Új privát üzeneted érkezett!

Eszti,örülök,hogy írtad az orrfolyást,mert kezdtem már elbizonytalanodni.Aha,biztos mi voltunk.Mentünk Istiért.

Bence is a babakocsi ablakán nézegetett aztán Istivel közös erőbedobással elszakították azt az átlátszó műanyagotami rajta volt,így be kellett varrnom,mert kimászott volna. :D

Kép

Kép
hajnus

Szemizo!Öcsém ez súlyos!!Ezek a Pestiek!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Játékokat akarok bennük tárolni akkor majd lejjebb teszem!!

Eszti!Nyisd az ablakodat és küldök egy fazékkal!! :lol: :lol:
Milyen az a mágnesen karkötő és mire szolgál?
Vendég

A kórházzal szembeni gyógyászati segédeszközök boltban az előttem álló pasi 10000ért vett mágneses karkötőt.Többféle is van?

Kép

Kép
hajnus

eszter
akkor jól jártál a karkötővel!ilyesmi,mint az enyém?vagy már nem rémlik,milyen ez?bár mindegy is,én már nem tudok létezni nélküle

hajnus
hááát,nem a mi házunk előtt parkoltam,hanem az előző házsornál,itt nem volt hely.de szerintem itt is megcsinálták volna,nincs riasztónk.azt mondták a rendőrök,hogy ez a meló max 2 percig tart ezeknek a lopó embereknek.innen az ablakból fák miatt így nem láttuk az autót,de minden nap messziről ránéztem,még megvan,akkor oké.merthogy nem nagyon használjuk,péter bkv-vel jár dolgozni,mi gyalog közlekedünk,ill babakocsival :P az oviba,iskolába.múlt vasárnap autókáztunk utoljára,ehhez képest tegnap du vette észre péter hazafelé jövet.nem is tudjuk mióta állhatott így ott(szegényke).hát így jártunk.a kár kb 200000 ft,mert alufelni volt alatta,új gumikkal.az alufelnivel vettük tavaly nyáron,a gumikat akkor vettük rá,mert téli gumikkal hoztuk el a ker-től.de hozzák a sógornőmék sopronból a téli gumikat(azokat áttetettük sima felnikre tavaly télen),szerencsére épp most vannak otthon(ill fertőszentmiklóson búcsúban a tesójuknál-péterék hárman vannak tesók,talán így érthetőbb),elugranak sopronba anyósomékhoz a kerekekért.így legalább nem kell most hirtelen 40000 ft-ot kiadni érte.mi már most téli gumikkal fogunk járni(tescoba) :P .

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

a mágneses karkötő sok apró bajra jó,leginkább fájdalom csillapító.de jó allergiásoknak,vérnyomást beállítja,meg még sok mindenre.nekem már pár hónapja megvan,sokkal fittebbnek érzem magam.az enyém 7000 tf volt és nagyon szép!orvosi fémből készült és nem szabad tusolni,benne,mert a szépségének árt(nem a mágnesességnek,csak beleragadhat a szappan és elveszíti szépségét).én most péternek fogok rendelni nyakláncot medállal(a lánc csak bőr),az energetix.hu-n vannak ezek,amiket mi veszünk.én tudom ajánlani bárkinek,szerintem hasznos dolog.eszter és a tiéd milyen márkájú?mert nekem is olyan miskolci ismerősöm van aki 70000-ért vette sopronban

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

lefotóztam az enyémet,nem teljesen oké,de talán látszik.én imádom!!! Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Tyű!Vannak ilyen drágák is!!!!!!!!Ha ez valóban ilyen jó akkor lehet én is beruházok egyre!Vajona derékbántalmakra is jó!????

Kép[[color=brown]sizeBoldog,Blodog Boldog születésnapot,Kívánjuk,hogy legyen még sokilyen szép napod!!Andi
=24][/size][/color]
Vendég

Ó ez nagyon szép!!
Vendég

Én eddig nem nagyon hittem az ilyesmiben.Komolan jobban érzed magad kióta hordod?Ott a boltban volt ezüst és arany színű is.Mi a különbség?Semmi?

