Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Viol!! Képet! Képet! Képet!! :lol: :lol: El se tudlak képzelni.

Nitta!!! Micsoda képek!! Eszméletlen. Nagyon tehetséges vagy. Hol dolgoztál? Ilyen területen??
amúgy szerintem is mindenkinek van sötét folt a múltján, kinek kicsi, kinek nagy. Akinek nincs, az nem is él. De ne azzal törődj, hanem a jövőddel, a babóddal.... :lol: :lol: :lol:
A lényeg, hogy most minden oké.

Gabó! Husi milyen édi!!! Úgy szeretem az ilyen tüsi fejeket simizni. :oops:

Beus, te januárban szülsz?
Nitta, te decemberben.
Reméljük addig összejön Gabónak is és Riknek is, és mindig lesz kismamánk! Legalábbis még egy ideig! :lol:

Csilla, iszonyat. Reggel erre lemenni a kocsihoz! :twisted: :twisted: Az a baj ez nem csak Pesten van.

Rik, nem lehet egyszerű a kamasz lányoddal!! Kitartás!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nitta!Köszi szépen!!Most már valamivel jobb,de nagyon félek a temetéstől!!De ugye ahogy mondani szokták nem áll meg az élet csak az a rossz,hogy a papám teljesen kifog készükni és fel vagyok készülve,hogy hamarosan követni fogja a mamát!
Nagyon ügyes vagy és kár lenne ezt a tehetséget kárba veszni!
Mindenképpen ebben kéne a jövődet megcalósítani!Na ezt most jó értehtően leirtam!!Hol melóztál?

Viol!Képet-képet-képet-képet!!

Te úr isten milyen rég volt már mikor ezt a képet csináltuk!!
Honnan szedted elő?
Vendég

Teszek fel pár képet ahogy a fiatalúr az imént szórakozott! Kép Kép Kép
Vendég

Na jó, mindjárt csinálok képet. :)

Gabó, feltekertem ezt a topikot, azt hiszem a 2. oldalon van! :)
(De te jó ég, én lemaradtam... :oops: Mamád meghalt? :( Melyik? Részvétem :(
Én az egyik mamámat nem is ismertem, a másikra meg nem emlékszem - másfél éves voltam, amikor meghalt)

nadine81

Levi szeret vödröket húzni a fejére? :lol:

Beus azt hiszem február 6-ra van kiírva, szal tényleg potyognak majd így télen a soproni babák! :)
Mindenki húzzon bele, aki tervezte, hogy legyen még jövőre baba! :)

nadine81

No, kérem! :)

Kép

nadine81

És egy régebbi... :)

Kép

nadine81

Vagy :)

Kép

nadine81

Viol! Jó az új séró! Bár talán nekem egy fokkal a szöke jobban tetszik. De lehet csak azért mert azt már megszoktam. Gábor mit szólt?

Gabó! Sajnálom a mamád! :cry:

KépKép
KépKép
mirama

Na, most már elég ám belőlem...
Na, még egyet :lol:

Kép

Jajj, bocsi, itt nem látszom olyan jól... :lol: :lol: :lol:

nadine81

Kriszti,
köszönöm, az az igazság még nekem is furcs, majd megszokom. De ez csak átmeneti, hamar meg fogom unni, és akkor jönnek újra a csíkok! :)
Gábor azt mondta jó, bár sztem nem mondaná az ellenkezőjét. :roll: Mondtam neki, fogja fel úgy, hogy "új" nője van... :)

Ja, Gabó, neked még lógok egy képpel, mindjárt küldöm... :) Csak aztán nehogy meglepődj! És ha meglátná a Balázs, mondd meg nyugodtan, hogy nincs bennem semmi ferde hajlam!! :lol:

nadine81

Nem baj, de nagyon ari ez a kép. Szerelmesek, mek-mek-mek! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Na lassan megyünk a gyerköcökért. Már hiányoznak. Most megnéztünk egy filmet, elég lehangoló volt.

