Jó reggelt!
Végre be tudom fejezni, amit tegnap elkezdtem.
:D
Vali!
Szoktak nem írós időszakaim lenni. Azt hiszem ezzel a mostani be is fejeződött. Persze ilyenkor meg szómenésem van.
Szipla patikában is lehet kapni.
Van kicsi és nagy kiszerelésben is.
Ádinak a 39fokos lázát 1 nap alatt eltűntette gyógyszer nélkül. Nagyon gyorsan hat és naaagyon tutter.
Tegnap délután 6kor 15 perce aludt el a csaj,a mikor az apja betramplizott a szobába és lerakta a jó hangosan csilingelő kulcsát a szekrényre.
Ezzel felriasztotta, de nem lett volna baj, visszaaludt volna, ha az a nagyon okos és ügyes párom nem szerette volna megelőzni a többi ébresztés és az egyébként is rémült gyereket pihenőszékestül bevitte a szobájába, ahol persze elkezdett sírni. Szerinte ott kellett volna hagyni, mert ha álmos, visszaalszik.... (az a baj, hogy sajna lövése sincs, hogy mire hogy reagál Hanna, mert nem épp szuperapu és 15 perc után megunja a dolgot és visszapasszolja a csajt) Nagyon szétdurrant az agyam!!!! Aztán csak cicivel tudtam végül a csajomat megnyugtatni, amibe úgy belelaludt, hogy hajnali 6kor kelt fel....
:D:D Ez már egymás után a második éjszakája volt!
Voltunk méreckedni is. Igaz, az már csütörtökön volt. Hanna 67cm és 7220gr. Ez azt jelenti,hogy a hónapban 300grot hízott.
Teljesen tuti a dolog. Megduplázta a súlyát (3340) és végre lelassul a hízása. Igaz, csodálkozva néztem, mert legalább 7,5 kilónak éreztem a sejhaját a lányomnak.
És nyomjuk a monapelt ezerrel.
Mindent ugyan úgy tud benne csinálni. Még utazni is.
Évinél és anyunál is abban volt. Most legalább már szól, ha cserélni kell neki a pelusát. Eddig én találgattam.
Anna!
Jól hanzik a party!:D Kinek volt szülinapja? Annamarival voltatok másik ortopéd dokinál, hogy felírja a cipőt?
Cory!
Remélem jó volt az esküvő és ki tudtál egy picit kapcsolni!
Zita!
Van gyógyszer,amit lehet szedni allergiára, még orrcsepp is van, de a nevüket ne kérdeztd! Viszont, ha van allergológusod, ő tuti megmondja. (én azért a bizti kedvéért felhívnám a Croy által ajánlott szopistanácsadónőket is, mert az a tuti) Én végig használom az egyébként nem ajánlott aszthmás pumpámat. Igaz, nálküle megfulladnék, szóval valahogy nem volt kérdés.
Bortsa!
Gratu Gergő facskákhoz!
Culik együtt a törpék!
Milyen érzés, hogy újra van suli és egy picit kevesebben vagytok otthon?
És hogy újra tudsz netezni, mert odaengednek?:D:D
Minden náthásnak jobbulást!
Edit!
Hogy van a seb? Annyira gáz lehet!
Ugyan úgy 6 hét pihi, no zuhany, mint az eredeti vágásnál? Emelheted Levit?
Mi már elkezdük (illetve Ádám, én csak szenvedek) kimasszírozni a görcsöt belőlem... Persze csak azon az oldalon van begörcsölve az az izom, ahol vágott a doki. Szerintem valami elcseszhetett.... Tegnapelőtt nagyon gáz volt, tegnap este már tök hamar kiment belőle a görcs.
Remélem még pár alakalom és elmúlik rendesen!
A lányom még mindig alaszik.
A végén kiderül, hogy ugyan oylan jó alvókája lesz, mint az apjának.
Szép vasárnapot nektek!