Új privát üzeneted érkezett!

Gabóca!
ha most olyan lennék mint amilyen nem vagyok elpirulnék,de nem teszem.Olyan dolgot is csinálunk és még ilyen dolgot is:
Kép

Violl!
Így sem engedi a lábát betakarni. :( Félek is,hogy meghül.Gondolkoztam már azon,hogy az anyuval varratok neki zsákot de félek,hogy attól hisztériás rohamot kap.

KépKép
eszti76

Képzeljétek Levus már két napja másfél órát alszik megint.És hason.Asszem így mélyebben tud alukálni,mert éjjel is hason alszik a legjobban úgy,hogy az égnek áll a feneke.Olyan édi!!
Vendég

Na itt vagyok!!!Megjött Réka a sulibol akkor altattam pont a kicsit,persze hogy felkelt aztán tiszta nyügi volt.Erre megirom amit akartam,és kitörlődik a méreg megesz!!!

Nadin

A Dorka név tényleg nem gyakori.De ezt mindenki babojárol elmondhatjuk itt,mert mindenkinekl nagyon szép neve van!!
Persze kivétel az én lányaim,mert egyre több olyan nevü gyerekről hallok.Amikor születtek,nem volt ilyen nevü gyerek a közelünkbe.A kegvenc lánynevem még mindig a Réka,de ugye nem adhattam mindkét lánynak azt!!! :D :D :lol: :lol:
Az idézés még nekem se megy de gyakorlom!! :roll:

Esztermami

Én mindig (ha nem beteg)tein nélküli teát adok a Petrámnak.(Teaház v. Teakert,Tescos gyümi)Ezt pedig nem izesitem cukorral csak kevés citromot nyomok bele.Persze ha anyumnál vagyunk akkor ő mindig ellenemfordul és gyümölcslét ad neki,de én ellene vagyok.Ja és ezt a teát nagyon szereti!!!!

Eszti

Mikor mentek kettesben???Irigyellek,bárcsak tudnánk kicsit kimozdulnimi is kettesben.Szerintem minden párna járna ilyen hétvége egy félévbe legalább.Ugye????? :lol: :wink:
Lánykád jobban van???Hogy birod otthon???
Vendég

gabo

a férjem a büntetésvégrehajtásban dolgozik
ilyen esetekben,minden fegyveres erőnek mennie kell.Bevezényelnek mindenkit aki épp nincs szolgálatba.
Emlékeztek mikor megszökött egy rab tavaly(nagy hire volt).Az én férjem pont szabin volt,de nekik az nem számit.Ha nem vagy elutazva(azt elöre be kell jelenteni)akkor csörög a telefon,riado van!!!
Féltem is!!!De jo hogy nem Pesten lakunk,na meg hogy itt nem volt ekkora zavargás!!!

Vero

Ivi babázzál csak. :!: :!: :lol: :lol: olyan gyorsan elrepülnek ezeka napok!!!Használd ki!!!
Mindig elfelejtem kérdezni,hogy merre laktok hogy a fiad a Hunyadiba jár???Szereti azt a sulit??Vannak barátjai??
Vendég

Eszti!De jó lesz majd nektek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát a zsák lehet fog neki tetszeni,mert bezártság érzése lesz.Főleg,hogy a lábikójának kint kell lenni!!

rik!Tényleg szép nevűek a babáink!Nekem ha majd lányom lesz akkor Jázmin Bianka lesz a neve és ebből a biankát fogjuk használni.Egy darabig a Jázminba voltam szerelmes,de már nem.Ha meg fiam lesz.......hát nem tudom.Mióta Levi is megszületett annyi ilyen nevű gyerek lett mint a TENGER!!
Vendég

Gabóca!
A DVD nagyon jó dolog.A mozifilmeket a moziban elkért jegyár töredékéért meg tudod otthon nézni.Csak idő kell hozzá. :D
Anyunak karácsonyra egy DVD lejátszót akarunk ajándékozni.Már 7000ft-ért lehet is kapni.Persze ez nem csúcsminőség de a másolt DVD-t lejátsza nem úgy mint pl a mi Sony DVD lejátszónk.Még jó,hogy van mellé egy occsó Panda DVD lejátszónk is. :D

A haverék Mauriciuson voltak és hoztak nekünk Opium füstölőt.Nem is hasonlít az ittenihez.Én az ittenit utálom mert nagyon émelygős.Viszont amit hoztak az nagyon kellemes.
Ti szoktatok illatosítani a lakásotokban?Én illóolajjal és füstölővel illatosítok.Mindíg a hangulatomnak és ünnepnek megfelelően.

