Új privát üzeneted érkezett!

nitta

ja és van mégegy talim a Szilveszterrel.Mikor bementem most szülni éjel,kijött hozzám megvizsgált,beleásitott a pofámba és megkérdezte megbeszéltem-e a Berkes doktorral valamit??Igen,mondtam.Na többse kellett neki felállt és otthagyott telefonált is a Brekinek jöjjön,aztán visszaaludt!!
Vendég

Nitta

neked van albumod már??Milyen néven?Igy hogy Nitta nem találom!
Vendég

Rik:sajnos már április ot tart!
majd lsz vhogy,csak észhez tér!igensakkban tartja de remélem nem sokáig tudja!majd meglátjuk.

Gabo:igen azt a k.t kéne eltávolitani de hogy,????

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Beus!Nem tudom majd kitalálunk valamit!!

Most lépek elmegyünk Husival a Sógornőmékhez játszani!

Szép napot!!
Vendég

Kép

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Rik!
Nincs albumom, mert még azt se tudom hogyan kell, de biztos rájövök hamar. Na meg nem is vagyok olyan érdekes, de ha a tündérem megszületik büszkén árasztalak titeket fotókkal igérem!! :lol: :P

Jaj nem is meséltem milyen boldoggá tett egyik este Zoé, (nem mintha nem azt csinálná egyfolytában) most először tudtam, hogy milyét nyomja ki, ÉREZTEM A TALPÁT!! :lol: :lol: :lol: :P

Képzeljétek esténként mindig férjem felé szoktam fordulni az ágyban és odabújni hozzá mikor nézi a tv-t, de egyre nehezebb, mert a picúr is bujik az apjához nem csak én. :lol: :lol: Szinte már fáj ahogy siet hozzá, és ha közelebb megyek, hogy hozzáérjen a pocak teljesen, csak akkor nyugszik meg. :lol: :lol: Hát nem édes? :lol: :lol: Ezek szerint érzelgős és örökös szeretetéhes lesz mint én! :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Berkessel csak egyszer találkoztam, amikor elment az első babánk, éjjel ő vizsgált meg és tudatta velem, hogy már nincs. Tök rendes volt!! Könnyeztem ezerrel ő meg megsimogatta a hajam és azt mondta látja rajtam, hogy még focicsapatom is lehet!! Erre én elmosolyodtam, azt mondtam csak azt ne!! Majd mondtam neki,nekem csak egy kell egyenlőre, de az egészséges. Ha őt vissza tudná adni, még a másodikról is lemondanék! Újra sírni kezdtem és láttam, hogy csillogott a szeme, meghatódott! :cry: :cry: :cry:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Húúú ezek a dokik!!!
Én egyetlenegyszer taliztam a Szilveszterrel, az uccsó uh-on, akkor normális volt.
A Rada is szimpi, kicsit félénk, meg szerintem nagyon muris a kis hajtincsével elöl. Egy terhesgondozáson taliztam vele, pont szünet után mentem be, és dőlt belőle a cigiszag. Úgy kellett visszafogni a rókákat, mert nem voltam akkoriban túl jól.
Én a Tiboldihoz jártam, és biztos hogy másodszor is őt fogom választani. Nem egy szószátyár, mézes-mázas típus, de nekem nagyon szimpi a maga visszafogottságával.
Szerintem mindenkinek másért jó egy orvos, az a lényeg, hogy a kismama jónak tartsa.

