Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Di-ti!
Boldog névnapot kívánunk!

Rvan!
Örömmel olvastam a jó hírről! Nagyon szorítunk, hogy a fiúk minél előbb a kiságyban legyenek!
Napsi!
Igy utólag neked is boldog névnapot!
simineni

Drága Csajok!

Köszönöm a névnapi köszöntést! :lol: Nagyon arik vagytok!

Napsugi! Szégyen és gyalázat, de én sem tudtam hogy neked tegnap volt a névnapod :oops: ! Hagyományos naptárban én meg sem talátam! :roll: De így utólag is sok boldogságot kívánok!

Mátétől névnapomra egy kis egérke fogacskát kaptam, a jobb alsó ma reggelre jött ki!!!!! :lol:

Kata! Ha minden igaz, ma mi is kimegyünk a mozdony derbire! De jó lenne ha sikerülne összefutni! :lol:

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Sok puszi,
Di_ti
di_ti

Di_ti!

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép
kajla

Kedves Napsi!
Utólag is boldog névnapot kívánunk neked!
Kép

Kedves Di ti
Neked is nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

kizsó

Kedves Napsi és Di ti!
Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!
Kép

Kép
vivi1

Rvan!
Én is nagyon szorítok Nektek! :wink:
Kép

Kép
vivi1

Jaj lanyok nagyon Boldog nevnapot mindenkinek es sok jot kivanunk,igy utolag is!!!!!!!!
RVAN!!!!!!!!!!!!4Szoritunk!!!!!!!Csuriba a kezunk labunk!!!!!!!!!!
Na a mutkori betonozast most folytatuk es sok sok minden tortent velunk sajna nem csak jo,Betegek vagyunk piros a Csabikank torka,olyan repet fazek a hangja es meg a kukink is begyuladt most meg nezem a szajat lehet hogy szajpenesz lesz.De mar hasrol hatra fordolunk!Ja es a bebicsoszt beemelte az anternajatol fogva,csak azt hallotam hogy nagyon recseg na a fiunk mar ragta.Mar ugy nezki nem csak a jarokaban nem lehet semmi hanem korulote se.Lehet hogy korai de a kisagy es a jaroka matracat is mar lejebb tettetem.
Ancsur es a tobbiek remelem tudunk talalkozni oktoberben,mar nagyon varom!Na hiv a fiam pocija!!!!!Puszi mindenkinek!!!!Ne haragudjatok ram ha ilyen ritkan irok ,azert szeretek?????
móncsi+3

Sziasztok!
Találtam jó háttérképeket és alkotó kedvemben vagyok!
Ha valaki szeretne valamikorra valami hasonlót, ne késlekedjen, küldjön fényképet!
Puszi
Kép

Kép

Kép
kajla

Kedves Diti és Napsi!
Boldog névnapot kívánok nektek!

Diti, gratulálok a fogacskához, és Moncsi, igen, szeretünk! :wink:

Kajla ,köszi a bébiételkutatást, de mi az a márka amit a szomszédban másodszorra írtál?

Dóri babáról van hír? Javult valamit a helyzet? Aggódom... :cry:

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!!!
Mindekinek köszönöm az érdeklődést!!!
Ma estére hazahoztam a lánykámat. Ugyanis szerintem teljesen mindegy hogy hol nem eszik ott vagy itthon. Ráadásul este alszik mást nem csinál, és tegnap este hoztak be egy babát, aki egész éjjel sírt az anyja után, -aki be se jött vele!- és így nem nagyon aludt Dóri se...
Itt is megtaláltuk a nővérek "gyöngyét". Ez is nagymértékben közrejátszott abban hogy hazajöjjünk, bár reggel megyünk is vissza, csak az éjszakákra jöhetünk haza. Szóval nővérke ma közölte, hogy azért nem eszik a gyerek, mert biztos valami trauma érte, túl forrón adtam neki a kajcsit vagy valami ilyesmi... Pénteken kifejezetten kérték az orvosok, hogy sűrítsük a gyerek ennivalóját, és csak nővér etetheti a gyereket, csak akkor ha ébren van. Nos a nővér amit elkészítettem kajcsit felhígította, mondván túl sűrű és azért nem eszik. Ez volt reggel, persze nála se evett Dorkám, majd utánna közölte hogy akkor anyuka próbálkozzon vele egész nap, mert ő erre nem ér rá... Sad Jött az ügyeletes orvos, mondom neki mi a helyzet, -nem ő a kezelőorvosunk- azt mondja nem is érti mit keresünk itt, mert a gyereknek semmi baja... Na ezek után úgy döntöttünk, hogy hazahozzuk... Álmában itthon is meg tudom etetni, vagyis annyit bele tudok tuszkolni mint ott, hiszen ott is én etettem meg így.
Egyébként nem fogadja el az ennivalót. Sad 2-300 ml között eszik egy nap. Hétfőn megyünk Pestre, remélem ott meg tudják majd vizsgálni is, mert állítólag csak ott van olyan műszer amivel az ilyen piciket tudják vizsgálni. Már pénteken kértek is időpontot nekünk oda. Kásás nyeletéses vizsgálatot, tükrözést, és röntgent emlegettek... Hát meg kell mondjam eléggé megijedtem ezektől, na meg hogy műtéttel lehet ezt a problémát megoldani, ha valóban az a gond amire az itteni orvosok gondolnak.
A lényeg, hogy meggyógyuljon az én kis pindurkám. Smile Egyébként jókedvű, mosolyog, beszélget. És már elkezdett fogyni is. 6100 gr-al mentünk be csütörtökön, és ma 5910 gr volt. Sad
Mindenkit puszilunk!

KépKép
jiny

Sziasztok!

Diti és Napsi utólag is boldog névnapot kívánok nektek!

Rvan! Mi is nagyon szorítunk nektek! Nagyon fantasztikus " ikres" anyukának lenni! Lesz segítséged?

A lányok már az egész lakást birtokba vették, annyira édesek ahogy párban kavarnak! Janka már próbálkozik a felállással, lejjebb kellett tenni az ágyrácsot.

Itt egy közeli a zöld micsodáról, baldachin helyett egy levél árnyékában szundikálnak a lánykáim.
Kép
Apa figyelek!
Kép
Kicsi a rakás!
Kép

KépKép
gilice

Gilice, irtó édesek a csajok!

Kép
Kép
ggabszi

Kedves Zsófi baba!

Sok boldog névnapot kívánok! :lol:

Jiny! A korházi hozzáálláshoz inkább nem szólnék hozzá :evil: . Szívből kívánom, hogy Dori minél hamarabb meggyógyuljon és jó étvággyal egyen! :lol:

Gilice! Milyen szuper mozgékonya csajaitok vannak! :lol: Nagyon édik!

Mindenkinek puszi,
di_ti
di_ti

Napsugi! Nagyon boldog névnapot!
Kép

Diti! Nagyon boldog névnapot!
Kép

Gabszi Zsófikája! Neked is nagyon boldog névnapot kívánok életed első neve napján!
Kép

Gabszi, Neked pedig köszi a bíztatást! Sajnos a gólyahíres találkozóra nem tudunk elmenni, pont elutazunk, de a Sződin a szavadon foglak!!! :lol:

Jiny Dórikája! Gyógyulj meg nagyon hamar!!! Reméljük nem komoly a baj! Sok-sok gyógypuszit küldök!!!

Gilice, a csajok továbbra is nagyon szépek!!! (Egyébként nagyon hasonlítanak a hugomra, mármint amikor még ő is ilyen picuri volt. Sajnos nincs digitális fotóm, akkor még ugyebár nem volt, de majd megpróbálok beszkennelni egyet.) :P

Sok puszi Mindenkinek! Réce
réce

Drága Zsófi babák!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Nektek!

Kép

Szép napot mindenkinek!

