Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok

Köszönöm a köszöntést mindenkinek.

Sedit
Neked is Boldog névnapot kívánok.

Angi
Jó bulizást neked mára.

Vali
Jobbulást neked. Hol sikerült megfáznod?

Anna
Hú de megnézném Petit ahogy kúszik. Biztos cuki, na majd a nagy talin.

Gyöngyi
Már jó lesz, ha újra jössz. Lilinek mennek a gyógymanók.

Borcsa
Gergő nagyon hasonlít rád.

Cory
Nem durran be a másik cicid?

Babcika
Neked is jobbulást. Kezdődnek a náthás hónapok sajnos.

Boscó
Téged se irigyellek . .A fogfájás a másik halálom.
Én is dobhatom ki a 6 liter tejet, mert Levi nem issza meg. Már négyszer próbálkoztunk vele.
Tényleg elég büdi kiengedve.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Borcsa: Összesen 1 evőkanálnyi??? Tényleg nem mondhatni, hogy elkapkodja :)
Te melyik fajta almát adod Gergőnek?

Eszter: Csak nincs valami baj, hogy rossz kedved van? :roll:
A csodaszeretek egyszerű mezei patikában is kapható, vagy csak homeopatiás gyógyszertárban érdemes próbálkozni?

Babcika: Egy algopyrin már nálam is lecsúszott, megelőzés képpen. Szerencsére nekem még hőemelkedésem sincs, csak az orrom van eldugulva :( Lilkó hogy viselte, hogy ma nélkülöznie kellett anyát? Apája tutujgatta?
Én is remélem, hogy jobban leszel holnapra! :)

Boscó: Lehet, hoyg elkiabáltuk ezt a fog dolgot? :( Hétfőn visszamész?
Végül ingyen adod a tejcsit?

Babetta: Szerintem tegnapelőtt fáztam meg, mikor estefelé jöttem haza a boltból, egyik karomban a lány, mert ugyi a kocsiban üvöltött, a másikkal meg a megrakott babakocsit toszogattam, és persze csuron víz volt a hátam :evil:
Javulgat a sebed?

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Hello: el vagyok kényeztetve, mert hétvégén meg a fickóm főz :)

Vali: szép fokozatosan hanyagoltuk a bal melle, így abban szép lassan kevesebb tej van, és ugyanezzel a tempóval a jobban meg több. Először csak annyi volt, hogy váltva ciciztünk, de úgy, hogy pl 9-12-ig a jobb mellemet adtam akárhányszor is kérte, majd jött egy bal cicis szopi, de ha a következő 3 órában megint kérte, akkor megint a jobbat adtam már. Aztán már ha a bal volt soron, már nem volt elég csak abból, de a jobbnál nem volt gond ezzel. stb. Szóval fokozatosan. Most 2-3 naponta kap a balból, mert akkor már érzem, hogy feszül picit, de általában rögtön kér a jobból is :)
Jobbulást! Én Aloe First-öt fújkáltam az orromba, és az segített. Köhögésre meg lándzsásútifű szirupot szoktam szedni.

Barack majd holnap, ma esküvőn voltunk, alig állok a lábamon.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!!

Bosco!
A fagyott tejcsinek alapból totál más "szaga"van.Nem kellemes,de attól még nem biztos hogy rossz.Sőt!Továbbmegyek.Amikor a Mátéval fagyasztottam a tejet kb. a hatodik hónapban volt rá szükségünk.Megitta a drága nem volt semmi gind.A lényeg:apósom felesége x ideje gyermekgyógyász(neonatológus,de "ezer"más szakvizsgája is megvolt)és ő azt mondta hogy akár kilenc hónapig is jó a fagyott tej nehogy kidobjam.Sajna gyorsan elfogyott ami le volt fagyasztva :cry: Mondjuk ez csak egy dolog nincs jelentősége csak leírtam.

Sütőzacsis téma:
Répa ,cukkini,negyed alma.Mindent egy zacsiba teszek és kb húsz-harmincperc alatt százhatvan fokon elkészül.lényeg hogy anyatejjelkeverem.Mondjuk lehet répa ,brokkoli,krumpli.A répa szerintem mindenképp kell bele ,mert ahogy olvasgatom elég nehezen lehet rávenni a csöppeket a kajálásra,és ha rögtön nekiesünk a natúr brokkolival(ami ugye elég vad)akkor elvesszük a nemlétező kedvüket is :lol: :lol: Szóval a répát én az édesebb íze miatt teszem bele.

Én is náthás vagyok már több mint egy hónapja.Allergia is van a dologban.Semmit nem lehet ugye szoptatás allatt szedni,bár most van vmi homeopátiás dolog és az úgy tudom nem árt.Lehet hogy kipróbálom mert már Neeeeeem bííííírom tovább :twisted: :twisted:

Na jó éjt még vár rám egy fejés(aztán mégegy és így tovább... :)

Kép
Kép
zitacicu2

Zita: keress meg szopis tanácsadót, mert vannak olyan szerek, amik szedhetők szopi alatt, és ők ezt jó eséllyel tudják.

cory
Budapest

Sziasztok :)
Először is a betegeknek jobbulást :)

Gyöngyi :)
Sajnálom a náthát :( Senki se szereti, ha macerálják, Lili miért szeretné :D
A hozzá tápival ne görcsölj :) Nekem nem egy ismerősöm van, akinek a gyerkőce még két éves kora ellenére is elmondhatja magáról, hogy fő tápláléka az anyatej :D

Angi :)
Remélem jót szórakoztál az osztálytalin :D

Borcsa :)
Nagyon édesek a tesók :D
Gratula az egy kanálhoz :D Nem viszi túlzásba Gergő :D Tudja mi kell neki, cici :D

Vali :)
Peti még csak próbálkozik a kúszással, de ide-oda dölöngéssel, forgással halad előre :D

Edit :)
Nagyon boldog névnapot :)
Kép
Hogy vagy? Tudtatok ünnepelni?