Gabó, mostanában kicsit nosztalgiázok a terhességről. Ma is mikor mentünk a kórházba.... Gondoltam milyen izgi volt uh-ra jönni, meg mikor Alíz született mekkora csoda volt. De még azért várunk, legalább míg 2, 3 éves nem lesz. :lol:

Beus, Vivi édes.... :lol: :lol:

Ja!!! Alízt megnézték. Apja ölében ült, és egy műszert tartottak előtte kb. 1 méterre. Villogott, így Alíz azt bámulta, közbe mérte a szemét. Szinte századpontossággal azonos a két oldal, a csaj aki csinálta azt mondta szerinte jó, de meg kell mutatni a dokinak a papírt. Holnap viszem.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi:
Én biztos voltam benne, hogy semmi baja a szemeinek! :lol:
Mindenkinek hogy megjött megint a kedve a pocakhoz!! :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

sziasztok
húúú,de sokat írtatok!nálunk zóra beteg(ma már lázas is,de a doki néni nem írt gyógyszertmerthogy ez vírus,majd pénteken menjünk vissza,ha nem múlik a láza),így nem írtam,csak olvastam.ma reggelre alig aludt,éjjel 1 órától 1/4 4-ig cic,ha leraktam ordított.alig aludtam valamit,hulla vagyok.mosz is itt ül az ölemben(épp megnyitotta az msn-t,bejelentkezett helyettem :lol: :lol: ),úgyhogy csak pár szó
doki:nekem csak az első szülésnél volt fogadott orvosom még miskolcon.sopronban míra születéséig csak 2 hónap volt,az idő alatt meg úgysem ismert volna meg egysem annyira.úgyhogy míra ügyeletben született(tiboldi+berkes),berkes varrt össze és nagyon megszerettem.zórát nála szültem volna,de elment szabira,így maradt megint az ügyelet,no és ESZTER!!!!szerintem az is elég,ha valaki bemegy az ember lányával,mert nem úgy viselkednek,mikor van ott egy olyan alak,aki észnél is van.én karazmánál szültem végülis,de előtte rada volt az ügyeletes,ő is nagyon rendes volt.minden vizsgálat előtt elnézést kért,hogy tudja,ez most fáj,nem jó érzés,de muszáj.igen,cigi szaga van,de rendes.és karazma is.én berkes,karazma mellett teszem le a voksom,szerintem a többiek bunkók(bár az is igaz,kinek mikor milyen a hangulata)

na megyek,zóra nyafog(ill apa kicsit most elvette)

andi
mírával semmi gond,ill annyi,hogy mostanában éjjel bepisil(de talán a fáradtságtól),no meg nem is oly régóta marad száraz éjjel.amilyen hamar leszokott nappal a pelusról,olyan sokáig megvolt éjjelre.de ma éjjel már megint adtam rá :cry: :roll: .az orra neki is folyik,nem tudom meddig bírja betegség nélkül.adok neki vitacolant,c vitamint,majd meglátjuk hatásos-e vitaminnal tömni.

viol
cuki a dorka haja,mókás,hogy a feje tetején ilyen göndör.én hajnyírás párti vagyok,zórának is le lesz nyíróval vágva kopaszra.mírának is egy télen kb 3 alkalommal nyírtuk,olyan szép,dús haja van!majd meglátjátok!!! :wink: remélem!!!

és mivel használhatatlan az agyam most,nem is írok többet.vigyázzatok magatokra!meg ne fázzatok!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

nercsi

látod felesleges volta z izgalom!!!Nagyon örülökhogy nincs baj!!!rakj fel a kisszépségről hadd lássuk a kis szép arcát!!

szemizo

jobbulást a gyerköcnek!!Ha tényleg virus hamar tul lesz rajt!!Most mindenki beteg,lekopogom mi még nem.
Mira mikor szokott le a pelusrol??Oviban is bepisil alvás alatt??Ott nem ugye??

nitta

hát ezek a bébik ilyen aranyosak már méhen belül is!!
Mikor voltál az elsővel terhes??Látod butaságot mondtál akkor,hisz eza baba a legfontosabb.Az is az volt,de biztos beteg volt azért nem maradt meg.Rossz érzés lehetett,de el kell engedni,és előre nézni!!Mikor lettél ujra terhes hamar?Ezt nem igazán értem mert azt irtad,hogy Te is sterilre jártál hozzá.Vagy már meg vagyok keveredve???Erika,Erika valamit nagyon nem tudsz!!
Vendég