KépKép
eszti76

Nem lehet kellemes ott dolgozni.az egyik ismerősöm is ott melózik..Egy faszfej!!!!!!!!!!!!
Vendég

gabo

hát látod ezzel mi is igy vagyunk!!!
Érdekes mi is lánynevet találtunk már ki a harmadiknak!! :lol: :lol: Lehet érzünk valamit???Három lányom lenne,ment a királylányos mesékbe!!!Ja amugy akkor Kinga lesz!!!

A Leventének is adtatok második nevet???Miért nem a Bianka lesz elől???
Vendég

[quote="gabócacica"]N írta:gabócacicaem lehet kellemes ott dolgozni.az egyik ismerősöm is ott melózik..Egy faszfej!!!!!!!!!!!!
Vendég

gabo ezt jol megirtad!!!
Lehet ismeres is!!Ezek elég jol összetartanak!!!

Én uram nem az!!!
Vendég

Rik!
Naggggyon jól bírom itthon!Ha lehetne mindíg itthon lennék.Szonja hála az égnek jól van (no láz,kicsi taknyesz)és még a szomszéd kislány is átjött délelőtt játszani(én mondtam,hogy Szonja taknyos de az anyuja átengedte)Szóval kibírnám még egy darabig itthon.
Húúúú de izginek hangzik a párod melója.Gondolom neked mint féltő feleségnek nem ilyen kalandos az egész.

Gabóca!
Hááát igen.Valamikor a vágyaknak is áldozni kell! :D :oops: :D
Ajánlom nektek is a Bakonyt.Megnéztük annak idején Gyulafirátótot is ahonnan a Rátóti csikótojás legendája eredeztethető és SubBass Monster is ott nőtt fel.Szeretjük a srácot!

KépKép
eszti76

Vero,
köszi, azóta már megy! :) Asszem! :)

Eszti,
húú, pedig az nem jó... Zsákot lehet, hogy tényleg nem díjazná! Ő ahhoz már "nagylány"! :roll:
A picik még nem tudják, miért van rajtuk, a nagyok meg... :roll:

Gabó,
én is úgy vettem észre, hogy hason jobban alszik. Nappal. Mert este nem akarom úgy letenni, igaz az éjjeli alvással továbbra sincs gond. Kopp-kopp... :) És itt is az égben van a segg! :)
Jázmin!!! :) Jajj, de jó, olyan szééép! Én ezt tenném előre... :) :) De a Bianka is szép, unokatesóméknál két fiú van, szeretne még egy kislányt. A férje Balázs, a fiúk Bence és Bálint, ha lesz egy kiscsaj, Bianka lesz. :)

Rik,
nekünk van Réka ismerősünk. :) A Petra viszont szerintem nem olyan gyakori! :) És valóban mindkettő szééép név! :)
Én ismerek vkit a börtönben, mármint nem rabot :lol: , hanem az Oltyán Istvánt. Vmi főnök, azt hiszem. Talán a börtönparancsnok-helyettes.

Ja, Dorka még nemigen iszik mást, mint tejet... Ez normális? Cumisüveg nemigen kell neki, kanállal nem szórakozok, ott a cici. Nem szokott hisztizni érte, nincs gyakrabban rajt, csak hát az is jó, nem?

nadine81

Igen már jó olcsón vannak!
Én használok most Jázmin illatú van nagyo szeretm őket!Van mikor olajjal most épp füstölőm van.
Opiumos!!!!!!!!!!Jó lehet!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gabóca!
Ha a férjem egyszer rááll,hogy babánk legyen akkor ha fiú lesz biztosan Benedeknek nevezzük el.Az lett volna Szonja is ha fiúnak születik.A lánynévvel még hadakozunk.Én Natasát szeretnék.