Évi :)
Jó volt látni titeket, igaz csak rövid időre, de majd a nagytalin :)
Dóki baba nagyon husi :D

Jó sűrű napunk volt ma. Délelőtt egy tali, aztán délben szülinapi zsúr, majd délután a suliban volt egy jótékonysági program :) Daganatos gyerkőcöknek nem pénzt, hanem játékot és könyvet gyűjtöttek, ez volt a belépő :) Cserébe volt kézműves foglalkozás, meg logikai játékok, olyasmik mint az ördög lakat (ezt nagyon élveztem :D ), a nap zárásaként meg az Alma együttes koncertje :) Jól mulattunk :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt! :D

Végre be tudom fejezni, amit tegnap elkezdtem. :D:D

Vali!
Szoktak nem írós időszakaim lenni. Azt hiszem ezzel a mostani be is fejeződött. Persze ilyenkor meg szómenésem van. :D:D
Szipla patikában is lehet kapni. :D Van kicsi és nagy kiszerelésben is. :D Ádinak a 39fokos lázát 1 nap alatt eltűntette gyógyszer nélkül. Nagyon gyorsan hat és naaagyon tutter. :D

Tegnap délután 6kor 15 perce aludt el a csaj,a mikor az apja betramplizott a szobába és lerakta a jó hangosan csilingelő kulcsát a szekrényre. :D

Ezzel felriasztotta, de nem lett volna baj, visszaaludt volna, ha az a nagyon okos és ügyes párom nem szerette volna megelőzni a többi ébresztés és az egyébként is rémült gyereket pihenőszékestül bevitte a szobájába, ahol persze elkezdett sírni. Szerinte ott kellett volna hagyni, mert ha álmos, visszaalszik.... (az a baj, hogy sajna lövése sincs, hogy mire hogy reagál Hanna, mert nem épp szuperapu és 15 perc után megunja a dolgot és visszapasszolja a csajt) Nagyon szétdurrant az agyam!!!! Aztán csak cicivel tudtam végül a csajomat megnyugtatni, amibe úgy belelaludt, hogy hajnali 6kor kelt fel.... :D:D:D Ez már egymás után a második éjszakája volt! :D

Voltunk méreckedni is. Igaz, az már csütörtökön volt. Hanna 67cm és 7220gr. Ez azt jelenti,hogy a hónapban 300grot hízott. :D Teljesen tuti a dolog. Megduplázta a súlyát (3340) és végre lelassul a hízása. Igaz, csodálkozva néztem, mert legalább 7,5 kilónak éreztem a sejhaját a lányomnak. :D:D

És nyomjuk a monapelt ezerrel. :D Mindent ugyan úgy tud benne csinálni. Még utazni is. :D Évinél és anyunál is abban volt. Most legalább már szól, ha cserélni kell neki a pelusát. Eddig én találgattam. :D:D

Anna!
Jól hanzik a party!:D Kinek volt szülinapja? Annamarival voltatok másik ortopéd dokinál, hogy felírja a cipőt?

Cory!
Remélem jó volt az esküvő és ki tudtál egy picit kapcsolni! :D

Zita!
Van gyógyszer,amit lehet szedni allergiára, még orrcsepp is van, de a nevüket ne kérdeztd! Viszont, ha van allergológusod, ő tuti megmondja. (én azért a bizti kedvéért felhívnám a Croy által ajánlott szopistanácsadónőket is, mert az a tuti) Én végig használom az egyébként nem ajánlott aszthmás pumpámat. Igaz, nálküle megfulladnék, szóval valahogy nem volt kérdés. :D

Bortsa!
Gratu Gergő facskákhoz! :D
Culik együtt a törpék! :D Milyen érzés, hogy újra van suli és egy picit kevesebben vagytok otthon? :D És hogy újra tudsz netezni, mert odaengednek?:D:D

Minden náthásnak jobbulást!

Edit!
Hogy van a seb? Annyira gáz lehet! :( Ugyan úgy 6 hét pihi, no zuhany, mint az eredeti vágásnál? Emelheted Levit?

Mi már elkezdük (illetve Ádám, én csak szenvedek) kimasszírozni a görcsöt belőlem... Persze csak azon az oldalon van begörcsölve az az izom, ahol vágott a doki. Szerintem valami elcseszhetett.... Tegnapelőtt nagyon gáz volt, tegnap este már tök hamar kiment belőle a görcs. :D Remélem még pár alakalom és elmúlik rendesen! :D

A lányom még mindig alaszik. :D A végén kiderül, hogy ugyan oylan jó alvókája lesz, mint az apjának. :D:D

Szép vasárnapot nektek! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt!! :)

Vali-Nem tutujgatta szegénykémet senki,mert az egész család szüretelni volt. :( Elvolt a szentem a járókában :wink: Persze végig ott voltam mellette.Mikor már nyűglődott,akkor azért kivettem,vagy lassikán elaludt.Aztán szopi is volt,meg ebéd,ami után aludt majdnem 4 órát.Addigra meg hazajött a család :lol: De képzeld Anyum kivette a járókából,hogy biztos már nagyon unja,meg séta is elmaradt :( Erre az öléből folyamatosan tekergette a fejét a járóka felé,kívülről nézte a játékait,könyveit.Pedig anyum énekelt neki,ugráltak stb.Végül visszarakta és tök elvolt fürcsiig ott.Tényleg szeret játszani a járokában,olyan tündér!! :lol:

Cory-Milyen volt a lagzi? :roll: Hajrá barack!!! :wink: Nagyon érdekes,hogy mire képes a mell a szoptatás alatt.Tulajdonképpen bármire. :shock: Be tudnád linkelni a kismamás hozzátápi táblázatot?Újra lett telepítve a masina és így nincs már meg a kedvencek között :( Köszike! :)

Zitacicu-9 hónapig?Én úgy tudtam csak 3????Brokkolit Te mikortól adsz a lurkóknak?Az nem puffaszt? :roll:

Annácska-Húú nem unatkoztatok tegnap. :)

Vok-Gratulálok a szupcsi éjszakához!! :) Szuperapun jót röhögtem :lol: (már bocsi :oops: )De én is dühös lettem volna.Húúú micsoda méretek!!Gratulálok!! :) :) Hogy érted,hogy gátsebnél no zuhany? :roll: :shock: Nekem annak idején az első két hétben minden pisilés után zuhi és first spré....Neked nem szabadott zuhizni? :roll: Jó masszirozást!! :wink: :oops:

Képzeljétek mi ma kipróbáljuk a céklát :shock: Háát kíváncsi vagyok.Lehet,hogy alabból gyümivel adom.
Vendég

Babci!
Nem zuhanyt aakrtam írni,hanem fürcsit. :D:D Látszik, hogy még reggelt volt. :D:D
Egyébként, most mondta az új doim, ohgy hajszárítóval nyugodt szívvel meg lehet szárítani a sebet és úgy sokkal kisebb a fertőzés kockázata. KÁr, hogy ezt szülés után 4 hónappal tudtam csak meg... Na, majd a következőnél. :D
Köszönjük a dícséretet! :D Hanna nő, mint a gomba. :D Tuti nem az én magasságomat örökli. :D (Remélem) :D

Szóval Edit! Nem zuhany, hanem fürcsi. :D:D

Jujjj, célka... Tudom, a törpéknek mindent oda kell adni, de cékla... Még nem tudom, hogy a sajátomnál hogy fogom rávenni magam egy-két utált étel megfőzésére kósotlás céljából. De szerintem azokat ismeri meg majd a végén. :D Én pl a főtt sárgarépát utálom naaaaaagyon, de nyersen bármennyi jöhet belőle. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok-Sejtettem ám,hogy elírtad!! :wink: :lol: :lol:

Ja különben alabból=alapból :oops:
Vendég

Sziasztok!

Editekenk boldog névnapot kívánunk!

Bocsi, hogy nem írogatok mindenkinkinek, de nincs most türelmem.. :oops: :oops:
Persze olvasni olvasok azért!
Tegnap Angival voltunk Ronikánál a suliban, meg kirándultunk kicsit. Persze, hogy a suliban elfelejtettem elő venni a fényképezőt, pedig olyan aranyosan magyarázott a gyerekeknek. Így csak a kirándulásunkról van pár kép.
Ma jön Viki, így tiszta stresszes napom van. Azt hiszem kicsit Angi is érzi, mert sehogy nem jó neki, és semmit nem haladok.
Majd késöbb még próbálok jönni...

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Babci: http://otlettar.try.hu/kismama/szilard_etelek.htm

Az esküvő elég kettős volt. A gyerkők nagyon jól érezték magukat, de a kajára a legjellemzőbb szerintem az, hogy mikor hazaértünk, a fiúk vacsorát kértek.

cory
Budapest

Sziasztok!
Csak rövid eszek, mert kiderült, hogy a férjecskémnek nem allergiája volt... tegnapra én is torokfájásra és dugult orrokra ébredtem. :(
Nagyon izgulok, hogy Pötyike ne kapja el, még ő sem volt soha beteg. De ma hajnal 3-kor evett utoljára, azóta minden kaját elutasított. :( Remélem, hogy csak túl jól lakott hajnalban. Az a baj, hogy nem is aludt délelőtt csak egy fél órácskát, a szokásos másfél helyett. Azonis aggódok, hogy honnan fogom tudni, ha nincs jól!!! :(
:roll:

Coryhoz lenne egy gyors kérdésem! Az Aloe First-t fújtad az orrodba? Azt a nagy flakonost? Az a torokra is jó, igaz? Nekem is van itthon, próbálkozzam vele? Egyelőre csak homeopátisá cuccokat szedtem be.
Na megyek is, mert így hogy mindenki beteg elég nehéz... :(

Puszi:

BArti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Cory-Köszi! :) Vacsi lagzi után? :shock: :D
Vendég

Barti: igen, azt, és torokba is szoktam. Az orromat csípte, de hatott.

cory
Budapest

Sziasztok

Minket is meglátogatott a nátha. Levi éjjel már lázas volt és az orra is folyik. Hát nem volt még ilyen szar éjszakánk, legalábbis nem vagyok hozzá szokva. Vagy az úsziba kaptunk el valamit, mert a másik kisfiú is beteg, akivel együtt voltunk, Lehet, hogy rajtam is ki fog jönni, mert én se vagyok százas.
A kúp már levitte a lázát, és most alszik éppen. Remélem már jobban lesz délutánra.

Én javulgatok. Tényleg olyan, mint szülés után csak éppen a hasam nem fáj.
Ülni nagyon nem jó.

Eszter
Nekem azt mondta a doki, hogy nagyon sokat öblítsem zuhannyal és kenjem Betadinel, ez valami jód csak nem csíp. Nekem olyan zuhanyom van, amit át lehet állítani sima csap folyásra, mert a rózsával nem bírnám megmosni az tuti. Szülés után is ez volt a tanács.. Ahány doki annyi félét mondanak. Azt mondta, hogy ez nem lesz 6 hét. Kíváncsi leszek.
A sex addig tuti kimarad.
Neked mi ez a görcs, amit a párod masszíroz? Nem értettem bocsi.