Tudtok valamit azitteni tüntetésekről???Mi van a mi Fő terünkön???
Vendég

Csajok!!
Visszaolvasgattam itt a topicban.Az Ági kanadábol a legrégebbi csajszi itt.Huuuu,az elsők közt volt itt.Közepébe is belenéztem,ott meg babát vártatok.Erika,Nadin.Jaj csajok,jo volt komolyan mondom.Most meg boldog szülökként itt vagytok.Remélem még sokáig,olyan jo ide feljönni hozzátok.Néha ugy szeretném ha lenne egy olyan,hogy mikrofonon eldumálnánk itt mindannyian....
Vendég

Rik!

2 éve volt a vetélésem, az volt az első terhességem. Akkor derült ki mennyi zűr van a szervezetemmel. Azóta nem sikerült egészen mostanáig teherbe esni, ezért jártam sterilre. Biztos így kellett akkor történnie, de nem hinném, hogy a baba volt beteg, akkor még semmit nem tudtam a bajaimról. Most mikor teherbe estem, az első 3 hónapban rengeteg gyógyszert kellett szednem, hogy a szervezetem ne védekezzen a baba ellen. Hála égnek csak 3 hónapig, mert havi szinten 12000ft volt a gyógyszerem. Már régebben írtam erről, hogy mi volt a gond.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Így van ez rendjén,hogy az apjukhoz húznak!Levi pl.akkor nyugodott el mikor a Balázs rátette a hasamra a kezét!!Nagyon nagy élmények ezek raktározd csak őket!!
Azért ha rájössz,hogy kell az albumot tegyél fel magatokról képet!!

Nercsi!Nalátod!Minde oké a kiscsakszi szemével.Gyönyörű kis szemecskéivel nem lesz semmi kancsalság!!
Levus is már 16-hós lesz vasárnap úgyhogy lazán meglesz a 2-3 évünk.Még ti is várjatok majd egy évet aztán uccu neki.VaGY KEVESEBBET!!

Szemizo!Jobbulást a csajszinak!!
Próbálj meg pihenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

rik!Ugye milyen jó itt lenni!!!!Olyanok vagyunk mint egy igazi nagy család!!

Szerdán lesz a temetés délután és hamvasztva lesz a mamóka!!Már előre félek!!
Vasárnap meg az öcsikém szülinapja kemény 10-éves lesz.Egyébként egy napon született a Levivel!!

Eszti!Mi volt a dokinál?Szonja hogy van?

Nitta!12.000ft!!!!!!!!!!!!!!!Jesszus!!
Vendég

nitta

ja emlékszem,hogy irtad már,de kezd az agyam szita lenni,nem tom miért remélem nem az öregedés jele :?: :?: :P

gabo

ez igaz.Tényleg ugy jövök ide,hogy átgázolok bárkin aki itt ül(Gyula,v. bátyám)férjuram azt mondja ráérnek azok hagy öket babázni,nem kiváncsiak rád.Én meg azért is nyomom ki!!Ez van.Kezdek függő lenni.És olyan jo veletek dumcsizni!!!

Eszti

merre vagy???Jol van a Szonja????

amica is régen irt
Vendég

nitta ateherbeesés is nehezebb,vagy csak a megtartása a szervezetednek???Lehet többször megfogantál csak mensiszerüen elvetéltél???Lehet hogy ilyen is volt????
Látod én meg terhes se lettem pár évig.Nem is áltatom magam,hogy most hipp-hopp az leszek.Visszamegyek dolizni tavasszal meglátod nem lesz itt bébi.
Vendég

Sziasztok! :)

Hogy ti mennyit írtok délután!! :)

Gabó,
nem, nem lesz második baba. Ha több-babás párti lennék, akkor természetesen megkérdezném a nemét, de nem lesz.
Gyere nyugodtan, belopózhatsz. :) Majd elrejtelek a spejzban! :) A sütik között! :)
Fú, sajnálom barátnődet... :( Én nem is tudom mit csinálnék ilyen helyzetben. Ilyentől rettegtem is, míg terhes voltam... Sztem megcsináltatnám az amniocentézist.