Kép
kajla

Zsófi baba!
Én is hozzád jöttem, boldog névnapot kívánok Neked és sok puszit küldök!
Kép

Kép
vivi1

Kizso Zsófikájának is nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Kép

(Húúú, mennyit törtem a fejem, mert éreztem, hogy nem csak egy Zsófink van, de egyszerűen nem esett le :oops: :oops: De azért remélem még nem késtem le... :lol: )
réce

Megjött Csenge a Füstiből, irány a kád! :lol:

Kép

Kép
rkata

Kizsó Zsófiának is boldog névnapot kívánok!
Kép
( Én is úgy jártam mint Réce, bocsi!)

Kép
vivi1

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságait, nagyon jó érzés ennek a fantasztikus csapatnak a részese lenni!
Kép

Kizsó!:)
Zsófitoknak kívánunk mind a 3an nagyon-nagyon Boldog Névnapot!!!
Kép

Ggabszi!:)
Boldog Névnapot kívánunk a kicsi Zsófinak!
Kép

Hamarosan jelentkezem bővebben is....
(Sajnos férjem unokatestvére ma hajnalban elhunyt mellrákban... Nagyon megrázott... 3 okos és nagyon helyes fiút hagyott itt, a legkisebb még ovis... Férjem tegnap délután még eltudott búcsúzni tőle... Nagyon figyeljétek és vigyázzatok magatokra, ez a betegség is gyógyítható már sok esetben, ha időben észrevesszük...)

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

minden névnaposnak nagyon sok jót és boldogságot kívánok!

Kedves Jiny! Mire gyanakszanak az orvosok? Ételallergia, valami ritka kór..???
Csak azért kérdezem, mert az én kislányom egész pici kora óta rettentő rosszétvágyú! :twisted: Mára (4 éves) már csak úgy fogalmazzunk, hogy vagy kulináris gyávaságban szenved, vagy jó szegény ember lenne..... :wink: :wink:
Kivizsgálták 1 évesen meg két évesen, mert nem gyarapodott (csak hosszranőtt! :lol: ), de hálannek semmi baja.
Remélem, hogy nálatok sem lesz semmi. Próbálj nem izgulni a műtét miatt! (Mi ezen nem estünk át, de ha mindenki szükségesnek tartja, akkor meg kell lennie.)
Szorítok!

Fejér megyei lányok! Lehet, hogy én 24-én, azaz jövő héten nem fogok ráérni, mert a férjem ügyeletes lesz, s tanulnom kellene vizsgámra. Lesz egyáltalán tali, vagy mindenkinek sűrű a programja?

Triza! Köszi még egyszer a képeket, de képzeld, amikor csatolni szeretném, nem engedi, azt írja, hogy hiba van. :? Pedig azt hittem, hogy az ilyenhez azért értek....! :cry:
azért próbálkozom!

Nagyon szépek Vince baba képei!!!!
[/img]
struga2

Judit, elvileg akkor írja, hogy hiba van, ha meghaladja a kép mérete a 250 kB-ot, vagy a 600x600 pixelt, ezt ellenőrizted?

Van ám segítségem is (szóljatok, ha duguljak el :D ):

Kép

Kép

Napsi: sajnálom... :cry:
rkata

Sziasztok lányok!

Szokásomhoz híven ismét régen jeletkeztem, de remélem azért nem baj. Élek, jól vagyunk, csak nagyon mozgalmasak a napjaink.

Drága Jiny! Szomorúan olvastam Dóri babával történteket! Kívánom, hogy minél előbb gyógyuljon meg a kicsi lány!

Napsi és Diti! Névnapotok alkalmából sok boldogságot kívánok!

Drága Kizsó kicsi Zsófija és Drága Gabszi kicsi Zsófija! Nektek is nagyon sok boldogságot kívánok névnapotok alkalmából!