Barti
Éjjel már nekem se szopizott a Levi és ettől megijedtem, mert ilyen sose volt még nálunk. Reggel már szopizott

Cory
A hétköznapis lagzi befejezése volt tegnap vagy ilyen sűrűn jártok lagziba?

Angi
Milyen volt a buli?

Anna
Nem ünnepeltünk
Jó kis napotok lehetet Elcseréltem volna a tegnapi napomat a tiédre.

Szegény Levi mindig felsír alvás közben.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

egy pár kép a tegnapi kirándulásról, remélem nem sokaltok be tőlem.. :oops: :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Babetta: a csütört9ki foltatása volt, de 2 hét múlva megint megyünk egyre :)
Jobbulást Levinek!

cory
Budapest

Cory
Köszi

Petra
Húúúú mekkora melled van. :shock: Bocsi ,de nagyon megakadt rajta a szemem. :shock: :lol: Na lányok ne értsétek félre. :wink: :lol:
De jó képek, szívesen elmennék én is ilyen helyre kirándulni.

Anna
Mikor van nagy tali ? Szombaton vagy vasárnap?

Lányok
Mit csináljak Levi orrával? Ajánlottak valami tengervizes orrcseppet vagy mit.. Ismeri valaki?
Más ötlet is érdekel. :roll: Orr porszívón túl vagyunk. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit!!! Igen én ismerem, Stérimar a neve, én is használtam, de még csak magamnak.
Pötyinek akkor ajánlották, amikor kis korában annyira mohón evett, hogy az orrába is belement a tejcsi és szűrcsögött. De a férjem most használta és neki kidugította az orrát!!! ÉS csak sós oldat, szóval ártani nem árthat!!!
Be van dugulva Levi orra??? Tud azért szopizni? Pont a minap gondolkodtam rajta, hgy hogy szopiznak, ha nem kapnak levegőt??? :shock:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok,

csatlakozunk a takonykórhoz, csütörtök este kezdődött, valami járvány állítólag. :(
Én aznap éjszaka egy percet sem aludtam, mert persze a párom nagyon ritkán megy kétnapos értekezletre, de most az volt, szóval kb. félóránként kellett Benyó orrát szívni, mert mindig eldugult. Ott volt mellettem a nagyágyon, de annyira sajnáltam szegénykét, ahogy mindig felsírt, és hót tele volt az orra.
De megtette a jótékony hatását a sok orrszívás, mert másnapra már picit jobb volt, bár még akkor is kellett óránként szívni, mostanra viszont már tök jó.

Éljen az orrszívó!

Na, remélem, hogy nem sok baba kapja el ezt a frányát. Már előre utálom a telet... :(
Vendég

Én Fluimare-t spricceltem Benyónak (ez is sós tengervizes oldat), nagyon szépen feloldotta a taknyócát, és nagyon könnyű használni, mert spriccelős és nem csöpögtetős. Meg szívás után Nasivine csecsemőknek való cseppet.
Vendég

Sziasztok, most csak gyors életjel :D

Már őszelünk, juhhhéééé! :D Boti tök jól bírta az utat. Beugrottunk az Árkádba, nem láttam ismerőst :roll: :D

Mi nem vagyunk (még) betegek, remélem, nem is leszünk! Minden beteg bébikének és családjának gyógyulást!
(Remélem csütörtöki talit nem húzza keresztbe a kór :?)

Editek: Nagyon boldog névnapot kívánok!
Levimami Edit (Babetta) :D : gyors gyógyulást!!!

Pussz!

Mennem kell, mert Boti küszködik az utazóágyban való felállással :wink:

Akkor csütörtökön TALI remélhetőleg! Már várom nagyon!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Babetta!
Fájt a gát helye, elmentem dokihoz, azt mondta, hogy talán csontgyulladás, de a fődoki megállapította, hogy "csak" görcsben van egy izom a hüvelyben szülés óta.... Azt masszírozza Ádi. Be voltam tőle tojva, de nem fájt annyira, mint gondoltam. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszti: nektek is jobbulást!!

cory
Budapest

Angi: mi is mehetünk a talira? Bár írtam, nem számoltál minket, beférünk még?

cory
Budapest

Jobbulást minden betegnek!Babáknak,anyáknak,apáknak!

Vok:tök jó feladatot adtál a párodnak! :lol: :lol: :lol: De azért gondolom nem túl kellemes érzés!Végülis minden jó masszírozás fáj! :lol:

Babetta:neked is jobbulást!Tuti nagyon sz@r érzés!

Petra:rám is rámférne egy ilyen szép helyen egy kis kirándulás!Szépek vagytok nagyon!

Ma vitték el a tejcsim!3 órát utaztak ide érte.Míg itt voltak megéhezett a kisfiú,és megkapta az anyukája cicije után az én lefejt tejcsim cumisüvegből.130-at simán bevágott belőle,remélem a fagyasztott is ízleni fog neki!Összesen 63 liter volt a fagyasztóban. :shock:( És még volt tudjátok a 6 l.ami a wc-ben folyt le!)Kész gyémántbánya a párom szerint a cicim!
Amit nem értek hogy miért nem hoztak neki hűtőtáskákat,pedig a telefonban megbeszéltük!De azt mondták hogy amit már mástól elvittek az sem olvadt ki még 4 óra alatt sem!Mindegy,ők tudják!De nagyon kis szimpi pár volt amúgy,és a fiúcska is szép nagybaba!És mondtam az anyukának,hogy büszke lehet magára hogy mindent megtesz azért hogy anyatejet kapjon a fia!Itt meg inkább nyomatják a tápszert a gyerekekbe!