Andi,én is nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!És tudod.nem csak a 20 éveseké a világ... :wink:

Kép

Kép
hajnus

igen,nekem egyik éjjel előjött a lumbágóm(nem tudom így kell-e leírni),ahogy zórát raktam vissza a kiságyba,akkor felvettem és reggelre nem fájt.az az igazság,hogy gyakran fájt a derekam,de azóta nem.én anyukám szomszédjától vettem,papírokkal,tájékoztatóval,garanciával.ezt tudom neked ajánlani.van ettől drágább(10000),de nekem elég volt anyagilag ez,meg nagyon szép ez is,minek vegyek drágábbat.ja,és azóta éjjel is viselem,csak zuhanykor veszem le

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla!
Miért ennek van márkája?
A dobozát már eldobtam és el sem olvastam mit ír mivel te már felvilágosítottál mi mindenre jó. :D
Ez 24 karátos arannyal van futtatva és fém,merev.
Én elsősorban az allergiám miatt vettem de nem árt ha a közérzetem is jó tőle!
Ma az anyunál fogunk aludni és az öcsémék is odajönnek Iván babával.Egy kis családi lazulás lesz este.
Attila nem tart velünk mert ő nem tud máshol aludni csak a saját ágyában. :cry:

KépKép
eszti76

Megnéztem ahonlapot,már nagyjából képben vagyok.És hogy gyűrűk is vannak!Nem is tudtam.3000 ft egy mágneses fogyasztó gyűrű... :D

Kép

Kép
hajnus

Na akkor ez kell az én derekamnak!!

Na itt mégegy kép ahogy épp apa gatyájával játszik. Kép Pont lemaradtam mikor a fejébe húzta!
Vendég

Eszti!Juj,de jó lesz nektek.Kész van már a ház?Tök jók lehetnek az ilyen családi esték!!
Vendég

igen,jobban vagyok,főleg derékilag és a fejem sem fáj olyan sokat.akinek kell,anyukámmal elhozatom,okt végén viszem :lol: :lol: :lol: .ez olyan "gumis" módon működik,úgy kell felhúzni a kézre,de láttam karperecet is.az arany csak annyi,hogy más a színe.de van azért más különbség is az anyagösszetételben(nem tudom pontosan,de az arany bevonatú az arany jótékony hatásával is hat,meg van réz is benne,stb).de az energetix oldalán le vannak írva.én akkor,mikor vásárlás előtt voltam a neten sok cikket elolvastam róla(orvosi véleményeket is).

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Tényleg jó lehet ez a családi "összeröffenés" :lol: !Nálunk este ágybaájulás lesz!A Feri este 10re ment és megint du. 2 után jött haza.Evett egy tányér levest,ivott 1 kávét aztán ment ki,mert ma rakjuk rendbe az első és hátsó kertet a lakókkal.Az előbb volt itt,valami pálinkát vagy mit itathattak vele.Úgy hogy már vagy 24 órája nem aludt.Mi lesz vele!? :roll:

Kép

Kép
hajnus

gabóca!
Még nem az új házba megyünk de az is jól alakul.

Most búcsúzom mindenkitől,holnap jövök!

KépKép
eszti76

Nitta,

A Lackó emlékszik rád, most már én is! Anita vagy? :wink:
Vendég

Sziasztok csajok!

vááo megint mennyi irtatok! :shock:

Eszti:köszi az emlékeztetőt!nem felejtem el!de ha nem szolsz tutira lemaradok rola :D te akkor ma nem is nézed?vagy anyudéknál nézed?
tök jo lesz akkor ma nektek.felfalod Ivcsimanot?

Vero:nagyon szép a fiatok.én is iolyen szépet akarok!!!!!
egyébként tényleg nagyon érdekes a szemöldöke olyan csábitos! :lol:

Gabó:Levi is egy tünemény.rettentö ari ahogy mindent a fejábe huz.tök jo hogy ö is mindennel játszik csak nem a játékával,nem?
ne raktál képet a hegyröl.vártam :lol:

hallottam már én is erröl a magneses karkötöröl.az anyu hord ilyet.neki gerincsérve van ami nem müthetö és rengeteget fáj a háta.na öneki miota ez a karkötö megvan nem fáj a háta.nem is hittem el.de látom hogy nem szenved és jo a közérzete.hihetetlen de igaz.öis 2ezer valamennyiert vette!

Csilla:nagyon durva amit a kocsitokkal csináltak.száradjon le a keze az összesnek aki ilyenre vetemedik. :twisted:

Hajnus:Bence nagyon ügyes!!!!!te is nézed a müsort a viasaton ugye?
jol birja a férjed a gyürödést.fektesd le! :D

Nercsi:olyan édi Aliz ahogy ott kukucskál!

