anoako: Nálunk is bemondásra ment a jövedelem, a férjem minimálbérre van jelentve, és én akkor éppen munkanélküli voltam, elfogadták.
A körülményeket vizsgáltak, az meg jó.
Most már hál Istennek van jó állásom megint, de sokáig vergődtem.
Ja, és én jártam természetgyógyászhoz egész télen, mikor lestrapált volt a lelkem-testem feltöltött.
Marci anyu: Juppiiijjjééé! Ennek szívből örülök, röpdös csak nyugodtan! Azt hiszem én is szeretnék ott lenni a születésénél a babánknak, ha az Isten is úgy akarja, így is lesz.
Rvan: Még mindig szorítok!
Mire lesz a tali, éppen meglesznek a babócák, ha végig várják a sorukat, és én szorítok ezért.
Vicki: Jaj, nagyon várom már a talit.
Képzeld az általános iskolai osztályom találkozót szervezett, és pont akkorra, én meg mondtam, hogy bár 15 éve nem taliztunk és nagyon kíváncsi vagyok mindenkire, de ekkor semmiképpen nem leszek ott, és elmondtam, hogy nekem ez olyan időpont, ami minden évben foglalt.
Végül azt is miért, és nagyon örült neki.
Végül is miattam el is halasztották, mert állítólag "vezető egyéniség" voltam.
Ezen jókat nevettem, igaz akkoriban simán megvertem a fiúkat, de hogy vezettem volna valakit is.. ilyen szerintem sose volt.
Kajla: Vettem a gólyát!
Köszi!
Süni: Nagyon tetszik az ágyikó!
Jiny: Ha majd visszaolvasol, sokat gondolok rátok, és sok erőt kívánok. Nagy ölelelés!
Tirza: Na nekem is fáj a torkom...
Amneris: Olyan megható ez a kép.
Andika: Sajnos ebben nem tudok tanácsot adni, még nincs babónk.
Moncsi: Raksz majd fel képet a kutyuskátokról? De elküldheted mailbe is, felcsigáztál.