Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!!

Megjöttünk,nagyon jól sikerült a kirándulás,csak Lilkó nem tudott elaludni,csak hazafelé a kocsiba. :? az meg nem volt túl sok(45 perc)ennél ő jóval többet szokott aludni d.u.Most elég álmi,de remélem már nem ájul be a fürcsiig.Lassan megyek is készülődni.

Képek nagyon jók.Meli olyan szépek vagytok. :) Örülök,hogy jelentkeztél,már hiányoltalak. :wink:

Zita-Manócskáid gyönyörűek. :) Norbi huncut mosolyától elájultam :wink:

Kicsilány-Félreértés elkerülése végett én nem az asztmára kaptam gyógyszert,hanem a keményedésre,meg kicsit már nyílt a méhszáj.de tutti,hogy vannak már jó gyógyszerek pocakosság alattra is. :roll: Sajnálom,hogy tápi kell,de tényleg ne éhezzen Pogibébi.

Most megyek!
Vendég

Sziasztok!
Máskor is írom, mit nem tud még Gergő :wink: Mert tegnap bemutatta, hogy bizony tud ő felülni is :D
Hozzátápi: én nem is akartam növelni a mennyiséget, amíg a nyelés technikájával gond van. Most, hogy egy hét szünet után megint volt alma, szemlátomást ügyesebben ment a nyelés.

Kicsilány: hagysz egy kicsit belebeszélni?
A sok sírás és fogyás mellett a kevés tej fő jele a kevés, sötét színű, erős szagú pisi, az eddigieknél kevesebb kaki. (Csak az tud kijönni, ami bement!!!!)
Itt egy cikk: Gondok álruhában

Ha a kevés tej a gond, mindenképp dolgozni kell a tejszaporításon: vagyis növelni kell a cicit érő inger mennyiségét (a szopi+fejés idejét) Erről Babci tudna kisregényt mesélni...
És ha pótolni is kell, mindenképp javaslok vmi szopibarát módszert - pl. a poharat. (Zuglóba még akár el is megyek segíteni :wink: )

Náthás babóknak gyógy :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) hegyek! Nálunk is az anyatej orrcsepp a nyerő. Remek játék, mert Gergő persze igyekszik közben bekapni a cicit!

Borcsa
KépKépKép
borsts

Na szép jó estét már a saját gépem előtt :D
El se hiszem, napra pontosan 1 hónapja tüntem el.

Betegség: A Lilinél már csak éjjel van orrdugulás, de ez pont elég arra, hogy már a 3. hete alig aludjunk :( , viszont én meg újra fertőződtem szerintem, mert megint kapar a torkom, folyik az orrom és tüsszögök 1000-el, szóval várhatóan a Lili is kb. holnapra vissza fog esni.
Mivel a tetőtérben van ez a gépem, nem fogok tudni olyan sűrűn jönni, mert a kiscsajjal elég macerás megmászni a lépcsőket ha meg alszik akkor meg ingázok a kiságy meg az emelet között, ezt a bejelentkezést is kb 1 órája kezdtem el, azóta már 3x rohantam le, mert a Lili felébredt.

Na és egy kis pótlás:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Ja még valami, mielőtt elhúzok aludni: MOST AKKOR MIKOR LESZ A HÓ VÉGI TALI, SZOMBATON VAGY VASÁRNAP????

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Cory: Igen sajna fogyott is 150-200g-t egy hét alatt!

Borcsa: persze, hogy hagylak "beleszólni", mivel én tanácstalan vagyok szívesen veszek bármilyen javaslatot. Pont ezért jutottam arra, hogy holnap felhívok egy szoptatási tanácsadót is hátha ő tud segíteni! Nem nagyon szeretnék tápszerezni ezért mindent megpróbálok ami tőlem telik!
Nálunk eleve kevés volt a kaki úgyhogy ezt nem veszem jelnek, pisilni viszonylag keveset pisil(változó,mikor mennyit), de nem erős szagú és nem sötét színű!
Én azért nem gondoltam hogy "éhezne", mert ő maga hagyja abba a szopit, és nem tünik úgy hogy kevesebbet enne mint eddig. Viszont elég gyakran feszíti ívbe meg magát evés közben és sír rettenetesen. Kis idő múlva abbahagyja és folytatja az evést. Így csinált mikor "kicsiként" fájt a pocija, sőt néha a pukizás elött is sírni szokott és erölködik. Én ebből azt szürtem le hogy a poci a hibás. Tévedtem volna?

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Alapos kivizsgálás volt? Mert ilyen nyűglődve szopit tud okozni egy középfül vagy orrmandula gyulladás is... Amit írsz az vmi szopi közben fellépő - nem feltétlen pocak - fájdalomra vall szerintem is.

