Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

viol
az én miskolci barátnőm is tudja,hogy nem akar még egy gyereket(pedig ők is anyagilag is,mindenféleképp megtehetnék),de azt mondja,hogy ezen az egyen kiélheti szülői vágyait.én így járok jól,mert kapom tőlük a lányoknak a csini cuccokat :lol: :lol: :lol: .nekünk meg a három gyerek vállalás jött be.és akik egyet sem szülnek....?szóval mindenki tudja belül.

andi
itt már én is tudom,milyen az,ha nem tudok segítséget kérni hirtelen.pedig most milyen jó lenne,ha telefonálnék apósomnak,hogy betegek vagyunk,ugyan vigye már a nagyokat isibe,oviba.de ez van!tegnap ugyan péter vitte őket(hozta is,én aludtam ebéd után :P ),mert szabadnapos volt,de ma már én vonszoltam magunkat.zórának este is volt láza,bedugtam az utolsó germicid-c-t neki és aludt rendesen.most vagy azért mert jobban van,vagy a germicid-c ilyen brutál!?nem tudom,de ma reggel gyorsan irattattam is a doki nénivel(a rendelő a suli mellett van),mert el is felejtettem,hogy a kúp ilyen jó.

köszi a gyógyító kívánságokat!

csatlakozom a névnapi köszöntőkhöz:Bolgog névnapot máté!
és halkan mírának is boldog névnapot kívánok(az övé is ma van) :P

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Azért a 16 hónap sem kevés! :) Dorka is lassan 5 lesz. Ivánka meg 4, Ágnes pedig 3! :)

nadine81

Csilla,
mi a különbség a Germicid C és a sima Germicid között? Nekünk sima Germicid van...

nadine81

Így én is virgonckodnék ha lenne aki vigyázna a gyerekre amíg én szórakozom!!!!!Nem kell vele foglalkozni!!Kapja be!!!!!
Atya ég.Milyen régi szám is ez!!! :D :D :D
Vendég

A Germicid c-ben van nyugtató a simában nincs!
Vendég

Zórának jobbulást a a két Miránknak boldog névnapot!
Vendég

a germicid-c talán erősebb,nyugtatóbb,igazából pontosan nem tudom,csak azt,hogy a c-t fel kell írtani,nem adnak csak receptre.ezért biztos a hatása lehet erősebb.a sima olyan lehet,mint a szirupok(azokaz is adják recept nélkül)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

.b hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkklk.,bbbbbbbbbbbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvnnnnnnnnnnnnnnnnbo

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

ezt zóra írta nektek!remélem értitek! :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Huhh, fent van, megyek megetetem, aztán nekiállok a babfőzeléknek. :) Azt találtam. :) Mármint babot, nem főzeléket! :)

nadine81

Nagyon köszönjünk Zórának!

Viol!Hú azt olvastam,hogy babafőzeléknek!!

Husi is mindjárt ebédel azt megy csicsizni.Most épp a szennyestartót tologatja össze-vissza!!
Vendég

Boldog névnapot Míra!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Szia mindenki!

Mivel én is láttam mindenkiről képeket, úgy fer ha megmutatom magam. Csináltam egy albumot, hátha picit jobban megismertek, de a férjecskémről nem tettem. :(
Ezt az albumot meg fogom szűntetni, majd ha meglesz a kicsi csinálok róla.

http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... &p=9765203

Viol:
Babatémában én megértlek, és soha ne hallgasd meg a gonoszokat!! Ezt nektek kell érezni és ha szerintetek ez a helyes, akkor EZ A HELYES!!! És punk tum! :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Kedves Mírák, és kedves Máté!!!! Boldog névnapot kívánok!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Viol, ha ti így érzitek, és így döntöttetek, ne halgass másra!!! Ezt mindenkinek magának kell eldönteni. :lol: :lol: :lol:

Nitta, nagyon klasszak a képek. Fantasztikusak a munkáid!!

