Jó estét!
Elég rég voltam...
Rambóka, kérlek hagyd el a magnéziumot...
Majdnem rosszul lettem mikor elolvastam, hogy mennyit beveszel, ennyi hetesen. Most majdnem írtam valamit, de maradjunk annyiban, nem túl okos dolog. Mintha behúznád a kéziféket!
Nyugi, ettől te már nem fogsz megszülni 19-e előtt, azért ahhoz dolgoznia kell a méhnek - méhnyak megrövidülés, keményedések okozta méhszájfelpuhulás, a nyílásról ne is beszéljünk - ha hagyod! Sajnos volt már abból galiba, hogy valaki a 38.hétig szedte a magnéziumot, mert a dokija elfelejtett szólni - hogy ne menjünk messzire, itt van Kandika! Én ilyenkor már a homeos "oxitocint", a Caullophyllumot ettem több hete és málnalevél teáztam, szerintem ezért volt "csak" 6 órás szülésem!
Rejo! Figyu! Igenis a legbrutállabb fájást is le lehet kontrollálni 4/5-ös légzéssel, nekem sikerült!
Egyetlen egyszer estem ki a ritmusból, de akkor jobban fájt, így gyorsan kényszerítettem magam hogy csináljam tovább. Igenis lehet!
Verona! Ez a légzés nagyon egyszerű.
1. Először csak nézd az órát, 10 mp-es intervallumot figyelj meg. Először számolj négyig, 1 mp szünet, utána számolj 5-ig. Ez 10 mp.
2. Ebben a tempóban lélegezz be 4 mp-ig, 1 mp szünet, fújj ki 5 mp-ig teljesen.
3. Következőnek: a 4mp belélegzés orron át legyen, levegő has fele áramlik, visszatart 1 mp, lassan kifúj 5 alatt szájon át.
4. Ezt gyakorold be. Célszerű minden elalvás előtt legalább 5-6 percig ezt csinálni, altatónak sem utolsó. Viszont még jobb törökülésben.
A kitolásos légzés kicsit kacifántosabb, a lényeg hogy a levegőt az alhas felé kell beirányítani a pocakba, és nem szabad levegőt venni míg nyomsz (lefele), de ha kifogy a szusz, akkor 1 pillanat alatt kell levegőt venni.
Én még megkockáztatnám, hogy a Bajcsy szülészet is nagyon jó, bár nem ismert, mert kicsi.
De az alternatív, gyöngéd szülésnek ott is megvan a lehetősége, és minden adott hozzá. Ráadásul még a csecsemősök is szuperek.
Még pluszként említeném, hogy elég lazák látogatás szempontból, ha olyan a szoba, az apa is bentalhat, míg a Szt Imrében nem lehet bemenni látogatni se, csak a folyosóra.
Húú, már nagyon szüléshangulat van....
Alig várom, hogy kibújjon Mütyürke és Johanna!!! No meg Almodo babája!!
Csakegy, a tarkóredő 2.5 mm-ig teljesen jó, ne parázz már! Bár megértem hogy parázol, én most is paramami vagyok...
Én képes voltam az 1.5-ös AFP eredményem miatt izgulni...
Velünk annyi történés van, hogy Bogikáról meg lett állapítva, hogy 1. egyik szeme váladékos-csipás (már régebb óta, nem folyamatos jelleggel), de plusz a szemhéj kicsit megereszkedtebb és bandzsi is kicsit arra a szemre - Pogi, te erre mit mondasz?, ezért bizonyára baj lehet és irány a szemészet (védőnő szerint) 2. mozgásfejlődésben lemaradt, mert hasról max. a fejét, picit a vállát emeli és már állítólag egész karjával ki kéne nyomni magát, bár nemtom hogy 7 kilót meg tök nagy fejet hogy lehet ilyen gyorsan kinyomni
, fordulni nem próbál, nyaka merev, menjünk gyógytornászhoz (Dévény). Úgyhogy most van elegem.
Mellesleg a védőnő ma kurv.ra kikészített idegileg, inkább nem részletezném, de én nem értem, ezeknek az eü-i dolgozóknak jobb dolguk sincsen, minthogy házról házra járva mindenhol eltöltenek másfél órát és beleugatnak mindenbe, kezdve onnan, hogy ők jobban tudják mi lenne a helyes napirend és hogy miért sír a gyerek (mert szerinte éhes)?
Képes volt kierőltetni 11-kor egy szopit, mikor Bogi 12-kor eszik, aztán persze Bogi annyira felcukkolta magát ezen (nem kellett a cici, de csak erőltessem), hogy könnyesre bőgte magát, én meg ott tartottam, hogy pofán verem a nőt. Na hagyjuk.
Rambóka, már előre röhögöm, hogy a temperamentumoddal hogy fogod páros lábbal kirúgni az ilyen fajtát.
pusz mindenkinek jóéjt, bocsi most ennyire futotta