KépKép
eszti76

Eszti,
anyu is 7-ért vett dvd lejátszót, visz is mindent. :) Nem úgy mint, a mi Pioneer-ünk... :?

Nekünk illatgyertyáink vannk, a füstölő nekem túl erős, émelygek tőle...

nadine81

rik!Igen_Bence a második neve,de minek!!!Én hülyeségnek tartom!!!
Azt nem tudom miért nem a Bianka!Németh Bianka Jázmin Németh Jázmin Bianka!Ezt már akkor leterveztem mikor még nem voltam terhes Levivel és ez mellől nem tágítok!!A második jobban hangzik!!
Biztos,hogy ismered,de nem akarom írni,mert nem szeretnék bonyodalmakat hátha a férjed véletlenül elolvasná és akkor botrány lenne ha a majom fülébe jutnának dolgok..Nem azt mondom,hogy nem bízok meg benned,de jobb a békesség!egyenlőre!!

Viol!Elég neki még a tejci!
Vendég

rik!Igen_Bence a második neve,de minek!!!Én hülyeségnek tartom!!!
Azt nem tudom miért nem a Bianka!Németh Bianka Jázmin Németh Jázmin Bianka!Ezt már akkor leterveztem mikor még nem voltam terhes Levivel és ez mellől nem tágítok!!A második jobban hangzik!!
Biztos,hogy ismered,de nem akarom írni,mert nem szeretnék bonyodalmakat hátha a férjed véletlenül elolvasná és akkor botrány lenne ha a majom fülébe jutnának dolgok..Nem azt mondom,hogy nem bízok meg benned,de jobb a békesség!egyenlőre!!

Viol!Elég neki még a tejci!
Vendég

Benedek szép név.Én ha fiam lenne nem tudom milye nevet adnék neki.Ezeket is apa választotta!!
Vendég

Most mondja aGyula(hazajött,mert suliba megy),hogy nem mehetnek el Sopronbol,készemléti állapot van!(ottbent is nehogy zavargás legyen!!)
Kész van a nép!!!Elegük van!!!!
Vendég

rik!Ez igen!!!!
Vendég

Jázmin szép név!!! Bianka is tetszett nekem, de az is nagggggyon sok lett. Meg Lili is tetszett, de az is sok lett mostanában! Hát, ez van. A szép nevek sok embernek tetszenek! :P
Vendég

viol
Igen akit irtál,az börtönp.helyettes.(Gyula nagyon komázza,mi is ismertük elötte is,mielüött itt dolgozott volna,apos haverja)
Csak ciciztesd az édes lánykádat,ne is adj neki mást amig birjátok!!!
A Benedek nekem is tetszik

Eszti

Te is és én is amint látom az ugyanolyan vágásu neveket szeretjük.(Szonja,Natasa)ill.(Réka,Petra)Mekem sokan összekevrik a lányok nevét,de már mindkettő figyiz mindkét névre,ez van!! :lol:
Vendég

gabo

ne ird le akkor,mertt a Gyula biztos ismeri.Bár ezt az oldalt nem olvassa :lol: :lol: ,De hátha eljut a fülébe(én általam).Jobb a békesség!!
Amugy egy-két bumfordit én sem birok ott.Nagyon bunkok ám akik ott dolgoznak(!)átveszik akaratlanul a börtönstilust!Gyula még szerncsére nem,ö egy nyugis faszi!!!
Vendég

Rik!
Nekem alapjába véve a ruszki nevek tetszenek.Iván az egyik nagy kedvencen de azt a férjem ne akarta hát megkaptam az öcséméktől. :D :D :D Mondjuk azért Szergejt vagy Vlagyimírt ne adnék a fiamnak.Az Orosz fiúnevek közül még az Igor tetszik de apa azt sem szereti. :( Lánynévben ami orosz még a Léna tetszik nagyon.
Tehát ha lesz még egy poronty csak ezek a nevek jöhetnek számításba.

