ági

ott a messzi távolba hidegebb van mint nálunk????Mit adott a tv a zavargásokbol???Mi az ottani tv-k álláspontja??Elitélik a Gyurcsi bácsit???Tényleg kiváncsi vagyok!!!

Most bocs nem irok többet,mert apa toporog már itt....

szép napot mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok! :)

Tegnap Dorka megijesztett minket picit. Egész nap kakilt, nem keveset és zöldet. Ilyen már volt egyszer, de most nem is evett. Evett reggel olyan 6 körül, aztán úgy fél 10 felé, és utána már csak délután 5-kor. A hangulata végülis nyugodt volt, de amikor arr került a sor, hogy szopi jön, lefeküdtem mellé és amikor ott volt a cici a szája előtt, iszonyatos sírásba kezdett. De minden alkalommal. Fel kellett venni, megvártam, amíg elnyugszik, újra próba. Semmi. És más pózban sem. Se a tea - kanál vagy cumisüveg - se a lefejt tej, semmi nem kellet neki. Kaksi az viszont jött. Minden, ami előtte belekerült, kijött. Kora este már hívtam a védőnőt, hogy meddig lehet várni, mikor van az, amikor már az ügyeletben kell gondolkodni. Mert a pelusok sem voltak már nagyon pisisek... Azt mondta sokat nem, várjam meg este mi lesz, illetve éjszaka. Meg hánytuk vetettük, hogy mi lehet a baj, szóba jött a torokfájás is, hogy esetleg azért nem fogad el semmit a szájába, mert fáj a torka. Kapott egy kis Panadolt, később, fürcsi után evett valamit. 8 körül elaludt, de fél 10-kor kivettem az ágyból, megpróbáltam, eszik-e valamit. Evett. Aztán éjjel 2-kor felébredtem, megint kivettem az ágyból, cici. Evett, de ahogy felvettem büfizni, kakilt. Éjjel még sosem volt. Tisztába tettem, visszaaludt. Aztán negyed 7-kor magától kelt, evett, aztán egyből kakilt. Most negyed 9-kor újra megkínáltam, megint evett valamennyit. Nemtom. Kakilni még mindig kakil, és zöldet, de legalább eszik. És most minden kajánál adok neki pár kanál répát, az talán valamennyire megfogja. Remélem most már helyrejön.
Bocsi, hosszúra sikerült. Most alszik, megpróbálok visszaolvasni.

nadine81

esztermami!!Milyen suliba jársz?

rik!Én 15-éves korom óta barátnői viszonyban vagyok anyuval!Előtte sok konfliktusunk volt,de ekkor történt valami és teljesen megvátozott minden!!Nagyon imádom őt!!!!

viol!Ne izgulj biztos nincs semmi baj!!Mikor Levi pici volt nálunk is volt zöld kaki,de csak egyszer!!De ha attól megnyugszol vidd el a dokihoz!!
Vendég

Lehet,hogy benyalt valami vírust!!
Vendég

Viol!Virágnak is volt ilyen amikor kicsi volt a doki sárgarépás tápszert írt fel neki.Utána tök hamar renbejött.
Anyuval mi is jóba vagyunk,azóta mióta a Virág megvan meg még jobban vagyunk.Ez így jó mert a Virág is nagyon szereti őt,és így bármikor ott tudom hagyni.
kola2

Sziasztok.

Esztermami,Isti abba a bölcsibe járt ami nálatok van.IMÁDTUK!

Viol,szerintem megnyugtatásképp menjetek el a dokihoz.Itt a hétvége,inkább,mint az ügyelet

Kép

Kép
hajnus

Gabó, Zsani
köszönöm, de nem is az aggasztott, hogy zöldet kakilt, hanem inkább az, hogy állandóan és mellette az égvilágon semmit de semmit nem evett. És ezt nappal. Éjjel bírja kaja nélkül, mert alszik, de tegnapfél 10-től du. 5-ig az égvilágon semmit nem lehetett belekönyörögni. Ki nem nyitotta volna a száját az Istennek sem. kanál és cumisüveg láttán nem is nyitotta ki, cicnek meg ordított. De most már talán jobb lesz.

