Hello!
Nercsi:
Babaholmi téren nincs gond, mert pár évvel ezelőtt kaptunk pár dobozzal alig használt rucikat. Tesóm első kislánya is azokat hordta, meg azért nővérem sokat vett is. Amit vett vagy kapott az elég neki, a többit meg megkaptuk most mi, mert hát nekem is jár. Úgyhogy szinte
2 éves koráig Zoénak megvan mindene. Persze pár új darabot én is vettem, hogy azért legyen csecse ami tőlünk van, de ezeket sikerült kifogni 200 ft-os áron db-ját. Még zsebes farmerszoknyát is vettem neki ami csak 1,5 éves kora után lesz jó, de hát 150ft-ért nem bírtam otthagyni, manapság annyiért már semmit sem kapni.
A Karazmához járok terhesgondozóba, és éppen azon filóztunk a napokban, hogy felkérjük a szülésre vagy sem. Tanácstalan vagyok, mert 2 éve vetélésemkor vasárnap bennt maradt miattam éjszakai műszaka után, hogy az utóműtétet megcsinálja. Az a köcsög Erdélyi aki az ügyeletes volt, nem volt hajlandó műteni, mondván: "mit képzel magában ez a taknyos, majd én vasárnap dolgozok mert ő felcsináltatta magát." A fiatal arcom miatt azt hitte egy kis cafka vagyok, és nem feleség aki tervezett babát várt. Apám majdnem nekiment a kórházban, mert a barom ezt a folyosón kiabálva közölte mindenkivel. A Karazma kért bocsánatot a nevében. Akkor megfogadtam, hogy ha szülök felkérem Karazmát, de azóta hallottam, hogy nyugdíjba ment az Erdélyi, így nem kell félnem,hogy kifogom őt. És hát nem kevés pénz amit a dokiknak szoktak adni hálapénzt, én meg inkább a babára költeném. Úgyhog gőzőm sincs mit tegyünk.Ti felkértetek valakit?
Gabó:
Tesómmal elvagyunk, de nem igazi testvérkapcsolat a miénk. Úgy volt, hogy a kislányának Dórinak én leszek a keresztanyukája, majdnem egy éven keresztül ha mentem azt mondta a picinek nézd megjött keresztanyu. Mire egyszer csak bejelentette, hogy mégsem én leszek, hanem a sógora volt barátnője, mert ő sokat ott van náluk és segít neki. Akkoriban én rengeteget dolgoztam a munkahelyen, de hetente min 1-szer munka után mentem hozzájuk. Neki ez nem volt elég. Csúnyán összevesztünk, sírva mondtam neki, hogy én szeretem őt és a kicsit is úgy imádom, ahogy az a csaj sosem fogja. Én vagyok a húga, rám mindig számíthat. Ő közölte velem, hogy a lánygyerek sokkal jobban szereti őket.
Anyámmal közölte, hogy az ember a családját sajnos nem, de a barátait megválaszthatja. Azóta persze a csajnak lett új pasija, és alig megy hozzájuk. Én meg a gyerek miatt látogatom őket, ha kell dokihoz mennie tesómnak vigyázok a picire, mert szeretem őt, szegény nem tehet semmiről. Most, hogy náluk is jön a második baba, megkért, hogy a másodiknak legyek a keresztanyja majd, de én azt mondtam szó se lehet róla. Szeretett volna Zoé keresztanyja lenni, de azok után ahogy megbántott örüljön,hogy annyit mondtam azt elfelejtheti.
BOCSÁNAT MOST NÉZEM MEKKORA PANASZÁRADATOT ÍRTAM!
de jól esett kiírni magamból, nővérem mindig egy fájó pont lesz nekem.
A 14 év korkülönbséggel kapcsolatban annyira jól fogadták a szüleim, hogy még én is meglepődtem. Még csak ismerősök voltunk a párommal, amikor a boltban ahol dolgoztam órákig beszélgettünk. Nem akart tőlem semmit mert tudta, hogy szeretem a barátomat, akivel 2,5 éve voltam együtt. Én meg abszolút nem mint pasit néztem. Apám bejött munka után hozzám, bemutattam neki. Amíg kiszolgáltam pár vásárlót, kinnt beszélgettek a bolt előtt. Majd elköszönt tőlem, hogy hagy apummal beszélgetni, és elment. Mire apám megszólalt, látod egy ilyen pasit kéne neked kifogni, nem küszködni a barátommal, hogy megkomolyodjon. Na persze,ne viccelj! Mondtam én akkor! 4 hónappal később már együtt éltünk.
Megint hosszú lett, bocs!!