Új privát üzeneted érkezett!

Csibe,
stimu után lett cisztád?

Sajnos van ott vmi :( Még én is láttam az UH-n...
angel37

Szia Csibe!

Örömmel olvastam, hogy már jól vagy!
Remélem, holnapra már a fejed sem fog fájni!

Neeeeem, neked csak ici-picit fog fájni :wink:
Nekem ez a 2. fáj, a férjem meg se érezte.... :shock:
Na ,de én most nyafkázok kicsit aztán összeszedem magam.

Kép
lona1

Angel!

Erre nehéz pontosan válaszolni, ugyanis az első lombik után kb. egy évvel lett a cisztám. Előtte sosem volt, hogy volt-e a stimunak köze hozzá... nehéz lenne megmondani. Viszont gyógyszer - és főleg műtét - nélkül megúsztam! Magától szívódott fel a második mensimkor. Hátha Neked sem okoz problémát! Vagy legfeljebb egy gyógyszerrel megoldják!

Lona!
Hát, bocsi, de nehéz elhinni, hogy Neked fájt, a férjednek meg nem. :wink: Köztudott, hogy a férfiak nyafibbak :lol: mint mi! Az én férjecském is húzta a száját :? , mikor megtudta, h Neki is meg kellene kapni, de beleegyezett.
De nyafizz csak nyugodtan! 8)
És utána borogatni kell, bekékül, vagy inkább csak akkor fáj? Nem emléxem már pontosan, nekem nagyon régen volt már ilyen szurim.

Csibe
csibe73

Csibe!

Az elsô után sokáig fájt neki, én másnap már nem is éreztem.
Most fordult a kocka.
Bár közben ô mindig jajgat én meg csendben těrök, utána ô van csendben és én méltatlankodom. Szóval beosztjuk.
Nem kékült be egyáltalán, kis fagyasztott cukorborsót tettem rá.
Tényleg azt gondolom, amennyi szurit + miegymást már kaptál, ez fel sem fog tünni. Én két évvel ezelött még a vérvételtôl is féltem :shock: , jobban mint egy államvizsgától... most már a szuritôl sem. Az ember hozzáedzôdik, gondolom. Te már nagyon edzett vagy :D , úgyhogy hajrá!!

Lona

Kép
lona1

Szisztok Lányok! :)

Szóval, ma voltam Krizsa dokinál.
Mindent rendben talált.
Vasárnapig szedem a másfél fogigátlót, és szept. 29-től jön a szuri! :) Már meg is vettem a Déli gyógyszertárban, biztos, ami biztos alapon.

És képzeljétek! Ma személyesen is megismertem Harcimókust!!! :lol: Nagyon-nagyon szimpatikus. :lol:

Ma este elutazunk, úgyhogy előtte még felteszem a táblát!

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

Kismókus!
Jó utat! Köszi a táblát, gondoskodó vagy ám, segítesz ezzel mindnyájunknak, hogy képben legyünk.

Szivvi!
Üdv. közöttünk :D !

Lona, Lola!
Mindkettőtöknek megy a drukk ezerrel!!! :P

Csibe!
Örülök, hogy túl vagy a nehezén :wink: !

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Anikó!
Privi ment.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Kismókus!

Köszönjük a táblát, Neked pedig jó pihenést! Jól tetted, h megvetted a szurikat, nekem pl. az idegtől az UH közben - 1 héttel a várt előtt! - jött meg a mensim!
Tök jó Neked, hogy megismerkedtél Harcimókival. Azt mondta, hogy: szia Kismókus, én vagyok Harci? :lol: Vagy ilyenkor hogy jöttök rá, hogy ki kicsoda???? :?:

Lona!

Aranyos vagy, majd igyexem kibírni! :wink:
Te viszont feküdj, ne levelezgess!!!!! :wink: Most vigyázni kell a lakóidra!!! :lol: Tényleg pihenj sokat!!!! :!:
Akkor Neked most folyamatosan megy a Gynevac - függetlenül az inszemtől? :?:

Nyugodalmas szép éjszakát Minden leendő kismamának!!!! (itt egyszer MINDENKI az lesz!) :wink:

Csibe
csibe73

Bols!
Köszi!