Vali:a tejcsim odaadtam volna ingyen is,de mivel én megkérdeztem hogy mennyit fizettek a másik nőnek akitől eddig hordták,így szerintem fer ajánlatot tettem,ugyanis onnan 1000 ft.ért hozták literjét,én meg 700 ft-ért odaadtam.(azért én sem vagyok a saját pénzem ellensége) :oops: De nagyon boldogok voltak hogy ilyen sokat el tudtak vinni ha már ennyit utaztak érte!Mintha magamat láttam volna,tuti ha nem lett volna tejem,én is a föld alól is kerítettem volna Fannikának anyatejet!De szerencsére tejcsarnok vagyok :lol: ,úgyhogy örülök ha én segíthettem!
Vendég

Bosco!!!
Basszus, minden elismerésem a tiéd!!! Áruld már el, hogy hány litert kell ahhoz naponta lefejni, hogy 68 lityó tejcsi összegyűljön??? :shock: :shock: :shock:
És én még ma tök elégedett voltam, hogy ma 190ml-t sikerült lefagyiznom. :?

Nagyon gáz, hogy ennyi mindenki beteg. :(
Pötyike még jól van, én már egyre szarabbul. :( De sajna egész nap csak nyammogott a cicin. Olyan, mintha nem is lenne éhes! De elaludt rendben, napközben is annyit amennyit szokott, szóval nem értem. :( Hátha holnap visszaáll a megszokott, ma azért fejtem, hogy ne apadjon el. Volt már valaki így, hogy egy egész napot ilyen rosszul evett a babója???

Jó éjt!!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Na akartam képet felrakni ,de azt írta hogy hiba történt. :roll: :evil:

Én eddig azt hittem hogy akár a plafonra is felmehetek az allergiámmal nem lehet gyógyszerezni.Illetve a védőnőtől ezt az infót kaptam.

Vok
Én is asztmás vagyok,de évek őta tünetmentes voltam.Most az ikerterhesség miatt kiújult.Én is fújkálok.Te mit használsz??
A cákla egyébként meglepően finom ha almával párolod. :wink:
Babcika!
Brokkolit én már adtam a kicsiknek de nem volt semmi bajuk tőle.

Várom az ötleteket akik profik a témában hogy vajon miért nem jött össze a feltöltés.

Kép
Kép
zitacicu2

Boscó!!

63 l tej :shock: :shock: :shock: Az nem semmi.Miben sikerült ennyit lefagyasztani?

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

A hétvégén vidéken voltunk. Anyósnak műtötték a térdét, mert porckopása van, szóval meglátogattuk.

Babcika!
Tündi mindig egy belövellésnyi tejet szopizik. Másodikat csak akkor sikerül alkotni, ha rajta "felejtem" a cicin és elalszunk. És egyszerre mindig egy cicit kap, pár hete álltunk rá, hogy estére két cici van, hátha sikerül jól "megtömni" és tovább aludna. Egyébként nem tudom, hogy mennyi egy belövellésnyi tej, de a másik, amiből éppen nem szopizik, az közben fáj nagyon és spriccel belőle a tej. Szóval én még mindig melltartóbetéttel élek éjjel nappal.

Zitacicu!
Num lock billentyű? Vagy azóta már megoldódott?

Babetta!
Sok boldog névnapot így utólag! Miért kellett fájnia a varrásnak? Lehet ám adni érzéstelenítőt, és akkor csak egy szúrás fáj. Én szüléskor is kaptam. A vágást se éreztem és a varráshoz még kaptam plusszban egyet. A varrás közben fájt egy tűszúrás, de azt hiszem akkor megint kaptam plusszba egy szurit.

Borsts!
Nagyon ügyi lehet Gergő! Remélem a nagy talin majd bemutatja a tudományát! Sajnálom a betegséget, de örülök, hogy már kifelé lábaltok belőle.

Gyöngyi!
De jó végre hallani rólatok! Gyere most már rendesen!

Vok!
Én nem tudom, miért, de nekem alapból más jött be, mint amit a nagykönyv ír a gátsebre. Pl azt olvastam valahol, hogy hintőporozni kell. Nekem úgy volt jó, ha állandóan nedves volt a cérna, különben szúrt. Szóval én minden pisilés után beálltam a kádba és zuhanyoztam magam alulról. Meg ne nézegessük magunkat alulról (emlékszel, Tünde?) aztán nekem muszáj volt, mert rövidebbre vágtam kisollóval a kilógó cérnákat.
Hozzátápi: én a sütőtöktől vagyok rosszul már előre.

Boscó!
Szerintem is örülhet minden anyuka, aki tejcsit adhat a babájának, még ha meg is kell venni. Én is megvettem volna bármennyiért, ha kell.

Anyukák és Babukák gyógyuljatok meg hamar a náthából és egyéb nyavalyákból! Mindenkinek jobbulást!

Ja és valami pozitív így a végére: Szombaton reggel 05:28-kor megszületett unokatesómék Dórikája, 3750 g és 54 cm. Baba és mama (és mellesleg a pap is) jól vannak.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Utolsó előtti sor végén: a papa és nem pap! :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Először is jobbulást kívánok minden beteg babának és anyukának! remélem gyorsan túl lesz rajta mindenki!

Edit!

Kicsit lemaradva, de én is nagyon boldog névnapot kívánok! Tök jó, hogy túl vagy már a műtéten is, innen már csak jobb lesz :)

Eszter!

Gratula Hannának a hosszú alvásokhoz, ügyi kis csajszi :) Drukk, hogy használjon a fránya masszázs. Azért jó, hogy nem fáj olyan nagyon-nagyon :)

Petra!

De szép helyen kirándultatok, csurog a nyálam érte :)

Boscó!

Gratula a "gyémántbányához" :) Én se értem, miért nem vittek hűtőtáskát, én azért féltem volna, hogy kiolvad, és tönkremegy :(

Zita!