Nitta,
megnéztem az albumodat! :) A hideg ellenére nagyon szép lehet a téli esküvő. Az lett volna a kérdésem, hogy nem fáztál-e, de láttam már vkinek írtad, hogy igen. :?
Nekünk is volt egy vizslánk, Zeusz, csak a télen meghalt szegénykém. :(
A szőke hajad sztem jobb! :wink:
És az etetőszéketek mintája tökugyanaz, mint a mi pelenkázólapunké! :)
Gyönyörűek a képek is! :) Az a kisfiú valóságos személy?
Én meg sem szoktam kérdezni Gábort, hogy feltehetem-e a képeinket, vagy olyat, amin ő is rajt van, csak közlöm, hogy feltettem. Nem mondta még, hogy baj lenne, mindig megmosolyogja. :)

Hajnus,
én meg ma próbáltam adni először pürés kaját Dorkának. Felpakoltam belőle, ha esetleg kellene. Meg azt is mondta a védőnő, hogy lassan el lehet kezdeni kóstolgatni vele a gyümiket, főzelékeket.

Reni,
mire értetted, hogy "Mi baj volt?" Bátyámékkal? Vagy gyerek ügyben? Bátyámékkal elég hosszú a sztori, nem akarlak titeket untatni vele. Gyrek ügyben sincs baj, csak leírtam, hogy miért nem lesz második. :)

Na, felébredt. :) Megyek megszeretgetem. :)

nadine81

Sziasztok!

Viol:
Szegénykének jobbulást kívánok!! Szerintem is vidd ele dokihoz, az a tuti. Reméljük minnél hamarabb kis virgonc lesz!!
Kép

Kola2:
Te vagy az egyetlen akiről még nem láttam képet. Ha nem gond mutatnál egyet magadról? Nekem elég jó szokott lenni az arcmemóriám, ha találkoztunk már biztos megismerlek.

Nercsi:
Azt írtad:
"Amúgy mesélte hogy járt a tesód a Nagy Bálinttal. "
Hát rosszul olvastam és ledöbbentem!!! Járt a tesóm a Nagy Bálinttal??!! :lol: :lol: :lol:
Tényleg gyorsan megy az idő, még csak most tudtam meg,hogy baba lesz és már mekkora. Jó is, hogy szóbahoztad a kórházat. Persze, hogy szívesen látlak titeket ha valaki bejönne hozzánk. Mivel egyedül a te telefonszámod van meg a babakocsi miatt, ha eltűnök innen és megjött Zoé neked írnék sms-t ha nem baj. Légyszi írd meg a többieknek majd, hogy többen vagyunk! :lol: :lol:

Reni:
Hát nem is csoda, hogy óvatos a férjed, ha rendőr meg főleg!! Manapság sose lehet tudni! Én se gondoltam, hogy viszontlátom magam.

Esztermami:
Gyógyuljatok meg!!!!

Kép

Az AFP eredményét ha kipostázzák neked 2 héten belül akkor van gond. Már ahol gond van. Ha jön levél se foglalkozz vele, majd úgyis kiderül minden a legnagyobb rendben van!! Ha minden érték jó, akkor kb 2 hét után a védőnőhöz küldik az eredményeket.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Viol!!Lehet,hogy csak olyan napja volt tegnap Dorkának!!Ha ma már eszik rendesen én nem zöld a kakómakó akkor "jó"!Ha még zöld vidd el a dokihoz szerintem!!
Vendég

Viol:

Már én is kiszúrtam a pelenkázótokat régebben! :lol: :lol:
Azért minusz nem volt az esküvőnk napján, annyira meg nem fagytam. Az utolsó nap volt, amikor szép hó volt, de a nap már sütött ezerrel. Márciusban volt a nagy nap. Csak kitolódott a tél! :lol:
Az a kisfiú fogalmam sincs honnan jött!! Biztos van jelentősége ki az, csak még nem tudom!! :wink:
Hát nem rossz taktika az "utólag elmondom neki" dolog, végül is az is ilyen volt, amikor közöltem, hogy írtam nektek. :lol: Akkor már úgyis mindegy nem? Fölös a vita!! :lol: :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Sajna nincs kép :( De régebbi hozzászólásnál van ,mindjárt megkeresem és írom,hogy hol.De ha rajt vagy az iwiw-en ott megtudsz nézni.Vissi Zsanett néven :)
kola2

Kola2:

Én most néztem meg mi az az iwiw, de egyépként gőzöm sincs!
Gondolom valami beszélgetős program, ahova regisztrálni kell. Azt már hallottam, hogy meghívóval lehet bekerülni vagy mi. Majd keresgéllek én is a régebbi hozzászólásaidnál!! :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

jó reggelt!