Csibe
csibe73

Kismókus!
Köszi a táblát! Már látom a különbséget Lona és Lola között, de nagyon erősen figyeltem az irásokat is.
Pont én is azt akartam kérdezni, hogy azonositjátok be egymást?(bár én tudom kicsoda)
Lona!
Remélem szép randevujuk lesz! Pihengetsz?
Lola!
Te biztos pihensz, nem láttalak ma.
Ki is irta ma, hogy csodálkozott a ciklus eleji hormonvizsgálaton?
Nekünk Krizsa azzal kezdte, na és a párom vizsgálatával, masculin ide vagy oda. (de Ő -mint minden férfi- tökéletes :lol: )
Babylon, azt hiszem Te voltál.
Ne gondolkozz azon, van-e hibás. Erről senki nem tehet, Ti egymást szeretitek, közös gyereket akartok, és ha természetes uton nem jön össze, akkor a kaáli a Ti lehetőségetek, és ki kell használni.
Krizsa ugy szokott fogalmazni gyakoriság ügyében (amikor megvannak a kötelező körök), hogy 2-5 nap megtartóztatás, de inkább a 2, ne legyen sok.
Szerintem az a legjobb, ha nem teszitek tulságosan függővé magatokat a gyerekcsinálástól, ugyanis a görcs sok problémát okozhat. Próbáljatok az örömre koncntrálni, ugy mint régen, és még magától is összejöhet, ha nincs semmi bajotok! Tudod-e, hogy a női orgazmus segiti a kiskatonák célba találását? Mivelhogy olyankor csak ugy szivja magába a sok kis fickót :wink: :oops:
13 évet vártunk a kislányunkra, hát képzelheted, mi lenne a házasságunkból, ha ezidő alatt folyton csak akkor szerettük volna egymást, amikor kellett volna... Meg ha egymást okoltuk volna...
Lányok, köszönöm az érdeklődést, tul.képp majdnem gyógyult vagyok , férjem már csak 1 kis urnát tart készenlétben :lol: . Viszont kicsit aggaszt, hogy olyan mintha vmi folyadék folydogálna a fülemben pl. ha lehajolok vagy lefekszem, és kicsit tompán is hallok vele. Még csepegtetem.
Bocs ez hosszu lett.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Helló lányok!vagyok én,olvaslak titeket,csak most nincs mondanivalóm.tök jó elvagyok itthon,mint a befőtt.netezem,pakolgatok,főzőcskézek,rengeteget alszom.tegnap telefonált a főnököm,meghosszabbítják a szerződésemet jövő év dec 31-ig.van időm addig megszülni!
szóval elvagyok.most talán nem olyan görcsösen mint a múltkor.nagyon reménykedem.
ANIKÓ!!!ÍRJ mi volt ma!
a terminált együttlétről annyit, hogy eddig legalább erre jó a kaáli.nagyon odavág egy kapcsolatot szerintem
izgalmas a táblázat,köszi kismókus!
mindenkinek köszi a szorítást,reméljük ez az ősz már a miénk lesz!!!!
a sárga tábla vége szupi eredményeket mutat!
lola29

Anikó!
Ez a nap is felvirradt, látod!
Várom, hogy jelentkezz! Szorítok!

Kismókus!
Köszi a táblát!
Szóval a szurik bevetésre várnak... éljen!

Bols!
Köszönöm a drukkokat!
Felétek mi újság, hogy vagy?

Csibe!
Szerinted sokat kellene pihenni?
Picit pihengettem, de holnap már vonatozok(200km) :roll:
A gynevac közben megy folyamatosan, eddig úgy gondoltam, nem lesz gond vagy mégis :? ? Mennyi kérdés...

Melcsi!
Én is remélem, hogy szép randevújuk volt.
Én igyekeztem: elöször is gyönyör? rét, napsütés, virágok, csivitelô madárkák miegymás, a párom biztosította a döngicsélô méhecskéket, a többi rajtuk múlik...
Tetszik amit Babylonnak írtál, nagyon igaz!
Jajj, ez a fül dolog reméljük mára rendezôdik. Elég kellemetlen lehet, ahogy írtad.

Lola!
Szuper, hogy meghosszabították a szerzôdésedet!
Szorítok!

Képzeljétek nem kaptam duphastont :roll:

Lona

Kép
lona1

lányok,nyugtassatok meg!már megint hülye voltam a vásárlással.nem volt nehéz,cska egy kicsit,ugye nem lesz gond?
mérges vagyok magamra!
lola29

Sziasztok lányok!
Megjártuk!

