Sziasztok!
Hú, nem bírom most ezt a tempót!
nagyon klassz képeket raktatok fel mostanában
Eszti,
nagyon köszönöm a Hedelix ötletet, teljesen bevált, és Vince hasmenése is teljesen elmúlt, de még sajnos kicsit göthös és még mindig folyik az orra.
A legrosszabb az, hogy férjem is lekapta és ma rajtam is kijött. Alig bírtam kimászni az ágyból és egész nap olyan érzésem volt, mintha a fejemre húztak volna egy vödröt és nagyon fárast vagyok egyfolytában. Voltam a körzetinél, az azt mondta, hogy Algopirint bevehetek, hát 1-t bevettem, csodákat művelt velem.
Gabó,
a legjobb barátnőmnek is azt mondták, hogy rossz az AFP-je ő engedte a genetikai viusgálatot, de annak az eredmény e 1 hónap, azalatt meg százszor elhatározták a férjével, hogy mindenképpen megtartják. Ma egy csodálatos 3 éves kislány ez a baba és már van egy 1 évesük is. SZóval ez az AFP nagyon is megbízhatatlan.
Ha végre meggyógyultunk mi is nagyon szívesen sétálnánk Veletek.
Amúgy holnap megyek AFP levételre - most jól parázok, de 2 hét az eredmény igaz?
rik, nagyon köszönöm az innivaló ötletet Neked is, a gyümölcstea most nagyon bejön neki, pedig régebben nem itta. Igaz a banánt is megeszi, pedig pár hónapja nagyon utálta.
Jaj, lányok és még egy kérdésem hadd legyen, nem tudtok egy jó fogorvost Sopronban? Vagy van körzeti is, csak a terhességi rutinhoz kellene - nem tudok mostanában Pesten dokihoz menni.
Remélem, hamar jobban leszek és akkor jövök gyakrabban is .
sziasztok.
e