Gabó, azért a másodikkal még várunk egy picit, még szeretnék csak Alízzal foglalkozni. Most kezdődik a felfedezem a világot korszak, egyre ügyesebb, olyan kis bolondságokat csinál, huncutkodik, kezd csibész lenni!!! Tegnap is ott kevert közöttünk a franciaágyon, aztán feltérdelt, majd dobott egy hátast. Meglepődött, aztán kacagott. Olyan édes!!!

Rik, egyáltalán nem biztos, hogy megint nehezen jön össze a baba. Az előző terhesség sokmindent megváltoztathatott nálad. Lehet hamarabb kopogtat mint gondolnád! :wink:

A kis betegeknek jobbulást!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Ezt a névnaposoknak küldöm!!
Kép

Nercsi köszi, aranyos vagy!!
Tesóm kislánya is ugyan ezt csinálta!! Miután elkezdte, párszor az ujjunkkal odaértünk a homlokához és picit megtoltuk, nagyon élvezte ahogy hátracuppant. Aztán már oda se tettük csak megemeltük a kezünket és közelítettünk a homloka felé, elkezdett kacagni és magától hátravágódott. :lol: :lol: :lol: Persze párnák közé!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Nagyon szépek a miket csinálsz.Úgy irigyellek nekem semmi kézügyességem nincs.Mégegy nyomi majmot sem tudok lerajzolni magamtól!!
Hú!Nem fagytál meg olyan hidegben?Hol fényképezkedtetek?
Szép mennyasszony voltál és szép kismama vagy!
Majd ha elköltözünk akkor csináltatok veled képeket(persze lóvéért):Itthon volt egy csaj aki csinálta nekem a képeket,de elköltözött falura és nem találkozok vele!Kár,hogy a párod nem enged feltenni egy képet kiváncsi lennék rá!!Biztos nagyon jóképű pali!!

Nercsi!Én is azért vártam eddig,hogy kitudjam élni magam Levivel csak az övé lehessek,de mire teherbe esek meg megszületik arra ő már nagy babucika lesz.
Vissza akarsz menni dolgozni?
Vendég

Úgy néz ki vasárnap megyek haza Levussal ha valaki akar szívesen talizok vele.
Vendég

Eszti!Hogy van Kép ????????????????????????,
Vendég

Gabó, Nitta férje tényleg jó pasi!! :wink: :lol: :lol:
Nálam az a gond, hogy nincs hova visszamennem, keresnem kell majd munkahelyet. Annak meg nem igen látom értelmét, hogy új munkahelyről egy év után eljöjjek. Inkább lezavarjuk egybe a kettőt. :lol: :lol: :lol: Ez a terv, aztán ember tervez.........
Hát Levi minimum 2 éves lesz. Az tök jó, együtt tudnak felnőni. Mi is így szeretnénk, 2, 3 évet. Többet semmiképp. :lol:

Nitta, én már láttam a tesód kislányát is. Tényleg nagyon aranyos. Az Ildiéknél voltak, mikor mentem én is. :lol:

Alakul ez a lakásfelújításos munka is. :lol: :lol: Holnap jönnek felmérni a terepet.
Úgy néz ki november végére kész lesz minden. Már epekedve várom. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabó, meddig maradsz?? Mi hétvégén Győrben leszünk.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Boldog névnapot az összes Mirának és Máténak! :D

Lassan már majd minden napra esik egy névnap vagy születésnap annyian lettünk :D !

Erika,én is így gondolkodtam.Sokáig egyáltalán nem is szerettünk volna még egy gyereket.Mint Violék.De ahogy múlt az idő egyszer csak úgí éreztük,hogy még egy gyerekkel tekjesebb lenne a család.
Te hol dolgoztál?

Ovisok,mi újság az oviban?Nálunk a házban az egyik kisfiú minden reggel mondja,hogy én már ovis vagyok ám! :D

Ági,ti jártok már az oviba?

Képzeljétek Bence újabban nem eszi meg az üveges főzeléket.Már 3-4 db-ot kidobtam,most már főzök neki.Ezt megeszi.De leginkább a darabos kaját enné csak.Ő sem lesz egy főzelékimádó.Isti sem ette meg soha.