Egy baba van és gyönyörű!
És ezerrel kalimpált a kicsi szive! Kép
Picit korai volt az ultrahang de két hét mulva már méregetni is lehet rendesen!
Nagyon boldog vagyok!
Harcimokus jött be velem és nagyon jo volt mert irtora féltem!
Kedves volt és aranyos nagyon megnyugtato volt hogy ő volt velem!Együtt izgultunk amikor ránéztünk elöször a képernyőre!
A doktornő is aranyos volt és két hét mulva ujra megyek hozzá!

KépKépKépKép
aniko24

Lola :)
tuti nem :D
én 32. hetes ikres pocakkal simán lezavartam a heti nagybeváslást :D :D
ne aggódj, nem ezen múlik.

Lona :)
a gynevac nem hormon tartalmú, nem befolyásol semmit.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Anikó :)
ezek szuper hírek!!! GRATULÁLUNK!!!
mennyi idősek is vagytok akkor most?

Orsi
KépKépKép
icsilya

ICSILYA!köszi a megnyugtatást!anyukám is ezt mondta, megmutattam neki.
Anikó!
ide is írok,gratulálok,nagyon örülök nektek.ügyes vagy.remélem reményt adsz,és beindítasz mindenkit!
hányat kaptál pontosan vissza?és pontosan ez hányadik beülti volt?
lola29

ANIKÓ!!
Gratulálok! Jajj de jó!
Csodás lehetett hallani a szívét!

Icsilya!
Köszi, megnyugtattál.

Lona

Kép
lona1

Anikó gratula!!

Nekem még nem tudni, hogy péntek vagy hétfő, de Dévai szerint inkább hétfőn lesz a szex!! :-)
Ja és 4 szép nagy van, és 3 kisebb.
Ági28

Anikó!
Sokat gondoltam rád, nagyon örülök nektek!!!!
Pusz!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szziasztok,

tegnap megvolt a Punkció, tényleg nem volt olyan nagy durranás :D egy kicsit éreztem a hasam, de semmi különös :) sikerült 7 bd ot összehoznom, olyan boldog voltam, hogy azt el se tudom mondani :lol: ma telefonáltam nekik és 3 közülük a biológuscsajszi szerint nagyon szépen beindult :P Holnap megyek 1/212 re , hogy visszakapjam Őket :D Jaj lányok úgy izgulok, de közben meg olyan boldogság van rajtam, hogy már legalább idáig eljutottunk!!!
Az a baj, hogy nem fogok tudni jönni legalább egy hétig, mert nincs otthon gépünk, de kérhetek távdrukkokat?? :oops:
Most sajnos időm sincs visszaolvasni, mert csak 10 percem volt-van írni.... de mindenkire nagyon gondolok, és drukkolo!!!!!
Puszi Judit
pbj12

Kedves Pbj!
A távdrukkokat elinditottam! 3 az gyönyörü, és holnapig még csatlakozhatnak hozzájuk a többiek is! Remélem a gondolatátvitel segit 1 kicsit!
Lona!
Muszáj Neked folyton cipelni valamit? Jó lehet hogy 1 spontán fogant terhességnél ez meg se kottyan, de azért itt lombik volt, ami mégiscsak mesterséges beavatkozás! A papiron különben az áll, hogy "kiméletes életmód javasolt". Persze hogy meg lehet uszni, kiviselni gond nélkül, cipekedve, de lehet baj is belőle! Szerintem adj 1x egy olyan esélyt, hogy tényleg kiméled Magad, mert ha nem sikerül, legalább nincs Benned az, hogy talán ezt vagy azt nem kellett volna tennem, és akkor lehet... Szerintem.
Harcimokuska, lehet ebben valami igazság? Jó tudom, hogy nem ezen mulik a Kaáli szerint, de pl. a Dévai 2 hét fekvést ir elő utána, ha jól tudom.
Különben az a legborzasztóbb ebben az egészben, hogy valójában nem lehet tudni a siker vagy a sikertelenség okát. Valaki még a széltől is óvakodik, nem jön össze mégse, a másik meg ugrál folyton, mégis sikerül. MIÉRT VAN EZ :?: :?: :?:
Ági!
Inszemre is összejön ennyi tüsszencs? Ez gyönyörü!
(1 barátnőmnek az 1. inszemre összejött 3-as ikerterhesség a Kaáliban. (Sajnos csak 2 gyerkőce lett végül) )
Anikó!
Annyit gondoltam Rád! Gratulálok a babádhoz, növesztgesd szépen! Mostmár kezd realitássá válni Benned, igaz?