KépKép
eszti76

[quote="vero"]Jázmin szép név!!! [quote]
NA talán most sikerült az idézés!!
Amugy a barátnőm kislányát hivják igy!!!Egy tünemény az a kislány!!!
Merre laksz vero,még mindig nem válaszoltál!!!
Vendég

Eszti!És honnan az orosz nevek iránti "vonzalom"?

Rik!Hát ez is jó bunkó lett mióta ott melózik!!
Vendég

az idézés még mindig nem olyan mint a tietek!!!
Nekem is tetszett Eszti a Szonja név,de a Gyula leszavazta,mert egy haverjának a lánya is az.Ne legyen a mienknek is az!!Nekem bejön!
A psychiátrián volt egy ruszki melotársnőm,az volt a neve:Natalja Vlagyimirovna.Olyan muris nem ???A lány meg Natasa lett,mert nem engedték itt ugy hogy Natalja.
Vendég

gabo
ez igy van.Nagyon durva melo az övék,sokat tudnék mesélni,de nekem se szabadna ezekről tudnom,igy nem mondom!!
De nagyon féltem!!!!!
Vendég

Rik!
Veroék a Pócsi utcában laknak egy felújított házban.Egy baj van a környékkel,hogy soha nem tudok elég közel megállni a házuknál. :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
eszti76

Viol!Nagyon jó amit küldtél!!Brutál!!!!!!!!!!!!!!!

Na én búcsúzom elmegyek a Husival a barátnőmékhez,mert mát meggárgyul itt bent!!

Szép napot nektek!!!
Vendég

most mondja a hir tv,hogy estére még negyob tüntetést szerveznek,ami már legális lesz.Az egyetemeket bezárták,mert félnek,hogy ott is csoportosulások lesznek!!!

Na itt már kussolok,mert ez nem politikai forum!!!Hajrá bébik!!!
Vendég

Gabóca!
Azt nem tudom honnan a vonzódás de tény,hogy nekem pl a ruszki mozgalmi dalok voltak a suliban és most is a kedvenceim.Lehet,hogy ruszki voltam előző életemben. :D :D :D :D :D
Egyébként nem csak orosz nevek jutottak eszembe amikor Szonját vártam hanem pl a Liza.De kiderült,hogy a férjem hugának a barátja így hívja a kutyáját.Tehát elvetettük.Meg a család sem repesett az örömtől amikor bejelentettem,hogy Lizát szeretnénk.

KépKép
eszti76

Iván a szoptatós párnán ül és hintázik Kép
Vendég

Hello!

Nercsi:
Babaholmi téren nincs gond, mert pár évvel ezelőtt kaptunk pár dobozzal alig használt rucikat. Tesóm első kislánya is azokat hordta, meg azért nővérem sokat vett is. Amit vett vagy kapott az elég neki, a többit meg megkaptuk most mi, mert hát nekem is jár. Úgyhogy szinte
2 éves koráig Zoénak megvan mindene. Persze pár új darabot én is vettem, hogy azért legyen csecse ami tőlünk van, de ezeket sikerült kifogni 200 ft-os áron db-ját. Még zsebes farmerszoknyát is vettem neki ami csak 1,5 éves kora után lesz jó, de hát 150ft-ért nem bírtam otthagyni, manapság annyiért már semmit sem kapni.