Gabó,a drnő is azt kérdezte Istitől,hogy legalább finom volt?Állandóan rág valamit,csoda,hogy eddig nem nyelt le még semmit.De ez az eset sem riasztotta vissza,tegnap már az Apja leszedte a másik ceruzáról,mert azt is bekapta. :evil:
Fülbevalót?Hogy a fenébe csináltad? :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Az én kézügyességemről annyit,hogy Istinek hittanra szamarat meg ökröt kellett rajzolni.Én megcsináltam,de nem kapott rá pirospontot,mert nem lett elég szép! :lol: :lol: :lol:

Nitta,visszatérve a papra Tényleg szeretik a gyerekek és a mise is nagyon jó hangulatú,de azt hiszem az egyházi dolgokat elég szigorúan veszi.

Kép

Kép
hajnus

Boldog névnapot Mirák és Máté!!!!!!!!!! Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!
Töled akartam kérdezni. Nálatok vmelyik gyerek fogszabályzós lett az ujjszopitól?? Ez a téma nagyon érdekel, ugyanis nálunk mindkét gyerek szopizza az ujját. Mira csak ha álmos meg esetleg ha tv-t néz meg alváskor. De nem látnám, hogy ferdék lennének a fogai.
Noel is ujjszopis de szerintem Ö nagyon az lesz. Sokat van a szájába az ujjacska.
Én szándékosan nem vettem cumit, nem szeretem.
De néha kételkedem, hogy jól döntöttem-e. Az ujja mindig ott lesz és nem szeretnék csálé fogakat.

Eszti! A Te véleményedre is kivi vagyok ezzel kapcsolatban! A fogorvosok tudom, hogy inkább cumi pártik.

KépKép
KépKép
mirama

Gabó!
Nyomi majmot mindenki tud rajzolni! :lol: :lol: :lol:
Fura de magamtól én se tudok semmit, kell egy ötlet ami alapján elindulok. Általában képeknek egy részletét szeretem kiragadni, vagy fényképezek és arról festek. Vakon nekem se megy, ahhoz, hogy tudjam milyen orra van pl egy majomnak meg kell keresnem egy képet, különben képes vagyok medveorrot adni neki. :lol: :lol:
Az esküvőkor megfagytam!! :P Másnap lázas lettem!! :lol:
A párom nem az, hogy nem engedi, csak az első napokban mikor mutattalak neki titeket, annyit mondott, remélem nem teszel fel csupasz pocak képeket meg ilyenek! Gondolom morci lenne ha tudná, hogy róla is felraktam. Ezért nem tettem. Halkan mondom:Picibe megmutatomde aztán le fogom szedni

Köszi Nercsi!
Nem mindenkinek jön be mint pasi, de én imádom. Egy macsóval nem tudnék mit kezdeni. :lol: :lol:
Ha nem gond neked, amiket beszélgettünk tesómmal kapcsolatban szeretném ha barátnődnek nem mondanád el! Aztán végülis rádbizom! A Dóri egy tündér szerintem, én nem is tudom hogyan tudtak egy ilyen tökéletes gyereket összehozni! :lol: Jajj de gonosz vagyok! :twisted:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nercsi!Szerdán este jövünk haza a temetés után!!
Elhiszem,hogy alig várod így is bátor voltál,hogy elválaltad!! :lol: :lol:

Hajnus!Hát,hogy hogyan történt arra már nem emlékszem.Pici voltam!
Nagyon éhes Isti,hogy mindent "megeszik". :lol: :lol: :lol: :lol:
De okos gyerek mindent megízlel!! :D :D

Nitta!Jaj nem ám családi botrány lesz abból ha felteszd és kiderül.Majd ha nicsncs otthon kiváncsi vagyok!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Én nagy pakolódás közepette vagyok Levi őszi,téli cuccait veszem elő a kicsiket meg dobozolom azt megy anyóspajtihoz.
Vendég