KépKép
KépKép
mirama

Ment a kép, Gabó! :)

Véleményt csak őszintén! :lol:

nadine81

Hja, régi pillanatok, amikor még "fiatalok" voltunk! :lol: Na, azért most sem panaszkodok ám! :)

Mit néztetek?

nadine81

És ilyen hosszú még sose volt... :) Csak akkor... :)

Kép
Kép
Kép

nadine81

sziasztok

most meg kellett állapítanom,nemcsak a bébik szépek,hanem a mamák is.
viol
nekem is a csíkos jobban tetszik(én csak képen láttalak eddig),a sötét haj mindenkit öregít kicsit-szerintem

gabó
hát nem semmi levi!na majd egyszer én is lefotózom zozit,mikor "szellemeset" játszik :lol:

kriszti
akkor te is nyugis lehetsz az ovi miatt.úgy sajnálom andit,hogy még emiatt is idegeskednie kell

andi
erről jut eszembe:volt már szó ottalvásról?vagy hallgatnak az óvó nénik ezerrel?

zsanett,kriszti
és milyen homeosokat használtok ilyen meghűlésekre,taknyosságra?mert ma reggelre már a nagyok is taknyoskodtak(de nincs itthon épp olyan,amit náthára szedtünk tavaly és a nevére sem emlékszem,csak arra,hogy 6 cső/adag van egy dobozban)

itt volt anyukám nekem is,hozott ebédre rántott husit és ki is vasalt helyettem :P :P :P -ez ám a jó nap!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla,
óóó, tudom, hogy öregít, anyám le is szólta mindig, ha ilyen lett a hajam! :) De az én 24, lassan 25 évemmel... :lol:
Zoét zozinak hívjátok? Aranyos! :)
Hűűű, anyukád kényeztet! :) De jó! :) És addig pihiztél picit?

nadine81

Zoét!! :oops: Hülye vagy, Viol?! :evil: :oops: Zóra. Bocsánat!
Nittának lesz Zoéja. :oops:

nadine81

Gabó, őszinte részvétem a mamád miatt!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Viol, mintha nem is te lennél. :shock: Őszintén, nekem is jobban bejött a szőkés. Vagy azt szoktuk meg?? A menyasszonyis nagyon jó.
Engem a Peti mindig azzal zaklat, hogy feketére festessem. Vagy olyan szilvás lilás feketére. Volt már olyan is, de nekem annyira nem tetszett. Meg mindent megfogott.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Viol!Lehetek őszinte?Tudom,hogy nem érdekel,de szerintem jobban ált a szőke!Ez sem rossz,de tényleg öregít!!!Most ugye nem haragudtál meg,de legyünk őszinték egymással!Más lett az orcád is!De az a lényeg,hogy neked és a Gábornak tetszen!
Levi újabban vödörrel a fején érzi jól magát!Ma tiszta dinka volt pörgött ezerrel mióta levágtuk a haját az esze is elment!!Annyira tetszik az esküvős képetek!!! :lol: :lol: :D Apui nagymamám halt meg őt imádtam a legjobban.Még régebben írtam,hogy nem szeretném nélküle az esküvőmet hát ez nem így lesz!!De legalább a kis dédunokáját láthatta!!Viszek egy képet a temetésre Leviről és odateszem a koporsó mellé.Mikor após meghalt karácsonykor őmellé is tettünk a gyerekekről! :D Így mindíg velük lehetnek!!
Jujj ami képet küldtél a Balázs nyitotta meg!Ő azt mondta,hogy ne tedd ki ide én azt mondom nyugottan.Ez mikori kép?Nagyon jó!

Köszönöm a részvéteket aranyosak vagytok!!

Jövő hónapban én is rakatok bele csíkokat,mert ez a szőkés-barnás olyan seszínű.Megállapítottuk a fodrászommal.
Vendég

De hajszín ide v. oda mi így is szeretünk!! :D :D :D :D :D

Most lépek kihozom a Husit aztán bújok apa mellé simiztetni!!
Mikor pici voltam a mama mindíg simizte a kezem!! :( :( :( :( :(

Jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!
Ma most ültem le először, szorgos-dolgos napom volt...

Na ha a sötét öregít akkor én fiatalodom. Ma rácsodálkoztam amikor véletélenül megláttam magam a tükörben, hogy mennyire őszülök :(

Csilla, Janka megkérdezte az óvónénit, de az azt mondta, hogy amíg hisztizik nem alhat ott. a héten szerintem hallgatás lesz, de nem bánom ha közben sikerül szépen beszokni. úgy örülnék ha rendben menne. Annyi vacak dolog volt megint, majd ősszel mesélek.
Ma olyan jó volt a piac, mire eljön a börze napja már mindenem meglesz :lol: :lol: :lol: , komolyan, ma Ágnesnek vettem overálgatyát de a jövő télre :lol: :lol: :lol: , Jankának is sikerült egy szép overált kapni, így már váltás is van. A csizmik is megvannak. Figyeljek valamit nektek? Sajna Mártonnak való és Szecsőnek nagyon ritka, bánom is, hogy tavaly mikor együtt voltunk a kiárusításon nem hoztam két bélelt nadrágot. Dzsekivel elég is lenne :oops:

Gabó, sajnálom a mamád, az enyémek már rég nem élnek. Mi mostanában már a szüleinkért aggódhatunk. :( :(

Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok,

mit szóltok drága miniszterelnökünk beismerő vallomásához?
Csak az a baj, hogy valószinűleg ez sem lesz elég a Gyurcsány szimpatizánsoknak :twisted:

Gabó,
sajnálom a nagymamád :(
De legalább még ismerhette a dédunokáját.

Csilla,
rengeteg homeos szer van náthára.
Ha nem tudod beazonosítíni, akkor legjobb, ha Corizalyat adsz nekik, az egy komplex szer.
Ha egyszer folyik egyszer dugul, akkor én Natrium Muriaticumot adok Ábinak, ha hátracsorog a váladék akkor Hydrastist, ha nem jön semmi, csak el van dugulva akkor Sambucus Nigrat, vagy Luffa 4-et, ha nagyon vizes akkor Luffa 12-öt.
Amit mindig adok, és szerintem egy alapszer az az Oscillo.
Megelőzésnek hetente egyszer, ha beteg akkor napi 3-szor.
Szerintem egyszer érdemes elmenni egy homeopatához, mert nektek valószinű más szerek kellenek.

Viol,
így is szép vagy de nem baj, ha nekem is szőkén tetszettél jobban :?:
Bár én sötét haj párti vagyok, rajtad mégis a szőke tetszik jobban.

Jó éjt
Zsanett
ábibaba

Gabo

Nagyon sajnálom a mamáddal történteket,őszimte részvétem.
Tudom nagyon rossz most neked,....és később se lesz jobb... :cry: :cry:
Mindig eszedbe fog jutni minden egyes pillanat...és az valahogy mindig veled marad--de ez igy van jol!!!(simizte a kezedet...)
Az én imádott nagymamám 3 éve hagyott itt minket.Falusi néni,aki állandoan elvitt minket nyáron,de ugy hogy már a tanévzárot se vártuk meg.Nagyon sokat tanultam tőle,és én is olyan nagyi szeretnék majd lenni mint Ő volt.
Tudta mennyire szeretnénk gyereket.Mindig azt mondta,Erim majd ha az Isten is ugy akarja lesz meglátod!!(ahogy meghalt terhes lettem,biztos közben járt a fentieknél emiatt!!)
Mikor a halálos ágyán utoljára láttam,akkor egyfolytában az én kezemet fogta(pedig ott volt a lánya,az anyu is),és az volt az utolso mondata,"szeressétek egymást".
Nincs nap hogy valamiről n jusson eszembe.(ma reggel pl.egy légy zümmögött a fülembe,és egyből aaz ugrott be,hogy mint Nicken a mamámnál ugy zümmög.(pedig mindenhol ugyanugy zümmög a légy! :) )Na ezzel nem akartalak untatni,csak azt akartam benned erősiteni,hogy nem felejted el,a szivedben mindig is ugyanazon a helyen marad,és minden egyes szavára mozdulatára emlékezni fogsz.
Bocs hogy hosszura sikeredett.(közben jot bőgtem)
Vendég

Nitta

Mindenkinek voltak zürösebb évei.Azok akik akkor ismertek,arra fognak emlékezni,és lehet be is skatulyáznak abba a szerpbe.De most Te már más vagy,más szerepbe hisz anyuci leszel,ami a legszebb a világon.Uj barátaid lesznek(remélem itt is azokra találsz)akik nam ismerik a régi Nittát csak az ujat!!!Mi szerintem már most szeretünk(bocs hogy mindenki nevében mondom,de biztos igy van!!!),nagyon jo lelkivilágod van,szépeket irsz,biztos hogy a lelked nagyon tiszta,és ez most igy is van rendjén,hisz szived alatt van a Zora baba!!!
Ja akik akkor ismertek azoknak valoszinüleg "a régi Nitta maradsz mindig"
Én középisk.-ban nem voltam egy jo lány...de azok akik akkor ismertek,már ugyse jelentenek semmit.Nagyon sok uj barátságom van,és ezek mindennél többet jelentenek!!!

