Új privát üzeneted érkezett!

Amica Szegény!! No meg a gyerekek!! :( :(
Miután otthagyod őket, akkor is sírnak??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabó,

csak most olvastma, mi történet mamáddal. Részvétem az egész családnak.
e

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok csajok!!!

Mi is fél négyig néztük a Hir tv-t.Nagyon gáz ami történt.Remélem ha már igy szétvertek ott mindent akkor foganatja is lesz,ez nem mehet igy tovább!Én nem mondhatom a gyerkőcöknek,hogy nem lesz ám mégse....,mert hazudtam egy éven át,nem is tettem félre pénzt rá.Teljes lenne az elkeseredés!!!
Jajaj!!!Na most persze kész vagyok mert nem aludtam igazán.Apa(szegény)ment dolizni 5 kor.(ha Pesten laknánk már éjfélkor behivták volna!!)Aztán keltettem a Rékát suliba...na majd este kinyulunk!!!!

Meg tudja mondani valaki,hogy miért nem sikerült nekem az idézés tegnap???

Nercsi

a proféta szoljon belőled!!!Nagyon kiváncsi lennék mit szolna a Réka hozzá!!Tegnap kérdezgettem(kisbabát toltam lent----a szomszédét)és kérdeztem tőle,mit szolnál ha neked is lenne megint ekkora tesod???Jaj anya,elég nekem a Petra is,az is kinyuvaszt..Szo szerint ezt mondta.Ez van!!!

Vero----merre jár ???Eszti tudod????
Kösz az infot a fogamhoz.Az az igazság már márc.ota oda járok.Minden honapban két időpontot kapok(most csak egyet).Az em,berek azt hiszik nem jár senki fogászatra pedig ez nem igy van!!!!!Sohasincs időpont.S.o.s se tudtam a multkor bemenni,mert letört a fogambol(pont a gyökérkezeltből(egy darab.Ki kellett várnom az időpontomat!!!
Most hogy otthon vagy a Szonjával nem morognak a meloba?Vagy bababarát melohekly???

Gabo

nekem se volt jo fizetésem,mivel én közalk.vagyok.Gondolhatod mennyi Gyedem!!!
Azt tudja valaki,hogy gyedről ha terhes lennék visszamehetnék betegállományba,hogy ne kelljen a nevetséges gyes-t kapnom majd???
Vendég

Köszönöm az infokat a bigyókról! :) Nemsokára, pontosan 10-én lejár a tgyás, ami edig tényleg tök jó volt...

Erika,
amikor voltunk nálatok olyasmit említettél, hogy kapni fogok egy papírt, hogy lejár és hogy hol kell elintézni a folytatást?
Biztosítók: :evil:

Eszter,
jobbulást Vincének!!!! Ez a főváros!! :evil: Betegségek, tüntetések, keréklopás... :( Basszus::

Eszti,
akkor követelni fogom azt az izét, hogy kérek olyat!! :) :)
És mi az a Heparin?? Mire jó? Különben valszeg Nagy Bálint csinálja majd. Gondolom én... :roll:

Dorka is picike volt, 2750, de nem mondta senki.
Gratula annak az ifjú legénynek! :) :) Még egy Iván! :)

nadine81

Eszti!akkor szerencsésen alakult a tegnapi estétek.Jó is lesz egy kicsit kiruccanotok kettesben.
Ez az ovis dolog biztos csak átmeneti és hamar túl lesz rajta!
Mi is úgy elmennénk valahová kettesben,de Levus még picike,hogy itthon hagyjuk!!Asszem erre még jó időt kell várni!

Nitta!Ez akkor tök buli lenne ha együtt mennétek be szülni.Miért nem akarsz vele találkozni a szülőszobán?Nem vagytok jóban?Anyukádék mit szóltak a 14-év korkülönbséghez?

