Sziasztok!
Nekünk az eső meghozta a pihenős éjszakát, úgy aludt az egész család, mint a bunda.
Anna is csak 2x kérte a cumit (fél11, fél6), egyébként 8-tól reggel 7-ig aludt. El tudnék viselni néhány ilyen éjszakát!
Tegnap délután egyébként Anna iszonyú nyűgös volt, úgyhogy rosszabra számítottam.
Szilpa!
Örülök, hogy jól van Kende!
Nem semmi az étvágya!
Majd csak sikerül az ágyába szoktatás, ne aggódj! Ádámmal nekünk sem volt egyszerű. Ő az első hónapokban a kiságyban aludt, később mégis közénk szokott (egy időre). Anna viszont nem is tud máshol könnyen elaludni meg jól aludni, csak a kiságyban! Szerencsére!
A neurológust még régebben írtam, a téli topicba (azt most már nem tudom követni
). Annának ferde nyaktartása volt, emiatt gyógytornára hordtuk + az izmai feszesek voltak, főleg a karjában és bal oldalon. ( koponya CT-n is voltunk.) Ezért kell a neurológus, de most már csak ritkán járunk, kontrollra.
Igen, a hinta jót tesz, akkor is ha még nem ül szépen. Nekünk kifejezetten ajánlotta. Kapaszkodik, és tartja magát (egyensúlyoz).
Egyébként Anna most már megül egyedül, egész egyenes háttal rövid ideig. De nem erőltetem, nem kell minden gyerkőcnek ilyen korban még ülni. Én pl. nem is sétáltatom kézen fogva, pedig a fél napot állva tölti. Így is nagyon szépen közlekedik a bútorok mentén. Ádámmal is így csináltam, és 11 hónaposan egyedül járt.
Ezeket a Kalákákat nem ismerem, amit említesz
. Nekünk csupa állatos van, és Anna a furulyaszóra teljesen beindul!
Dzsú!
Úgy látszik, Emma is olyan baba, aki kivárja, hogy a családi kajákból ehessen!
Sajnálom, hogy a sajttól pöttyös lett.
Én is néztem, hogy sajtot, joghurtot, túrót már kaphatnak 8-9 hós kortól. Valamelyiket én is megpróbálom a napokban. Nálunk kisebb a rirzikó, mert Anna tápis, talán nem lesz annyira idegen a szervezetének a tejtermék.
Hétvégén a csirkemájat kóstolta meg, ízlett nagyon! (Ezt nem tőlem örökölte, én nem szeretem!)
Már megáll egyedül? Nagyon ügyi!
Elkezdett végül mászni?
Kávé!
Nekem a fogyókúra alatt a tejeskávé hiányzott leginkább! (csak 4 naponta lehetett tejet inni) De most egész leszoktam róla! De majd ha újra dolgozom, úgyis visszaszokom, mert azt mindig megiszom indulás előtt. De az még min. 1 év múlva lesz csak!
Ludmilla és