Viol, biztosan én is elvinném dokihoz, mert jön a hétvége. Jobb, ha látja, legföljebb azt mondja ártatlan dolog, de nekünk is volt ilyesmi és akkor a dokinéni adott egy tápszert, amitől nagyon hamar teljesen rendbe jött. Jobbulást Dorkának!!!
Gabó,
doktori iskolába járok művészettörténetből, mert most az ingyen van nekem - amúgy sokba kerülne lenne félévente. Miután közalkalmazott vagyok sokat számítana pénzben, ha megszerezném a doktori fokozatot (PhD), de hát ahhoz még egy dolgozatot is meg kell írni, amivel még sehol sem tartok :cry: . EZ úgy néz ki, hogy 3 évig jársz még kurzusokra és után még van 2 éved, vagy 3, nem is tudom, hogy megírd a disszertációt. Azt látom azonban, hogy így baba mellett elég nehéz, de másrészt meg nagyon szeretném, szóval szerintem valahogy csak összehozom.

rik, nekem is jó a viszonyom az Anyukámmal, de főleg azóta, amióta messzebb lakom és neki lett egy lovagja - 15 évig volt özvegy és nem az a típus, aki jól viseli az egyedüllétet.

Nitta, köszönöm a jókívánságokat!
Az AFP miatt azért izgulok, bár miért is lenne baj. Remélem akkor, hogy nem fogják kipostázni.

szaladok főzni.

KépKép
KépKép
esztermami

Nitta!59-ik oldalon van rólam és Virágról kép.Nadin hozzászólásainál.Ő rakta fel a képeinket.Apa nálunk se akarja,hogy ő fent legyen,bár ha tudnák képet feltenni megse mondanám neki.
kola2

esztermami!Hú akkor te nagyon okos lehetsz!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kedves vagy Gabó,

de néha nagyon az az érzésem, hogy egy dolog, hogy az ember a szakmájában jó és másik, hogy okos-e - főleg az élet dolgaira gondolok. Sokszor ez a két dolgo nem jár együtt. :wink: :lol:

Nitta, ha szeretnél wiwes lenni szívesen meghívlak, csak írj privin egy működő emilcímet.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!!!

Jajj Nitta, most én is megilyedtem. Megint mit kevertem??? Aztán rájöttem mit jelent a mondat amit írtam. :lol: :lol: Bocsi, szóval megjárta vele. :lol: :lol: Hagyjuk..... :lol:
Persze nyugodtan írj majd ha Zoé megérkezik.

Emlékszem, hozzám is bejöttek a csajok, (akkor még kevesen voltunk) de tök jó volt.

Tényleg veszélyes lehet ez az internet. A barátnőmnek pont az iwiwről szedték le a képét, és adták fel hirdetésbe. :roll:

Viol, hogy van Dorka baba?????

Rik, én is jól vagyok anyuval. Vannak viták, néha összeveszünk, de imádom. Ha hazamegyünk sokat csavargunk együtt, mindig megkérdezi mivel várjon...... Ez olyan jó!!!! :lol: :lol:

Reni, azért ez olyan örömteli munka nem??? Legalábbis ha nekem a teraszépítőket kéne várnom nagyon boldog lennék. :lol:
Ehelyett várom a fűtésszerelőket meg az ablakosokat. :lol:
Lara mekkora már??

Esztermami, ha Vince meggyógyul sétálhatnánk egyet.
Próbálj meg feladni egy hirdetést a Szuperinfóban vagy a Hírsztárban. Biztos lenne jelentkező dadának.