Nitta,nekem nagyon szimpatikus a férjed!Az enyém sem akarja,hogy tegyek róla képet.Kis szégyenlősök :wink:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus:
Hát valahol megértem férjeinket, de most csúnya voltam és felraktam őt egy kis időre! de szerintem még ma leszedem estig. :oops: :oops: :lol:
Ha egyszer büszke az ember akkor az egész világnak mutogatná!!!
De persze nyilvános albumot magamról se csináltam, azért tettem ide az albumcímet, mert ezt nehezebb lesz megkeresni ha valaki meg akarna nézni akit én nem szeretnék. A férjemnek mással nincs baja csak a Net, Internet, Számítógép kifejezések okoznak neki morcos pofivágásokat. :lol: Mindig utálta, hátmég amióta én is használom! :lol: Amint megnéztetek, magamat is nagyrészt le fogom szedni, pontosan azért mert tiszteletben tartom a kérését, hogy idegenek ne nézegessenek! De hát ti meg nem vagytok idegenek! :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Vegre ujra itt! :)
Annyira nincs idöm irni, hogy csuda.
De meg csak olvasni sem! :(

Nalunk minden rendben, Lara ket napja kapja a gabona - gyümi pepet es nagyon bejön neki. Bar a het elejen meg a mult heten probalkoztam mar vele, de valahogy akkor a du. kajanal probaltam es igy nem akarta megenni. Nem mondom, hogy nem izlett neki, de szerintem tul faradt volt, hogy kanallal egyen. Most de. kapja es igy minden ok.

Netti!

Jok a kepeid. Uh, a ferjed biztos ram gondolt ( vagy ram is!) amikor a meztelen pocakos kepekre gondolt. Na ja, a pasiknak nem kell mindent tudni. :) Dieter is kisse meg volt lepödve, mikor a talin a Katus meg a Kriszta ferje megdicsertek a hazunkat. Göze nem volt, hogy feltettem a kepeket! :)

Viol!

Mi baj volt? Bocsi lemaradtam!

Boldog nevnapot az illetekeseknek!

Kép
Kép
reni76

Jajj Gabó én úgy utáltam eddig a telet, amig lehetett inkább fáztam de minnél később vettem elő a télikabátot. Most viszont imádom, de csak azért mert Zoé akkor jön! Abból a szempontból tök jó, hogy nyár végén már tudunk vele jönni-menni, elég idős lesz, hogy kirándulgassunk, pelusban hűsöljön a fa alatt a nyári melegben, lubickoljon minimedencében meg ilyenek. :lol: :lol: Úgy várom már!!
De azért megköszönném ha a hó csak akkor esne le ha már megszültem!! :lol:
Párom szerint az ősz a legszebb, imád ilyenkor autózni és nézni a színes tájat, meg hát a forróságot is nehezen viseli nyáron. Én inkább a tavaszra szavazok, akkor kivirágzom én is! :oops: :P

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Katus!

Lenne egy keresem, mar olyan reg akartam kerni Töled, hogy küldjel el nekem egy kepet a babatalirol.
A 157.oldalon ahova felraktad a kepeidet a 7. kepröl van szo.
Nagyon köszi!
galavicsreni@freemail.hu

Szeretnek egy albumot csinalni Lararol es ez a kep tetszik nagyon.

Kép
Kép
reni76

Reni!

