Sziasztok!
Na, talán most leszidőm írni is. Ma valahogy elszaladt a nap.
Voltunk Auchenban és totál elkeseredtem. Se olyan öblítő nem volt, amit szerettem volna és a pelusnak se annyi volt az ára, mint hírdették... Szóval kicsit csalódottan és kevés cuccal jöttünk el. De egy jó dolog volt: 199ért 2literes kóla light.
:D
Aztán sétáltunk egy jóóóó nagyot, csak mi lányok.
Hanna, Bigyó, én.
Olyan jó idő volt.
Hanna aludt is utána 2,5 órát.
majd meglátom, hogy mennyire befályásolja ez az éjszakai alvásmennyiséget.
Livi!
Nem vitatkozni szeretnék, de az, hogy meg van a hozzátápihoz készsége, az nem a nézésben jelentkezik, hanem a nyelés fejlettségi szintjénél. A nézés az egy képesség,ami adott. És teljesen természetes, hogy követi a tárgyakat a szemével, mert így fejlődik a térlátása.
A nagy népi hit szerint,ha már van foga, kaphat szilárdat. Nekem 1 éves koromig nem volt fogam...
:D Anyám mégis etetett mindennel.
Drodo!
Csatlakozom Esztihez. Nem tápszer ellenesek vagyunk, sőt! Ha te úgy érezted, hogy kell a babódnak, akkor azzal teszel jót, mert így megnyugtatod magad és egy babának leginkább egy kiegyensúlyozott anyukára van szüksége.
Hozzátápi: Az indikolt egy elég érdekes kérdés. Elméletlieg 1 éves korlukig elég lenne nekik a tejcsi, szóval indok nincs, de 6 hónapos kortól tudnak úgy nyelni a kicsik, hogy a szilárd kaja is könnyen lemegy.
Ezért van a 6 hó.
De ahogy érzed. Szerintem hízni tuti nem attól fog. Ez a szomszéd lánynál is bebizonyosodott. Szegénykém nem hízott "megfelelően", a tápi nem ízlett neki és így az anyukája már naaaagyon korán 4-5 hetesen elkezdte a hozzátápit, mert attól "biztos hízni fog". Hát, a Zsófi ma se egy duci kislány, sőt.
Vékonyka és pici is. Ő ilyen. A szülei rommá izgulták magukat, hogy tuti beteg a gyerek, pedig semmi baja.
Csak iyen.
Hanna a múltkor 2 hét alatt fogyott 20gr-ot, tehát egy dekát se hízott és még nem pánikolok.
Stagnál a súlya és kész. Pedig nemrég hasmenése volt.
Ha van elég pisis-kakis pelus, és jókedélyű a csaj, én tuti nem izgulnék, hogy "csak" 80at hízott egy hét alatt. Azért az nem kevés ám!!!!
Vannak itt olyan mamik, akik nagyon örülnének, ha annyit hízna a törpéjük 1 hét alatt!
A hozzátápi táblázatot épp ma szúrtam be. Gyöngyinek címeztem. Nézd meg, ha úgy gondolod.
A synlac-hoz nem értek.
Remélem sikerült valamennyit segíteni.
Ildi!
Nagy gratu nektek!
Ügyik voltatok Natival!
:D Örülök, hogy sikerült!
És nem is pánikoltál sokat a rajta.
Jobbulást a törpöknek!!
Angi!
Sajnálom, hogy Feri beteg! Jobbulást neki is! Remélem rendbe jön még nyaralás előtt!!!!
Era,Annácska, Anna, Eszti!
Jó nagyon káromkodtam mind a 4 sztorira! Nem is tudom, melyik durvább. De valahogy mindegyik idegbajt vált ki belőlem!!!
Sült csirkecomb? Persze, jó sós és fűszeres, az tut kell a gyereknek!!!A torta, meg a túrós is tuti fő étele egy babának!
Az üvöltözős nőről meg had ne mondjak semmit. Én tuti, hogy mindegyiket (talán a nagyit finomabban), de úgy elküldtem volna a p-csába, hogy csak úgy csattant volna!!!
Meli!
Hogy vagytok?