Sziasztok!
Kajla, hihetetlen milyen nagylány lett Regi. Nagyon jók a keretezett képek, ügyi vagy.
Jiny, nagyon drukkolunk, hogy mihamarabb meggyógyuljon a Dórikád!!! El tudom képzelni, hogy összeszorul egy anya szíve ilyenkor, mikor a kicsiny lánya nincs jól! Reméljük nincs semmi komoly baj, és hamar hazamehettek. Puszikálgasd meg helyettünk is a picurkádat!
Napsugi! Őszinte részvétem a családotoknak!
Nem is tudok mit írni, ilyenkor igazából nem is lehet. Csak azt, hogy mi itt vagyunk, és ha bármiben tudunk segíteni, szólj bátran! És itt a vállam is…
Rkata, hát így aztán könnyű!!! Ekkora segítséggel… És Te mit csinálsz egész nap??? Valld be, ülsz a kanapén, olvasgatsz, és unatkozol jókedvedben???
Matiba, hogy kérdezhetsz ilyet???
Még szép, hogy eljöhettek, ilyet kérdezni????? Ma már nagyon sok ember allergiás erre-arra (sajnos), nem kell ezt tragikusan felfogni. A világ is egyre jobban felkészült erre, ma már éttermekben is egyre több helyen odafigyelnek erre. Mati pedig remélhetőleg hamar ki is fogja nőni! Én nagyon szeretnék veletek is találkozni!!! Úgyhogy gyertek!!!
Deva, üdv közöttünk! Írj bővebben magatokról, meg mesélj a kisfiadról, ha van kedved! Látom a többiek már válaszoltak. Remélem Sződön megismerhetünk.
Struga, gyönyörű lánykád van! És milyen csinos Medve Úrral…
Vicki, olyan jó, hogy megint itt vagy! Hogy vagytok? Ugye jöttök Sződre???
Tényleg, Süni, nem tudnál küldeni egy listát (illetve ide felrakni, ha a Többiek is egyetértenek), hogy kik jönnek Sződre? És szóljatok, hogy mit vigyünk! Bevallom elvesztettem a fonalat, mikor írtad, hogy mi kell, és utána sorban jöttek a felajánlások… Van még vmi, amit lehet hozni (a szokásos kaja + ücsin kívül persze)???
Puszi Mindenkinek! Réce