Tegnap nekem is nehezen ment a képfeltöltés, mindig azt írta ki, hogy hiba történt a kép mentése során. Kicsit szórakoztam vele, újra elmentegettem a képeket, és akkor sikerült feltenni.
Ma kipróbálom a sütőzacsis tippedet :)

Livi!

Gratula unokatesódék Dórijához. Biztos tündér :lol: Anyóspajti térdének meg jobbulást!

Én meg olyan büszke vagyok a kis tündéremre. Egész hétvégén jöttünk-mentünk, ő meg olyan kis ügyesen viselkedett. Apa szerint már igazán látogatás-kompatibilis lett a lányunk :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jóreggelt! :D

Boscó!
Nem semmi! Tök jó, hogy sikerült találni valakit! :D És nem is rossz pénz érte. :D Nekik meg jó sokáig elég lesz! :D
Ádinak is tetszett az ötlet, csak jött, hogy mással is tud ám masszírozni... :shock: :lol: :lol:

Livi!
Hintőpor??? Hááát, tuti nem hintőporoztam volna magam. Valahogy nekem arról mindig az jut eszembe, hogy anyám rászorta a sebhintőport a sebre és csúnya gennyes cucc lett belőle. Én a köldöknél se túl nagy lelkesedéssel szórtam be Hannát... De ez már lehet, ohgy csak a rossz megszokás. :D:D
Na, te se vagy ám semmi! Levágni kisollóval... erről teljesen lemaradtam... (mondom én, aki kiszedte magából a begyulladt részből a fonalat.. :D:D)
Uncsitesódéknak gatula!!! :D:D

Komolyan durva, hogy mennyire kész vagyok, ha terhes, vagy szült valaki. Én is újra akarom!!! Talán a szülés fájdalmas részét átugranám, meg a 6 hónapig tartó rókakomát is, de a többi jöhet újra!!! :D:D

Évi!
Látogatás-kompatibilis :lol: :lol: ez jóóóó! :D:D:D

Zita!
Symbicort turbohalert használok most. Ez a ..... most az Istennek se fog eszembe jutni mi helyett van... Az is s-betűs volt, de tuti, hogy vlegalább volt benne s.... áááááááááááááááá, kérem vissza za agyamat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: (most nézd meg, midnen más eszembejut, csak az nem...túl régóta vagyok asztmás)
Háát, párolhatom én almával... majd kipróbálom... :roll:

Rólunk:
A kiscsaj ma éjjel is aludt 19.30-tól 6ig. :D Olyan ügyes nagylány már! :D És még a cicim is jól bírta. Nem ázott át a párnácska teljesen. :D:D Tegnap éjjel 4et használtam el és még így is tocsogott a melltartóm. :D:D Szóval alakulunk. :D:D

Kellemes napot nektek! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Zita!
Megvan! Salbutamol!!!! :D Csak eddig gondolkodtam rajta... Szóval ahelyett van ez (Symbicort). Nem erős, szerencsére. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok :)
A beteg babuciknak, anyuciknak jobbulást :)

Eszter :)
Annamarival november elejére kapunk időpontot orthopédiára :roll:
Osztálytárs szülinapi bulija volt egy Mekiben :?
Gratula Hanna szép nagy alvásaihoz :D Ez már igen :D

Petra :)
Nagyon jók, a képek, kicsit irigykedem :wink:

Anita :)
Klassz, hogy már pihiztek :D Képeket és részletes majd kérünk :)

Boscó :)
Nem semmi, eddig azt hittem én vagyok ufó a sok tejcsi miatt a közel 70 literemmel :lol: :lol: :lol:
Azt tényleg nem értem miért nem vittek hűtőtáskát :roll: Nekem mindig hoznak még akkor is ha csak fél óra az út. Hát nem vagyunk egyformák.

Bartika :)
Nekem ez a mennyiségű tej napi kb 4,5 deciből jött össze :)

Livi :)
Már hiányoltalak :D Gratula az unscitesód Dórikájához :)

Évi :)
Dóri tényleg nagyon édike :D

Tali:
Na akkor most újra megkédezem :D
Jó lesz a tali szeptember 30-án szombaton 10 órakkor?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Anna!

Utoljára 1-e vasárnap volt a dátum... Én már beterveztem egy dédizést arra a napra... Most akkor én emlékszem rosszul??? Tudom,hogy választás lesz, de estig meg lehet ejteni. Vagy az ovit foglalják el, mint választó helyiséget? Nálunk a sulikat szokták. :D

November??? Na, szép. Ezt se sietik el. :(:(

Köszönjük! :D Hanna erősen próbálkozik. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Annácska: nekem a szombat nem jó, csak a vasárnap.

cory
Budapest

Sziasztok!!

Jelentem asszem úgy néz ki,én megmaradok :wink:

Babetta-Hogy van Levi? :roll: Én úgy tudom simán anyatejet is lehet csöpögtetni a picik orrába,az is oldja a dugulást. :roll: De különben én is erről a sterimárról hallottam a legtöbbször,még DM-ben is kapható.Mindig megbeszélem magammal,hogy venni kéne előre,ha szükség lesz rá,nehogy hiányozzon,erre mindig elfelejtem :twisted:

Petra-Anyáááááááám,de jól néz ki ez a vidék,ahol kirándultatok!!! :shock: Gondolom mindenki megkukkantotta most a didkóidat,hogy Babetta így elképedt rajta :wink: :lol: Nagyon szépek vagytok!! :)

Boscó-De jó,hogy nem kellett kiönteni mind a 63 litert,ez rengeteg :shock: Büszke lehetsz magadra és a gyémántbányáidra. :)