Viol

a hajad jo,de csatlakozom a szökecsikos pártiakhoz,ha nem haragszol.Tényleg idősit kicsit...Na de mindent ki kell probálni,nem igaz???
Aranyosak vagytok az apucival a képen,igazi szerelmesek...mekk.
Biztos irta már,dee most nem ugrik be,merre laktok ti???

Nercsi

köszi a biztatást(és a többieknek is!!!!!)
tényleg nehéz a Rékával.Ez mind a nagy korkülönbségre irhato.Azt elfelejtettem irni,hogy tavaly elmentem vele a nevelési tanácsadoba.Nagyon padlon votam miatta.Erre azt mondta a nőci,minden gyere féltékeny a hugára,ki jobban,ki kevésbé.Vérmérséklettől,szülöi "függéstől".Nem tud mit csinálni vele...Foglalkozzunk vele is(Mintha nem tennénk :( )

Mostanában nagyon sokszor azzl álmodok hogy szülök.Hol jo az álom hol félelmetes(szellemkastélyban).Nem tudjátok mit jelenthetnek ezek az álmok???Jeleznek valamit???
Tegnap Réka sétálás közben azt mondta.:"de jo lesz mikor már a 3.gyerek lesz itt a kocsiban a Kinga(ezt szeretnénk lánynévnek adni)és a Petra arnyosan puszilgatja majd"
Szerintetek ebbe az ő öröme,kivánsága is van,vagy ez megint féltékenység???Nem tudok kiigazodni rajt.
Na puszi csajok,visszabujok apa mellé,mig a Petra nincs fent,melegszem kicsit.
Vendég

Jó reggelt!

Nercsi:
Kerámikusnál festettem, meg mintákat rajzoltam agyagba. Bár egy kicsit más mint a papírra festés, de legalább alkothat az ember és nem az alkeszokat szolgáltam ki mint előtte a boltokban eladóként. Egyébként le a kalappal előtted, én nem lennék képes közösképviselőséget végigcsinálni!!!
Igen, december 10 körül szülök elméletileg, de gyakorlatilag valamiért úgy érzem picit meglesz hamarabb. Mikulásra már szeretném.:lol:

Gabó:
Nem szabad ilyenekre gondolni, biztos, hogy a papádat is borzasztóan megviseli,de ez még nem jelenti azt, hogy "utána" is megy. És szerintem mamád az esküvődön is ott lesz!!!
Nem tudom miért, de nálunk legalábbis az a helyzet, hogy mindig azok halnak meg először, akiket a legjobban szeretek, akik mindennél fontosabbak számomra.

Rik:
Hát nekem is megpotyogtattad a könnyeimet!
:cry:
Biztos nem véletlen az sem hogy éppen annál légynél jutott eszedbe! Én úgy szoktam tudni, hogy velem van, hogy más illata van a szélnek. Érzem a bőre illatát.

Viol:
Szerintem is a világos fiatalos, de nekem pl az esküvői hajszíned tetszett nagyon. Egyébként minden jól áll, mert szép az arcod.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Amica!Köszi szépen!!A vasárnapi piacon ennyi jó dolgot lehet kapni?Hú akkor ezt jól megmondta az óvónéni Jankának!! :lol: :lol:
Észre sem veszed és már ott is fog aludni!! :lol: :lol: :lol:

rik!Köszi ari vagy,hogy vígasztalni próbálsz.Míg olvastalak megint jót bőgtem!Ez van!Szép kis rövid történet amit leírtál én augusztus 30,-án láttam utoljára akkor is a kórházban volt a 4.szívinfarktusával másnap engedték ki. Ma hív apu,hogy mikor lesz a temetés!
Meg kéne nézni egy álmoskönyvben!Nekem sajna nincs!Biztos más lesz Réka hozzáállása ha lesz mégegy pici,mert Petra mellett megedződik.Lehet volt benne féltékenység is,de talán nagyobb az,hogy akar mégegy kistesót!!

Nitta!Kerámikusnál!Ez tök érdekes lehetett!! :lol: :lol: :lol:
Tudom,hogy nem szabadna ilyenre gondolnom,de tudom,hogy elfogja magát hagyni és hát két alkoholista fiú mellett ez nem lesz egyszerű szegénynek!Na,de próbálok pozitív lenni.A mama már jó helyen van az anygyalkák vigyáznak rá! :lol: :lol: :) :) :( :(
Vendég

Sziasztok!