Lányok, itt Sopronba nehéz bekerülni a bölcsikbe?? Hajnus, pl. a Jegenye soriba???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Na mi elvoltunk szüretnézőbe a kersztanyuéknál Levit meg is kellet fürdetnem utánna olyan mocskos lett!!
Dobok fel pár képet!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Nercsi!Nagyon nehéz bkerülni a bölcsikbe,munkáltatói igazolást kérnek a szülőktől,meg hát ugye tele a bölcsi.Előre kell szólni,hogy vinni szeretnéd.ha van hely akkor beveszik.
kola2

Levi nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!!
kola2

Hú itt nálunk nagy protekc kell,hogy bevegyék a gyereket annyira nincs hely.És most be is szigorítottak,hogy utánna néznke az anyuka valóban dolgozik-e,mert sok visszaélés volt kamu munkahelyekről!!
Nekem ez pont nem jött jókor,mert így a Levit nem tudom majd beadni bölibe!!Valamit el kell mennem tanulni és akkor beveszik!!
Vendég

[quote="Nitta"]N írta:Nittaercsi:
Azt írtad:
"Amúgy mesélte hogy járt a tesód a Nagy Bálinttal. "
Hát rosszul olvastam és ledöbbentem!!! Járt a tesóm a Nagy Bálinttal??!!

Először én is így értelmeztem... :)

Zsani, Eszter
amiről írtok tápszer... De a Virág és Vince csak szopiztak? Mert Dorka nem fogadja el a cumisüveget, így azt sem, ami benne van... :(

Gabó,
jajj, hogyan szüretel, meg présel a kis Kopasz! :D És tényleg mocsi lett! :)

Erika,
köszönöm, jobban van, evett. Cicit is és répát is. Volt még kaki, de már kevés. Eddig olyan jó nagy adagok voltak, még a reggeli is, aztán kevesebb, most meg még kevesebb. :) Kippkopp.
Cicivel most úgy volt, hogy nem sírt amikor odakerült elé, viszont amikor rácuppant, kettőt-hármat szívott és abbahagyta. Utána sírt, noszogatni kellett, hogy folytassa, de aztán ment. Nemtom mi baja vele. Ugyanolyan, mint máskor, ugyanazokat eszem, mint máskor...

nadine81

És pohárból próbáltad?Tudod a Levi mikor kezdte el ezt mint amit a Dorka a cicivel?Mikor úgy döntött 10-hósan,hogy nem kell neki többet cickó!!De persze ez nem azt jelenti,hogy Dorkának sem kell!!Lehet,hogy telítve van és nem éhes!!
Vendég

ilyed=ijed :oops: :oops:

Gabó! Mennyit dolgozott Levi ott a szüreten! Élvezte mi?? Nagyon édi!! :lol:

Megyek pakolok. Este megyünk haza. Győri hazába. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Pohárból még több folyik mellé, mint kanálból... Remélem még nem akar lemondani a ciciről, ahhoz még korán lenne. Épp most próbáltam. Igaz csak két órája evett, gondoltam megnézem szomjas-e vagy vmi. Megint ugyanaz. Rácuppan, szív kettőt és vége. Lehet, hogy még nem éhes. Remélem csak emiatt.
De amúgy kinézetre semmi baja. Volt itt a védőnő és nem győzte dícsérni, hogy milyen mosolygós, vidám, mozgékony, figyelmes, ügyes, stb.

nadine81

Erika,
jó utat! :) Húszezreseket te is becsomagoltad? :lol:

nadine81

Nercsi!Annyit ment mint akinek kilóméter hiánya van be a sárba győztem utánna rohanni!!
Akkor jó utat nektek érezzétek jól magatokat!

Mi is lemgyünk egyet a játszótérre sógornőmékkel!!

Szép napot!!
Vendég

Gabó,
és te is olyan mocsi lettél? :)

Kellemes délutánt!

nadine81

Biztos csak nem éhes!!!Ha meg a védőnéni sem mondott semmit akkor meg nincs baj!!!
Vendég

Hát annyira nem,de a sáros cipőjével sikerült kicsit engem is befeketítenie!!
Vendég

Köszi csajok!!!

Viol, én modernebb vagyok, nekem csak a bankkártyáimat kell összeszednem. :lol: :lol:

Dorka biztos visszaáll a régi kerékvágásba!!
Azért kíváncsi vagyok később szopizik-e rendesen. Remélem!!! Dorka baba ügyi légy!!!!!

Gabó, jó játszóterezést!!! Ott is ilyen klassz idő van???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,annyira nehéz,hogy azt ajánlották nekem pont ma,hogy ha 1 éves lesz már menjek a bölcsibe beiratni.Egy munkatársam kisfiát hónapokkal ezelőtt beiratták és majd márciusban mehet.Én még idén körbeérdeklődök.