Livi-Mindegy már nem törődök vele mennyit szopizik Lili,annyit eszik,amennyi kell neki. :roll: Én csak azért aggódtam e miatt,mert régen volt,hogy kiszívta még a 3. belövellést is....De most már nem görcsölök rajta.Így is naponta min. 2szer kakil,tehát sztem sokat eszik.(input-output :arrow: lásd Borcsa :wink: ) Én is zuhiztam minden pisi után+first spré.Az utolsó napon a kórházban már azt hittem meggajdulok,annyira fájt!!! :( Aztán persze varratszedés után sokkal jobb lett.
Gratulálok a Kisbabának,a kismamának és a kispap(á)nak :lol: :lol: :lol:

Évi-Büszke is lehetsz látogatás-kompatibilis Pipikédre :lol: Mi ma megyünk az első hosszabb utunkra Lilivel(45 km :oops: ).Nem kapkodtuk el a "Lilivel nyakunkba az országot" projectet. :oops: :wink:

Vok-Én is asztmás vagyok,de tünetmentes pár éve(kopp-kopp)Én Pulmicort és Oxis turbohalleres cuccokat használtam.Most már nem használom.Salbutamolt is használtam,de úgy tudom azt kivonták a forgalomból,de a tablettáját azt nem,mert azt kellett szednem a 25 héttől a pocakkeményedésre(ugyanis a méh izomzatat ugyanolyan simaizomzat,mint amiből a hörgők vannak,és ugye az asztmánál ezek a hörgőizmok görcsölnek be,keményedésnél meg a méh izmai....Dr. Babcika :wink: )Hatalmas gratula a nagylánynak az éjszakához!! :)

Na lépek,szép napot mindenkinek,este felé jövök. :)
Vendég

Editeknek utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Kép

Anna,nekem elvieg mindkét nap jó :D

Beteg gyerkőcöknek, mamiknak jobbulást.
Kép
Kicsit Olivér is fikás lett, de nem vészes, remélm csütörtökre kutya baja.

folyt. köv :roll:
vas

Sziasztok!

Rég jártam erre. Esélyem sincs vissza olvasni. Bocsánat! :oops:

Az alvás terén semmi változás. De rájöttem, h ha pozitivan állok a dologhoz, nem is olyan fárasztó.

Pénteken voltunk csípő szürésen és tovább kell hordjuk a pellust :cry:

Ma reggelre meg utólérte valami taknyos nyavaja. Elvittem orvoshoz, de szabin volt. Elküldtek egy másikhoz, az meg azt monda tömjek bele minél több citromlevet teával, de a legjobb a sima citromlé lenne. Na ja! Meg a......!
Asszem feladok egy apró hirdetést mi szerint normális gyerekorvost keresek.

2 napig itt voltak a tesómék. Olyan drága kis keresztlányom van. Állandóan Boglárkára mászot szó szerint. Néha már azt hittem ki is nyomja belőle a szuflát. A lenti kép alapján nagyobbnak néz ki, de csak 1 1/2 éves, de mivel anyja apja(főleg) magas, nagyobbnak nézz ki.
Állandóan azt hajtogatta, h "baba" és azt kitte, h Boglárka játék maba :lol: Szegénykém meg sokszor úgy lapotott, mint aki oda sz*rt és szó nélkül türte a nyízbálásokat. ----
Édik voltak együtt.

Dobok egy pár képet, oszt megyek.
Itt elképzeltem, h Boglárka helyett kistesó, Orsolya helyett Boglárka. :) Hülye vagyok, ugye ?
Kép

a háttér érdekessége, h a virágok télen is nyitnak, ugyanis melegvízű tóban élnek és a tó tele van akváriumi halakkal és teknős békákkal. Itt a képen már csak pár virágzik, de isteni illatuk volt
Kép

játszótéren
Kép
Kép

Nem tudom mikor leszek, de nem tűnök el örökre. Ilyen könnyen nem szabadultok meg tőllünk! :lol:
Vendég

Hali!!

Juhéjj megették a törpék a brokkolit(sütőzacsis téma)

Évi!
Nálatok hogy ízlett a menü?

Szelivi!
Köszi megoldódott a szám probléma,de nem rajtam múlott ,ugyanis mire legközelebb ideültem már jó volt.(apa volt)

Babci!
Én is pulmikortot használtam,de most mást írt fel a doki.A pulmikort már drága nagyon asszem.Én a terhesség alatt seduxent ("tonna számra")magnéziumot verapamilt és spiropentet kaptam.Az

utóbbitól az első napokban annyira remegtem hogy kiborítottam a kakaóm meg a kanálból a levest.Sajna infúzióban is kaptam akkor pedig 130-140 volt tőle a pulzusom.Szóval lenne mit írnom a 3 hónapos kórházi tartózkodásomról....,de a lényeg hogy kihúztuk
35.hétig .Ennél szebb és jobb dolog nem is történhetett volna velem. :)

Boscó!

Na én szentesől nem merném hűtötáska nélkül elhozni az anyatejet,pedig csak 50km.

Látom itt mindenki tejcsarnok a 60-70l fagyott tejjel. :shock: :lol:
Ha erről szólna ez a topik húzhatnék is el. :lol:
ugye én is kapok ha nekem már nem lesz????
Most az anyatejgyűjtőből kajuk a pótlást de csak 8 hónapos korig és sajna néha még azt a mennyiséget sem ami fel van írva,de sebaj még tartom a frontot.Bizony én is lemennék a térképről ha arról lenne szó hogy anyatej kell a kicsiknek.Azért is mert egyetlen egyszer rászorultunk a tápszerre a nyaralás alatt.Nagyon keveset adtam nekik ,de sajna Nikim mind kihányta.Olyan rossz volt nézni a csöpp babát hogy erőlködik.Bizony kifolyt a könnyem.NEm szeretnék nekik tápot adni ,már csak azért sem mert tejmentes kellene nekik ,az meg állítólag borzalmasan rossz(mondjuk melyik nem).