melcsi1967

sziasztok!
nem lona cipekedett, hanem én!ja még főztem is+séta az ipolyparton.mindjárt lefexem.
amúgy igazatok van ez mégiscsak MESTERSÉGES megtermékenyítés.
nem férek a bőrömbe!de azért közben pihengetek!
pbj!
szorítok!
lola29

én meg azon vagyok, hogy akkor tetted meg a legtöbbet, ha jól érezted magad a bőrödben. ez a lényeg.
nekem ha 2 hétig feküdnöm kellett volna, tuti lekaparom a falat és a fiúk sem jönnek össze.

volt már itt egyszer egy vita, azon amit írtam. de azóta is vállalom, hogy a siker fejben dől el, a psziché állapotától függ.

ennyi :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Anikó!
Egész nap Te (azaz Ti) jártál/jártatok az eszemben! Nagyon szuper!!!
Gratulálok! Megteszünk mi is itt mindannyian mindent, hogy követhessük minnél előbb a példát :wink: !

Pbj!
Szorítok a többi "pöttömnek" is, biztosan beindulnak ők is!

Kiscsillag!
Pihengess, vigyázz a "pocaklakókra"!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Melcsi a doktorbácsi is mindíg avval riogat, hogy ha ennyire jól nőnek a peték, jönnek majd az 5 -ös, vagy 6-os ikerk, csak nehogy reklamáljak utánna!! Hát nagyon vicces az én kis doktorom.
Ági28

Sziasztok

Anikó
Hatalmas Gratula!

jó sokat írtatok tegnap délután óta, hát én nem tudom hogy mi baja volt nálunk az internetnek, de tegnap délután óta nem jött be a babanet csak most.

Mindenkinek megy a drukk ezerrel! Mindenki vigyázzon magára nagyon de nagyon!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok

Anikó
Hatalmas Gratula!

jó sokat írtatok tegnap délután óta, hát én nem tudom hogy mi baja volt nálunk az internetnek, de tegnap délután óta nem jött be a babanet csak most.

Mindenkinek megy a drukk ezerrel! Mindenki vigyázzon magára nagyon de nagyon!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Lola!
Én Melcsi nézetét vallom, és azt mondom, pihend ki azt a nyavalyás 2 hetet. Persze Icsilya nézete sem elvetendő, belülről légy önmagad, érezd jól magad, de úgy gondolom, hogy ezt pihenve (NEM cipekedve), néha fekve, DVD-t, videót, TV-t nézve, egy jó könyvet olvasva, telefonon barátnővel csevegve is megteheted! Én is azt mondom, tégy magatokért úgy, hogy utána ne tehess magadnak szemrehányást. Az is biztos, hogy van, aki nem is veszi észre, h babás (ismerek ilyen illetőt, akik akkor vette észre, h terhes és nem csak hízott, amikor megmozdult a baba), bármit tehet, az a gyerek akkor is ottmarad, viszont van ennek sajna ellenkezője is. S mivel Te már orvosi segítséget kértél ahhoz, hogy babád lehessen, akkor tegyél meg Te is minden lehetségest azért, hogy ottmaradjon a babókád! (Megjegyzem, ez az én álláspontom, és ettől én még Icsilyát ugyanúgy szeretem, ahogy eddig, Neki az jött be, hogy mozgolódott! Nem akarok én itt senkit megbántani, hiszen ez a fórum nem erről szól, inkább a saját véleményemet akartam leírni, nem megkritizálni Icsilyát, vagy bárki mást!)

Icsilya!
Attól, hogy ebben én másként gondolkodom, még eszemben sincs vitázni Veled, sőt, vállald a saját elképzeléseidet, tapasztalataidat pláne, ettől vagyunk különbözőek, ettől jó ez a topic, h mindenki leírja a magáét! :wink:

Lona!
Hát én azt mondanám, azért az elején pihenned kéne! Hát... a vonatozás... legalább Cityvel menj, az valamivel kényelmesebb és gyorsabb! A Gynevac - ahogy Icsilya írta - nem hormontartalmú, ez pusztán csak egy kiváncsi kérdés volt Feléd.