Viol!A GYED az amit a fizud után kapsz!!A GYES egységes!!Én speckó több GYEDET kapok mint mikor melóztam.
Vendég

Eszter!
Szonja is kapott annak idején egy köptető gyógyszert(a nevére nem emlékszem)és allergiás lett rá.Figyeld te is Vincét nem lesz e ödémás a szeme és nem jelennek e meg rajta a köptető bevétele után piros foltok.Egyes lázcsillapítók erősíthetik a köptető hatását és allergiás reakciót válthat ki.Lehet,hogy Vince amúgy is hasmenéses lett volna a vírustól de nem árt az allergia lehetőségét is figyelembe venni.Én ajánlom neked a Hedelix nevezetű gyógynövényes köptetőt.Szonjának bevált és én is nyugodt vagyok ha azt adom neki.
Nálunk a gyümölcstea citrommal vált be cumisüvegből amikor beteg volt.Csak abból és azt volt hajlandó meginni.Esetleg a kakaó.Az még tápláló is.

KépKép
eszti76

Rik!
Vero Iván-babyzik ezerret ezért nincs ideje írni!Tegnap úgy volt,hogy én is Ivizhetek egy picit de Szonja megbetegedése miatt nem tehettem. :cry:

Viol!
Műtét előtt valamelyest"besürítik"a páciens vérét,hogy ne vérezzen annyira a műtét alatt.Aztán,hogy ne kapjon trombózist vagy embóliát a műtét után higítják Heparinnal.Ezért fontos,hogy rákérdezz,kapott e?
A kolleganőm férje osztrák és ő ragaszkodott a Leonhoz mint első név.A kolleganőm pedig hallani sem akart erről.Aztán eljöttek hozzánk és Veroék is itt voltak Ivánnal és akkor a srácnak nagyon megtetszett az Iván név és ebbe már a csaj is egyetértett vele de azért a Leon ott van a végén.

Gabóca!
Először akkor mentünk el kettesben Kehidakustányba amikor a Szonja 1 és fél éves volt.Én meg egy percig sem tudtam ellazulni.Folyton arra gondoltam mi lehet az én kicsimmel és hívogattam anyóst telefonon.Ez a kiruccanás(még nincs terv hova)talán lazítósabb lesz.Bár akkor vagyok a legnyugodtabb ha Szonja velem van.

KépKép
eszti76

Esztermami!Köszönöm nekd is!A héten beszélek anyuval,hogy hívjon fel aztán majd megbeszélitek.
Jobbulást Vincének!!És nektek is!!

rik!Nálunk 3 csajszi is úgy csinálta,hogy visszamentek táppénzre én is így fogom!!Elvileg lehet!!A férjed mit dolgozik?Csak nem rendőR!!

Most már nagyon kiváncsi vagyok mi volt tegnap!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Remélem benne lesz a déli híradóba!!
Vendég

Eszti!Az az igazság,hogy én sem tudnék nyugott lenni Levi nélkül,mert mikor egyszer kimaradtunk éjszakára otthon állandóan az járt az eszembe,hogy elaludt-e anyuval nem ébred-e fel éjszaka stb.!
De Szonja már nagylány biztos ellesz két napot anyu és apu nélkül.Jó persze ez sem lesz felhőtlenül pihenés"de úgy legyen",mert a gyerek hiánya mindennél erősebb.És bár míg "általában"apukákat nem foglalkoztatja annyira mint minket így ők nagyobb örömet lenek ezekben a kiruccanásokban.

Na nem tudom elküldeni valami hülyeséget ír ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez a gyerek olyan kis szaros kipakolta a szekrényből a grillsütőt meg egy fedőt és azzal szórakozik a járólapon.Rászólok,hogy hagyja abba erre ő sunyin rámnéz és folytatja tovább!Csakazértis baba!!
Vendég

Gyerekek!Most néztem végig a neten a tegnap esti akciót!Teljesen le vagyok döbbenve.De még fegyver is volt az egyik tüntető kezébe "gondolom több is volt".Azokat a rendőrörket sajnáltam akik a vízzel spriccelték őket aztán megszállták a kocsit a tüntetők.De ha megnézitek a tüntetők 90%-a fiatal.Hogy mit indított el ez a hapek szerintem nincs tisztába vele és ez rosszabb lesz.Eszméletlen.Utoljára akkor ültem döbbenten a tv-előtt mikor megtámadták az amcsikat 2001-ben.Na most még jobban örülök,hogy nem vagyok Pesti!Remélem nálunk nem lesznek ilyenek és az otthoni is békés tüntetés lesz!!Nem térek magamhoz!!
Vendég

Köszönöm a jókívánságokat Vincének! Remélem, tényleg hamarosan meggyógyul.