Általában a csak szopis időszakra jelemző, hogy tünetszegényen jelentkeznek a betegségek. Rékának volt anno úgy torokgyulladása 4 hós kora körül, hogy az egyetlen tünet egy kis esti hőemelkedés volt. (Amit először simán a fogzásra fogtunk...)

Borcsa
KépKépKép
borsts

batmant is csak darabokban láttam.

Vok!
Egy ismerős anyuka a játszótérről, most 13 hónapos a babája, és kb 4 hetes terhes. Én meg irigy vagyok! :(

Annácska!
Örülök, hogy hiányoltál! Jólesik ám a májamnak!

Meli!
Nem tudom, hogy nálatok lehet-e kapni Cebion cseppet. Ebből lehet adni pár cseppet kisbabáknak, ez is valami módosított citromlé.

Babetta!
Remélem hamar elmúlik a varrás fájdalma. Remélem Levike is hamar helyrejön.

Tünde!
Ti óccsóé jártok, mert nekünk 3000 egy óra. :D

Gyöngyi!
Hatalmas szemei vannak a lánykádnak! Gyönyörű!

Ma meglátogattuk a kórházban az uncsitesómék babáját. Szép, hosszúhajú kislány. Hajnal kettőkor kezdődtek a fájásai, ötpercesek voltak. Szülésznői javaslatra egy óráig mérték, aztán csak elhitték nekik, hogy ötpercesek. Fél négyre értek be a kórházba, és fél hatra egy vágás és varrás nélkül megszületett a majdnem négykilós babuci. Viszont a kórház az kiakasztott. Elég rendesen erőltetik a tápszert és a teát. A gyerek ne szopizzon, csak háromóránként 10 percet, közben meg igyon teát. De azért kapott tápszert is az anyuka, mert "innen úgy látszik kevés a teje". Ja és a tegnap este megfürdették a kórházban a babát, majd visszaadták az anyukának, hogy "látja, tud ez a gyerek enni, ha kap, mert most is bevágott 35 ml tápszert" Erre szegénykém megkérdezte, hogy miért nem hagyják őt szoptatni. ÉS erre az volt a válasz, hogy "nem gondoltuk, hogy szoptatni akar". Azt hittem felrobbanok, amikor ezeket elmesélte. Szegénynek meg alig indul be a teje, mert tömik a babáját, ráadásul rászólnak, ha 10 percnél tovább cicin van. Ja és akkora luk van a cumin, hogy ömlik belőle a tej, és a baba egyszer már félre is nyelte. Pedig megnéztem, olyan tökéletesen szopizik a cicin, hogy öröm nézni és amikor leválasztja, akkor szegény még keresi a cicit. Azt mondta szegény, hogy alig várja, hogy hazamenjen és úgy etesse a babát, ahogy akarja.

Megyek nézem a tüntetést a tévében. Ilyenkor örülök, hogy gyeden vagyok, mert már berendeltek volna melózni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jé lemaradt az eleje:

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Egész nap nem neteztem, mert pakoltam. Most meg egész este nem volt net, még tévé se, a batmant is csak darabokban láttam.

Kép
szelivi

A cebion-csepp c-vitamin.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Gyöngyi!

Jó, hogy megint tudsz jönni :) Lilinek és neked is jobbulást!

Kicsilány!

Nem jött még meg a menstruációd szülés óta? Nekem a Dorci olyankor csinálja a fesztivált szopi közben, mikor megjönni készül. Remélem gyorsan rendbejöttök!

Livi!

Elárulod, hogy ez melyik kórház, amiről írtál? Hihetetlen ez a hozzáállás :evil: Szegény pici baba :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tegnap hogy jártam! Délután gyönyörűen kitakarítottam a konyhát, felmostam, rendet raktam, jól nézett ki minden. Hazajött a párom, hogy kicsit rosszul van, fáj a feje is, meg nem százas a gyomra sem. Na mondom, igyál egy pálinkát szigorúan "gyógyászati célzattal", majd én töltök. Rosszul csavartam vissza az üvegre a kupakot, és fél üveg pálesz kifolyt a hűtőbe. Azt hittem a guta üt meg, mert ahogy kipakoltam a cuccokat a hűtőből, mindent végigcsöpögtettem pálinkával, meg még a savanyúságos üveget is kiborítottam, ami remekül végigfolyt a kövön :twisted: Ráadásul olyan cefreszag volt a lakásban, hogy kis híján hánytam tőle. Kibírtam röhögés nélkül mire mindent rendbetettem újra... :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!