RKata! Tüneményes segítséged van! :) Kis legénykédbe meg beleszerettem, olyan gyönyörű! :)

Lányok! A gyerekek csodásak egytől egyig! :)

Sünike és lányok! Talán meg tudjuk oldani, hogy okt. 14-én elmenjünk mi is, az előzetesen írtak ellenére. Megpróbálom átszervezni a dolgainkat, hogy ott tudjunk lenni.
Lenne egy kérdésem: ugye nem baj, ha én különféle dolgokat készítenék Matinak, mert ugye nem ehet akármilyen sütit. Igy is mehetünk?
(ui.: Ma pl. meggyes piskótát süttöttünk, búzaliszt helyett kukorica és riszliszt keverékét használtuk, és isteni finom lett! :) Mindenkinek jobban ízlik, mint a megszokott, mert sokkal könnyebb lett a tésztája és ízesebb szerintünk.)

Mindenkinek további szép hétvégét!
Vendég

Rkata! Csak irigykedni tudok, annyira szépek és aranyosak a gyerek!

Napsi! :( :cry:

Csajok! Okt. 14.-én esküvőre megyünk, de 21.-én ott leszünk a talin!

Kajla! Szép képeket készítettél, ügyi vagy!

Kép
vivi1

Csajok!

Köszönöm szépen a névnapi üdvözleteket a lánykám nevében! Holnap ígérem megmutatom neki az összeset! Kép

Ggabszi!
Zsófidnak én is nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D

kizsó

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, eddig "csak" olvasgattalak Benneteket. Nyílt örökbefogadás útján egy 7 hónapos kisfiú boldog szülei vagyunk, 5 naposan hoztuk haza kincsünket a kórházból. Szeretnénk még örökbe fogadni 1,5 - 2 év múlva egy kislányt is, ikreknek különösen örülnénk.

Rvan! Nagyon sokat gondolok Rátok, és szurkolok Nektek.

Süni! Szeretnénk a férjemmel és a babával mi is részt venni az október 14-i találkozón, ahol szívesen beszámolnánk történetünkről részletesen is. Milyen e-mail címre küldhetném el az adatainkat, hogy mi is bekerülhessünk a táblázatba? Segítségedet előre is köszönjük.

Üdv,
Vendég

Rkata!
Ez a Cseni már most jól csinálja!!!! :lol: Vigyáznod kell, majd a fiúkkal, mert kapós csaj lesz! :lol:

Ellenőriztem mindent, de csak annyit írt, hogy hiba van, a kép elvileg jó!
Azért próbálkozom, mostmár azért sem adom fel! :wink:

Jó éjszakát:
Judit
struga2

Kizsó Zsófikájának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!
simineni

Na talán.!!!

Az én kékszemű királylányom:
1158518877.95.doc

Steifék óriásmedvéjével:

1158518980.25.htm
struga2

Egyelőre ennyi !!! :lol: :wink: :wink: :wink:
struga2

Sziasztok!

Deva!
Üdv a csapatban! Az egész táblit Ildikó kezeli, de most ő eléggé elfoglalt 3gyermekes anyuka, de azt hiszem nem titkos a mailcíme! kildi1@enternet.hu
Ilyen adatok kellenk, ha be szeretnél kerülni: Név,születési idő, alkalmassági határozat dátuma,gyermek neve, szül. ideje, honnan(alapítvány, Tegyesz)fogadtátok örökbe,lakcím, email, MSN, Skype...vagy ami van még elérhetőség!
Ildikó "felvesz a nyilvántartásba":) és szétküldi körmailben mindenkinek, így te is megtudod ugyanezeket az adatokat rólunk. Így titkos marad mások számára, de mi megismerjük egymást!
Fényképet Napsinak küldhetsz, aki felrakja a babanetes albumba, ahol szintén mindenkről van kép, így a nevekhez már lesz ARC is!
Hajrá!!!!!!! :wink:

Kép

Ha van kedved, tegyél fel képet a kisfiadról! Megtudhatjuk a nevét??? :?:

Napsi!
Mindig történnek iszonyú dolgok! Részvétem!

Rkata!
Ügyes gyermekeid vannak! És persze gyönyörűek!

Struga!
Én a másodikat nem tudtam megnézni :(
De csodaszép szemű csajszid van!

Vivi!
Köszi! Igyekszem! :wink:

Amneris!
Már otthon vagy???????

Kép
kajla

Kép

Napsugi Boldog névnapot kívánok!