Rik,
nekem is van rossz tapasztalatom a Szilveszterről. Még régen, fájt a hasam, görcsölt. Amúgy nem szokott soha. De akkor úgy, hogy menni is alig tudtam. Szombat volt, először a sima ügyelet. Ott kérdezgettek, azt mondták valszeg nőgyógyászati dolog, menjek be a kórházba, adtak egy beutalószerűséget is. Bementünk, ő ügyelt. Ott tehénkedett valami széken. Mondtam mizújs, megnézte a papírt, közben hintázott a széken. Megkérdezte miért küldtek ide a nőgyógyászatra az ügyeletről, azért mert nő vagyok? Mondtam valszeg azért. Megvizsgált. Volt egy kicsi cisztám, ami kifakadt, és az abban lévő folyadék okozott gyulladást. Küldött le a laborba vizeletet is, nem vagyok-e terhes, hamar meg is lettaz eredmény, meg is vártuk. Nem. De azért még előtte hozátette, hogy hétvégén nem nagyon szoktak dolgozni a laborban, de azért ő leküldi. Szal tudtomra adta, hogy ő király fej. Akkor nekem már mindegy volt, megjegyeztem a pofáját.

Beus,
hú, látom akkor nem nagyon van remény, az a nő nagy seggfej.
Én is szarban vagyok tesómékkal, de engem már nem igazán izgat. Én keresztelőre sem hívtam meg őket, anyámék akarták.
Neked vmit elszámoltak vagy elnéztek? Miért kell menned genetikai UH-ra??

Erika,
örülök, hogy nincs semmi baj Alíz szemével! :) Megmondták az okosok! :)

Csilla,
Zórának jobbulást kívánok, neked meg egy kis nyugalmat! :)

nadine81

Különben Berkesről még annyit, hogy azért is jó fejnek tartom, mert annak ellenére, hogy néha szétszórtnak vagy mókásnak tűnik, tud nagyon is komoly lenni. Amikor már lassan két hete bent türelmetlenkedtem neki, hogy mi lesz már, elég keményen és határozottan elmesélte, hogy nekem tulképp miért is kell bent feküdnöm és örüljek, hogy csak ennyit. De mindezt barátságosan és érthetően. Hiába utáltam akkor mindenkit, még őt is, hogy ott kell dekkolnom, tudtam, hogy a fenébe is, igaza van, ő csak jót akar. És akkor elkussoltam, visszatotyogtam a szobámba és vártam Dorkára. Pár nap múlva jött. :)

nadine81

Gabó,
megint sajnálom nagyidat... De had kérdezzem meg, ha nem baj... De nem fontos válaszolni. Hogy megy egy ilyen hamvasztás? Ott vannak a rokonok? És nézitek?

nadine81

És én is jól érzem magam itt veletek! :) Jó, hogy többen vagyunk, igaz nehezebb követni! :) De nem baj, nagy a család! :)
Én meg speciel könnyebben írom le a dolgokat, mint elmondom.

nadine81

És képzeljétek, Dorka ma este kicsit dühös volt, hasra fektettem, még dühösebb lett, és úúúgy megemelte a kis seggét, és még a térdét is maga alá húzta egymás után, hogy előbbre került egy fél lábszárnyival... Mint aki mászni vagy kúszni vagy mittomén mit akar. :) De hát ez még nem mostanában lesz. :)

nadine81

[quote="nadine81"]G írta:nadine81abó,
megint sajnálom nagyidat... De had kérdezzem meg, ha nem baj... De nem fontos válaszolni. Hogy megy egy ilyen hamvasztás? Ott vannak a rokonok? És nézitek?

jaj,olyan ari vagy,ne haragudj meg érte,de kicsit megmosolyogtama tudatlanságod,Ez egy kicsit morbid lenne nem???Persze,hogy nem kell ott nézned.Jaj!Még a ször is felállt a kezemen!!!
Én semmiképpen se hamvasztatnék el senkimet,az olyan...nem tom megfogalmazni.De persze a mamájának a férje ha igy rendelkezik akkor a rokonok nem tudnak mit tenni.