Melcsi!
Szerintem a "fülfolyásod" már a gyógyulás jele, még kijön, ami nem odavaló. Sztem már eláshatja a férjed az üres urnát, :lol: ez most nem jött Neki össze! :wink: Ajánlanám szíves figyelmébe a ciánt vagy az arzénes baltát! :lol: :wink: :lol:

Anikó!
Annyira jó, hogy írsz! Nem baj az, ha egy, csak szép, egészséges babácska legyen!!! :lol: :!: Gratulálok ŐHOZZÁ!!!

Ági!
Hát csak szépen növeszd őket, nemsokára mehet a randi, és remélhetőleg Te is "besárgulsz" :lol: Ja, és az 5-6-os ikerhez jó sok osztódásra lenne szükség! :wink: De a három nem kizárt! :)

Lois!
Veled mi újság? Hogy vagy?

PBJudit!
Ugye mi megmondtuk? :) Nagyon szurkolok a kicsinyeidnek!!! További jó osztódást kívánok! Aztán a beülti után szorítsad a combidat! :wink:
Távdrukk indul: 3 2 1 TÁVDRUKKKKKK!!!! :lol:

Rólam: beszéltem ma a dokimmal és azt mondta, adassuk be mindketten a Gynevac-ot a férjemmel, meg hogy ne csak én szedjek vitamint, hanem Ő is. Na, sejtitek, már lement emiatt az első véres összecsapás. De én győztem!!!! :lol: :lol: :lol:
November elején kell lemennünk egy megbeszélésre, akkorra kitalálja, hogy még milyen hormonvizsgálatokat akar végeztetni, mert nálunk csak nincs valami rendjén, ha 8-ból tulképpen egyetlen beültethető sem volt. Hát, remélem kiokoskodik valamit!

Szép estét Mindenkinek!

Csibe
csibe73

Melcsi!
látod, meg is adtad magad a választ :)
valóban nem ezen múlik. DE mindenképp javasolt a pihenés és a kímélő életmód az !!!!!! /illetve egyénileg, amit az orvos mond/
Ahhoz, hogy utólag / ha véletlenül nem sikerül/ ne szorongassa a lelkét a bűntudat, mindenkinek igénye szerint kell a pihenés szót érteni és az időt is. Aki úgy érzi, hogy ha két hétig fekszik, úgy nyugodt, tegye azt. Aki úgy érzi, mint Icsija, az azt tegye. lsd. meg is tapadtak az ikrei. :wink:
Nem arról van szó, hogy emiatt fog megtapadni, vagy nem megtapadni a baba, hiszen te is írtad, bármit csinálhat, akinek meg akar születni.
Arról van szó, hogy azt érezzétek, ti mindent megtettetek, nem ezen múlott. :)

Jó megtapadást mindenkinek! :D
harcimokus

Csibe!
Igenis!Ígérem Cityvel megyek és jövök.

A Gynevacom viszont nagyon bedurvult, múltkor másnap már semmit nem éreztem, most mintha be lenne csomósodva :roll:
Valami jótanács? Már borogattam, jegeltem... forró is a helye.
Nyugtassatok meg, hogy ez normális :oops:

Holnap utazom, szombaton jövök újra.
Addig is mindenkinek alakuljanak legjobban a dolgai!
Kismamák vigyázzanak a csemetékre és magukra!

Lona

Kép
lona1

Melcsi!
Amikor olvastalak, úgy megijedtem, hogy még el is pirultam.
Gondolkodtam, honnan tudhatod, hogy én cipekedtem... talán különleges képességeid vannak és megérezted, hogy rosszalkodom :roll:
Egy pillanattal késöbb rájöttem, hogy Lolára gondoltál :lol: :lol: :lol: :lol:
Én meg jól berezeltem :wink:

Anikó!
Láttam a kis gyöngyszemeteket!!Leskelôdtem :oops:
GRATULÁLOK!

Lona

Kép
lona1

Sziasztok!