Mennyit írtatok, 1 órámba telt mire végig olvastam!:)
Mi lesz, ha holnaptól vasárnapig nem tudlak olvasni benneteket???
Hiányozni fogtok!:(
Ma anyósnál vagyunk, itt van internet, holnaptól az anyuéknál leszünk, ami persze szuper, csak ott nem tudok netezni! Lehet már függő, vagyok??? :lol:

Gabó!

Nagyon sajnálom a nagymamádat, részvétem!
Nagyon meghatódtam azon, amit Rik írt, de nagyon sok igazság van benne, én is hasonlóan érzek! :cry: :cry: :cry:
Sajnos Amicának nagyon igaza van, nekem sincs már egy nagyszülőm sem, és már a szüleimért aggódom, ők sem fiatalok már, és nagyon messze vannak! :cry: :cry: :cry:

Nitta!

Nagyon ügyes, tehetséges vagy!
Én sem ismerlek! Na de ez nem is meglepő!
Nekem is volt zűrös időszakom, de nem érdekel, nem bántam meg, az is én voltam, és az is hozzá járult ahhoz, aki lettem!
Kellett ahhoz, hogy benőjön a fejem lágya! :lol: :lol: :lol:

Rik!

Én is bak vagyok! Te mikor születtél? Én dec.26-án

Viol!

Csatlakozom, nekem is jobban tetszett a világos haj, pár lehet, ha élőben látnálak az más mint az egy kép!
Én is megyek a héten fodrászhoz, melír lesz, meg vágás.

Szemizo!

Hu apám, ez nagyon durva, milyen emberek vannak!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Sajnálom nagyon, gondolom mekkora méreg!
Okt. 26-án úgy alkítom, hogy Sopronban legyünk, nagyon szeretnélek én is megismerni benneteket!
Oscillococinum az amire gondolsz, lehet kapni 3-as és hatos kiszerelésben.

Amica!

Múltkor kérdezted mi a véleményünk a kúppal kapcsolatban.(nem akarok itt nektek okoskodni)
Nem rossz, de én nem használnám, nem, azért mert árt, de mi inkább óvszert használunk.
Hormont nem szednék már semmi pénzért, kúpot nem akarom, ez marad!

Nem akarok okoskodni, de csak annyit írnék, hogy panadolt szerintem ne használjatok!
Van más fájdalomcsillapító is, sajnos nekünk is kellett adni a Máténak, amikor nagyon fájt a foga és egész éjjel üvöltött, de ne a panadolt!
Sajnos nekünk a homeopátia (chamomilla) nem használt fogzásnál, dentinoxot meg az ember a hajára kenheti!Sz@r!
De hát ez is minden gyereknél más, valaki észre sem veszi, hogy kint van a gyerek foga, mi meg szenvedtünk eleget!

Hajnus!

Gratula Bencének!
Férjed alszik már???

Nem tudom kinek akartam még írni, de majd talán eszembe jut! :oops: :lol:

katus78

Katus!Köszi szépen!!Mikor jöttök vasárnap?Jocó is marad?Mintha azt írtad volna,hogy csak Mátéval maradsz!

Szemizo!Október 26,-án jöttök?Akkor én is úgy szervezem,hogy otthon legyek!!
Vendég

Gabó!

Jocó ma maradt, este megy vissza Sopronba.
Pénteken jön vissza értünk és vasárnap megyünk majd hármasban haza.

Én úgy emlékszem Szemizó azt írta, hogy halottak napja elötti hétvégén mennek Sopronba, hát de lehet én nem tudom jól!

Gabó!

Remélem én még nem bántottalak meg?

katus78

Ja, azt akartam még az elöbb írni, hogy szuper a Levi rövd hajjal, és, hogy nagyon jók a képek!

katus78

Annyit irogattunk a nagyszülőkről, hogy elő kellett vennem az összes fényképet. És olyan fura, de pont most találtam meg egy régi füzetet, amibe a Papám halálakor írtam verset. Leírnám ha nem baj. Lehet,hogy ciki, de hát végül is 14 évesen írtam.

Papa

Az életem egy pillanat
én plankton vagyok a víz alatt.
A lét nem lehet más
csak egy múló látomás,
egy nagy könyv,
melyben sorsok vannak,
halottak,
kik most is hallanak.
Én csak egy sor leszek benne,
de tudom,
annak, hogy vagyok van értelme.

Egy városban nyugalomra várva
hol mindig nagy a lárma,
mikor kialszik a gyertya lángja
a sötétség lelkem mélyét bántja.

Itt fennt a domb tetején
a nagy semmi közepén
a Nap fénye, mely erőt ad nekem,
szeretettel tölti meg lelkem.