Megint okoskodtam bocs!!! :x

viol

Jol értem,Ti nem akartok több gyermeket,tesot ennek a szép kislánynak????Ugye nem végleges ez???Még változhat a megitélésed,és remélem fog!!!
Vendég

Jó estét mindenkinek!

Bocsánat,de csak úgy nagyjából olvastam vissza.Mostanában nem nagyon van időm ideülni.A Bence azt hiszi,hogy tud menni,így minden pillanatban figyelni kell rá,mert úgy 1 m után elvágódik :Most szokunk át a délutáni alvásra,ma 3 órát aludt 1től 4ig!

Az Orsolya beli laza papról annyit,hogy nagyon jópofa,de szigorú.Hétfőn leüvöltötte az egyik kislány fejét az osztályban ,mert nem volt vasárnap misén.Egyébként ő fogja Istit hajnalban keresztelni.

Csilla,Zórának jobbulást!Te meg próbálj kicsit pihenni.Tudom mennyire megviseli az embert a 24 órás szolgálat.

Min djárt megyek is alukálni,csak még azt akartam elmesélni,hogy tegnap az Isti a suliban lenyelte a ceruzájának a kupakját.Kb. akkora,mint a rotringé.Itthon felhívtam a gyerekorvost,ő azt modta,hogy menjünk le a kórházba.Megröntgenezték,negatív lett,Azt mondták majd természetes úton távozik. :D De jól ránkijeszett.

Majd még próbálok jönni,mert jegyzeteltem kicsit.Próbálok hozzászólni a dolgokhoz.

Kép

Kép
hajnus

Rik, itt vagyok,
illetve itthon, csak nem gép előtt. a férjem ma is estig dolgozott, tegnap is egyedül fektettem 3gyereket. Nem semmi...
Meg ebéd után hoznom kell őket az oviból, mintha nem is járnának annyi a dolgom. Én főzök is és mindenkit rendes vasalt ruhában kell reggel indítani, na meg van egy tündéri alig 3hónaposom... :lol: :lol: :lol: Nekünk senkink sincs a városban aki tudna vigyázni rájuk vagy oviba vinni és ilyenek:oops:
Szívesen beszélgetnék, de nem volt időm.
Rengeteg tapasztalatom van nekem is szülés és kórház ügyben, de most nem szólok hozzá :D

Jó éjszakát!

Csilla, kitartást!!!!!!!!!!!!!!!! Janka nyafog, hogy nem akar menni, de Márton végre barátkozik :wink:
Ágnes sem fogadja el a cumit!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Már szopja az ujját! Lesz mégegy fogszabályzósom :roll: :roll:

Vero, igen, építészirodában dolgoztam, formatervező vagyok, de minimálbérről jöttem el szülni...
Iván olyan hatalmas gyerek, nagyon fiús! :D Örülhettek neki :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Viol!Rik már megírta ahamvasztás dolgot!!És később majd lesz tesója?Vagy mindenképpen egyke marad Dorka?Na felpörögnek az események.A barátnőm kislánya 5-hósan már felült.Lehet,hogy Dorka hipp-hopp elkezd kúszni mászni!!!!Kis édi bébi!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Hajnus!Ennyir éhes volt a fiad?!!! :D :D Szórakozott vele és úgy sikerült ez a mutatványa?Én mikor kicsi voltam a fülbevalómat nyeltem le meg a fogamat,de kikakicáltam!! :lol: :lol: :lol:
3-órát aludt!!!!!!!!!!!!Én mikor érem meg,hogy Levi annyit fog aludni!!!!!!!!! :( :( :( :(

Amica!Jesszus!Már lassan 3-hónapos Ágnes!!Hogy fut az idő!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon nem irigyellek 3-gyerkőccel,de stramm csajszi vagy megoldasz mindent és úgyis olyan hamar felnőnek ezek a kis lurkók! :lol: :lol:
Vendég

Szép reggelt!