Kép

Diti neked is Boldog névnapot kívánok!

Kép

Kedves kis Zsófik, boldog névnapot kívánok nektek is!

KépKép
ancsúr

Kedves Kajla!
Köszönöm gyors válaszodat. Kisfiunk Zoltán névre hallgat, Napsinak küldök képeket magunkról.

Napsi! Sajnálom, ami családotokban történt. Ha lesz egy kis időd, kérlek tedd fel a mi képeinket is. Hova küldhetem?

Gilice! Hatalmasak lettek a lányok. Már rég találkoztunk, remélem hamarosan újból megcsodálhatom őket. Ugye ti is ott lesztek Sződön?
Vendég

Judit: Ejha, ez a szőke hercegnő igencsak gyönyörű!! :) A .htm formátumú fájl nem tudtam megnyitni. :(
rkata

Sziasztok!

Minden névnaposnak utólag,de nagyon boldog névnapot kívánok!
kavicska

Dori baba Vigyaz magadra!!!
Ggabszi nagyon koszonom most valahogy ilyen a hangulatom.Meg mindig beteg a pici fiam 5 orporszivozasbol (csak 1x sir)!Na meg engem mostanaban nagyon megviselnek a neheznapok.
A nagyfiad hogy van?
Gilice olyan szepek a lanyok!!!!Nagyon jo az apukas kep!
Napsi Öszinte reszvetem.
Struga na igen azok a szemek!De a haja az is csodas!!!!!Az a csokos szaj!!!!!AJAJ!!!!!!!!!!!!!
De most nem azert mondom itt minden gyerkoc olyan szep!!!!!
Deva udv a csapatban!!!!!Puszi a kisfiadnak!
Matiba szerintem csak az a fontos hogy ott legyetek!!!!!!!
Rkata nagyon jok a kepek es foleg a kozos, csopsegek maholnap mar nem is csopsegek!
Puszi mindenkinek!Szep napot4!
móncsi+3

Sziasztok Lányok!
Köszönöm a meleg fogadtatást.

Napsi!
Elküldtem a képeket az általad megadott címre.
Vendég

Sziasztok!

Napsuginak, Ditinek, a Zsófinak is nagyon boldog névnapot kívánok utólag is!!! :lol:

Kavicska újra átküldöm a privit, szólj hogy sikerült -e megnézni.

Rkata nagyon édesek a tesók, milyen jó hogy Csenge már betud segíteni!!! :D

Jiny remélem már végleg hazajöttetek a kórházból. Nagyon szorítunk értetek!!! :)

Deva üdv. a fórumon!!! Ha van kedved írj többet magatokról.

Sok puszi mindenkinek!!!

Vicki
vicki

Ezek tuti jók! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
kajla

Sziasztok!
Mindenkinek szép napot! Külön üdvözöllek Deva! :lol:

Talán sikerül a kép újból, és nem html formátumú! :lol: :lol: Kép

Ez Steifék legnagyobb medvéje, a kép náluk készült, Triza férje készítette!

Remélem, Dóri baba jól van!

Sziasztok:
Judit
struga2

Deva üdv köztünk! :wink:

Struga! Ez a maci tényleg nagy, a kislányod milyen aranyosan pózol mellette! :lol:

Rkata! Csenge hogy átéli az anyuci szerepét! :lol:

Ancsúr olyan ritkán írsz! Sok a munkád?

Moncsi3! Fiacskádnak üzenem, hamar gyógyuljon meg, küldök gyógypuszit! :D

5 napra eltünök, a házassági évfordulónk lesz pénteken, kicsit elmegyünk szerelmeskedni! :lol: :lol: 6 évesek lettünk, de 9 éve vagyunk együtt!

Mindenkit puszilok! Kép

Kép
vivi1

Sziasztok!