Eszti, köszi a tippet a Hedlixszel, ki fogom próbálni, mert majdnem biztos vagyok benne, hogy a köptető a ludas. A leírásában is benne van, hogy okozhat hasmenést. Citromos teát még nem is adtam neki, hogy miért nem jutott eszembe??? :oops: :oops:
A kettesben kiruccanással kapcsoltban csak annyit, hogy lehet, hogy Szonja még élvezni is fogja: Vagy az oviban is nagyon elárvult?

Gabó, jó Levi pakolásáról olvasni, mert Vince is ezt csinálja és ha rászólok, már érti, mégis folytatja. Ha pedig felemelem a hangom, játéknak veszi és hangosan kacag. Egyetlen megoldás, ha elviszem onnan és valami mással elterelem a figyelmét, de persze erre nem mindig vagyok képes. Néha ilyenkor a járókában köt ki.

Kép Vince még a nyáron pakol

KépKép
KépKép
esztermami

Eszti,
köszönöm! Elég durván hangzik, amit írtál, úgy értem tényleg fontos, hogy megkapja azt a vérhigítót. Amúgy hypertóniás, szal magas vérnyomi, nemtom ez befolyásol-e valamit.
És mikorra tervezitek a kiruccanást?

Beus,
neked hogy áll a vérnyomid??

Gabó,
a hír tv-n egész délelőtt ez ment, ne aggódj, tutti bent lesz mindenféle híradóban! :)

nadine81

Jajjj, de jó kis szőke herceg Vince!! :)

nadine81

Írtam Nikinek egy mailecskét, megkérdeztem mi van velük.

nadine81

[quote]D írta:e ha megnézitek a tüntetők 90%-a fiatal.

és kopasz. :evil: Szerintem mindegy is nekik hogy miért balhéznak, ugyanezek mennek a focimeccsekre is. Más a tüntetés (békés) meg ez az erőszak-cirkusz. :evil: :evil:

Részvétem Gabó! :cry:

Bocs, hogy nem jövök, babázok valóban! Most alszik, kilopóztam mellőle! :P

Gratulálok Iván Leonnak és a szüleinek!!! Tök jó érzés, hogy ő is Iván lett. :P :P

Tényleg Andi, hol dolgoztál azelőtt? Építész vagy, vagy vmi ilyesmi ugye? :?:
Vendég

Dorka is akaratos, csak ez nála még másban nyilvánul meg! :)

Majd én eldöntöm, hogyan akarok feküdni amikor alszom! Ha fordítva, akkor fordítva! :D
Kép

És a takaróóó! Én párnával akarok takarózni! :D
Kép

Nagyszülőkkel nem akaratoskodok ám! :)
Kép

És farmerban :)
Kép

nadine81

Vero,
én azóta, hogy megvan a kicsi baba, tök sokat nézem az újságot, hogy született-e azóta Dorka... :) Előfordult, de nem gyakran!

Ja, és állítólag a tüntetők - egy részük - azt is kiabálta, hogy vissza a fradit az első osztályba... Szal itt van amit te is írtál, hogy ezek járnak meccsekre balhézni... :?

nadine81

Ja, és ma tök meglepődtem... Dorka elaludt, meg akartam várni, amíg belemélyül és utána akartam betakarni. Megyek be hozzá és látom, hogy oldalt fekve alszik. :shock: Ő így még sosem aludt! :) Furcsa volt látni, olyan "nagyos" volt! :)

nadine81

Esztermami!Jaj,de nagyon édesVince!!Ó és ez még rosszabb is lesz ám.Most már ott tartnuk ha felemelem a hangom visszakiabál.Próbálja bontogatni a szárnyait!!!!!