Rik:
Hát igazság szerint azt mondták 25%, hogy teherbe esek és további 25%, hogy ki is tudom hordani. De hogy közben estem e teherbe azt nem tudom, sosem volt normális a mensim, hogy lehetett volna rá alapozni. Kb 3-4 havonta volt egy kis mennyiség, aztán meg 10 napig véreztem ha úgy gondolta. Szóval nem tom.

Te meg ne add fel, mert sosem lehet tudni!!! Kicsit olyan mintha a gyerekek döntenék el mikor szeretnének jönni!! Nálunk kicsit váratlanul ért a dolog, hogy most mitől sikerült ha eddig nem. De így visszagondolva amikor minden rendbe jött körülöttünk, férjemnem új, normális munkahely, lakás úgy ahogy kész...akkor ért az örömhír.

Elmentünk sétálni márciusban a férjemmel, hogy megnézzük ahova talán sikerül bekerülnie,(munkahely) azt mondta én már látom ahogy jövök ki azon az ajtón és a kicsink totyog felém, te meg tolod a babakocsit. Akkor már terhes voltam(kb 1 hetes), de csak azon a héten tudtuk meg, amikor bekerült arra a munkahelyre!Mintha nem lett volna véletlen.

Na ezzel csak azt akarom mondani, lehet, hogy hipp-hopp jön a csöppség, de azért Tegyetek róla, hogy esélye legyen!!! :lol:

Gabó:
Ez nagyon komoly, hogy az öcséd egy napon született a fiaddal!!! Levi olyan nagynak tűnik a fényképeken, nem olyan kicsike, inkább eleven, "rosszcsontos" a pofija. Lehet csak azért érzem így, mert a nővérem babája van előttem aki áprilisban lett egy éves. Lehet, hogy ő a kicsi és nem Levi a nagy?
:lol: :lol: :lol:

Jujj az album nagy dilemma nekem, mert férjem nem örülne ha feltennék róla is képet, pedig szeretném ám megmutatni!!

Viol:
Megkérdezhetem miért írtad, hogy nem lesz mégegy? Csak mert eddig meg sem mertem szólalni, de mi az elmúlt évben odáig jutottunk egy legyen akinek mindent meg tudunk adni, aztán majd a jövő dönt, de ha csak egy lesz is megelégszem. Erre elkezdtem hozzátok járni és itt mindenki nagycsaládos párti, és már a kedvet is kicsit meghoztátok a több gyerekhez. Talán az is közrejátszik nálunk, hogy férjem egyke és véleménye szerint tök jó ez így, nekem meg van tesóm de mégsincs. Van ok egy fájdalomra. És ahogy olvasom sokan így vannak a tesójukkal. Persze ott van a másik oldal, hogy gyerekként nagyon élveztem, hogy ketten vagyunk, arról nem is beszélve, hogy biztos sokat számít a személyiség kialakulása szempontjából is.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Hajnus:
Hát elképzelhető, hogy ilyen lenne a pap az orsolyában, de erről az oldaláról még nem hallottam. Pedig férjem jól ismeri, meg látta többször hogyan bánik a gyerekekkel, ott dolgozott a suliban egy ideig.
Hát még a hátamon is felállt a szőr, én folyton ilyenektől félek, hogy valamit benyelnek a gyerekek. Amikor tesóm kislányára vigyázok is erre figyelek álandóan. Szerencse, hogy nincs baja Istinek!