Kajla, hihetetlen milyen nagylány lett Regi. Nagyon jók a keretezett képek, ügyi vagy. :P

Jiny, nagyon drukkolunk, hogy mihamarabb meggyógyuljon a Dórikád!!! El tudom képzelni, hogy összeszorul egy anya szíve ilyenkor, mikor a kicsiny lánya nincs jól! Reméljük nincs semmi komoly baj, és hamar hazamehettek. Puszikálgasd meg helyettünk is a picurkádat!

Napsugi! Őszinte részvétem a családotoknak! :cry: Nem is tudok mit írni, ilyenkor igazából nem is lehet. Csak azt, hogy mi itt vagyunk, és ha bármiben tudunk segíteni, szólj bátran! És itt a vállam is… :roll:

Rkata, hát így aztán könnyű!!! Ekkora segítséggel… És Te mit csinálsz egész nap??? Valld be, ülsz a kanapén, olvasgatsz, és unatkozol jókedvedben??? :lol:

Matiba, hogy kérdezhetsz ilyet??? :shock: Még szép, hogy eljöhettek, ilyet kérdezni????? Ma már nagyon sok ember allergiás erre-arra (sajnos), nem kell ezt tragikusan felfogni. A világ is egyre jobban felkészült erre, ma már éttermekben is egyre több helyen odafigyelnek erre. Mati pedig remélhetőleg hamar ki is fogja nőni! Én nagyon szeretnék veletek is találkozni!!! Úgyhogy gyertek!!!

Deva, üdv közöttünk! Írj bővebben magatokról, meg mesélj a kisfiadról, ha van kedved! Látom a többiek már válaszoltak. Remélem Sződön megismerhetünk.

Struga, gyönyörű lánykád van! És milyen csinos Medve Úrral…

Vicki, olyan jó, hogy megint itt vagy! Hogy vagytok? Ugye jöttök Sződre???

Tényleg, Süni, nem tudnál küldeni egy listát (illetve ide felrakni, ha a Többiek is egyetértenek), hogy kik jönnek Sződre? És szóljatok, hogy mit vigyünk! Bevallom elvesztettem a fonalat, mikor írtad, hogy mi kell, és utána sorban jöttek a felajánlások… Van még vmi, amit lehet hozni (a szokásos kaja + ücsin kívül persze)???

Puszi Mindenkinek! Réce
réce

Sziasztok!

Történetünk röviden a következő. Sok-sok sikertelen lombik után tavaly tavasszal határoztuk el, hogy örökbefogadunk egy babát. Túlestünk a szükséges procedúrán. Tavaly nyáron megkaptuk az alkalmassági határozatunkat, és bejelentkeztünk Gabikáékhoz, türelmesen vártunk sorunkra. Idén februárban egy ismerősünk hívott fel azzal, hogy az egyik kórházban született egy kisbaba pár órája, és a vérszerinti anya családot keres neki. Azonnal rohantunk a kórházba. Szimpatikusak lettünk egymásnak, a babába pedig azonnal beleszerettünk. Másnap reggel az önkormányzatnál aláírtuk a papírokat, és a kórházi orvos olyan rendes volt, hogy a lemondó nyilatkozatra az 5. napon kiadta nekünk a babát. Amint megvolt a lemondó nyilatkozat, felhívtuk a barátainkat, és elújságoltuk a jó hírt. Kaptunk tőlük ruhákat, bölcsőt, kiságyat, babakocsit, mivel semmiféle babaholmit nem szereztünk még be. Nagyon megható volt, ahogy folyamatosan mindig jött valaki, és a szoba közepén egyre nagyobb kupac babakelengye gyülekezett. Zoli nagyon aranyos kisfiú, teljesen leveszi a családtagjainkat és a barátainkat a lábukról rólunk már nem is beszélve. Próbálja az ülést kihagyni, inkább állni szeretne.
Vendég

Rvan, semmi hír??? Sokat gondolok Rátok!

Alexa, Mirosz, Petyanya, ... és Többiek! Hol vagytok????
(Írom ezt én, akinek sokszor 1-1 hónap is eltelik két hozzászólása között... :oops: :oops: Most meg túltengek... Gyertek, írjatok! :lol: )

Deva, akkor Ti alapítványi segítség nélkül intéztétek a papírokat? Nem volt semmi fennakadás?
réce

Réce!