Az elég ciki lehetett a férjed előtt!! :shock: :shock:
De azért nem volt balhé nem?
Nem szólta le a ti pocakos képeiteket egyáltalán, csak én ne tegyek fel!
De ez úgy indult, hogy még nem is írtam nektek, csak olvasgattalak titeket, amikor említettem neki okos dolgokat amit itt tanultam. Ő is ideült olvasgatni, mire azt mondta remélem te nem fogsz írni nyilvánosan! Pár nap múlva megvoltam ilyedve a köldökös dolog miatt és nem bírtam ki, hogy ne kérdezzelek meg titeket, mert szinpatikus volt a csapat. Persze akkor megmutattam miket írtam, és nem volt gond. Azóta minden nap ha hazaér munkából látja, hogy írok nektek, de már nem zavarja! Direkt megmutattam a fényképeiteket, nehogy úgy érezze titkolózok. Azt is mondtam megmutattam a babaszobát, meg egy arcképet. Meg festményeket.
AZTÁN ELMAGYARÁZTAM NEKI: SZÜKSÉGEM VAN BARÁTOKRA, ÁLANDÓAN EGYEDÜL VAGYOK. JÓL ESIK VELETEK LENNI. SZÜKSÉGEM VAN ARRA, HOGY BESZÉLGESSEK TAPASZTALT EMBEREKKEL AKIK MÁR SZÜLTEK, MERT SOKSZOR MEGNYUGSZOM ÉS KEZDEM ELHINNI, HOGY TÉNYLEG ANYA LESZEK. És ő azt hiszem elgondolkodott és megértett egy kicsit, így nem haragszik!! Megbarátkozott azzal, hogy itt vagyok. Lehet, hogy morci lenne ha tudná megmutatom kicsit, de büszke vagyok rá és hát na...!! :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Szimpatikus a férjed!De szedd ám majd le mielőtt meglátná nehogy háború legyen!!Én gyűlölöm a telet hideg pláne ha leesik a hó,de lehet csak azért,mert akkor itt fent a hegyen megáll az élet amíg nem hetekig nem lehet bejárni kocsival.Bár most az új verdához kaptunk téligumit meg veszünk hóláncot talán így jobb lesz a helyzet hóban.A tájkép viszont gyönyörű!!Én tavaszi,nyári párti vagyok Levi is kora nyári baba apa is én is nyári vagyok.Nem szeretk fázni és utálom mikor hatszáz göncöt fel kell magamra húzni.
De neked most a tél hozza meg Zoét!! :lol: :lol:
Basszus mindjárt itt van ám.Észre sem veszed szt már mész is szülni!!!! :lol: :lol: :lol:

Reni!Jó,hogy itt vagy!!Már oly rég voltál.Miért nincs időd?Még ugyan annyit melózol?
Vendég

Nitta!Ő egy kicsit szigorúbb ember?Mert ahogy írod,hogy megharagszik meg nem nagyon akarta,hogy irogass ide............
Vendég

Gabó:
Nem egyáltalán nem szigorú, csak mikor összejöttünk sokat killódtunk a volt barátommal, sokat tűrt miatta. Autórongálásoktól elkezdve volt minden (Tárgyalásokra, bíróságra mászkálás)és hát az a f@szfej feltett engem a netre szexhirdetésbe. A rendőrség segítségével tuttuk leszedetni, kaptam a hívásokat ezerrel. Akkor megutálta a netet mégjobban, azóta minden téren tartózkodott tőle, de már megbékél. Szerintem meg lehet érteni, a helyébe én is azt mondanám ne tegyen képeket és ne irogasson. Ehhez képest már nem baj, hogy itt vagyok nálatok! Amúgy nagyon laza ember!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Ja akkor már értem!!Ki volt a volt barátod aki ennyire tapír volt?
Vendég

Nitta, nem szólok róla semmit az Ildinek! :wink: Amúgy mesélte hogy járt a tesód a Nagy Bálinttal. :twisted: Az Ildi is nála szült.
Hidd el, mindjárt eljön a kis Zoé ideje!! Olyan hamar elrepül. :cry: :lol:
De azért majd a kórházba beugorhatunk???

Gabó, akkor valamelyik nap sétálhatnánk egyet!!

Katussal beszéltem ma telefonon, jól vannak, élvezik a szülői ház melegét. :lol:

Hajnus akkor Bence mellett nem unatkozol. :lol:

Alíz is itt garázdálkodik. :shock: :shock: Pakol, rendezkedik. :shock: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

oké!!!De hétfőn megyek szerdán jövök!!Majd vasárnap megdumáljuk itt!!
Vendég

nercsi

köszi a biztatást,hát majd kiderül változott-e a hormonszintem,meg a testem ,és mikor esek teherbe!!!
Persze amikor látom a aNIttat,mint pocakos kismamát akkor nagyon akarom már...

nitta

jok ma képeid nagyon.Nagyon szép kismama vagy!!!!
A férjuradrol én sajna lemaradtam,mert mostanra már nincs fent.Na nem baj,inkább vedd le mint a balhé(az én férjem se engedi feltenni)

Csajok

kész vannak a fényképek,jok lettek.Odaadtam a bátyusomnak scennelés cáljábol,aztán teszem is fel(kb 1 hét)!!!!
Jaj de visszamennénk oda!!!