Netta:nekem sem vagy ismerös .nem is lep meg mert nem nagyon vagyok ismerös sopiban.de gondolom te sem errefele!

Reni:micsoda szép ajándék hogy itthon lesztek karácsonykor.de jooo!a férjed szeret itt lenni?????

Kriszti:már kérdezni akarta hogy mi ujság veled?mert olyan rég voltál!néztem a honlapotokat.olyan jok a képek.naygon szépek a gyerköcök.igen ugyanaz lesz nálunk is mint nálatok.a csajszi az idösebb. nagyon tetszik a kisfiad neve.Noel.olyan szép!!!!!!

Rik:nem nagyon irtál ma.csaviztok valamerre?

na valakit tuti kihagytam.bocs érte.

elvitték Vivit az anyuék olyan rossz most egyedül! :(
ha valki unatkozik.irjon!!!!!!!!!!!

képzeljétek.tegnap jön haza a férjem és szokott menni kint egy idös házspárhoz kertet rendezni.és hozott Vivinek egy bicot meg egy talicskát.olyan klasszak.télleg ugy örült neki Vivi.és mondta hogy tele van a padlás ilyen játékokkal és mindet nekünk adták.szegényeknek van két unokájuk de nem láthatják öket.olyan rendesek.ugy sajnálom öket.leis fényképeztem majd felrakom-mármint a játékokat.

na ez nagyon hosszu lett!bocsesz érte!!!!!!!!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Beus,jó,hogy írtad!Majdnem lemaradtam a sokkoló videókról! :D Élvezd ki a helyzetet és pihenj!

Kép

Kép
hajnus

Beus

Igen én egy ilyen csavargos csaj vagyok.Reggel felkelünk,bolt,reggeli,ebédfőzés.10-fél12-ig játszi.Ebéd,csicsi(én rendezkedek,pakolok,felmosok,ide irok).Felkel a csaj akkora a Réka is kész a leckével,meguzsiztatom a kicsit,aztán 4- fél hétig játszi megint!!Aztán fürcsi,vacsi....Szoval aki engem lát itt a lakotelepen,azt hiheti nagyon ráér ez a csaj.Pedig én már 6-kor kelek hogy ennyit lent tudjak lenni a csajjal.(Réka már a barátnőivel megy)
NA de most itt vagyok!!!
Te se voltál egész nap!!!
Ja azt elfelejtettem,hogy a férjem most ment éjjelre dolgozni,tehát eddig itt ült a gép előtt!!!!

Eszti

köszi,hogy adtál tanácsot.Az az igazság hogy nem lüktet és nem is fáj.Akkor érzem hogy vcalami nem tuti amikor alszom és akkor erősen ráharapok álmomban,és persze felébredek,hogy mi volt ez???
Ha ez a baj amit irtál mit tesznek velem???Ugye nem huzzák ki??Hisz azért akartam az idegkivételt,hogy megusszam a huzást,és megmaradjon a fogam!!!
Ja azt majdnme kihagytam,hogy nyitva volt egy hétig és szivogatni kellett.Erre gondoltál ugye???
Te én nem vagyok képbe!!Házat épültök éppen???Én ott tartok hogy a férjedéknél laktok.Ott Kopházán épitkeztek??Mekkorát??

Szemizo

Hát hallod!!Mi van ott a nagy fővárosban!!!Ennyire gazemberek az emberek???Én is láttam már ilyet,de olyan rossz hogy velünk kis emberekkel történik mindez!!Pont azokkal akik ugyis megkinlodnek minden egyes forinttért.Ezek meg csak ugy ellopják,mintha ez járna nekik!!!Ej-ej milyen világba élünk!!!Nincs zárt parkolo arrafelé???

Nercsi

Nekem szoptatás befejezése után 1 honappal pontosan megjött(pedig elötte 5 évig nem volt!!!)
Most azota rendszeres,nagy görcsökkel és 1 hétig tart!!!!
Most örülök neki,bárhogy is van!!!De van!!!!
Vendég

Sziasztok,

Csilla,
sajnálom, ami az autótokkal történt :( Szőrnyű!

Andi,
boldog szülinapot! :D
Én is nyáron voltam 33.