Bortsa!
Ezek a sztorik. Kész vagyok. Miért van orvos, ha csak a tápszer a megoldás??????? Nem értem! :(

Livi!
ebbe a kórházba se megyek szülni. melyik az???? Tuti tiltólistára kéne rakni. mi az hogy nem szoptathatja addig a gyereket, ameddig akarja és hogy az engedélye nélkül teát és TÁPSZERT mernek adni a gyereknek CUMISÜVEGBŐL!!!!!!! Hol vagyunk a 70es években??????? Totál felháborodtam. Most komolyan lenne kedvem feljelenteni azt a kórházat! És kötelezném őket arra, hogy az eddig így "kezelt" gyerekek allergiás és tápszeres költségét megtérítsék a szülőknek!!!!! Én úgy küldeném el őket a jó büdös francba, mint a sicc! Egyébként eljöhetnek korábban a kórházból! Nehogymár itt kelljen maradniuk!

Na, kellően felturbóztam magam ma reggelre. :D

Évi!
Jajjj... de azért vicces ám. :D:D Rendbe jött a párod gyomra? :D

Kicsilány/Anna!
Kitartást! Remélem a szopitanácsadó tud segíteni!

Annácska!
Hol az éjszakai műszak??? :D:D:D

Tünde!
Még mindig szar a gép???? :(:(:( Azt hittem sikerült megszerelni. :(
Bettinának jobbulást és kevés sírást a tronához! Sajnálom, hogy megint menni kell! :(

Angi!
Rég jelentkeztél. Hogy vagytok? :D Csinál valami újat aza a nagylány? :D Azóta is eszi a husit? :D

Eszti!
HOgy vagytok? Javultok?

Edit!
Seb?

Zita!
Tuti, hogy segítenek a lányok. Eddig itt kínálgatta Boscó is a tejet, de akkor épp nem voltál..... És csk két ilyen "tejcsárdánk" van. :D Én pl még akkor is alig tudok fejni, ha szét akar durranni a cicim... :D

Tök jó, hogy ízlett a brokkoli. :D:D majd jövök hozzád főzési tippekért,ha már ott fogunk tartani Hannával. :D:D MIlyen zacsi az egyébként? Síma sütős zsacskó?

Gyöngyi!
Hatalmas lett a Lili! :D És milyen kis ügyes! :D És hasonlít rád ezerrel! :D:D Örülök, hogy újra van géped! :D
Nátjára AFLUBIn nevű cseppet tudom ajánlani. Homeópátiás és nagyon gyorsan segít!!!!

Tényleg, Boscó!
Kipróbáltad a cseppet???

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok :)
Anna :)
Sajnálom, hogy fogyott Pogi :(
Halgass Borcsára és fejjél, hogy sikerüljön egy kicsit feltornázni a tejcsi mennyiséget :)

Gyöngyi :)
Örülök, hogy te is gyakrabban tudsz jönni :) Nagyon édes Lili cica :)
Küldök privit :)

Évi :)
Nem semmi napod volt :( Nem csodálom, hogy kiakadtál!

Livi :)
Ne irigykedj az ismerősöd miatt, hanem tegyél érte :D Hajrá kistesó :D
Atyám :shock: Melyik kórház ez? Hihetelen, hogy még mindig vannak ilyen helyek :?
Örülök, hogy otthon vagy és nem kell kimenned ilyen áldatlan állapotokkor az utcára :)

Eszter :)
Tegnap éjjel döbbenten lestem a tévét. Így nem igen tudtam irogatni :) Szánom-bánom bűnömet :D

Tünde :)
Örülök, hogy jobb a cicid :)
Sajnálom, hogy Bettinával megint tornázni kell járni :( Remélem most már hamar rendbe jön :)
Csütörtölön talizunk :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Ja, akartam képeket rakni. :D

Kép Így is tud ülni, de persze nem sokáig. :D

Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Meli :)
Nagyon szépek vagytok :)
Drukkolok, hogy hamarosan Orsolya helyett Boglárka álljon melletted és a kengurúban a kistesó feszítsen :D

Zita :)
Nagyon szép gyerkőceid vannak :)
Tényleg a kis 3 éves ovis már?

Babcika :)
Örülök, hogy sikerült kirándulnotok :) Merre jártatok?

Eszter :)
Már ül Hanna :shock: Nem semmi :) Mi még csak a kúszással küzdünk :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Én csak most láttam a tegnap éjjel történteket. Kiakadtam. :(
Más a tűntetés és más az, hogy szétvernek és felgyújtanak mindent. Nem szeretném, ha olyan légkör lenne itt, mint Francia országban volt. :(

Eszter
Kép
Kép
vok

Szép jó reggelt mindenkinek!

