Jó reggelt,
Úgy látszik ma már jobb a helyzet (kopp-kopp), az éjszaka sikerült végigaludnom, igaz Tena betétet tettem be, nem akartam kockáztatni
Érdekes, mert egyébként nem görcsölök, nem fáj, csak ömlik
Nagggggyon remélem, hogy ilyen többet nem lesz, estére már tökre legyengültem, a fejem is fájt, ezért nem jöttem, de most bepótolom a lemaradásom
Cory: Csak nem tanu voltál???
Angi: Lidi nagyon ügyes, és úgy látom, nagyon büszke a produkciójára
Petra: Szülés előtt nem volt soha semmi bajom a menzivel, és ahogy írtam, most sem, azon kívül, hogy totál elöntött
Ráadásul ez már a második volt, és az elsőnél semmi ilyesmi nem volt
Nem tudom, hogy miért pont most ?
Köszi a kicsinyítő progis ötletet, majd megkérdezem apát, hogy ismeri-e, ő a nagy informatika guru a családban
Zita: Nagyon szépen híznak az ikrek, gratula
Tünde: Ildi felajánlotta, hogy a jövő heti talin belepróbálhatjuk a csajt. Addig én sem dobnék ki rá ennyi lóvét, míg nem látom, hogy hogy tetszik neki benne.
Angiékhoz benneteket apa visz megint?
Jobb cicinek gyors gyógyulást kívánok!
Petri: Költözés
Én sem merek hason aludni, leginkább mindig azon az oldalamon fekszem, amelyikből éppen szopizott Aliz. Én is attól félek, hogy ha nyomom őket, akkor kevesebb lesz a tejcsi.
De már én is úgy szeretnék újból hasra vágódni, annyira unom már ezt az oldalfekvősdit
Ha a terhességet is nézem, lassan egy éve lesz, hogy nem aludtam hason
Faby: Neked is jobbulást!
Babetta: Gratula a műtéthez. Jobb az ilyenen hamar túlesni. Meddig tartott?
Ha már így változott a program, akkor jövő héten mégiscsak tudsz jönni a talira?
Annácska: Nem is gondoltam, hogy a lányok is ilyen "foltosak" tudnak lenni
Vincén egy tenyérnyi épp terület nincs. A héten a mellkasát horzsolta fel a bicikli kormánnyal mikor taknyolt egyet, meg a jobb alkarját végig, amikor a játszótéren pont a kavicsos részen kellett hasraesnie. De én már meg sem lepődöm
Vali