A Karazmához járok terhesgondozóba, és éppen azon filóztunk a napokban, hogy felkérjük a szülésre vagy sem. Tanácstalan vagyok, mert 2 éve vetélésemkor vasárnap bennt maradt miattam éjszakai műszaka után, hogy az utóműtétet megcsinálja. Az a köcsög Erdélyi aki az ügyeletes volt, nem volt hajlandó műteni, mondván: "mit képzel magában ez a taknyos, majd én vasárnap dolgozok mert ő felcsináltatta magát." A fiatal arcom miatt azt hitte egy kis cafka vagyok, és nem feleség aki tervezett babát várt. Apám majdnem nekiment a kórházban, mert a barom ezt a folyosón kiabálva közölte mindenkivel. A Karazma kért bocsánatot a nevében. Akkor megfogadtam, hogy ha szülök felkérem Karazmát, de azóta hallottam, hogy nyugdíjba ment az Erdélyi, így nem kell félnem,hogy kifogom őt. És hát nem kevés pénz amit a dokiknak szoktak adni hálapénzt, én meg inkább a babára költeném. Úgyhog gőzőm sincs mit tegyünk.Ti felkértetek valakit?

Gabó:
Tesómmal elvagyunk, de nem igazi testvérkapcsolat a miénk. Úgy volt, hogy a kislányának Dórinak én leszek a keresztanyukája, majdnem egy éven keresztül ha mentem azt mondta a picinek nézd megjött keresztanyu. Mire egyszer csak bejelentette, hogy mégsem én leszek, hanem a sógora volt barátnője, mert ő sokat ott van náluk és segít neki. Akkoriban én rengeteget dolgoztam a munkahelyen, de hetente min 1-szer munka után mentem hozzájuk. Neki ez nem volt elég. Csúnyán összevesztünk, sírva mondtam neki, hogy én szeretem őt és a kicsit is úgy imádom, ahogy az a csaj sosem fogja. Én vagyok a húga, rám mindig számíthat. Ő közölte velem, hogy a lánygyerek sokkal jobban szereti őket.:cry: Anyámmal közölte, hogy az ember a családját sajnos nem, de a barátait megválaszthatja. Azóta persze a csajnak lett új pasija, és alig megy hozzájuk. Én meg a gyerek miatt látogatom őket, ha kell dokihoz mennie tesómnak vigyázok a picire, mert szeretem őt, szegény nem tehet semmiről. Most, hogy náluk is jön a második baba, megkért, hogy a másodiknak legyek a keresztanyja majd, de én azt mondtam szó se lehet róla. Szeretett volna Zoé keresztanyja lenni, de azok után ahogy megbántott örüljön,hogy annyit mondtam azt elfelejtheti.

BOCSÁNAT MOST NÉZEM MEKKORA PANASZÁRADATOT ÍRTAM!
de jól esett kiírni magamból, nővérem mindig egy fájó pont lesz nekem.

A 14 év korkülönbséggel kapcsolatban annyira jól fogadták a szüleim, hogy még én is meglepődtem. Még csak ismerősök voltunk a párommal, amikor a boltban ahol dolgoztam órákig beszélgettünk. Nem akart tőlem semmit mert tudta, hogy szeretem a barátomat, akivel 2,5 éve voltam együtt. Én meg abszolút nem mint pasit néztem. Apám bejött munka után hozzám, bemutattam neki. Amíg kiszolgáltam pár vásárlót, kinnt beszélgettek a bolt előtt. Majd elköszönt tőlem, hogy hagy apummal beszélgetni, és elment. Mire apám megszólalt, látod egy ilyen pasit kéne neked kifogni, nem küszködni a barátommal, hogy megkomolyodjon. Na persze,ne viccelj! Mondtam én akkor! 4 hónappal később már együtt éltünk. :lol: :lol: :lol:

Megint hosszú lett, bocs!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Vero!
Nagyon helyes Iván baba! Ha van róla, nem mutatnál nekem egy születés után készült képet róla? Most hogy már ilyen nagy kiváncsi vagyok mennyit változott.

A nevekről jut eszembe: Mennyire biztos hogy lány ha csak egy dokitól hallottam eddig? Ha véletlen fiút várnék mégis, ugyanúgy tudnék örülni, de a névvel bajban lennénk. Lánynévben olyan sok szép van, de fiúnak nagyon nehéz.