A nagy balhé ellenére a lánykám csak háromkor ébredt, utána hatkor és most is mindjárt kajázunk.

Cory!
Igen c-vitamin, de rá van írva, hogy aszkorbinsav, az meg savanyú, mint a fene.

Évi!
Baross úti kórház, a rendes nevét nem tudom.
Jó a húűtős sztori! Nálunk is biztosan akkor van pillanatok alatt rumli, ha nagytakarítást rendezek. Vagy pl. papírzsepivel kimosott nadrág a felporszívózott padlószőnyegre.

Vok!
Én azt mondtam, hogy megverem ezt a nővérke brigádot. Timi, az anyuka is azt mondta, hogy alig várja, hogy ezeket hétkor leváltsák, addig eldugja a tápszert.
Egyébként ez már az a légkör, ami a franciáknál volt.

Annácska!
Ilyenkor azt szokták, hogy berendelgetik szabadnapból a népet, aztán a lányok kuksolnak a kapun, meg maradnak a kerületekben, a fiúk meg mennek a balhéra. Egyébként nincs olyan sok rendőr pesten, mint ahogy Gergényi apánk azt hirdeti, ezért is kellett más megyékből is kérni. Én egyébként azon akadtam ki a legjobban, hogy a vízágyús kocsiban bent ültek a rendőrök és a csürhe rájuk gyújtotta a kocsit. Szerencsétlenek meg ki se mertek szállni.

Kép
szelivi

Anna!
Nem kell ám sokra gondolni. Ölben szokott ülni, itt csak a fénykép kedvéért van ülve. Tudom, hogy nem a legjobb, de kb ugyan abban a pózban csücsült az ágyon, mint, amikor az ölemben van. Így remélem ez az 1 kép nem okoz nagy gondot nála. :) Magától még nem tolja fel magát, "csak" felhúzza.

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Vok,
gratula az 5 hós hajasbabának! Nagyon édes!! Irigykedek a jó alvásra. Lid 12,3,6-kor szopizik éjjel. Eszi a husit, persze nem minden nap kapja.
Cory,
nekem is jó bármelyik verzió. Szóval döntsetek Ti. A csütörtöki 12-kor kezdődik.
Gyöngyi,
Alsópáhokról valami infó? Mi pénteken megyünk. Jók a képek.
Livi,
ez durva. Szegény anyuka és kisbaba. Elhiszem, hogy vágyik már haza.
Meli,
cuki Bogi.
Annácska,
szombat vagy vasárnap?
Anita,
jó pihit!

Rólunk:
osztálytali jó volt. Mindenkinek nagyon tetszett Lidi. Én voltam az egyetlen a jelenlévők közül, aki itthon akar maradni babóval és a következőt is tervezi és azzal is itthon akar lenni. Volt 2 kismama, nosztalgiáztam.

Aztán vasárnap jöttek anyósék keresztfiammal, anyuékhoz. :) Anyós hozott Lidinek egy full nagy 3 részes gúnyát, ami teljesen műszálas és persze nem valami jó illatú volt. Odahúzta a kicsit és ráadta. Azt se tudtam köpjek vagy nyeljek. Mondtam, hogy ne, mert hosszú és rálép. Azt mondta, hogy majd felhajtja. Aztán elvittem pelenkázni és gyorsan ráadtam a sajátját. :)

Lidi feláll mindenütt, lenyúlja a telefonom. Követ, bárhova megyek. Délelőtt már napok óta egyedül elalszik. :)

Betegek,
hogy vagytok??? Remélem csütörtökre mindenki meggyógyul!! A bacikat tessék otthon hagyni!!!

Puszi
angi79

Angi!
Nálunk alapelv, hogy bármit kap Tündi én mindent kimosok, vagy lefertőtlenítek először. Csapnám agyon (agyhelyen) az ilyen anyóst! :D

Kép
szelivi

El is felejtettem írni, hogy a Tündi a héten 20 dkg-ot hízott!

Kép
szelivi

Livi,
én is mindent mosok. Eddig nem volt ilyen gond. Amit vett, az pamut volt. Én sem értettem, hogy mi történt vele, mert amúgy jó fej.
Gratula a hízáshoz!
angi79

Jó reggelt !!