Rátaláltam Haccimókusra!
Ez öröm és üröm. Nagyon jó, hogy végre vki törödik velem odabent, de üröm, hogy abból :mosolygós, helyes és kedves, felismerhető volt. Mert egyszerűen megkerestem az egyetlent, akire ez igazán illik.
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel az érzéssel, de nővéreket mosolyogni szinte sohasem látom. És ez rossz érzés, ettől személytelenebb és lehangolóbb az egész. Szerintem. :)

zsó
zsofian

tök jó vitafórumot indítottam a mai hiperaktivitásommal!
elgondolkodtatóak a válaszok, mindenkinek köszönöm!
lola29

Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit! Először írok ebbe a fórumba, de már sokszor olvasgattam a hozzászólásaitokat. Sajnos én is hasonló cipőben járok mint ti.Túlvagyok már egy sikertelen lombikon és most megyünk egy fagyibabás beültetésre ami szintén nem indul valami fényesen. Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban
legyenszíves írjon!
Egyenlőre ennyi.

Előre is köszi a segítséget![/i]
iza2

Kedves Iza!
Üdv közöttünk!
Majd irnak Neked a lányok a fagyiról, nekem sajna arra sose futotta még( de azért sikerélményünk van már)
Lola kedves!
Most megnéztem, hogy mi a fenéért ütök folyton mellé, de a L és a N betü sehogysincs egymás mellett a klaviaturán. Tehát ez egyszerüen az öregedés jele :lol:
Szóval, ugy emlékszem, Te a multkor is cipekedtél 1 kicsit, ezt meg is emlitetted. Harcika azt irja, nem az a fontos, mit csinálsz vagy nem, hanem hogy később ezzel kapcsolatban nincs-e benned lelkifurdalás. Mivel ezelőtt és most is megemlitetted, lehet hogy van. Tehát hagyd abba! Főzni persze lehet,és sétálni is (talán az izgalmak elkerülése végett, ha 1 pecás 1 hatalmas csukát fog ki épp, akkor ne nézz oda :lol: :lol: ). De ne cipekedj légyszi!
Lona drága!
Szóval titokban Te is csintalankodsz! :wink: Lehet hogy boszorkánynak kéne mennem :lol: Mindenesetre a seprüvel ezentul óvatos leszek...

Most leirom Nektek az 1. sikeres lombikom röcid történetét, nem elrettentésül, csak hogy tudjátok, én miért vagyok nagyon óvatos.
Gond nélküli indulással, tapadással sikerült 1 szem petikéből összehozni a jó Krizsa doktornak. Telt-mult az idő, megvolt a 12.hét, miután ugye "fellélegezhetünk", én remekül éreztem magam, családom kimélt, no cipelés, no stressz, óvatos szeretkezések, stb. Majd a 21.héten 1 lehetetlen gondolattól kisértve elmentünk a közeli Szlovákiába pár napi sielésre (én csak néző voltam, friss levegő, séta, teatöltögetés), 200 km-re. És ebből lett a baj. Hazajöttünk, és én elkezdtem görcsölni. Kórház, zárt méhszáj, folyamatos görcsök,infuzió, másnap kinyilt a méhszáj, és estére, tehát kb. 40 óra folyamatos infuzió után elment a magzatvizem és vele a babám is. Egészséges volt, minden tartozékkal együtt. Hogy miért történt ez, arra nem kaptam választ sose. Orvosi engedéllyel utaztam. Talán a hidegfront, talán 1 fertőzés, mondták...
A következő sikeres lombik után ugy fogtuk fel a babavárást, mint 1 tulélőturát, képzelhetitek. Dokim napi 2x2 óra fekvést irt elő, no szex, no emelés, utazásról persze szó sem volt, a férjem még Pestre se engedett kb. 5 hónapig, vezetésről nem is álmodhattam, mindenhová Ő vitt. (nagyon untam). A szigor ugy a 30.hét tájékán engedett, akkor már a városközpontba (1,5 km) elengedett kocsival!
Hogy ezért vagy miért, de sikerült, és most itt tartom a kezemben a kicsi lányomat.
De nem tudom elfelejteni az elvesztett babámat. Azon agyalok ma is, hogy ha nem utazunk el, vajon akkor is igy történt volna :?: :?: :?:
Hát én ezért vagyok óvatos, hogy soha többet ne emésszem magamat, ne érezzem ugy, hogy én lehettem akár csak szikrányit is okozója a sikertelenségnek.
Bocs ha hosszu lett, és elijeszteni sem akartam senkit.

melcsi1967

Melcsi :)
tényleg szörnyű, ami Veletek történt... csak tudod én meg racionálisabban állok a dolgokhoz.
Millió és kismami utazik, nem a 20. héten, hanem akár a 38. héten is, és semmi bajuk nem történik. Tényleg rettenetes, amin keresztül kellett mennetek, de én nem gondolom, hogy ennek bármi köze is lenn az utazáshoz. Talán csak véletlen egybeesés.
A korszülések hátterében 85-90%ban fertőzés áll - ez tény, elég sok koraszülöttel és osztállyal állunk kapcsolatban. tehát sokkal valószínűbb ez a magyarázat.