Most lehet, hogy kinevettek, de néha olyan érzésem van mintha ki akarna jönni. Egészen lennt nyüzsög. Asszem paranoiás lettem.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta,
Nekem az elsőnél volt fogadott dokim, a másodiknál pedig pontosan azért nem, mert a doki sok mindent nem csinál, hanem TE és aki segít az a szülésznő. Ha semmi baj nincs a doki kb kétszer néz rád. Márpedig mi baj lenne? Nekem nagyon jó élmény volt az "ügyeletes" szülés, Bikkes doktor volt ott, mondta azt is hogy nem ért volna be ha lett volna fogadott orvosom, olyan gyorsan zajlott minden.
Ezt egyébként úgy hívják h rohamos szülés ami nekem volt, és általában második vagy többedik babánál van ilyen.

Itt a kép amit kértél (Iván nem hasonlít a mai önmagára!) :wink:
Kép
Vendég

Júni 10-én

Kép
Vendég

Szonjával: Kép
Vendég

babatalin:

Kép
Vendég

ez pedig mai:

Kép
Vendég

Vero!
Imádom ahogy Iván és Szonja együtt van.Attila teljesen el van ájulva mekkora már a kis keresztfiam.Az ő baja,hogy nem találkozik vele sűrübben. :evil:

Nitta!
Nem érdemes az ilyen dolgon megsértődni.Elhiszen,hogy fájt de ez nem maradhat így örökké.Ha szeretnél szerintem legyél a második kislány keresztanyukája,ne büntessed magadat is meg azzal,hogy elzárkózol a lehetőség elől.Halgass a szivedre és ne a harag és csalódás vezéreljen.SZERINTEM!Ez egy nagy öreg tanácsa aki hasonló helyzetben lehet,hogy nem lenne ilyen reális. :D
Milyen nevet szánnak a nővéredék a második babának?

Beus!
Tiszta izgatott vagyok mert még mibdíg nem tudom melyik történetek voltak szombaton a kedvenc filmünkben. :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
eszti76

Hihetetlen milyen gyorsan változik(nak)!! Olyan zabálni való!! Köszi a képeket! Igazi magazinbaba pofija van!

A Bikkessel én is kiegyeznék! Ő szokta csinálni az ultrahangomat, tőle hallottam, hogy lányka lesz. Hát egyre jobban amellett vagyok, hogy nem kérek fel dokit.
Szülésznővel meg úgy vagyok, hogy sokan mesélték érdemes felkérni, mert ő van végig veled, de ha egyszer nem ismerek senkit akkor minek. Ha sokan ajánlanának egy valakit meggondolnám, de így meg vakon hülyeség szerintem. Ti a szülésznőt is felkértétek Áronnál? És ki volt a doki?

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Berkes. :roll:
Szülésznő Áronnál az Erni nevű, Ivinél Bori, mindkettő aranyos. Én szülésznőt sem fogadtam/fogadnék =>ha megint szülnék. :P
Vendég

Nitta!
Én az Erni bábáskodása alatt szültem és nagyon-nagyon meg voltam vele elégedve.Csupaszív nőci és neki is van 2 gyermeke.Én azt gondolom ez egy bábánál és egy védőnőnél fontos.Mármint,hogy legyen gyermeke.
A Nagy Bálintnál szültem de a neki szánt pénz nagy részét Erninek adtam.
Amikor berobogtam Verohoz a korházba összefutottam Bikkes dokival és nagyon szimpinek tűnt.(Meg jóképű is :oops: )

KépKép
eszti76

Eszti!

Patrícia lesz a kiscsaj!

Hát a Bikkes olan kis fiatalnak tűnik, mikor először mentem ultrahangra még nem ismertem. Simán letegeztem és megkérdeztem tőle. Te beteghordó vagy? Nem tudnád megkérdezni mikor jön a doki, talán szülésen van? Mosolygott egyett, és azt mondta jöjjek vele a rendelőbe. Bementem és mondta, hogy vetkőzzön le és már készítette elő a gépet. Akkor esett le, hogy beégettem magam. Közben elárulta, hogy Karazmának még nincs meg az engedélye az ultrahangos vizsgálatra, ezért jött ő. :lol:
Ha nem vagyok túl pofátlan mennyit szoktak adni? Vagy mindenki amennyit gondol?