Livi!!
Ez nagyon gáz ,nem tudom megérteni hogy miért ilyenek a kórházakban.Szerintük nem a legszebb és legegészségesebb dolog a világon a szoptatás és az anyatej? :twisted: Itt Szegeden is beetetik a gyerekeket.Szerencsére Mátéval hamar lett sok tejem így ő rögtön az enyém kapta,mert kicsit koraszülött volt és nem tudott szopizni.
Nekem is rá kellene már venni magam egy nagytakira,de Máté aztán 3 perc alatt lerendezi a lakást.Tegnap is szépen felporszívóztam erre kiborított egy egész doboz ropit aztán urgált rajta.Szerinted milyen lett a szőnyege??? :shock: :twisted:

Vok!
a hideg kiráz engem is és tényleg nem ez a jó mód ,de azért meg lehet valahol érteni a tüntetőket is.

Annácska!
Bizony ovis a drágám :)

Kicsilány!!
Sajna hogy fogyott a bébi,de összeszedi magát hamar bizti.

Tünde!
Jönnek a fogak ezerrel.Minkét babának tokától bokáig ér a nyála.

Minket elkapott a takonykór,minhárom gyerek benne van de ez olyan őszi meghüléses dolog láz nélkül egyenlőre.Most egy kicsit álmos vagyok mert a tegnap éjjel történteket nézetm a tv-ben és kettőkor feküdtem le.Aztán 3 kor fel meg ötlor és hatkor is riadó volt aztán készülni kellett az ovira.

A bajom:az én gyerekeim mindig alszanak.Minden etetés után.Mint az újszülöttek.Nem baj ez szerintetek?

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok

Lili köszöni a dicséreteket, most éppen itt alszik az ölemben :)

Angi:Páhok szupi volt, bár volt 1-2 hiba is. Pl nagyon sok helyen csapóajtó és küszöb volt, ezért ha egyedűl toltad a babakocsit szinte képtelenség volt kijutni a szabadba. Kiságy néven utazóágy volt, ami olyan mély, hogy mire berakod a babót megfájdul a hátad. Szerencsére mi vittük a saját utazóágyunkat amiben van plusz egy betét amit meg lehet emelni így a Lili nem a földön aludt szinte. Ezt leszámitva annyira jó volt, hogy jövőre is megyünk :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Livi: de az aszkorbinsav nem citromlé.

cory
Budapest

Sziasztok

Mi végig aludtuk a balhét, 9-kor sikerült kelni. Már nagyon rám fért a 4 nap nem alvás után.

Livi
Én most néztem a tévébe, és nagyon sajnálom a rendőröket. :( A sok hülye…..tudnék rájuk írni szépeket. Ez már túl ment kicsit a tüntetésen, :evil: szegény büfést is sajnálom, egyből átéltem a helyzetét. :( :wink:
Jó sokat hízott Tündi. :D

Ez a kórház meg a másik fele, erre is tudnék írni. :(

Gyöngyi
Nagyon sokat nőtt Lili. Nagyon helyes a kiscsaj. :D Le voltak mentve a fényképek Liliről?

Angi
Te jól bevállaltad a talit indulás előtt. :wink:
Remélem, nem lesztek betegek addig, mert most nagyon van valami a levegőben, :( még a végén elrontaná a jó kis pihenéseteket. Hú de mennék én is. Irigykedem ám. :wink:
Levi is imádja a telefont és a távirányítókat.

Eszter
A seb már javul, néha feszít, meg szúr, gondolom a varrat. Már én is lestem, hogy ül már Hanna. :shock:
Mi az üléstől messze járunk még. Szerintem mi leszünk ebben az utolsók. :wink:

Évi
Én biztos rohamot kaptam volna, és a végén megittam volna a maradék páleszt. :lol:

Zitacicu
A te éjszakáidat se irigylem. Én már olyan hulla voltam éjjel, hogy nem emlékszem, hányszor keltünk és hányszor szopizott Levi. Ezt kicsit gáznak érzem. :oops: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Göngyi,
köszi. :) Nekünk már muszáj lerakni az ágyat, mert Lidi áll. A hátfájás nekem már napi gond.
Edit,
remélem én is hogy nem kap el bennünket semmi kór. Örülök, hogy jobban vagy!! :) Levi bébi meg biztos megtanul hamarosan ülni, nincs még lemaradva semmiről, nyugi!!
angi79