Vero!Köszönöm szépen!Valóban és gyűlölöm az efféle embereket akiknek csak az számít hol és mikor törhetnek,zúzhatnak,verekedhetnek!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nadine!anyám ez a hajszerkezet egyre jobban tetszik!halálos (jó értelemben)! :lol: :lol: :lol: Nagyon helyesek a szüleid apudat még nem is láttuk!!
Vendég

Ó!!Hiszen ő már nagylány!!Eldönti,hogy akar csicsizni!!
Vendég

Jé!Ilyen kantárosa a Levinek is volt!!Tök szerettem!!Olyan arik benne!Levusnak szinte csak kantárost veszek!!Azok védik a kis derekát főleg,hogy jön a hideg!BRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!
Vendég

Aranyosak a képek nagyon!!!! Dorka tiszta nagylány, Levi és Vince is nagyon szépek! :P :P :P Kis szőkék! :P :P
Még nem dícsértem meg a hason utazó-Alízt sem! :lol: 8) Éééédes!!! :P :P :P

Rik,
Túl sok mindent jelöltél ki és azt tetted be az idézetbe.
Vendég

Gabó,
jaja, nagylány már, ő dönti el, hogyan akar aludni... :) Kedves húzás lenne tőle, ha magától is menne ez, illetve, gyakrabban lehetne kicsit hosszabban... :)
Igazából anyuval sincs sok fénykép, mert nem szereti, ha fotózzák. Aput is ritkán lehet elcsípni. :)
Tényleg jók a kantáros gatyók! :) Dorka még csak most kezd belenőni, ezen is arrébb kellett varrnom a gombot... :)

nadine81

Jajj ha nem harakszotok had tegyek fel pár képe Leviről mikor a 3-napos volt a kórházban csináltam róla!! Kép Kép Kép
Vendég

Olyan is van mikor szopizik,de azt inkább nem rakom fel!!!!!! :lol: Pedig olyan kis édi!!
Vendég

Pedig nagyon helyesek.Bár én is gyűlölöm ha fotóznak!!
Vendég

Vero, különben ég a pofám, mert te tök jól leírtad, de nekem azóta sem megy... :oops: :oops:

nadine81

Gabó,
édes kis pufi, meg olyan jól fésült!! :)
(Nekem is van szopis képem... :))

nadine81

Kicsinyítsd le Gabi, akkor nem látszik a cici annyira. Én úgy tettem cicizőst az albumba! :wink:
Vendég

[quote="Vero"]
írta:
Vero
Túl sok mindent jelöltél ki és azt tetted be az idézetbe
[quote]< írta:/div>

nadine81

Vero,
nekem akkor épp akkora, hogy bárhogy kicsinyíteném, akkor is az lenne alegjobban láthatóóó!!! :shock:
És nézd meg, nemtom mit csesztem el az előbb... :evil: :D :evil: :D :evil:

nadine81

Már az idézés?
Na, így kell kinéznie csak kockazárójel helyett most gömbölyűt teszek, így látszik:

(quote="Vero")Már az idézés? (/quote)

Csak cseréld ki a zárójelet négyszögletesre!!!
Vendég

Oké!Megpróbálom!
Vendég

[quote="Viol"
[/quote]nemtom mit csesztem el az előbb
[quote]] írta:

nadine81

Hát ölég premierbe van úgyis a cickóm inkább kihagyom!

[quote]g írta:fjhnghjk
Vendég

[quote="gabócacica"]O írta:gabócacicaké!Megpróbálom!
Vendég

[quote="Viol"
[/quote]nemtom mit csesztem el az előbb
[quote]] írta:

nadine81

Viol!
Hiába írsz Nikinek mert nem jó a szám.gépük.Újra kell telepíteni.
Az,hogy magas a vérnyomása úgyis leírják egy kórelőzményben és azt figyelembe veszik.Jön majd egy altatóorvos és vele el is fog beszélgetni.

