Sziasztok
Na, mi is itthon vagyunk már tegnap óta, ugyanis kicsi Flóránk 2 héttel hamarabb kíváncsi lett a világra és szeptember 11-én, reggel 7.17 perckor megszületett.
3510 gramm, 55 cm, 10/10-es Apgar és gyönyörű!!!
A kórházban megint nagyon jól éreztük magunkat, sőt most még jobb volt, mert kevésbé szenvedtem fáradtságtól, gátsebtől.
A gátmetszést nem úsztuk meg, de a megelőző gátmasszázs jót tett és nem kellett nagyot vágni és a sebem össze sem lehet hasonlítani az elsővel!
A tejem is nagyon hamar beindult, és bőségesen volt előtejem, így kicsi lányunk végig nagyon jól elvolt a cicin, soha nem éreztem, hogy olyan éhes lenne, mint annó Gergő. Persze nem is volt olyan nagy baba.
A doki és a szülésznőnk ismét szuperek voltak, mindkettőjüket ismét csak bátran ajánlom mindenkinek! Megpróbálták a gátvédelmet is, de annyira hegges volt az előző gátsebem, hogy nem ment. Viszont maximális odafigyelést éreztem végig! Pedig azon az éjszakán teltház volt, és komplikált szülések is 2 császár, úgyhogy érdekesen alakult, mert pont mikor jöttek a tolófájásaim mindenki az egyik császárhoz ment és én meg mondtam a páromnak, hogy gyorsan kerítsen valakit, mert én már nyomok! Én sem gondoltam volna, hogy ennyire viharosan jönnek a tolófájások!
Éjjel fél 12-kor folyt el a magzatvíz, 3/4 1-re értünk be és 1/4 8-kor már ki is bújt Flórácska. Szóval fájdalmas, de könnyű szülésem volt, mindenféle beavatkozás nélkül és ugyanúgy, mint az első, egy életre szóló élmény marad!
Mano, Ichtus
Nagyon nagy gratula a babáitokhoz!
Ichtus
Én még akár láthattam is a kicsikédet a csecsemősöknél, mert mi pénteken fél 12-kor jöttünk el. És még néztem is, hogy milyen szép nagy baba alszik ott az egyik kiskocsiban. Lehet, hogy Ő volt?
Minden pocakosnak kitartást még a végéig!
Puszi
Orsi