Sziasztok lányok!
Az utsó oldalt elolvastam, a többi reménytelen:))))))))
De!!!!a babafotókat megnéztem:))))))
Ámulok, bámulok milyen szépek és ügyesek ezek a babák! :D
Szófica, ma 7 hónapos, de Ő még csak ide oda forog, felnyomja a pociját a földről és nagyjából ennyi a tudománya.
Nem űl és nem is szeret ha én ültetem valamiért fel is hátravágja magát.
Ácsorogni szívesebben , ha fogom, de magától semmt.
A szopik mellett gyümit kap, és főzeléket ppi ill pulykahusival.
Éjjel Ő is fel kell szopizni, ált 2x de előfordul hogy 3x.
Sajnos most egy felsőlégúti gyulladása van, és ez a gégére is ráhúzódott, pénteken jobb volt már, aztán megint berekedt.
Most olvastam, hogy Angi írta a talit csütörtökre ( Angi Írtam pü-t), én pont megyek Pestre 10-re nőgyógyászhoz, gondoltam esetleg én is elmennék végre, de azt nem tudom ígérni, hogy Szóficát tudom vinni, hacsak nem jön rendbe addig.
Krisz elkezdte a suli, hát harcban áll vele Nekem meg mindjárt lett pár ősz hajszálam:)))
puszi, mindenkinek!!!!!

KépKép
csema

Jaj, csajok, nem tudom mit csináljak!
Szerintem mi nem megyünk Angi hozzátok csütörtökön, Oli tiszta takony, már Natikának is ki kellett szívnom reggel az orrát, ezek nem gyógyulnak meg holnaputánig, az tuti. :?
De majd holnap még nyilatkozom.De így nem merem elvinni őket többi bébi közé
De azért jövő hétvégére remélem senki sem lesz fikás.Amúgy semmi bajuk, csak folyik az orruk.

Anna, úgyhogy köszi , hogy elvinnél minket, ari vagy, de inkább akkor majd legközelebb élek vele :roll:

Edit, átküldtem a receptet privibe.

Ma végre sikerült eljutnom fodrászhoz, vittem a 2 bébit magammal.Olivér tök jól elvolt, megette a 2 hetes édességadagját :lol: , Nati közben bealudt, szóval jól viselték :D
Most persze alszanak :wink:

ja, bocs, olivér már fel is ébredt, ennyit a sziesztáról(magamnak), pusz
vas

Ildi
Köszi :D
Jobbulást nektek is. Az itteni barátnőm is most telefonált, hogy beteg lett a kislány. Nem tőlünk kapták el, mert 5 napja nem találkoztunk.
Szép lettél? :shock: :lol:

Angi
Neked is zsibbad a hátad? Nekem az a legnagyobb bajom. :cry:

Csema
Örülök, hogy jól vagytok! Kicsit sűrűbben is jöhetnél!
Az őszhajszálaidat nem irigylem :wink: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Én is csatlakoznék ismét hozzátok ha még lehetséges.Egyszer maár bejelentkeztem a nyár elején csak utána sokáig nem tudtam jönni,mert lamantünk egész nyárra a Balatonra:
Mióta hazajöttünk ismét olvagatok,és most vettem a bátorságot,hogy írjak is !
Remélem nem zavarunk!
Kislányom Emma február 25-én született 3000 grammal és 57 centivel.Mostanság kb. 8.5 kg. és 72 cm.

Szerintetek normális,hogy még mindig csak hátról hasra fordul,vagy kezdjek el izgulni!Anyukám mindig valam példálozik,hogy 8 hónapos koromig szinte meg sem mozdultam,de nem tudom!
Szerintetek megmutassam valakinek?

Időközben felébredt a kicsilány,úgyhogy most mennem kell!

Üdv.:

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Babetta :D
Talán most így lesz :D
Jobbulást Levi babának, és az összes beteg babónak!!!!!
Á csak össz vissz 2 szál ősz hajszálat találtam attól rögtön kiakadtam :lol:

KépKép
csema

Ildi,
sajnálom. :( Jobbulást!!! Milyen lett a hajad? Kép???
Edit,
nekem a lábaimban van állandóan izomláz és a hátam meg "csak" úgy szimplán fáj. Levi jobban van már?
Csema,
szia! :)
Anna,
üdv itt. Ha úgy gondolod, hogy baj van, akkor mutasd meg szakembernek, szerintem. Ő majd megnyugtat. Védőnő mit mond? A lányod kb olyan méretű, mint az enyém. :) Kép róla?
angi79

Angi,
Köszönöm a kedves fogadtatást!
Képet sajnos nem tudok feltenni mert egyáltalán nem értek a számítógéphez. :oops: A vonalzómat is csak segítséggel tudtam megcsinálni.(nem is lett tökéletes!)