Miráinknak és Máténak puszi a névnapja alkalmábol!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nitta!

Nem volt semmi gond a kepek miatt, egy jot nevetett. De ö is mindig azt mondja, hogy nem tudhatod, hogy ki olvassa meg rajtatok kivül a babanetet es ki tudja, nem akarja- e valaki kihasznalni a megtudott dolgokat! Szoval ö is inkabb ovatos! RENDÖR! :)
A volt pasid akkor tenyleg egy faszfej volt( mar bocsi), hogy lehet ilyen tapir dolgot müvelni. :?

Gabo!

Meg mindig ugyanannyit dolgozom, csak hat itthon van mindig valami tenni valo. Ma pl. autot pucoltam, vasaltam na es nem sorolom tovabb a szokasos hazi munkak. Neha atka is van a 160 m2-es keronak, ha takaritani kell. :) Holnap a Dieter megy Lübeck-be (1000 km innen)a fönöke esküvöjere, es majd csak szombaton este jön haza. Ugyhogy holnap meg holnaputan is minden ram var! Jönnek a teraszt csinalni, most meg csak egyenlöre feltölteni, de mivel ö nem lesz itthon nekem kell figyelni a dolgokat, aztan a parkettas jön delbe, mert meg hianyzik egy szegölec, szoval munka minden napra akad!

Jo ejszakat!
RENI

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Hú, nem bírom most ezt a tempót!
nagyon klassz képeket raktatok fel mostanában :D

Eszti,
nagyon köszönöm a Hedelix ötletet, teljesen bevált, és Vince hasmenése is teljesen elmúlt, de még sajnos kicsit göthös és még mindig folyik az orra. :x

A legrosszabb az, hogy férjem is lekapta és ma rajtam is kijött. Alig bírtam kimászni az ágyból és egész nap olyan érzésem volt, mintha a fejemre húztak volna egy vödröt és nagyon fárast vagyok egyfolytában. Voltam a körzetinél, az azt mondta, hogy Algopirint bevehetek, hát 1-t bevettem, csodákat művelt velem. :shock:

Gabó,
a legjobb barátnőmnek is azt mondták, hogy rossz az AFP-je ő engedte a genetikai viusgálatot, de annak az eredmény e 1 hónap, azalatt meg százszor elhatározták a férjével, hogy mindenképpen megtartják. Ma egy csodálatos 3 éves kislány ez a baba és már van egy 1 évesük is. SZóval ez az AFP nagyon is megbízhatatlan.

Ha végre meggyógyultunk mi is nagyon szívesen sétálnánk Veletek.

Amúgy holnap megyek AFP levételre - most jól parázok, de 2 hét az eredmény igaz?

rik, nagyon köszönöm az innivaló ötletet Neked is, a gyümölcstea most nagyon bejön neki, pedig régebben nem itta. Igaz a banánt is megeszi, pedig pár hónapja nagyon utálta. :)

Jaj, lányok és még egy kérdésem hadd legyen, nem tudtok egy jó fogorvost Sopronban? Vagy van körzeti is, csak a terhességi rutinhoz kellene - nem tudok mostanában Pesten dokihoz menni.

Remélem, hamar jobban leszek és akkor jövök gyakrabban is .

sziasztok.
e

KépKép
KépKép
esztermami

Reni! 1000km!!Olyan messze?Kocsival megy?Vagy viszi valaki?
Jó nagy a kérótok.Nem is tudtam,hogy 160m2!!El is hiszem,hogy nincs időt itt cseverészni velünk pedig hiányzol ám!!!!!!!

Most lépek Bermudát nézni!!

Jóccakát!!!!!!!
Vendég

esztermami!!Hú akkor most beparáztalak kicsit!!Asszem úgy van ha egy hét alatt megjön akkor nincs gáz ha több hét akkor van valami.Vagy fordítva?Már olyan régen volt!!!!!!!!!!
Igen szerintem ennek sem 100%-os az eredménye,mert hülye elszámolások miatt is jelzi,hogy valami nem oké.Holnap megy dokihoz azt majd ő megméri a babácska méreteit stimmelnek-e!!De ugysem lesz semmi baj!!Anyu azért nem hívott még,mert ő is beteg alig tud beszélni néha még én sem értem mit motyog a telcsibe!!
Októberben megyek haza több napra akkor találkozhatunk,mert most csak két napom lesz szerdán meg már nem akarok mászkálni a temetés napján!!
Na most már tényleg lépek!