A madarak éneke messze repít,
segít, hogy boldog legyek,
szívből jövő mosolyra derít,
hogy másokat is azzá tegyek.

Az enyhe szél
karjával símogat,
semmit sem kér,
könnyeket csalogat.

Csupán a meghittség jelei,
ekkor egy kérdést szoktam feltenni:
Miért kell, hogy így legyen?
Kit szeretek hamar elmenjen?

Őgyermekkorom legszebb alakja,
emberségéből minden ember tanulhatna.
Bennem ő a természettel azonos,
egy elképzelt világ, hol a nefelejts honos.

Itt fennt a domb tetején
a nagy semmi közepén
Ó Istenem,
egy dolog jut eszembe:
Add a sorsom kezembe!

Én is csak addig éljek,
jót csak addig reméljek,
míg a semmi gazdagságát értékelem,
s nem lesz úrrá rajtam gonosz érzelem.

A természet földjén
nincs semmilyen törvény.
Szeretni és tisztelni nem nehéz dolog
én is ezt teszem míg e föld forog.

Kép

És hát ő a papám!

Bocs ha unalmas volt!

Na de egy kicsit vidámra fordítva a szót, szeretném megmutatni hova várom a kicsi Zoét. :lol: Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Katus!Nem te még nem bántottál meg!! :D :D :D :D
Tényleg azt írta látod milyen feledékeny vagyok?!!! :? :? :?
Juuj,de jó lesz nektek "kettesben" otthon!!Így még talán nem is voltatok ugye?
Köszi a dicsiket!! :D :D :D :D

Nitta!Nagyon szép és megható verset írtál!Te egy ős tehetség vagy nagyon megérné ezen a területen továbbtanulnod!!
Gyönyörű szép lett a babaszoba biztos nagyon jól fogfja megát itt érezni Zoé!!

Beus!Neked még lógok a heygi képekkel "nem felejtettem ám el"Levi elalszik és teszek fel párat!!
Vendég

Sziasztok!

Nitta:nagyon szép a vers amit itál és a festmények is gyönyörüek!nagyon tehetséges vagy!
és Zoé szobája is tetszik.olyan jok ezek a szinek!!!!! :D

Viol:jo lett a hajad!nekem tetszik a szine.igaz furi még de majd megszokjuk!Gábor mit szol az"uj nőjéhez" :?: :?:

Gabó:köszi hogy nem felejtetted el.olyan édi Levi ahogy mindent a fejébe huz :D

Kriszti:Jobbulást Noelnak!szegény.remélem hamar meggyogyul.
mikor mentek allargiatesztre.?majd ird le mi volt!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Kép Kép Kép Ha jó idő van szuper a kilátás!!Ez a Balázs keresztszüleinek a háza ami nekem jobban tetszik,mert van terasz ami a vágyam!!
A kupit ne nézzétek az az igazság,hogy nagyon nem foglalkozom azzal ami itt van,mert ugye nem a miénk pedig nagyon szeretem a rendet.Majd a sajátunk százszor szebb lesz!!
Dobok fel pár télit is! Kép Ez a Csónakázótó ami tőlünk gyalog 10-perc! Kép Kép Na és szintén egy bamba kép rólam!! Kép Na jó ezzel a képpel már eldugulok!!
Vendég

hüü Gabo tök szép helyen laktok!
de irigyelek!olyan jo a kilátás meg minden!jajjjjj de jooo!!!!!

csajok egy kérdés!Sopronban van a kiss jános utcában az sztk ott az elsö emeleten intézik ugye a családi potlékot meg mindent.az érdekelne hogy ez milyen néven fut?vagy esetleg nem tudja valaki hogy vannak nyitva?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Köszike!!! :D :D :D :D
Vendég

Köszike!!! :D :D :D :D
Vendég

sziasztok

gabó
sajnálom én is,ami veszteség ért,de biztos veled lesz továbbra is!nekem már csak anyukám van(apán 2 éve halt meg.nem volt túl jó a viszony köztünk,de azóta meg hiányzik nagyon.sokat veszekedtünk,anyámmal is balhéztak,de ő is mióta egyedül van tudja,hogy még mindig jobb volt vele,mint így egyedül.épp tegnap mesélte,hogy a temetőn beszélgetni szokott vele.és nekem is szinte minden nap eszembe jut,pedig amíg élt,addig nem.szóval érdekes dolgok ezek,bár én kicsit realistább vagyok mint eszter,vagy nitta :D )
nagyon szép helyen laktok,gondolom jó a levegő arra!