Babetta,
Még nem ismersz,de nekem is ugyanilyen műtétem volt másfél hónapja.Egészen hamar rendbe jött!
Jobbulást kívánok neked és Levinek is!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Jó estét.
Kiscsaj ismét ölbe baba. Mindjárt megyünk pancsizni, csak még írok pár sort

Annácska: küldtél privit? Csak azért kérdem, mert nem jött át semmi :roll:

Babetta: Szerencsére a képek le voltak mentve a nagy gépre, csak a videokamerás felvételek nem :( . Ezek a képek már az új géppel készültek. Nagyon állat 7,2 Mpixeles :wink:

Na megyek fürcsozni mert sírdogál, puszi

Kép

Kép
pgyöngyi

Angi :lol:
pusz

KépKép
csema

Hello Csajok!
Csak gyors helyzetjelentés... már lázasok is vagyunk, nem tudom mi lesz a csütörtöki taliból. :(
Hátha addigra jobban leszünk! Pötyi még nem kapta el, nagyon aggódok miatta, én meg alig állok a lábamon, levert ez a hülye láz is. :(
De nem tudom, ha már jobban vagyunk akkor már nem fertőzünk, ugye??? Nem szeretném ha Angiék is elkapnák! :(
Most olvasom, hogy nem vagyunk egyedül...
Ildi! Te is beteg vagy/voltál vagy csak a gyerekek?
Na ennyire tellett tőlem.
Puszi mindenkinek és jobbulást.

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Anna:)
Szófi 7 hónapos és mégis csak hasra fordul és vissza és semmi mást nem csinál, de ez nem baj!
Vannak babák akik később kezdenek el dolgokat csinálni.
A nagyobbik lányom járt 10 hónaposan, Anett viszont 8 hónapos koráig csak hasra tudott fordulni és utána hirtelen kezdett mindent csinálni.....lehet Szófica is így lesz én nem aggódom emiatt.

KépKép
csema

Zitacicu!
Az ilyen ropis esetektől előre fázok! Szerintem csak örülj, hogy a babáid alszanak. Tündi ma délelőtt 15 percet aludt, délután meg vagy húsz percet és egyszer kb. egy órát. Úgyhogy ma nappal rendkívül sokat aludt! Kíváncsi leszek az éjszakánkra.

Babetta!
Két hete huszonöt dekát hízott, egy hete ötöt fogyott, most húszat hízott. Én az átlagot veszem, és akkor egész jók vagyunk.

Csema!
Rég hallottunk rólatok! Sajnálom a betegséget! Gyógyuljatok meg hamar! Nekem minimum 50 őszhajszálam van, de 15 éves korom óta gyűtögetem őket a fejemre.

Vas!
Sajnálom a takonykórt. Gyógyuljatok meg Ti is hamar!

Annnna!
Üdv a bandában! Mesélj még magatokról! Ha zavar a nem-mozgás, akkor mutasd meg egy gyógytornásznak, vagy neurológusnak. De lehet, hogy semmi baj, egyszerűen nincs kedve mászkálni még.

Bartika!
Tessék hamar meggyógyulni! Pötyire vigyázzatok, el ne kapja! Tündi nem kapta el egyszer, amikor én elkaptam a férjemtől.

Képek a hétvégénkről:

Dédimamival:
Kép

Négykézláb:
Kép

Elaludtam egy nagy vigyor után:
Kép

Írni tanultam a hétvégén:
Kép

Kép
szelivi

Livi: Jézusom, hogy került Tündi közelébe toll? :shock:

Hú, próbálok visszarázódni a normál kerékvágásba, de elég nehézkesen megy.

Most kaptam pár képet egy ismerősömtől a keresztelőröl. Felrakom. Előre bocsájtom, hogy a cumit nem azért tartom a szájába, hogy megfulladjon :wink: , csak egy kicsit ment a nyafi és így tudtam megnyugtatni (az atya előtt mégse rakhattam cicire :) )

Kép

Kép

Ja úgy néz ki csak az allergiám űzött gonosz tréfát velem tegnap, mert mára kutya bajom, ennek ellenére minden beteg babucinak és anyucinak jobb bulást (de hülyén néz ki leírva ha egyáltalán így írják)kívánok. Megyk, mert egyedűl vagyok a porontyommal itthon, és ha fel ébred rohanhatok hozzá. pusza

Kép

Kép
pgyöngyi

Vok: köszi, már jó a gép csak most mással foglalkoztam.

Annácska: Bettinát itthon is tornáztatni kell, de nem súlyos a helyzet, csak kicsavarja a kezét ha támaszkodik

Angi: mi nem vagyunk betegek, remélem nem is leszünk csütörtökig, Mariannka nem jön? ő ott lakik a közeletekben nem?

Anna. üdv!! minden baba más ne aggódj!

Livi: én is izgultam a rohamkocsiban lévő rendőrökért
Tegnap 3kor feküdtünk le, mert nem tudtam volna aludni ilyen helyzetben.