Ovis gyerekek szüleinek: Tegnap vettem egy immunerősítőt, Sambucol a neve, egyébként fekete bodza. 3 éves kortól lehet adni, és sok jót hallottam róla.
Én mindent kipróbálok, mert nem akarom, hogy Ábi megint olyan sokszor legyen beteg, mint kiscsoportban.

Hét elején már kezdett betegedni, de sikerült homeoval kibogyóznom belőle a betegséget :D

Nitta,
szia, üdv itt, közel lakunk egymáshoz, én a Jókaiban lakom.

Szép estét mindenkinek!

Zsanett
ábibaba

Hajnus!Hogy mi lesz vele?Jól becsíp és ellátja a bajodat!!!!Tudod hogy értem!!!! :lol: :lol:

Beus!Elnézést mindjárt keresek hegyi képet!!Annyi játéka van Levinek /fele már a padláson másik fele az ágyban/,de amennyi elő maradt azt is magasról letojja!Most épp egy gombolyaggal játszik mint a cicák!! :lol: Tényleg aranyosak lehetnek.És miért nem láthatják őket??
Vendég

Levágtuk Husika haját dobok fel pár képet új séróval!! Kép Kép Kép Kép
Vendég

Hajnus:nézted?váá most nagyon durvák voltak benne.félek is!!!! :roll:
na a férjecskéddel mi lett?

Szia Ábibaba:sztem mi nem taliztunk it vagy tévedek?

Gabo:semmi gond :D igen de sztem minden gyerköc igy van vele,mindig a másé meg ami nem épp játék :D
mikor alszik el Husi?
valamiért összekaptak az öregek meg a meny és ez lett belöle.

Van valakinek még msn-je?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Gabo:jajj de édes!!!!!!!!!igy türi hogy Apa ott kinozza a haját? :shock: :D

nagyon jol áll neki ez a pici haj!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Szia Beus,
én már írtam neked valamit, ha jól emlékszem.
Neked lesz nemsokára kisfiad, igaz?
Mi lesz a neve?

Gabó,
tök helyes Levi kopaszon :D

Zsanett
ábibaba

szia Ábi:neharagudj de nem emléxem.nem mindig vok .
igen kisfiam lesz majd jövöre!neve még nem biztos.most épp a Dávid a nyerö meg a Kristóf.de ez naponta változik nálunk!
rolad mit lehet tudni?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok!
Otthon voltunk.
Csilla, Janikovszky Éva ovis könyve, véletlenül futottunk össze Krisztivel a várkeren, épp a könyvesből jött én meg a kórházban voltam.
Autót láttam :twisted: :twisted: :twisted: , szörnyű!!!!!!!!!!!
Jó lenne dumcsizni egyet!
Nekem mágneses ketyerém nincs, de azon gondolkodom, hogy Ágnesnek veszek fogzásra borostyán nyakláncot :D , bár Janka is azt kapott volna mint fülbevalót :cry: :cry: :cry:

Fogzásos popsira nekem is a sudocream jött be, egyébként gyógyszertárit használok, és a homeos chamomilla bogyó.

Kriszti,
nekem egy év után jött volna meg mindkétszer, de az elsőből rögtön Janka lett :lol: :lol: :lol:
A nem múló fáradtságom és influenzagyanúm végül zebrás teszt lett :oops:
Egyébként nekem erősebb lett...

Most megyek, holnap talán bővebben tudok írni :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Nem haragszom :)
Amilyen forgalom van itt, én sem ismerem ki magam.
Sopronban lakom, 33 éves vagyok , kisfiam Ábel áprilisban volt 4 éves. A második bébit húzom, halasztom, nem vagyok, voltam elég bátor :oops:
ábibaba

Ábi:van rolatok kép?aranyos lehet a kisfiad.még ne vagy elkésve sztem.szeretnétek?