Amica:
Minden elismerésem, idegzeted és türelmed az van!! Érdekes munkád lehetett, izgalmasnak hangzik!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Levi az óriásbébi.Mindíg is nagyobb volt a korabeli babáknál bár normális méretekkel született 56cm és 3.65kg.Már most a 2-méteres apját követi!
Hú ez tök jó lehetett egyszerre ennyi minden összejött.Ez biztos nem volt véletlen!!!
Egyébként én is úgy készültem,hogy Levi egyke lesz mondván legyen egy akinek mindent feltétel nélkül megtudok adni.Apa szeretne nagyon kistesót így beadtam a derekam.DE ahogy Levit elnézem biztos neki is jót tenne egy kistesó,mert imádja ha gyerekek között van.
Vendég

Jó reggelt! :)

Máté, Boldog névnapot! :)

nadine81

Gabó!
Akkor te teljesen úgy álltál neki mint én, és remélem én is úgy fogok érezni a másodikkal kapcsolatban mint most te!!
Akkor jól láttam, hogy nagy! :lol: :lol: :lol:
Biztos örülne egy tesónak!! Nemsokára eljön az ideje!! Főleg, hogy Levi már ilyen nagy!! :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jajjaj én akartam az első lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boldog névnapot Máté!!!!!!!!!
Vendég

Nitta!Most már lazán meglesz az a korkülönbség amit akartunk úgyhogy rajt vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Rik,
:) :) :) Hát épp azért kérdeztem, mert nem tudtam... :oops: Az az igazság elképzelni sem tudtam. Pl arról sincs gőzöm, hogy miben van. Ott is van-e koporsó, stb. És most mindenkitől bocsánat a nyers fogalmazásért: azt azért gondoltam, hogy a rokonok nem nézik végig, amint ott lángol a test... Csak nem tudtam általában hogy megy egy ilyen dolog. Akkor itt maga a temetés az az, amikor elhelyezik az urnát?

Hajnus,
fú, akkor most tényleg kell még egy pár szem, hogy rajt legyen Bencén. :roll: Jajj, hogy totyoghat! :)

Rik, Gabó, Nitta
valszeg nem lesz tesója Dorkának. Sem mostanában, sem később. Mi már terhesség előtt is beszéltünk erről. Szal nem annyira a mostani tapasztalatok vagy nehézségek miatt döntöttünk így. Az ok viszont... Nem is tudom. Volt már minden. Tulajdonképpen amiben mindketten egyetértünk az az, amit Nitta te is írtál, hogy neki meglegyen mindene. Tudom, hogy ahol egy gyerek felnő, ott több is felnőne, de... Igazából megvan mindenünk, a ház az enyém, 2 lakás teljesen külön, lenne hova "kirepülniük". De én úgy érzem és Gábor is, hogy így hárman már egy család vagyunk, megvan a "szerelmünk gyümölcse", így is teljes az életünk. Dorka sem lesz érzelmileg labilisabb vagy másabb, mert nincs tesója. Majd mi gondoskodunk róla, hogy mindig jól érezze magát. Természetesen ez nem ugyanolyan, mintha testvére lenne, de egyedül nem fogja magát érezni. Hallottam olyat is, hogy ha nem szülök másodikat vagy többediket, akkor önző vagyok vele szemben. Ezzel nem értek egyet. Meg hogy mi van akkor ha vele történik valami. Mondjam azt, hogy: "Nem baj, van másik?" Nem. Egy gyerekkel is család vagyunk, nekünk ő a mindenünk.
Gáborék hárman vannak testvérek, ott jó akapcsolat. Nekem egy bátyám van, vele és a feleségével nem nagyon vagyok beszélőviszonyban. De az a nő épp annyira hibás, mint tesóm, szal ez sem indok arra, hogy a gyerekemnek ne legyen testvére, hisz nem törvényszerű, hogy akkor ők sem lesznek jóban. Mi sem így nőttünk fel, ez pár éves sztori. Kb ennyi a történet.

nadine81

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1158826197.9.gif[/img] http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 169.41.gif[/img]
Vendég

Hát ez meg mi!!!!!!!!!!!!!! Kép
Vendég

Mármint a hát ez meg mi az előzőre szól!!
Vendég

Én csak ilyet találtam :)

Kép

nadine81

Beus!Olyan édes kis durcimókus Vivi a képen!