zsanett
köszi az infokat.és tényleg az oscillo,amire gondoltam.ma oviból,isiből hazafelé be is szerzem(már ha nem esik az eső,mert akkor ugye sietni kell haza-gyalog,merthogy autó még nincs kész :cry: )

katus
úgy örülök,hogy akarsz velem találkozni,meg gabó is!olyan jó érzés.és valóban utolsó hét végén megyünk majd októberben.és mostmár így hogy randizunk is akkor is megyek a gyerekekkel,ha péternek közbejön valami vacak munka.mert ezt nem hagyhatom ki!de biztos jön ő is,mert ő meg már a fiúbulit szervezi a régi kollégákkal.okt27.-én(péntek) szeretnénk indulni és akkor 28.-án találkozni.már nagyon várom!

andi
majd összeszedem gondolataimat piac-terén,most hirtelen nem jut eszembe semmi,hogy milyen rucik vannak télre.ill főleg a cipő a kérdés mírának(szecsőnek vettem még mielőtt eljöttünk bp-re a renoban leárazott tex-es cipőt)igen,a nadrágokat most már én is sajnálom,az iskolába nem győzök mosni rá!télen meg még ilyenebb lesz...!!! :twisted: :twisted:

nitta
te nem semmi csajszi vagy.nem is gondolnám rólad,hogy zűrös fiatal voltál.nagyon ügyes vagy!próbáld valahogy a világnak megmutatni magad,nem csak nekünk,olyan szépeket alkotsz!

itt ma vacak idő van,lóg az eső lába.szép napot mindenkinek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo!Neked is köszönöm szépen-e szavakat!!
Nagyon jó itt a levegő kint a városból a Husin látszik,hogy hegyi gyerek!! :D :D :D Bizony,hogy szeretnénk veled talizni!!És hol fogtok aludni?
Vendég

Köszi csajok!

Gabó tök szép helyen laktok!!!!!

Találtam egy-két jópofi képet!

Kép Kép Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ez a kutyás meg a hason alvós a legjobb!!
Vendég

Sajnos szobafogságban vagyunk mert Szonja benyalt egy vírust az oviban és hőemelkedéses,taknyos.Szerdán viszem vissza a dokihoz aztán csütörtökön már mehet is oviba.

Beus!
Sajna én lemaradtam a filmről mert az anyunál nincsen Viasat3. :cry:
Milyen történetek voltak benne :?:

Nercsi!
Az én férjem is többször említette,hogy megnézne fekete hajjal.Az én szőkémhez ez egy kicsit nagy változás lenne. :?

Rik!
Igen a szivogatós dologra gondoltam.Nem kell kihúzni.Majd a doki csinál bele egy korrekt gyökértömést.
Anyukám építkezik a Potzmann dűlőben.42m2 lesz a háza ami reményei szerint egy hónapon belül el is készül.
A mamás történetedet én is megkönnyeztem. :cry:

Zsanett!
Én Béres cseppet és Cebiont adok Szonjának immunerősítés képpen de ki fogom próbálni az általad ajánlottat is.

Kriszti!
Igen,Iván baba teljesen levett a lábamról.Eddig ilyen fokon még egyetlen hímnemünek sem sikerült.Na jó a férjem a kezdetek kezdetén ..........
:D :oops: :D :oops: de ő szó szerint vett le e lábamról. :D :oops: :oops: :oops:
Javulást Noelnek!
Milyen filmet néztetek ami lehangolt :?:
Nekem utoljára a 21gramm okozott tartós lelki nyomort. :cry:

Gabóca!
Gyönyörű kis kopasz Levi!Nagyon szép helyen laktok.Csend,nyugalom,jó levegő és nincs messz a város.Vagy igen :?:
Őszinte részvétem a mamád miatt.Sírj nyugodtan mert az megnyugtat.
Jó a hajad!
Nitta!
Te egy igazi művész és művészlélek vagy.Szépek a képeid és nagyon sokatmondó a versed.Használd ki ezeket a képességeidet.
A Zoészoba is tetszik.Szeretem a színes szobákat.
Szonjáé is színes.

