sziasztok
húúú,de sokat írtatok!nálunk zóra beteg(ma már lázas is,de a doki néni nem írt gyógyszertmerthogy ez vírus,majd pénteken menjünk vissza,ha nem múlik a láza),így nem írtam,csak olvastam.ma reggelre alig aludt,éjjel 1 órától 1/4 4-ig cic,ha leraktam ordított.alig aludtam valamit,hulla vagyok.mosz is itt ül az ölemben(épp megnyitotta az msn-t,bejelentkezett helyettem
),úgyhogy csak pár szó
doki:nekem csak az első szülésnél volt fogadott orvosom még miskolcon.sopronban míra születéséig csak 2 hónap volt,az idő alatt meg úgysem ismert volna meg egysem annyira.úgyhogy míra ügyeletben született(tiboldi+berkes),berkes varrt össze és nagyon megszerettem.zórát nála szültem volna,de elment szabira,így maradt megint az ügyelet,no és ESZTER!!!!szerintem az is elég,ha valaki bemegy az ember lányával,mert nem úgy viselkednek,mikor van ott egy olyan alak,aki észnél is van.én karazmánál szültem végülis,de előtte rada volt az ügyeletes,ő is nagyon rendes volt.minden vizsgálat előtt elnézést kért,hogy tudja,ez most fáj,nem jó érzés,de muszáj.igen,cigi szaga van,de rendes.és karazma is.én berkes,karazma mellett teszem le a voksom,szerintem a többiek bunkók(bár az is igaz,kinek mikor milyen a hangulata)
na megyek,zóra nyafog(ill apa kicsit most elvette)
andi
mírával semmi gond,ill annyi,hogy mostanában éjjel bepisil(de talán a fáradtságtól),no meg nem is oly régóta marad száraz éjjel.amilyen hamar leszokott nappal a pelusról,olyan sokáig megvolt éjjelre.de ma éjjel már megint adtam rá
.az orra neki is folyik,nem tudom meddig bírja betegség nélkül.adok neki vitacolant,c vitamint,majd meglátjuk hatásos-e vitaminnal tömni.
viol
cuki a dorka haja,mókás,hogy a feje tetején ilyen göndör.én hajnyírás párti vagyok,zórának is le lesz nyíróval vágva kopaszra.mírának is egy télen kb 3 alkalommal nyírtuk,olyan szép,dús haja van!majd meglátjátok!!!
remélem!!!
és mivel használhatatlan az agyam most,nem is írok többet.vigyázzatok magatokra!meg ne fázzatok!