Persze maximálisan megértem, hogy miért vagy óvatos.

Én csak annyit mondtam, hogy mind a transzfer utáni időszakot, mind a terhességet úgy kell végigcsinálni, hogy Te kiegyensúlyzott legyél. Ha ehhez fekvés kell, akkor neked úgy kell. csak ne higyjük azt, hogy feltétlenül a fekvésen múlik.

A biokémiai ellenére - amikor még teljesen cipelni kellett a fiúkat, és tényleg 2x10 kg-t vittem minden nap lépcsőn fel, le és a lakásban - úgy gondolom, hogy nem ezen múlott. Nem a cipelés miatt nem sikerült az a lombik.

no,én sem lettem rövid :D

feködni én most is csak a punkció és a transzfer napján fogok, mert egyszerűen nem tehetek mást a fiúk miatt

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Szép jó reggelt Mindenkinek

Melcsi
hát nem semmi amin keresztül mentetek, én nem is tudom, hogy túl éltem volna e, nekem mostanában és főleg a terhesség alatt voltak olyan gondolataim, hogy ha most ennek a babócának baja esik képes lennék e egyáltalán újra kezdeni a dolgokat, és hogy egyáltalán kell e gyerek (persze szerintem ez mind a félelem számlájára írható), de Te és sokan nagyon de nagyon erősek vagytok.

Szia Iza üdv közöttünk
sajna én sem tudok neked segíteni, mert nekünk sem lett fagyibabánk nagy sajnálatomra (pedig 13 petesejtet szívtak le és abból csak 3-4 termékenyült meg)

Zsofian
szerintem nem vagy azzal egyedül, hogy a pultnál lévő nővérkéket nem látod mosolyogni. Mi tavaly mikor oda jártunk volt hogy (1-2) nővér vígan cseverészet magántémában én meg ott álltam percekig mint egy félárva várva arra, hogy hozzám szóljanak, mosolyogni hát nem emlékszem hogy mosolygott volna a púltnál valaki is. De azért volt 1-2 akik nagyon szimpatikusan voltak, szerintem tuti közte volt Harcimókus (remélem hogy még találkozom vele legalább 1x az életben). De végülis Krizsa doktorunk pótolta kedvességével és mosolyával azt amit nem kaptunk meg a púltnál

Csibe
nagyon remélem, hogy még az idén megtudjátok, hogy mi a baj és jövőre már tuti sikeres évet kezdtek, és a jövő év lesz a TI sikerévetek.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

szia lányok!
látom a vitafórum folytatódik!hát tényleg nem tudni mi mitől van.Icsilya!te hány lombikon vagy túl?és most kistesót akartok?világosíts fel légyszi!
+1 kérdés.én győrbe járok,tehát nem tudom,most harcimókus egy pesti kórházi dolgozó,vagy nővér,vagy orvos,aki rendes és segít,és ideis ír?
megnyugtatásképp mindenkinek!
MA LAZÍTOK RENDESEN!
lola29

Sziasztok lányok!

Tényleg megoszlik ebben a témában a vélemény!
Én igazat adok ennek az oldalnak is és a másiknak is!De sajnos az én tapasztalatom a Melcsiéhez huz közelebb!
Nekem a kisfiam természetes uton első probálkozásra sikerült!Mivel nem számitottunk ilyen gyors sikerre igy már javában folytak az esküvöi előkészületek!És persze a nászut és minden leszervezése!Szoval amikor kiderült hogy babát várok egyből teljes vizsgálatok meg minden ami ilyenkor lenni szokott és mikor felvetettük a nászutat az orvos mondta,hogy ez egy gyönyörű egészséges terhesség tessék normális életet élni!Igy nyugott szivvel indultunk neki az utnak!A második nap elkezdtem vérezni igy a nászut fekvésből állt és rettegtem,hogy ne egy idegen országba kelljen korházba mennem!Meg rettenetesen féltettem a babámat!Persze mikor felhivtam az orvost akkor azt mondta hogy a sextől van.Mondtam,hogy kizárt mert nem voltunk egyutt amiota kiderült a baba!De nálam szerencsésen végződött mert megszületett a kisfiam de ugy gondolom hogy ebben biztos van valami!És én is amilyen lazán és nagymellénnyel indultam neki"hogy a kisujjambol kirázom" annyira visszavettem a lendületből és végig nagyon vigyáztam magamra!