na csajok megyek .holnap nem jövök.majd hétfön.Gabo várom a képet :P

na jo éjt mindnekinek!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

jo reggelt!!!
ugy néz ki én nyitom ma a sort.
(most vettem észre hogy a vállamon egy parizerdarab van :D :lol: :lol: ,reggelizett a kicsi!!)
Nagy meg éppen nyavalyog,hogy nem szeretem eléggé(jobban mint a kicsit),mert neki elege van abbol,hogy a Petrára nem szolok,az ő fenekére nem húzok(hajaj!).Szoval a lányom kamaszodik,és tiszta kényeske ,nyafka lett...
Igy indult ma a napom....de d.u.elmegyek anyámhoz gyalog,aztán kimegyem az idegességet magambol!!
A kivülállok azt hiszik,milyen könnyü nekem,mert a nagy már nagy,és nincs vele gond!!Nincs????Az a baj,hogy 8 évig egyedüli gyerek volt,most meg osztozni kell a szereteten.
Aki huzza halassza ezt a második gyerek dolgot annak én személy szerint azt javaslom,hogy ne várjon,mert ugyanez lesz a naggyal,mint az én Rékámmal!!!Nem tudja elfogadni,hogy mást is szeretünk rajta kivül...(most az előbb éppen azt,hogy a Petra miért az öledbe eszik,azt jobban szereted??)
Szoval Ábibaba,meg aki még huzza adolgot az inkább most ugorjon bele,mig nem lesz ekkora akülönbség!!!

Bocs hogy itt traktállak benneteket ezzel,de már kész vagyok ettől !!!!

gabo

nagyon helyesek a képek a fiadrol!!!Még kiskádba fürdik???És hogy haggya hogy lenyirják a haját!!!!Kész nagyfiu!!!
Miért hivod husikának amikor nem is "husis"?Vagy az volt!!!????
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!

Hát kicsit le vagyok maradva!

Andi én is Boldog Szülinapot Kívánok!!

Beus, nekem se vagy ismerős! És tényleg nem nagyon járok felétek.

Eszti: a nővéremet Móninak hívják, de azt hiszem nem voltatok ti együtt sehol.

Gabó: tök jók a képek! Nekem a hajnyírós pofivágás tetszik nagyon!

Vero:
Hát most őszinte leszek, részben miattatok nem akartam képet felrakni. Amikor a Lacival együtt dolgoztam a legzűrösebb életemet éltem(akkoriban költöztem el a szülőktől is), amit azóta is igyekszem elfelejteni, rengeteg álmatlan éjszakát okozott az a pár hónap még évekkel később is. Én is rohadt nagyot hibáztam sokmindenben, de a szarkeverés is ment rendesen. Gondolom mindenkinek van olyan időszaka amit szeretne kitörölni, hát nekem ez az volt. Ha nem a Lacival lettem volna éjszakás a vége felé, már rég eljöttem volna a kútról. Gondolom úgyis érted amiket írok, nem szeretnék erről nyiltan beszélni. Attól féltem, hogy ha már az első nap tudod ki vagyok,egyszerre leírsz a múltam miatt. Ami persze még így sem kizárt dolog, de mára már eljutottam odáig,hogy boldog családi életet élek és nem érzem magamat kevesebbnek másoknál.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Rik

A tesómmal közöttünk nincs 3 év, de nekünk ugyanígy alakultak a dolgok, nővérem mindig féltékeny volt. Talán vannak gyerekek akik érzékenyebbek, de nem hinném, hogy csak a korkülönbség okozza. Az lehet,hogy csak rásegít. Minden esetre nem akarlak megilyeszteni, de sok családban ez így is marad, hiába nőnek fel a gyerekek.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Kösz Nitta ,kicsit "megnyugodtam"!!!!!!
Lemegyek velük addigis felejtek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma gyerekek nélkül vagyunk, elvittük Öket nagyszülözni. :wink:

Zsani! Akkor jövö tavaszig otthon leszel Virággal? Közösségbe azért mehet? Lehet Nektek az lenne az ideális ha most teherbe esnél és jövö tavasszal szülnél, akkor már dolgozni sem kell visszamenned. Nem? Most, hogy álltok tesókérdésben?

Eszti! Tényleg nem kell az a cd! Már el is felejtettem! Én viszont lógok egy babatalis cd-vel Katusnak.
Nem tudjátok, még itthon vanak Katusék?
Hogy sikerült tegnap a családi összejövetel? Ivánbaby elvarázsolt?

Csilla! Ez nagyon durva! Meg is mutattam a férjemnek. Hihetetlen!

Beus! Köszi, jól vagyunk. Noel taknyi, nem akar javulni. Néha köhög is de a doki szerint csak a nyákot. Nem szedünk semmit csak homeot. Mira meg mindig a szemét dörzsöli, allergiára gyanakszom. Én is az vagyok, a pollenekre meg több mindenre. Most bejelentettem Mirát egy kivizsgálásra, nem tudom, hogy fogja hagyni az allergiatesztet. Ha allergia akkor marha sokat ért a szoptatásom meg a kajaodafigyelésm. :?
Most született egy Dávid ismerösöm, 3 hete. 6 hónapja meg egy másik. Úgyhogy nem egy ritka név, bár szép.