Na pár friss kép erről a fostosról! :lol: Kép Kép Kép Kép ez az uccsó két kép elég szar apa megint állítgatott valamit a gépen!!
Vendég

Viol!Természetesen,hogy Dorka nem érzelmileg visszamaradott ez hülyeség is!!Az meghogy önző lennél azért,mert nem lesz mágegy!!!!ezt a hülyeséget ki mondta neked!!!!!!!!!Majd jól ellátom a baját!!!PÜFPÜFPÜFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó ha van egy tesó,de az sem tragédia ha nincs!Én teljesen megértelek és valahol Eszti férjét is abban,hogy nem akar mégegy gyereket erre a világra!!Ez a ti saját döntésetek Dorkának így se úgyse lesz rossz dolga!!!
Vendég

Én ma ebédre finomfőzeléket csinálok vacsira meg tócsnit!!
Ti mit főztök?
Vendég

Viol!Az apósomat is hamvasztották(ez volt a kérése) ott az urnát a sírhelybe tették az anyukája mellé.De vannak kihelyezett urnatárolók(nem tudom pontosan ezeket hogyhívják)ahova csak beteszik őket.
Vendég

Gabó,
édes a kis fostosod! :lol: Az enyém lent alukál, de én nemtom mit főzzek... Boltba nincs kedvem menni :oops: , nemtom itthon meg mi van... :oops: Majd lesz vmi, éhen nem halunk! :)

Ja, nehéz dolog a tesó dolog, meg kell gondolni. De mi már megrágtuk. :)
Különben unokatesóm mondta, hogy önzőség. Neki 2 van, szeretne harmadikat is. Igaz, hogy nyaralni elvitték magukkal anyuját is, hogy legyen ki vigyázzon a gyerekekre. Ők nyaraltak, búvárkodtak, stb., anyuka (nagyi) meg dadus volt. Kettővel nem bírnak ketten...

nadine81

Sziasztok!

Jesszum, mennyit tudtok írni, nem is lehet követni. :D

Itt egy egyén aki a Szilveszter doki mellett voksol. Nekem nem volt Vele semmi problémám, mindkétszer Nála szültem, teljesen megvoltam Vele elégedve. Biztos mindenkinek van olyan orvos aki nem túl szimpi, vannak olyan szituk amikor vmelyik doki nem úgy viselkedik. Az biztos, nehéz kiválasztani a tökéletest. Söt, olyan nincs is. :D Szerintem ha valaki szimpi, akkor bizalmat kell szavazni Neki, aztán a 9 hónap alatt úgyis kialakul.

Hú de fincsi Levi lába! :lol:

Boldog névnapot Máté!!!!

Mirának is ma van a névnapja, csak megsúgom. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Akkor az maga a temetés része, hogy beleteszik abba az urna tárolóba. Értem.
De most már befejezem, nem jó téma ez ide.
Megyek kutakodni a konyhába, mi van, ami megehető! :lol:

nadine81

Képzeljétek tiszta hülye vagyok mindenkinek mondogatom,hogy a Husi vasárnap lesz másfél éves azt közben mégcsak 16-hós lesz!!Látszik 5.-be majdnem meghúztak matekból!!!!!! :D :D
Vendég

Balázs Fecó: Változnak az évszakok
Sláger Rádió
Jajjjjjjajjjj, de szeretem.
Most megy.

nadine81

Viol!Ja így könnyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Boldog névnapot Mira!!! :) :) :)
(ezt nem láttam a naptárban... :oops:)

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?