Pussssssssssssssz!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

MÁTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!
HALLASSZ OTT A TÁVOLBAN!!!!!!!!!!!!!!!
MÁTÉKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
BOLDOG NÉVNAPOT KISCSILLAG!!!!!!!!!!!!!!!

MIRÁINK!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEKTEK IS BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!
ÁLMODJATOK SZÉPEKET!!!!!!!
Vendég

[size=12]MIRÁINK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁLMODJATOK SZÉPEKET!!!!!!!!!!!
[/size]
Vendég

Gabó, Mamád akkor telefonál. amikor neki jó. Várom a hívását. De láthatod, mindannyian gyötrődünk, szóval jobb, ha ő sem kapja el tőlünk.
Mi mostantól 2 hetente ingáznni fogunk 1-2 napra, mert iskolába járok Pesten, de ettől még nagyon örülnék, ha jóban lennénke Vincével, mert amióta a férjemnek megint suli és munka van, mozdulni sem tudok Vince babó nélkül, oedig néha tényleg jó lenne.
Amúgy megpróbálok az AFP miatt nem aggódni. :?

Ténlyeg, nem tudjátok, náliunk nem szokás olyat csinálni, hogy egy mama a saját gyereke mellé az otthonába "bevállal" még 1-2-3 lurkót és mondjuk heti 2-3 nap x órában vigyáz rájuk? vagy ezt nálunk nem lehet, "csak" bölcsibe lehet adni?

Valamelyikötöknek járt bölcsibe a babája? én olyan vegyes véleményeket hallottam róla....

na jó éjt.
e

KépKép
KépKép
esztermami

Kriszti!
Nálunk sem volt cumija Mártonnak sem és Jankának sem. Márton 4évesen kezdte szopni elalvás előtt az ujját, mert "eltanulta Jankától" :lol: :lol: :lol: :roll: :evil: . Na azért ő nem vészes, csak bohóckodik és teljesen szépek a fogai. Janka viszont szopizik ezerrel, fogai ferdék is :cry: :cry: :cry: , de már 3hónaposan kezdte. Később próbáltam cumit adni neki a fogai miatt, de kiköpte és kiröhgögött!!!!!!!!! Ezt csinálja már Ágnes is... Azért próbáltam odaadni a kórházi ajándék cumit, hogy ne járjunk úgy mint Jankával, de szerintem reménytelen. Nekünk cumisüvegünk sem volt és nincs is.
Biztosan szép napotok volt, Mirát mégegyszer is Isten éltesse!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Most csak gyorsan, hogy eletjelet adjak. Teljesen el vagyok maradva, meg olvasni sem olvastam az elmult napokban, mert mikor gepkozelben vagyok a hireket nezem, hogy mik a politikai fejlemenyek otthon. Az elso par napban percenkent valtoztak a hirek, hihetetlen volt!

Kozben meg egesz heten megy az ovi, 1/2 7-kor kelek (ehhez nem vagyok hozzaszokva ugye :D ), es egy rohanas minden reggel. Gondolom az iskolaba/ovodaba jaroknak nem kell magyaraznom, hogy milyen franko. Kinnt meg par fok van csak, ugyhogy reggelenkent teljesen beoltozve megyunk, ami meg azert is "jo", mert annyival tovabb tart az oltozes.

Holnap igyekszem egy kicsit visszaolvasni, bar ugy nezem keptelenseg, mert annyit irtatok. Puszi!

Kép
Kép
agi

Jó reggelt!Kriszti!Nálunk most Virág a kórházba teljessen vissza szokott a cumis üvegre :( Nemtudom,hogy szoktassam le.Pedig már pohárból ivott másfél éves korától.
Miráknak és Máténak boldog névnapot!!!
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?