Gabó,megzabálom hogy szüretel a kis sz@ros!(már bocsánat,de annyira édes!)

Kép

Kép
hajnus

Erika,
óóó, akkor majd beengedlek valamelyik bankomba, hogy használhasd a kártyáidat! :lol:
Most nemrég evett, 110-et, délben meg 120-at. Neki ennyi szokott lenni, szal ez így most jó. Meg adok neki pár kiskanál répát is.

Hajnus,
és akkor te vissza akarsz menni dolgozni? Hol voltál Bence előtt?

nadine81

Viol,hát muszáj lesz :? GYES-ből nem nagyon lehet lakáshitelt fizetni.Az AWF-ben dolgozom,ami a SWEDWOOD-dal szemben az Ipar krt-on.
Akkor most már talán nem lesz semmi gond.Írj majd mit szólt a répához.

Erika,3-án megyünk tanácsadásra.Találkozunk?Vagyis megpróbálunk találkozni? :lol:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus,
ez az AWF kertészeti cég? Vagy rosszul emlékszem? Megkérdezhetem, hogy mennyi neked a GYES? Ez az, ami mindenkinek ugyanaz?
Végülis eszegeti a répát. Nem kapkod érte, de ki sem nyomja a nyelvével. Majd próbálkozunk nagyobb adagokkal is, aztán jöhet a többi.
Most vittem le aludni, előtte még szopizott egy picit, pedig előtte másfél órával evett. Szal jó, hogy kérte. Inkább kérje gyakrabban. :) De én hülye! Pont, amikor szopizott, kértem Gábort, hogy nyomtassa ki nekem a máglyarakás receptjét - mi is a nappaliban voltunk, ott a gép is - de arra nem gondoltam, hogy a nyomtató qrva hangos, amikor elindul. :? Amíg megy, addig nem, de amikor indul és leáll! Ez sem egy mai darab, és ahogy elindul benne az az izé, ami aztán nyomtat... És ahogy kattant egyet, Dorka azonnal elengedte a cicit. De azért pár perce már evett, arra pont jó volt, hogy elálmosodjon benne. :wink:

Különben akkor most Nikiékkel mi van? Nincs per pillanat gépük? Mert én vmelyik nap írtam neki mailt, hogy mizújs, és még aznap elolvasta - vmilyen gépen - mert jött visszaigazolás. De nem írt vissza. Ide se. :roll:

nadine81

Ha kell vkinek :)

Máglyrakás
Hozzávalók:
10 db zsemle
80 dkg alma
6 db tojás
36 dkg kristálycukor
1 l tej
10 dkg zsír
8 dkg porcukor
fahéj
rum
zsemlemorzsa
25 dkg baracklekvár
vaníliás cukor
1 db citrom

A citrom héját lereszeljük, az almát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, és lassan megpároljuk, ezután összekeverjük a fahéjas porcukorral.
A szikkadt zsemléket félbe, majd kb. fél cm-es szeletekre vágjuk, és habüstbe helyezzük. A tejet felforraljuk a vaníliás cukorral, és a habüstben lévő zsemleszeletekre öntjük. Magas peremű zománcozott tepsit zsírral kikenünk, majd zsemlemorzsával meghintjük.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a kristálycukor felével habosra keverjük. Ezt a keveréket, továbbá a reszelt citromhéjat hozzáadjuk a tejjel leforrázott zsemlékhez, és óvatosan összekeverjük.
A tepsibe egyenletesen eloszlatjuk a zsemleszeletek felét, erre terítjük az almaszeleteket, majd a zsemleszeletek másik felét. Az egészet meglocsoljuk egy kevés rummal, és bekenjük a barackíz kb háromnegyed részével.
Sütőbe helyezzük és közepes hőmérsékleten 25-30 percig lassan sütjük. Közben elkészítjük a kemény tojáshabot a kristálycukor másik felével, amelyhez a végén hozzáadjuk a maradék barackízt. Ez íz- és színhatásában változatossá teszi a tojáshabot.
Ha a máglyarakás „alapja” a sütőben elkészült, kiemeljük és felületén egyenletesen eloszlatjuk a tojáshabot és visszatesszük a sütőbe.
Ha elkészült, tehát ha a tojáshab megszilárdult, kiemeljük a sütőből. Kb. 15 percig pihentetjük, majd éles, forró vízbe mártott késsel óvatosan felvágjuk. Tetejét porcukorral meghintjük.

nadine81

Ez jóóóóóó:

Mai mese
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy együgyű gazda.

