Sziasztok!
Mennyit írtatok, 1 órámba telt mire végig olvastam!:)
Mi lesz, ha holnaptól vasárnapig nem tudlak olvasni benneteket???
Hiányozni fogtok!:(
Ma anyósnál vagyunk, itt van internet, holnaptól az anyuéknál leszünk, ami persze szuper, csak ott nem tudok netezni! Lehet már függő, vagyok???
Gabó!
Nagyon sajnálom a nagymamádat, részvétem!
Nagyon meghatódtam azon, amit Rik írt, de nagyon sok igazság van benne, én is hasonlóan érzek!
Sajnos Amicának nagyon igaza van, nekem sincs már egy nagyszülőm sem, és már a szüleimért aggódom, ők sem fiatalok már, és nagyon messze vannak!
Nitta!
Nagyon ügyes, tehetséges vagy!
Én sem ismerlek! Na de ez nem is meglepő!
Nekem is volt zűrös időszakom, de nem érdekel, nem bántam meg, az is én voltam, és az is hozzá járult ahhoz, aki lettem!
Kellett ahhoz, hogy benőjön a fejem lágya!
Rik!
Én is bak vagyok! Te mikor születtél? Én dec.26-án
Viol!
Csatlakozom, nekem is jobban tetszett a világos haj, pár lehet, ha élőben látnálak az más mint az egy kép!
Én is megyek a héten fodrászhoz, melír lesz, meg vágás.
Szemizo!
Hu apám, ez nagyon durva, milyen emberek vannak!!!!!!!!
Sajnálom nagyon, gondolom mekkora méreg!
Okt. 26-án úgy alkítom, hogy Sopronban legyünk, nagyon szeretnélek én is megismerni benneteket!
Oscillococinum az amire gondolsz, lehet kapni 3-as és hatos kiszerelésben.
Amica!
Múltkor kérdezted mi a véleményünk a kúppal kapcsolatban.(nem akarok itt nektek okoskodni)
Nem rossz, de én nem használnám, nem, azért mert árt, de mi inkább óvszert használunk.
Hormont nem szednék már semmi pénzért, kúpot nem akarom, ez marad!
Nem akarok okoskodni, de csak annyit írnék, hogy panadolt szerintem ne használjatok!
Van más fájdalomcsillapító is, sajnos nekünk is kellett adni a Máténak, amikor nagyon fájt a foga és egész éjjel üvöltött, de ne a panadolt!
Sajnos nekünk a homeopátia (chamomilla) nem használt fogzásnál, dentinoxot meg az ember a hajára kenheti!Sz@r!
De hát ez is minden gyereknél más, valaki észre sem veszi, hogy kint van a gyerek foga, mi meg szenvedtünk eleget!
Hajnus!
Gratula Bencének!
Férjed alszik már???
Nem tudom kinek akartam még írni, de majd talán eszembe jut!