Jó reggelt!
Nitta,
én is köszöntelek nálunk, örülök, hogy újra bővül a csapat!
sajnálom, amin keresztülmentetek, belegondolni is rossz... De szerencsére készül már az új Élet és biztos vagyok benne hogy minden rendben lesz!
Tényleg próbálj meg kevesebbet izgulni - mondom én, aki végig parázott
- gondolj csak a szép és jó dolgokra, hogy milyen is lesz az új életetek hármasban!
Köldökzsinóros tapasztalatom nekem nem volt, mármint nem tudom, hogy történt-e odabent olyasmi. Hogy sokszor forgott az tény, mert szinte minden UH-on másképp feküdt, hol koponyavégű volt, hol medencevégű. De hogy közben cibálta-e vagy sem a zsinórt, nemtom. Sajnos a végén a nyakára és a vállára volt tekeredve, de nem lett belőle baj, a császár miatt.
A derekam nekem is nagyon fájt és volt, hogy nekem a kisujjam "ugrott ki"!
Szóval előfordulhat, hogy te meg a hátaddal szenvedsz meg. De ahogy a többieket is olvasod, ez sajnos nem ritka probléma. Ez is velejár egy ilyen kis Csoda kihordásának.
Az enyém most épp itt "beszél" mögöttem a csörgőinek, mert azok nem úgy vannak, ahogy ő szeretné, hogy legyenek!
Nagyon szép nevet választottatok, együtt is és külön-külön is gyönyörűek!
Viszont hogyhogy nem a Zoét tettétek előre, ha úgy akarjátok szólítani? A Zoé Evelin nem annyira jön be?
Nem tudom olvastál-e engem is, én 25 leszek októberben és egy 4 és fél hónapos kislányunk van, Dorka. Áprilisban született császárral, mert a méhlepény túl közel volt a méhszájhoz és a vajúdás/tágulás hatására korábban levált és bevérzett. Emiatt döntött a doki a császár mellett.
Mi Hegykőn lakunk, Sopronból költöztünk ide még "fiatalabb"
koromban. Akkor még a szüleimmel.
Gyere nyugodtan közénk, ha van időd!
Attól, hogy összeszokottak vagyunk, még nem kell félni tőlünk, nem eszünk meg senkit, örülünk, ha jön "friss hús"!
Bocsííííííí!!