Egész életében tett vett, dolgozott keményen, mégsem jutott ötről a hatra egész életében.

Történt egyszer, hogy észrevette, fogynak a tyúkok a tyúkudvarból. Hiába próbálta nyakoncsípni a tolvajt, sehogy sem sikerült.

Gondolta, keres magának egy őrzőt, aki megvédi a baromfiakat a titokzatos tolvajtól.

- Válassz engem. - mondta a kutya. - Jó a szemem, jó az orrom, éles a fülem. Meghallom, meglátom, megszagolom, ha jön a tolvaj. Akkor majd sarokba szorítom, hangosan ugatok, és te elfoghatod.

- Válassz inkább engem - mondta a róka. Az én fülem élesebb, az orrom jobban szagol, a szemem jobban lát, mint ennek itt. - és a kutya felé bökött.

- Én nem verlek fel ronda ugatással éjeli álmodból, hanem lefogom helyetted a tolvajt. Ezt a ronda korcsot meg zavard el, mert ahogy látom, csak a tyúkjaidra fáj a foga.

Tetszett a gazdának a róka beszéde, meg aztán csinosabbnak is látta, mint a gubancos szőrű kutyát. Felfogadta hát a síma beszédű vörös komát a tyúkudvar őrzésére.

Látszólag minden rendben volt, a róka minden reggel tisztelettudóan jelentette, hogy az éjjel nem történt semmi, mind megvannak a tyúkok, csak a kutya ugatott hangosan a kerítésen túl.

A gazdának tetszett ez a nyájasság és tisztelet, és megerősítette a rókát tisztségében, bár mint ha tyúkok kevesebben lettek volna, mint annak előtte.

Történt egy éjjel, hogy a gazdát zaj verte fel éjjeli álmából. Kiszaladt az udvarra, és látja ám, hogy a róka épp egy tyúk tollát tépdesi veszettül, és a nyakát próbálja átharapni.

- Mit művelsz ?! - rivalt a gazda a rókára.

A róka azonnal elengedte a tyúkot, és így szólt a gazdához:

- Hazudtam neked. Bizony én fosztogattam az udvarodat, én loptam a csirkéidet és tyújaidat, én rágtam össze a tojásokat. De csak mostanáig. Direkt csaptam zajt, hogy meghalld, és kigyere. Sőt, örülök neki, hogy most minden kiderült, mert egyébként épp mától vegetáriánus lettem, megundorodtam a húsevéstől és a hazudozástól, hogy be kellett csapnom téged.
Amúgy meg a kutya sokkal több csirkét lopott volna, és még jobban becsapott volna téged. Én csak meg akartalak óvni ettől.
Látod, most igazat beszélek, úgyhogy tarts meg hivatalomban, mert innentől kezdve már bízhatsz bennem.
Vendég

:lol: :lol: :lol:
( :cry: :cry: :cry: )
Vendég

Vero,
hát ez nagggyon jó volt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem igencsak a végén esett le, hogy mit is takar pontosan, de azért leesett!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

nadine81

Nadine!Jó,hogy Dorka már jól van és eszik renedesen.
Máglyarakás nyami-nyami!!

Nercsi!Bár már nem látod,de itt is ragyogó volt az idő Levi nagyot játszott a játszin!!

Vero!Ez tényleg nagyon jó és Violhoz csatlakozom nekem sem esett le elsőre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szeretném megkérdezni valaki írta,hogy az ismerőse volt Pesten ezen a genetikai vérvételen amit Angliába küldenek el.Ez mennyire pontos?
Vendég

Gabó,
nem az én ismim volt, de érdekel engem is. Ha Angliába megy, biztos elég komoly.

nadine81

Jó estét csajok!

Rik!
Én is nagyon jóban vagyok anyukámmal.Ő a legjobb barátnőm.

Gyógyuljanak meg a kis betegek!
Kép

Viol!
Dorka eszik rendesen?

Gabóca!
Nem jöttél el a barátnődhöz?Mi hír a pocaklakójáról?
Nagyon édes a kis borászkodó Levi!

