Sziasztok csajok!
vááo megint mennyi irtatok!
Eszti:köszi az emlékeztetőt!nem felejtem el!de ha nem szolsz tutira lemaradok rola
te akkor ma nem is nézed?vagy anyudéknál nézed?
tök jo lesz akkor ma nektek.felfalod Ivcsimanot?
Vero:nagyon szép a fiatok.én is iolyen szépet akarok!!!!!
egyébként tényleg nagyon érdekes a szemöldöke olyan csábitos!
Gabó:Levi is egy tünemény.rettentö ari ahogy mindent a fejábe huz.tök jo hogy ö is mindennel játszik csak nem a játékával,nem?
ne raktál képet a hegyröl.vártam
hallottam már én is erröl a magneses karkötöröl.az anyu hord ilyet.neki gerincsérve van ami nem müthetö és rengeteget fáj a háta.na öneki miota ez a karkötö megvan nem fáj a háta.nem is hittem el.de látom hogy nem szenved és jo a közérzete.hihetetlen de igaz.öis 2ezer valamennyiert vette!
Csilla:nagyon durva amit a kocsitokkal csináltak.száradjon le a keze az összesnek aki ilyenre vetemedik.
Hajnus:Bence nagyon ügyes!!!!!te is nézed a müsort a viasaton ugye?
jol birja a férjed a gyürödést.fektesd le!
Nercsi:olyan édi Aliz ahogy ott kukucskál!
Netta:nekem sem vagy ismerös .nem is lep meg mert nem nagyon vagyok ismerös sopiban.de gondolom te sem errefele!
Reni:micsoda szép ajándék hogy itthon lesztek karácsonykor.de jooo!a férjed szeret itt lenni?????
Kriszti:már kérdezni akarta hogy mi ujság veled?mert olyan rég voltál!néztem a honlapotokat.olyan jok a képek.naygon szépek a gyerköcök.igen ugyanaz lesz nálunk is mint nálatok.a csajszi az idösebb. nagyon tetszik a kisfiad neve.Noel.olyan szép!!!!!!
Rik:nem nagyon irtál ma.csaviztok valamerre?
na valakit tuti kihagytam.bocs érte.
elvitték Vivit az anyuék olyan rossz most egyedül!
ha valki unatkozik.irjon!!!!!!!!!!!
képzeljétek.tegnap jön haza a férjem és szokott menni kint egy idös házspárhoz kertet rendezni.és hozott Vivinek egy bicot meg egy talicskát.olyan klasszak.télleg ugy örült neki Vivi.és mondta hogy tele van a padlás ilyen játékokkal és mindet nekünk adták.szegényeknek van két unokájuk de nem láthatják öket.olyan rendesek.ugy sajnálom öket.leis fényképeztem majd felrakom-mármint a játékokat.
na ez nagyon hosszu lett!bocsesz érte!!!!!!!!