Ildi, Bartika: jobbulást Nektek és a gyerekeknek!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Gyöngyi!
Az úgy volt, hogy anyukámnak van egy nagyon vastag tolla, amit a Tündi nagyon szeret nézegetni, meg forgatni. Aztán most már be is tudja kapcsolni. :shock: Egyébként a ruhája is tiszta tinta volt. :oops:
Szépek voltatok a keresztelőn!

Tünde!
Innen a házból hajnal egykor vitték el a rendőröket, addigra döntötték el, hogy berendelik őket. Szóval a cég tényleg nem állt és sajnos nem is áll a helyzet magaslatán. És sajnos a riporterek is szítják a tüzet a rendőrök ellen. Pedig szegények csak parancsot teljesítenek, ha nem tennék akkor lecsuknák őket.

Kép
szelivi

Gyöngyi: örülök, hogy itt vagy megint!!! :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!
Csak a hófordulós babákat szeretném köszönteni!!!! :lol:

És megdícsérni minden babát és anyát,mert nagyon szépek vagytok!
:lol:
A talira mindenki gyógyuljon meg!

Vok?Milyen cseppet? :oops:
Vendég

Livi: látszott is szegénykéken (mármint a rendőrökön), hogy legszívesebben felszívódtak volna. Azért brutál volt a tegnap éjjel függetlenül attól ki melyik oldalon áll. Az tuti, hogy ezeknek a vandáloknak semmi közük nem volt a politikai tüntetéshez.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok kismamik!

Megvolt a keresztelő ezért most ezzel az örömteli dologgal kezdenék.... aztán megpróbálok visszaolvasni...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Boscó!
Hát, igen. Ismét meglátszik, hogy fantasztikus a névmemóriám... meg a memóriám úgy eleve. Vagy bővíteni kéne, vagy alaplapot cseréni és újra programozni az egészet... Valinak akartam írni... :D:D

Betegeknek mennek a gyógymanók!!!!!!!!!!!!!!!! Gyógyuljatok meg legalább a nagytalira!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Livi: a rendőrségre kiakadtam én is, de én tipikusan nem a közrendőrre, mert ő csak parancsot teljesít. Ez a vezetők hibája.

cory
Budapest

Szelivi,
Rólunk:Emma az első kisbabánk,és azt hiszem itt ő az egyetlen lombikbaba.Még sajnos a szüleimmel lakunk,de úgy néz ki hamarosan végre elköltözhetünk.Remélhetőleg novemberben már a szép új lakásunkban fogunk lakni!
Én ezidáig fuvolát tanítottam egy zeneiskolában,de szeretnénk még babát,úgyhogy valószínűleg egyhamar nem fogok visszamenni!

Mi már a múlthéten túlestünk ezen a takonykóros nyavaján!Sajnos Emma kezdte,én folytattam és Emmapapa zárta a sort!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Sziasztok!

Lekopogom, de úgy néz ki, túl vagyunk a nyavaján. Martin orrát még reggel le kellet porszívózni, de már teljesen jól vagyunk.
A mi gyerekorvosunk is azt mondta, hogy a gyerkőcök 90%-a beteg. Nekünk 1 hétig tartott. Én is csak a lándzsás útifüvet ittam.

Hétvégen, sok névnapot ill. születés napot ünnepelt a család. Megint sikerült kiakasztaniuk. :evil: A nagymamámmal, szó szerint üvöltöttem, amikor csirkecombot nyomott Martin szájába és megjegyezte, hogy miért baj, hisz már 5 hónapos. Ja, és azt is mondta, hogy a nála lenne és ő nevelné, Martin már szaladna, mert, hogy ő sokat tornáztatná, foglalkozna vele, stb.....
Szóval képzelhetitek...... :evil: Én nem tudom mit, hisznek, hogy mit csinálok egész nap????
Egy darabig (úgy 100 évig :twisted: ) tuti nem megyünk, ilyen nagy családi összejövetelre!!!! Totál kikészitettek a sok f@@@sággal.

Edit!
BOldog névnapot és jobbulást nektek.

A betegeknek jobbulást!!!!!

Angi!
Nagyo ügyes Lidi! Csütörtökön majd jól megkukkolom.

Boscó!
Nem semmi tejmenyiség. Gratulálok!!!!

Volt már valaki a Heim Pálban HIV+ szűrésen???
Nekem a héten kellene mennem és akkor már jövő héttől, jönnének a tejért.

Martin tegnap óta, elég sokat "pucsit" a nagyvilágba. Ebből kúszni,mászni, vagy ülni fog??

Üdv Annának és Emmának!

Jó éjt

Era

A BETEG NAGY HO-HO Horgász
Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?