Nitta!
A férjed nem engedi,hogy feltedd a képét?
Megnéztem az albumodat de változatlanul nem vagy ismerős.Vagyis most már az vagy! :D :D :D

Andi!
Mizujs ovitéren?

Nercsi!
Bár nem olvastam hova mentek de jó utat! :D

Mi szombaton a barátnőm szülinapját ünnepeljük az Old Boysban.Előtte azért még melózom egyet 14.00-ig. :cry:
Szonja már teljesen meggyógyult.Gyors lefolyású volt ez a vírus-fene.
Teszek fel pár képet mert megjavították a fényképezőnket.
Ezt az ajándékot kaptuk Mauritiusról:
Kép
Kép

A férjem meglepte a WC-nket egy új ülőkével.Annyira tetszik,hogy le is fotóztam.:
Kép

Szonja és az ő új kis lovagja(Máté):
Kép

és végül egy "szerelmes"kép:
Kép

Sok boldogságot a kis névnaposoknak!
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Viol, olvastam izgalmaid Dorkával kapcsolatban és visszaemlékeztem néhány "elsőgyerekes" napomra amikor még tapasztalatlan voltam :lol:
Minden rendben lesz, ügyesek vagytok!

Eszti, képzeld Janka ma egyedül volt oviban, Márton is lázas volt éjjel, nem vittem reggel oviba csak a kisasszony volt egyedül. Túlélte :lol: , csak azért szomorkodott, mert nem ment Márton és a kislány is akivel barátkozik mára megbetegedett. Remélem nem gyógyul ki a Jankával haverkodásból :lol: :lol: :lol: , mert akkor szívesebben megy az én lánykám.
Na persze arra nem vágyom, hogy elkapja Márton betegségét, mert akkor sorba megy mindenkin :roll:

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Eszti,
jajj, én is úúúgy elmennék OldBoys-ba egyszer! :) Jó szórakozást holnapra! És ilyenkor kocsival mész? Vagy hazavisz valaki?
Örülök, hogy Szonja már meggyógyult! :) Nagyon jó az a kép rólatok, olyan igazi, "Szeretlek, Anyu. Szeretlek, Kislányom"-kép. Gábor szerint olyan, mint egy festmény vagy egy reklám. :)
Dorka eszeget már, köszönöm. Délutántól már csak úgy hirtelen rácuppant a cicire, elég intenzíven szopizik, csak úgy cuppog hangosan! :)
A WC-ülőke is király! Párodnak gyakran vannak ilyen ötletei? :D
Az ajándék meg... :D Ki volt Mauritiuson?

Most megyek, Gáborozok kicsit :D :wink: , most jött meg edzésről.

Jó éjt Mindenkinek és kellemes hétvégét! :)

nadine81

[quote="Andi"]o írta:Andilvastam izgalmaid Dorkával kapcsolatban és visszaemlékeztem néhány "elsőgyerekes" napomra

:D :D :D Köszönöm! :) Bár ez akkor tényleg rossz volt, mert ugye ő csak szopizott eddig, fostam, hogy mi lesz, ha nem is szopik és mást sem fogad el... Mert már a pelenkában sem találtam pisit. De egy nap alatt helyrejött, újra van étvágya, csak úgy gyűri a cicit! :lol:

nadine81

Viol,
nem fogja ám abbahagyni a szopizást! Előfordul majd még, hogy nem akar enni, nem akar épp aludni, vagy nem fog hízni, de azalatt az idő alatt többet fog másban fejlődni :D ...
Csupa izgalom és csoda! Annyira megéltem ezeket a hónapokat Mártonnal és most szomorkodom, hogy repül az idő, szinte észre sem vettem és Ágnes megszületett és már 3hónapos :lol:
Hiányzik is, hogy nincs annyi időm rácsodálkozni, mert nálunk mindig van valakivel valami :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok,

megőszülök, az előbb írtam egy csomót és elszállt az egész :twisted: :evil: valmit megnyomtam....

nem vagyok képes most beírni újra, bocsi.

csak egyet hadd kérdezzek, Ti ismeritek Bikkes dokit? csak mert ma ő volt Tiboldi helyett AFP levétel volt és tanácsadást is tartott és elég szimpatikusnak tűnt. MIt lehet róla tudni?

szép álmokat!

Örülök, hoyg Dorka jobban van!!

KépKép
KépKép
esztermami

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?