A dúrva az hogy van egy ismerősöm akinek 9 hónapos a babája és a csajnak napi 2l!!!!! teje van,de a baba tehéntejet kap meg kenyeret meg mindent csak nem anyatejet.Mondjuk én is etettem volna a kissrácot,de tényleg kiköpi az anyatejet.Nade akkor is.Legalább kenyeret ne adjon neki.

Kép a kis 3 éves
Kép Niki babám
Kép berreg egész nap:)
Kép Norbikám

Szeretnék avatarképet is,de nem tudom80x80ra lekicsinyíteni a képen.Hogy kell???

Kép
Kép
zitacicu2

Babcika:jól gondolod,én is szemügyre vettem Petra didkóit,Babetta hatására! :lol: :lol: Vigyázzatok az úton,de szerintem nem lesz gond,a Lili jó kislány,fogadjunk végig aludni fog! :lol:

Meli nagyon szépek vagytok!

Babcika én is napi 4-5 decit fejek.De van hogy csak 2-3 jön össze,ám volt olyan is,még az elején,hogy 8-9 is összejött! :shock:
Vendég

Zita!

Nagy puszi a sütőzacskós tippedért, nagyon bevált! Dorci derekasan bekajált belőle :) Viszont ebből közel se csúszik annyi neki, mint gyümölcsből. Ez azért van, mert a főziféle tartalmasabb, és előbb jóllakik?
Gyönyörű gyerekeid vannak :) A nyállal berregés nálunk is sláger. Ennyi nyál a világon nincs, amennyi ezekből a pici szájacskákból kibugyog :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Bocsi, de most nagyon kevés időm van és a gép is rossz időnként (remélem ma végre megjavítják).

Betegeknek jobbulást!!!!

Editeknek: Boldog névnapot!!!

cicim meggyógyult, úgyhogy újult erővel szoptatok mindkettőből.

Éjjel százszor ébred Bettus, így én sem vagyok túl fitt.

Ma voltunk újra DA gyógytornásznál, kezelni kell Bettinát megint, mert amikor feltámaszkodik befelé dönti a kézfejét.

Talira megyünk csütörtökön és hó végén is, nekem is mindegy melyik nap.

Petra, Meli: nagyon jó képek!!! :)

Puszi Mindenkinek!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Elvittem Pogit dokihoz a fogyás és a pocakfájás miatt ahol is azt mondták agyereknek nem a hasa fáj hanem éhes! Most táppal kell pótolni egy hétig és majd jövőhéten kiderül tényleg ez e a baj!

Zita: Van microsoft office 2003-d? Mert abban van a picture manager és azzal letudod kicsinyiteni, vagy bármelyik képszerkeztő progival! Más ötletem nincs rá. Aranyosak a babóid!

Én is erősítem az asztmások táborát, és csodálkozva olvasom hány különféle gyógyszert szedtetek a terhesség alatt. Nekem a dokim Briqanilt adott és azt mondta nincs is más amit lehetne szedni ebben az állapotban. Úgy látszik nem jól tudta a doki :)

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok

Zitacicu
Nagyon szépek a gyerekek. :D

Évi,Ildi
Köszönöm. :D

Ildi
A csokis muffin receptjét „vagy hogy kell leírni” leírnád nekem. Levente hogy bírja a sulit? :)

Vali
És Vince? :)

Anna
Nekem jó a szombat és a vasárnap is. De mintha tényleg a vasárnapba maradtunk volna.
:wink:
Anita
Jó ősszelést nektek. Remélem akkor jöttök vasárnap. :D

Nancsi
Sikerült végül kapni paplant az ikeába? :D

Meli
Nagyon csinik vagytok. :D

Babci
Ma már jól van Levi, mintha nem is lenne semmi baja.. Csak a hangja repedt fazék. Stérimart kaptam a gyógyszertárba. Most több tejcit kap, hogy minél hamarabb gyógyuljon. ,és megint úgy beindult a tejem, hogy csak, na. 1 nap alatt beállt a több evésre. Pedig már kezdtem élvezni ,hogy nem keményedik 3 óránként. Szegény Levi most nem tudja felvenni az iramot, mert nem kap rendesen levegőt az orrán, és amikor elengedi a cicim, hogy levegőt vegyen, csak úgy ömlik rá a tej. Nem győzőm törölgetni a fejét. :wink:

Livi
Kaptam injekciót most is ,és akkor is csak baromira nem éreztem a hatást. :( Szülés után vagy 5 szúrit kaptam és mindent éreztem. :(

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Évi!!

Mit raktál a zacsiba?Én ma répát brokkolit és fél almát(csak hogy ne legyen annyira vad)és hát a Norbi ugyanannyit evett belőle mint a gyümiből,de szerintem tényleg jobban telít,mert most nem ették meg a tejcsit.

Tünde!!

Hozzánk is jár gyógytornász?Hányszor kezeli a babódat?Mi heti egy alkalommal megúsztuk.(Így is a gatyánk rámegy)

Nálunk is szászor ébred a Niki Aztán még százszor a Norbi majd a Máté rákontráz hogy pisiltessem meg(nappal ha segíteni akarok úgy kipenderít a wc-ből hogy ihaj)

Kicsilány!
Köszi!

Kép
Kép
zitacicu2

Zita!
Most heti egyszer járunk, egy alkalom 2000,-
Mitől ébrednek ennyiszer??? Én most a fogakra gyanakszom...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anna: fogyott is? Vagy miből gondolta a doki, hogy éhes Pogi?

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?