Sziasztok!
Bocsánat, hogy így eltűntem, de mostanában nagyon sok dolgom volt. Tanfolyam, vizsga és szétbombázták a fürdőnket, mert csőtörés volt. Most egy hatalmas lyuk tátong a padlóban faltól-falig, de legalább a bibi megvan.
Szóval 13-án és 14-én megvolt az inszemem (már az 5 Gynevac szuri után) és most várakozok. Hétvége felé már kiderül, hogy mi a helyzet. Sőt, lehet, hogy már holnap is, mert az ovulációt követő 12. napon mindig begörcsölök (ami épp holnap lesz.)
Sonjus
Egyszer nekem is volt méhszáj sebem, de nem fagyasztotta le a doki (bár rémísztgetett ilyesmivel), hanem valamivel ecsetelte. Hetekig jártam hozzá, azt hiszem kb. 6-szor kellett, de gyönyörűen eltűnt. Sztem említsd meg a dokinak. Az én párom sem vállalta be, pedig ő volt az értelmi szerző, de nem is erőltettem, mert ha meglát egy szurit már elájul.
Szerika
Gratulálok a babóhoz. Kár, hogy nem Gynevac után lettél babás, mert akkor reményt adnál nekünk, de az a lényeg, hogy sikerült. Hurrá!
Keditke
Kb. 2 napig fájt izomlázszerűen, de nem mindegyik szuri. Azt nem tudom, hogy mitől függ. Én rásportoltam és még rosszabb lett, de tényleg túl lehet élni.