Sziasztok!
Lola!
Én Melcsi nézetét vallom, és azt mondom, pihend ki azt a nyavalyás 2 hetet. Persze Icsilya nézete sem elvetendő, belülről légy önmagad, érezd jól magad, de úgy gondolom, hogy ezt pihenve (NEM cipekedve), néha fekve, DVD-t, videót, TV-t nézve, egy jó könyvet olvasva, telefonon barátnővel csevegve is megteheted! Én is azt mondom, tégy magatokért úgy, hogy utána ne tehess magadnak szemrehányást. Az is biztos, hogy van, aki nem is veszi észre, h babás (ismerek ilyen illetőt, akik akkor vette észre, h terhes és nem csak hízott, amikor megmozdult a baba), bármit tehet, az a gyerek akkor is ottmarad, viszont van ennek sajna ellenkezője is. S mivel Te már orvosi segítséget kértél ahhoz, hogy babád lehessen, akkor tegyél meg Te is minden lehetségest azért, hogy ottmaradjon a babókád! (Megjegyzem, ez az én álláspontom, és ettől én még Icsilyát ugyanúgy szeretem, ahogy eddig, Neki az jött be, hogy mozgolódott! Nem akarok én itt senkit megbántani, hiszen ez a fórum nem erről szól, inkább a saját véleményemet akartam leírni, nem megkritizálni Icsilyát, vagy bárki mást!)
Icsilya!
Attól, hogy ebben én másként gondolkodom, még eszemben sincs vitázni Veled, sőt, vállald a saját elképzeléseidet, tapasztalataidat pláne, ettől vagyunk különbözőek, ettől jó ez a topic, h mindenki leírja a magáét!
Lona!
Hát én azt mondanám, azért az elején pihenned kéne! Hát... a vonatozás... legalább Cityvel menj, az valamivel kényelmesebb és gyorsabb! A Gynevac - ahogy Icsilya írta - nem hormontartalmú, ez pusztán csak egy kiváncsi kérdés volt Feléd.
Melcsi!
Szerintem a "fülfolyásod" már a gyógyulás jele, még kijön, ami nem odavaló. Sztem már eláshatja a férjed az üres urnát,
ez most nem jött Neki össze!
Ajánlanám szíves figyelmébe a ciánt vagy az arzénes baltát!
Anikó!
Annyira jó, hogy írsz! Nem baj az, ha egy, csak szép, egészséges babácska legyen!!!
Gratulálok ŐHOZZÁ!!!
Ági!
Hát csak szépen növeszd őket, nemsokára mehet a randi, és remélhetőleg Te is "besárgulsz"
Ja, és az 5-6-os ikerhez jó sok osztódásra lenne szükség!
De a három nem kizárt!
Lois!
Veled mi újság? Hogy vagy?
PBJudit!
Ugye mi megmondtuk?
Nagyon szurkolok a kicsinyeidnek!!! További jó osztódást kívánok! Aztán a beülti után szorítsad a combidat!
Távdrukk indul: 3 2 1 TÁVDRUKKKKKK!!!!
Rólam: beszéltem ma a dokimmal és azt mondta, adassuk be mindketten a Gynevac-ot a férjemmel, meg hogy ne csak én szedjek vitamint, hanem Ő is. Na, sejtitek, már lement emiatt az első véres összecsapás. De én győztem!!!!
November elején kell lemennünk egy megbeszélésre, akkorra kitalálja, hogy még milyen hormonvizsgálatokat akar végeztetni, mert nálunk csak nincs valami rendjén, ha 8-ból tulképpen egyetlen beültethető sem volt. Hát, remélem kiokoskodik valamit!
Szép estét Mindenkinek!