batmant is csak darabokban láttam.
Vok!
Egy ismerős anyuka a játszótérről, most 13 hónapos a babája, és kb 4 hetes terhes. Én meg irigy vagyok!
Annácska!
Örülök, hogy hiányoltál! Jólesik ám a májamnak!
Meli!
Nem tudom, hogy nálatok lehet-e kapni Cebion cseppet. Ebből lehet adni pár cseppet kisbabáknak, ez is valami módosított citromlé.
Babetta!
Remélem hamar elmúlik a varrás fájdalma. Remélem Levike is hamar helyrejön.
Tünde!
Ti óccsóé jártok, mert nekünk 3000 egy óra.
Gyöngyi!
Hatalmas szemei vannak a lánykádnak! Gyönyörű!
Ma meglátogattuk a kórházban az uncsitesómék babáját. Szép, hosszúhajú kislány. Hajnal kettőkor kezdődtek a fájásai, ötpercesek voltak. Szülésznői javaslatra egy óráig mérték, aztán csak elhitték nekik, hogy ötpercesek. Fél négyre értek be a kórházba, és fél hatra egy vágás és varrás nélkül megszületett a majdnem négykilós babuci. Viszont a kórház az kiakasztott. Elég rendesen erőltetik a tápszert és a teát. A gyerek ne szopizzon, csak háromóránként 10 percet, közben meg igyon teát. De azért kapott tápszert is az anyuka, mert "innen úgy látszik kevés a teje". Ja és a tegnap este megfürdették a kórházban a babát, majd visszaadták az anyukának, hogy "látja, tud ez a gyerek enni, ha kap, mert most is bevágott 35 ml tápszert" Erre szegénykém megkérdezte, hogy miért nem hagyják őt szoptatni. ÉS erre az volt a válasz, hogy "nem gondoltuk, hogy szoptatni akar". Azt hittem felrobbanok, amikor ezeket elmesélte. Szegénynek meg alig indul be a teje, mert tömik a babáját, ráadásul rászólnak, ha 10 percnél tovább cicin van. Ja és akkora luk van a cumin, hogy ömlik belőle a tej, és a baba egyszer már félre is nyelte. Pedig megnéztem, olyan tökéletesen szopizik a cicin, hogy öröm nézni és amikor leválasztja, akkor szegény még keresi a cicit. Azt mondta szegény, hogy alig várja, hogy hazamenjen és úgy etesse a babát, ahogy akarja.
Megyek nézem a tüntetést a tévében. Ilyenkor örülök, hogy gyeden vagyok, mert már berendeltek volna melózni.