Zsanett! Kiváncsi vagyok erre a Sanbucolra, lehet én is megpróbálom. Hol vetted?

Gabó! Csúcs lett Levi haja, nekem nagyon tetszik! Dögös! :wink:

Vero! Láttam ma a Schell-en a férjurad. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Jaj, Nitta ne má' mindenkinek voltak "zűrös" időszakai, akinek meg nem, annak majd lesznek. :lol: :lol: Akkor már inkább fiatalon nem? :wink: Amúgy meg sz@rjál mindenkire aki kakit kever, mindig az kiabál leghangosabban...tudod ugyis! :wink:

Kriszti,
Áron is algériás, pedig 1 évig szopott. :? Olvastam valahol, hogy p az asztmát nem lehet szoptatással megelőzni, viszont ha egy éves kor alatt volt a baba lázas beteg minimum 3szor, akkor nagy esélye van hogy NE legyen asztmás. Még nem értik, de valószínű valami immunreakcióval kapcsolatos. Hát, ez van.
[quote="Mirama"]V írta:Miramaero! Láttam ma a Schell-en a férjurad.

Én is láttam ma a férjura :wink: :lol: mat!
Vendég

Beus!Igen most vágtuk neki 3* és mindíg szépen tűri.
Levi olyan 9-körül alszik el!ez a legújabb!!
És te jól vagy?HÁnyinger ilyesmi?

rik!Már 2-hós kora óta nagykádban fürdik!!Így vissza gondolva nem is tudom honnan jött a Husi!Soha nem volt olyan igazi husika csak úgy jött és rajt maradt!
Juhujj!!Akkor most van gondod bőven.Ne idegeskedj tú lesztek ezen is bár a kamaszkor kicsit sokáig tart.Legalább is nálam sokáig tartott!Majd megbékél ezzel is bár ilyenkor nem lehet nekik megmagyarázni semmit.Ezt megint mondom én akinek kicsike gyerkőce van!Csak látva az öcsémet merek ilyeneket mondani anyu mennyit küzd néha vele!!

Nitta!Ne aggódj amiatt,hogy bárki is leírna múltad miatt.Én is csináltam dolgokat amikre nem vagyok büszke,de ez van.Mindenkinek van takargatni valója szerintem!!!

Mirama!Katusék már otthon vannak!Jobbulást Noelnek!!
Val színű Levi nálunk is allrgiás mint az apja örülök neki marhára.Úgy néz ki a hársfavirágra nálunk itt rengeteg van.2* begyulladt a szeme meg folyt az orra mikor virágzott!!Jujj szegény!még mindíg bökködnek?Nekem is csináltak pici koromban,de én nem vagyok semmire hál isten!!

Nekem ma nagyon szomorúan kezdődött a napom!Reggel arra ébredtünk 3/4 9-kor,hogy csörög a telefon.Apukám volt,hogy tegnap 3-kor meghalt a mama!Olyan szar ő az első családtagom aki meghalt ráadásul őt imádtam/imádom/a legjobban.Annyira rossz azóta cska egyfolytában bőgnék!!!
Vendég

Jaj, nálunk is van féltékenység, igaz szerencsére nem nagyon. De azért néha előbúik. Ha becézem a kicsit h pl kisnyuszim vagy ilyesmi, a nagy: Kinek mondtad? :lol: :lol: Mondom neki: hát neked!!! :lol: :lol: Akkor megnyugszik. :lol: De ez nem vészes, ha nem lenne féltékeny, az lenne a gáz!
Vendég

Köszi lányok, tök rendesek vagytok!! Már a kedvem is sokkal jobb!! :lol:

Jaj Rik remélem nem vetted rossz néven!! Nem akartalak elszomorítani, inkább úgy szántam, hogy szerintem ez egészséges, mindenhol van ilyen. Igaza van Veronak, "az lenne a gáz!"

Vero:
Utoljára valamikor tavasszal láttalak titeket, a kórházban voltál, szerintem akkor született a babutok. Kuksoltam hátha látom a csöppöt, de sajna lemaradtam róla. :( Olvastam milyen gyorsan világra jött Ivi baba, hát ilyen születést kívánok minden gyerkőcnek, biztos könnyebben átvészelte a sokkot.

