Sziasztok csajok!
Készülget a csajszim képzeljétek!!
Éccaka jóslófájásaim voltak, nem is éccaka, inkább hajnalban, reggel hasmenés hányinger (Domival is így indult a szülés).
+ délig nem kívántam mást, csak feküdni a sötét szobában...
Felhívtam a szülésznőt, mi a francot csináljak a szalbutamollal, elvileg egy hétig még teljes adagot kell szednem, aztán egy hét múlva napi fél szemekkel csökkenteni, de a józan paraszti eszem azt diktálta, ha szülés készülődik, csak a magam helyzetét rontom, mert elnyúltom a vajúdást. (tudjátok ez olyan gyógyi, ami leállítja a méhtevékenységet)
Szülésznő azt mondta, szte el kéne kezdeni csökkenteni, ne legyek a magam ellensége, csak elnyújtom a vajúdást, és talán nem kéne a természet ellen dolgozni, dokimat is felhívtam, ő azt mondta, azért még nem kéne ennek a gyereknek megszületnie, még szedjem rendesen.
Most mi a francot csináljak????
Bízom a dokimban, de a józan eszem a szülésznő magyarázatát fogadja el.
Végül is arra jutottam, hogy amíg nincs komolyabb fájás, csak keményedés, addig szedem, de kicsit csökkentem.
Szülésznő most vizsgált fél órája, külső méhszáj két ujjnyira nyitva, belső méhszáj egy ujjnyira nyitva. Szóval szép lassan sutyiba tágulgatok, holnap reggel kell hívnom telefonon, holnap este megint megvizsgál.
Lehet, hogy hétvégén ebből baba lesz, bár én néha még egy hetet is érzek magunkban...annál többet nem.
Rohadt mobilszámlát nem fizettem be, mert nem akartam buszozni, postán sorba állni, apa meg írtóra leterhelt (háztartás, gyerek stb, mivel én most kiestem), és ez volt az utolsó baja, hogy ezt befizesse, szal nem tudok SMS-t küldeni, ha valaki kap SMS-t rejo aláírással de nem az én számomról, akkor apa telcsijét használtam.
rambóka veled mi van????
Most gyorsan csinálunk még pocakfotót!