Kép

Kép

Kép

Viol!
Nekem pedig nagyon tetszik a hajad.A fazonja és a színe is! :D
Az egyik régebbi képen mintha 2 fejed lenne aztán az egyik fejed lecsókolta a másikat. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Andi!
Én is elkezdtem az őszi-téli ruhatár kialakítását,beszerzését Szonjának.A nagy része már meg is van.Bélelt kabátok,sapi,sál,kesztyű,nadrágok,pulcsik,flanel pizsi,cipő,pólók(1 euro/db)Ausztriában a Kik-ben.
Persze azért bízom benne,hogy a barátnőm is ad pár lánya által kinőtt cuccot mert a ruhából,cipőből sosem elég.

Csilla!
Mutattam Attilának a kerék nélküli autótokat.Döbbenten leste percekig és ismét rájött,hogy nem szereti Budapestet.
Van már rajta kerék?

KépKép
eszti76

anyósomék a rákóczi utca végén laknak(zsanettot is a deák térről,meg a jókai utcából ismerjük-az ablakokkal szemben nyílik a jókai),ott lesz a szállásunk.és elfelejtettem megdícsérni a levi "haját".istenien néznek ki ezek a kopasz pasik!szecső is épp elveszítette a hétvégén a haját,mi is vágjuk neki is állandóan!olyan szépek így ezek a fiúk!már lassan zórának is lenyíratom péterrel(no majd csak az okt végi találka után :lol: ),télen megerősítjük a haját,párszor letoljuk és tavasszal meg majd megnő(addig meg a sapka úgyis eltakarja :P )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

eszter
akkor csak gyógyítgasd szonját!!!nincs még kerék,de ma du áthozzák szilviék(már hazaéertek,csak enikő is alusz),péter meg majd feldobja az autóra :lol: .igaz téli gumik,de most már erre a kis időre nem veszünk nyárit.jól bevásároltál akkor!okés pólók?és ilyen olcsó!!!szuper!mírának is mostanában várom a csomagot,amit a miskolci barátnőm küld a lányáról(ezekben a rucikban az a jó,hogy vissza sem kell küldeni,mert ő nem szeretne több gyereket.de azért vigyázunk a ruhákra,merthát zórának is kell majd :P )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla!
Igen egész jó minőségű pólók csak a szezon végére való tekintettel(merthogy rövid ujjú)leárazták.Egyébként ugyanennyiért férfiingek,pólók és női pólók is voltak.
1 euro volt(darabja) Szonjának 2 db nyári ruha jövőre.
Majd még meglátom idén is kapok e tex-csizmákat cipőket az Osztrák nőtől akitől szoktam és ha nem azt még be kell újítanom de lehet,hogy idén magunknak is veszünk(Attila,én)
Szonja épp 101 kiskutáyát néz addig én megnézem a Tibor vagyok de hódítani akarok című filmet két mosás-teregetés között.
Most legalább,hogy kényszerpihin vagyok kitakarítom a házat.
Itt reggel esővel indult a nap aztán folyamatosan szemetelt most meg süt a nap és közben dörög az ég.Hideg viszont nincs.
Tegnap egy jó 5 métert ástam amyu kertjében mert fagyalbokrokat ültet a kerítés mentén,ne tudd meg,hogy estére megmozdulni sem bírtam(én a nagy sportember :D :D :D :D :D )a tenyerem meg sajgott.Bekentem magam Fastumgéllel és mára úgy ahogy csillapodott a testem fájdalma.A hét végén folyt.köv.
Már nagyon várom ám,hogy gyertek!

KépKép
eszti76

Eszti!Neked is köszi szépen!!!!
Szonjának jobbulást!!
Úgy tetszik szonja szobája már jó lenne élőben is látni!! :lol: :lol: :lol: A város gyalog másfélóra busszal negyedóra kocsival 10-perc!Jó is a hegyi levegő.Mikor kiköltözünk kb.1-héten át 9-kor mentünk aludni annyira megnyomott a fenti levegő.Aztán belejöttünk! :lol: :lol: :lol:
És milyen volt az ottalvós családi buli?

szemizo!Meddig maradtok?Vagy már lehet,hogy írtad ám csak kicsit hüle vagyok mostanság!!

Jajj lányok épp most beszéltem a nagybátyámmal,hogy miújság temetés ügyben úgy néz ki pénteken lesz.Kérdeztem hogy a papa hogy van és nagyon rosszul.Nem eszik nem iszik nem beszél csak fekszik!Attól félnek otthon,hogy menni fog a mama után.NEm szeretnék ebben az évben mégegy temetésre menni!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Otthon milyen az idő?Itt már vagy két órája esik pedig elakartam menni csavizni!!
Na megyek kiszipkázom Levi orrát,mert már dugdossa a porszívóba az orrszívót!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?