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!
Hú ez tényleg kínos egy pöttyet. :oops:
Karazma volt bent Csilla szülésénél(meg én)és nekem ő is szimpi volt.
Én 25ezret szántam a dokinak amiből aztán csupán 15öt kapott a többit a szülésznő.Nem voltam túl bőkezű de volt elég kiadás a babavárás előtt és után is.Ők meg azért kapják a fizetésüket.

KépKép
eszti76

Hol vagytok lyányok?Most,hogy végre élhetek babanetező szenvedélyemnek nincs itt senki,???

KépKép
eszti76

sziasztok!

jaj még nem tudtam viszaolvasni!majd ha Vivi elalszik.

Eszty:hátt az az igazság hogy már nagyon nem emlékszem a történetekre.elég paráztatoak voltak ezek most!az összes ilyen szellemekkel kapcsolatos volt.de most csak közbe belepillantottam,mert egyedül voltm és féltem!!! :oops: :oops: :oops:
De jo lesz nektek Bakonyban!Szonja hogy vogja viselni?
hogy van?

Viol:köszi a vérnyomásom jol van.végig 130 uh. remélem most nem lesz gáz vele!

egyébként én a Brekinek szüléskor 15ezret adtam.de ugy paráztam odaadni neki mert gondoltam ha majd megnézi h mennyi jol megmondja hogy mi ez?de olyan rendes volt utánna is!meglepödtem!nem tudom hogy most is megfogadjam e..
annyit hallani arrol hogy minden dokinak megvan az összeg amennyit kér a szülésekért.tudtok erröl vmit?

Rik:sajnos én is ebbe a hibába estem mint Te a növéreddel!csak én a Bátyámmal!illetve az öfelesége nem hagyja hogy találkozzunk!és az anyuék sem láthatják az unokájukat a felesége miatt!mert mindenfélét kitalál és Tesom meg nem mer szolni mellette egy szot sem a hüle!ha még tudod valahogy "gyogyotsd"meg a kapcsolatodat a tesoddal!én rengeteget sirok emiatt,hogy nem láthatjuk egymást! :cry: :cry:

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Vero!Jaj,de ennivaló ez a kiskölök.Meg kell zabálni.És milyen nagyfiúsan ül ott a párna előtt!!!!Olyan mint egy igazi úr!!!Hatalmas és csodaszép babátok van!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Hát a sapkás meg haláli!!!!!!

Nitta!Tényleg jó bunkó volt az Erdélyi!!Mi fogadtunk itthon dokit és nem bántam meg a másodiknál is megfogom fogadni.Maximálisan megvoltam elégedve vele!!20.000ft adtunk neki.
Hú a nővérkéd sem semmi!Elég tapír dolog volt ez tőle!!Lehet,hogy az első húzása után én is nemet mondtam volna a második keresztszülőiségére!!De valóban ne a picit büntesd ha nagyon szeretnéd legyél te a keresztmamija.
Akkor nagyon jó dolog történt veled,hogy passzoltad a régi krapekod apa miatt főleg,hogy apukádnak is ennyire bejött már az első pillanattól mivel az apukák ugye féltik a kicsi lányukat főleg egy idősebbtől!Vagy nem így van?!!!Én nem tudom,mert 9-éves voltam mikor elváltak a szüleim kimaradtam minden apa-lánya dologból.Lehet,hogy ezért is vonzódom a mai napig az idősebb pasikhoz!!

Beus!Ekkora köcsög a tesód felesége!De ne haragudj meg akkor a bátyád egy papucs,hogy nem tud a sarkára állni?Ki kell osztani az ilyen asszonyt!!Mi az,hogy nem mehettek hozzájuk,mert ő nem engedi!Egypár jobbos meg balos azt mindjárt helyre rázódna nefélj!!

Na jó megyek kihozom a Husit aztán bújok apa mellé hátha lesz valami...................!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

bocs elirtam nem Rik hanem Nitta :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?