Eszter!
Nagyon szép a szőke kis herceged!
A Hedelixnek egy kicsit rossz az íze de én szörpbe kevertem és úgy bevette.
Kép

Gabóca!
Szeretnék a Bakonyba menni mert ott már voltunk egyszer és nagyon tetszett.Kivennénk egy szobát éjszakára és......... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Emellett nagyot tudnánk a környező erdőben sétálni.Attila a Bakonyban volt kiképzésen.Kicsit nosztalgiázhat is és megállapíthatja,hogy a mostani kiruccanás jobb mint annak idején a gyakorlatozás. :D :D :D :D
Szarakodik a babanet!

KépKép
eszti76

Eszti!Bakony szép lehet még nem voltam!!Juj és mit csinálnátok ott éjszaka kettesben egy ágyban?
Vendég

[quote="Viol"]
írta:
Viol
csesztem el az előbb
[quote]< írta:/div>

nadine81

Most már csak azt nem értem miért úgy csinálja, ahogy látom...

[quote="Viol"mit csesztem el az előbb][/quote]

nadine81

Csak nem ezt fogjátok csinálni? Kép
Jaj nemám megharagszol a kép miatt,de nem hagyhattam ki!! :lol: :lol:
Vendég

[quote="Viol"]k írta:Violokoookokkppkpkpkpkpk

nadine81

irtam egy csomot mind kitörlődött,nem tom miért!!!Jaj kezdhetem előröl pedig Petrám itt toporzékol.Na majd elalszik aztán jövök!!!
Vendég

Na, vazze, megy ez... :twisted: Csak most nem emlékszem, hogy mit csináltam, hogy sikerült... :D
Megpróbálom újra:

[quote=Eszti"Szeretnék a Bakonyba menni mert ott már voltunk egyszer és nagyon tetszett.[/quote]
Húú, nagyon szép lesz, remélem összejön! :) Minden! :wink:

[quote="Gabó"nem hagyhattam ki!! [/quote]
Hát persze, hogy nem hagyhattad ki, hiszen akkor nem is lennél önmagad!! :lol: Bocsíííí!!! :lol:

nadine81

Vero!
Amikor valaki az én kis Szonjám után akarja elnevezni a kislányát én is büszke vagyok mert számomra ez azt jelent i,szép nevet választottam. :D Rita férje egyébként ha nem fiú és Iván,hanam lány akkor Szonját is akart.Szóval jól választottunk! :D :D :D :D :D :D
Szonja egyébként lázmentes és a cicakaki is gyéren jelentkezik.Tehát holnapra kutya baja.

Jut eszembe Baja!Anita!Mizujs nálatok?Milyan az idő felétek?Varrsz ezerrel?

Várom,hogy leszáradjanak a ruháim és a Tibor vagyok de hódítani akarok alatt(amit tegnap mégsem tudtam megnézni)ki is vasalnám.Ebben a kaki időben viszont nem-igen szárad. :cry: :cry:

Viol!
Szonja szine soha nem aludt "rendeltetés szerűen"a kiságyában.Mindíg keresztben vagy láb felől.Most meg a takarót nem tűri.Kész cirkusz őt betakarni.A lába mindíg forró és azt ki akarja dugni.Ezért zoknit már nem is kap és csak a dereke van betakarva.

KépKép
eszti76

hihihiiii, nem sikerült... :twisted:

[quote="Gabó"]n írta:Gabóem hagyhattam ki

na de most!!!!

nadine81

Viol Zárd be az első zárójelet is [quote"Viol"]utána szöveg stb
Vendég

Eszti,
a Tibor vagyok... jó film! :) Pár jelenet egész jóra sikeredett! :)
Örülök, hogy Szonja gyógyulgat, erős a kiscsaj, lezavarta ezt a sz@rt. És így, hogy nincs rajt, zokni, így már engedi betakarni a lábiját?

nadine81

Én annyira levagyok maradva a filmekkel,hogy az már felháborító.Akkor néztem utoljára filmt mikor 7v.8-hós terhes voltam.Nekünk még nincs DVD-k karácsora akarunk venni!!A gép előtt meg én nem tudok órákat ülni főleg Levitől!Apa könnyen beszél!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?