Gabó:
Nagyon sajnálom!! Őszinte részvétem a mamád miatt. Ilyenkor úgy szeretne az ember valami olyasmit mondani ami segít a fájdalmon, de tudom, hogy ilyen nincs.
Én a papámat veszítettem el pár éve, ő nagyon fontos volt(és most is az) nekem. Tőle tanultam festeni, igaz nagyon kezdő vagyok, de ha valami felkavar a mai napig a festéssel vezetem le az érzelmeket. Mutatnék pár képet ha nem baj.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta! Ezt Te festetted? Marha ügyes vagy!! Nem akartál ezzel kapcsolatban tanulni? Tehetséges vagy az tuti!

KépKép
KépKép
mirama

Halloka!

Megvagyunk mi is, levágták a hajam
indjárt olvasok vissza, aztán jövök. De megint mennyi irományvan!! :)
Ja, meg vörös is vagyok... :) Vagyis mahagóni! :)

nadine81

Gabó! Nem tudom, hogy fogják vizsgálni az allergiát. Nekem úgy jó 10 éve bökködtek, karcoltak. Hát azt Mira biztos nem fogja engedni. Valahol azt olvastam, hogy az allergia inkább serdülökorban jön elö. Nekem is akkor jött ki, nem ilyen picin. Látni, hogy más világ van mint 30 éve.

John Bull-ban ebédeltünk kettesben. Jó volt! :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Viol! Képet feltenni de gyorsan!!! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

jesszus ,ennyit írtatok...
erika,
tök ügyes, hogy alíz már mászik! igye milyen hamr eljött ! :)
és édes a jkocsi kép! a kis kíváncsi hogy kukucskál! :)

nitta,
én ugyan mérleg vagyok, de olykor qrva nehéz velem, tisztában vagyok vele... :)

kriszti,
nekem eddig egyszer volt vérzésem, kb egy hétig. ez fogigátló elkezdése után egy héttel volt, azóta sem semmi
képet majd később teszek fel :) most még túl friss, ilyenkor nem szeretem anniyra :)

hajnus,
na, bence is milyen ügyes! holnapután meg már kergeted a lakásban! :)
párod hogy van?

vero,
köszönöm az idézetes dolgot, majd ha két krzem és több időm lesz megprűóbéom kihasználni...
most dorka itt ül az ölemben, úgy mint akkor nálad ivánbaba :)

mi popóra neogranormont használunk, bevált
fogzásra a védőnő dentinoxot ajánlott. egxszer próbáltam, a kezemmel. szar használni. a köv kör fülitsztitóval lestz.
panadol is van, azt is eddig egyszer kapott, az is jónak tűnik

gabó,
isteniek a fotók levirőőől!!! :)
mi éjjelifényt vagyis olyan kis izét vettünk a tescoban 249-ért :)

csilla,
hát durva a kép... megint cak az jut eszembe, hogy szemetek.

zűrös korszak: nekem is volt, nem is olyan rég... :oops:

nitta,
gyönyörűek a képek, nagyon stzépen dolgozol!

eszti,
hogy sikerült az este?:

nadine81

n x ejhnĐ|đ

nadine81

Gabó,
betettél egy pancsis képet az új frizós Leviről! :) Különben nagyon csúcs lett! :)
Na de figyi most! :) Tedd egymás mellé a két képet!
(Az újat nem tudtam betenni ide, mert nem olyan formátum, ami jó nekem, mindegy)

Ja, az uccsóval hasonlítsd össze! :) Milyen régen is volt, nem igaz? :)

Kép

nadine81

Aki akarja, tekerje vissza: tegnapi hozzáaszólás Gabótól, ezen az oldalon, 19:54-kor, uccsó kép a képek közül :)

nadine81

Viol:
Én is kiváncsi vagyok rád!!!! Sok sok éve nekem is volt mahagóni hajam és derékig ért. De jó is volt!!
:cry: jól tönkrement a festéstől.

Mirama:
Köszi de lenne még mit tanulni ahhoz, hogy bekerülhessek egy képzőművészetibe. Pedig nagy vágyam ám. :oops:
Csak ahhoz előbb be kéne fejezni estin az érettségit. És a szorgalom, tanulás terén nem az erősségem,pedig sosem voltam rossz tanuló.
De a munkahelyemen lagalább több mint 2 év alatt kicsit kiélhettem magam. :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ja, szóval az előző oldal, 187

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?