Alapítvány nem volt fizikailag jelen (az életet adó külön kérése miatt), azonban a háttérből telefonon keresztül kértünk, és kaptunk segítséget, mikor, mire kell figyelnünk. Az ügy ennek ellenére kissé elhúzódott, a különböző hivatalok útvesztőiben vesztegelt 30 napokat, bár valamennyi hivatalos szerv megnyugatott, hogy minden rendben van, csak még várni kell erre meg arra meg amarra. 4 hónapba telt, míg megszületetett a jogerős határozatunk. Az a biztosabb megoldás, ha alapítvány közreműködésével történik a folyamat, mindenkinek ezt tudom javasolni. Félve vágtunk bele mi is, de annyi minden jel arra utalt, hogy ő a mi kisbabánk, hogy tudtuk, ez nem lehet véletlen, és végig kell csinálnunk legjobb tudásunk szerint.
Vendég

Sziasztok!
RÉCE! Nem tűntem el, csak nyáron nem nagyon neteztem. Most pedig még nem volt időm a nyári termést visszaolvasni, de meg fogom tenni jövő héten.
Bevallom először a gólyahírest olvastam végig, mert ott sokkal kevesebb volt a nyári hozzászólás.
A mostani talira sajna nem tudunk elmenni, de 21-én mindenképp ottleszünk. Már nagyon kíváncsian várom a meghívón szereplő sorszámunkat!
mirosz

Jinny: Hogy vagytok! Nagyon izgulok ám a kis csajszliért! Remélem nem lesz semmi műtét belőle.

Vivi: Sajnos most még sokat vagyok úton. Ezért nem íkászom. :roll: De esténként elolvasok ám mindent. Jó szerelmeskedést kívánok nektek! :)))

Nem tudom ez a net mért babrált ki velem, tegnap este még ott voltak a figurák amiket elküldtem a névnaposoknak, izegtek- mozogtak, Most meg nincs ott semmi. :oops: Hogy lehet ez?? :cry: :roll: :shock:

Szia Deva! Nagyszerű a történetetek! :lol:

KépKép
ancsúr

struga: Nagyon szép a lánykád! És mekkora maci! Képzeld van egy maci rajongó bariném, szintúgy gyűjti. :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Deva! Örülök, hogy csatlakoztál! :D
Hogy szalad az idő, már 7 hónaposak vagytok! :P
Ott leszünk Sződön.
Az állás nálunk is jobban bejön. Janka úgy gondolta állni izgalmasabb, mint űlni. Tegnap sikerűlt felállnia a kiságyban! :lol:
Most mindenbe kapaszkodik és próbálkozik!
Sára ugyan 1 héttel később kezdett mászni, de most olyan tempót diktál mint a Janka! :roll:
Kép

KépKép
gilice

Felvagyok haborodva egesz ejel neztem a tevet nem ertem az embereket miert ezt az allati modszert valasztjak ha valami nem jo!!!!!Ki fuzeti meg a felgyujtott atok arat es meg a tobbit.bocsi lanyok de ......
Gilice remelem talizunk Szodon es ipi apacs de szeretnem a lanyokat megdogonyozni!
Deva nem tudom hogy olvastal minket regen , de valahol hasonlo a mi tortenetunk is.Nekunk is egy varatlan telefon jott egy ismerostol hogy van egy korhaz ahol ott maradt egy baboca.Meg mindig pigyergek mikor arra a reggelre gondolok.
VIVI!?!? :wink: :oops:
Doribaboka hogy vagy?
Réce van mikor en se irok aztan meg ha kell ha nemm mindig itt vagyok.
Csabokam hasrol hatra fordult ugy meglepodot mikor ossze jött neki,olyan nehez megallni hogy ne ugorjak es segidtseg.
Ja es van egy 9 hetes kis kutyank olyan mint egy roti akit kimostak es ossze ment volna.Tacsko de a mintazata tisztara rotis haláli a nagy böhöm mellet vagy allat.
móncsi+3

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?