Ezt csak azért irtam le mert az én lelkemnek például az tesz jot a "gyertyában" vagyok kilenc honapig!

KépKépKépKép
aniko24

szerintem ez nem vita, sokkal inkább beszélgetés :D
Nekünk 1 lombikunk volt, abból lettek a pasik, meg egy fagyis transzferünk tavaly decemberben, abból egy biokémiai terhesség jött össze.
Kistesóra hajtunk.

Orsi
KépKépKép
icsilya

icsilya lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mi az a biokémiai terhesség??
Ági28

Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni. Tegnap voltam HSG vizsgálaton és megállapították, hogy kétszarvú a méhem.Valaki tudja esetleg hogy ez mit jelent és milyen problémákat okozhat ezt a teherbe esésnél?

Köszönöm
buborék5

Orsi!
A fagyibol lett a biokémiai?
Hányadik hétre születtek a fiuk neked?

KépKépKépKép
aniko24

Ági :)
az a biokémiai, amikor elindul valami, szépen nő a bétaHCG az elején, minden úgy tűnik, mintha rendben lenne... de ált. nagyon hamar, tehát ET után 15-20 nappal leáll az egész valami miatt.
Ha az ET utáni 11-14. napon alacsony a HCG, akkor is erről szoktak beszélni. Nekem a 11. napon még szép volt, de a 16. napon már leesett.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Buborék :)
a kétszarvú méhről talán Karmen tudna nyilatkozni, mintha neki is ilyen lenne.
Az rémlik, hogy nehezített a teherbeesés, és asszem helyből veszélyeztetett terhességet jelent... de azért 100%osan nem vagyok biztos benne.

Anikó :)
igen a fagyis volt a biokémiai. a kispasik 35+0ra születtek, előtte 2.5 héttel kerültem kórházba kinyílt méhszáj miatt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Anikó!
Akkor Te tudod, miről beszélek!
Orsi!
Te mivel foglalkozol? Ugy értem, nővér vagy orvos vagy?
Csibe! Remélem gyorsan kideritik a sikertelenség okát, és még az idén belefér a folytatás!
Mi az hogy kétszarvu méh? Még csak hátrahajlóról hallottam.
Lola kedves!
Nem elrettenteni akartalak! De azért ne cipekedj tényleg!
Erika!
Az ember néha olyan eltökélt tud lenni...
Amikor kicsusszant belőlem, kérték hogy ne nézzek oda (meg kellett volna néznem mégis), és ott a zokogás közepette megfogadtam, hogy addig megyek, amig ujból nem lesz kisbabám! És az tartotta bennem a lelket, hogy a férjem másnap reggel felhivta Krizsát, hogy hogyan tovább, és számoltuk a napokat, vártuk hogy elteljen a javasolt idő, és indultunk ujból (csak közbejött a mióma)

melcsi1967

Sziasztok

Buborék
ezt találtam
Kérdés:
Lányom 17 éves. Megállapította az orvosi vizsgálat a kétszarvú méh meglétét. Kérem a fejlődési rendellenesség magyarázatát és kihatásait a későbbi életvitelre, esetleg terhességre.
Válasz:
A kétszarvú méh ismert fejlődési rendellenesség. Szerencsére komoly gondot nem szokott okozni. Létezik olyan formája, amikor az egyik szarv csökevényes, de van olyan eset is, hogy két egyenrangú méhtestről van szó, ilyenkor bármelyikben létrejöhet terhesség. Az ilyen terhességek esetén általában nem kell több szövődménnyel számolni, mint normális esetben, és a szülés is normálisan zajlik le.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Melcsi :)
á dehogy. közgazdász vagyok.

a kétszarvú méh olyan, hogy a méhnek nemm körte alakja van, mint normál esetben, hanem szó szerint két szarva, tehát a szív alakhoz tudnám hasonlítani.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm szépen a válaszokat!
buborék5

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?