Új privát üzeneted érkezett!

Szia Nitta!

Üdv köztünk! :)
Kérdezz nyugodtan, ha tudunk biztos, nagyon szívesen segítünk (azt hiszem mindenki így gondolja, azért mertem többes számot használni)Először is gratulálok a kislányotokhoz!:)

De most én is kérdezni szeretnék, nekem új ez, amit kérdezel, miért gondolod, hogy húzza a köldökzsinórt??? :?:
Én nem is hallottam még ilyet, hogy azt így lehetne érezni??? :shock:
??????????????? :?: Passz, ti hallottatok már ilyet??? :?:
Szerintem az a legfontosabb, hogy próbálj megnyugodni, tudom nem könnyű, én tudom milyen hidd el.
24héttől feküdnöm kellett, a leges legfontosabb a nyugalom, ne idegeskedj!

Merre felé laktok, mivel foglalkozol?

katus78

Nitta!
Üdv közöttünk.
Én ugyan már majdnem 3 és fél éve voltam terhes de még emlékszem az egészre. :D
Egy dolgot nem szabad,túlzásba vinni az aggódást.Gondolj mindíg arra,hogy ez a kicsi megfogant,növekszik és meg fog születni és élvezzed ki a terhesség minden pillanatát aggódás nélkül.
Persze rossz tapasztalatod és emléked van az előző terhességedről.
Nekem is volt Szonja előtt egy terhességem amit rajtunk kívülálló okokból meg kellett szakítani.Szörnyű volt de túl kellett lépnünk és mondhatom sikerült.Igaz minden karácsonykor eszünkbe jut,(akkor született volna)hogy már mennyi idős lenne de ránézünk Szonjára és tudjuk,hogy valamiért ennek így kellett lenni.
Szóval csak azt akartam ezzel mondani,hogy ne gondolj semmi rosszra csak jó dolgokra és úgy is fog történni.
Az általad leírt zsinórhúzogatás számomra nem rémlik de a hátfájás, egy rossz mozdulatban maradás már ismerős.De nekem ez terhességem előtt is volt már és éppen ma amikor a kislányomnak vizet engedtem a kádba,hittem azt,hogy úgy maradok a kádba görnyedve.

Már 27 hetes terhes vagy ideje megnyugodnod! :D

KépKép
eszti76

Vero!

Már van 4db rágója, most az utolsó 4 jön. :?

katus78

Hát köszi Csajok!

Kicsit megnyugodtam.

Katus

Pár hete kezdtem érezni ezt a köldökzsinóros dolgot, de most elbizonytalanítottál. Pont a köldököm alatt érzek egy feszítő érzést. Én kerámikus festőként dolgoztam 2 és fél évig, az agyagos por sokszor beleült a köldökömbe. Amikor az ember kitisztítja a köldökét(az enyém elég mély volt mindig) egy olyan érzés ha fáj, mintha azonnal bepisilnél. Bocsi a primitívségért de tényleg ez van. Na most is ez az érzés szokott lenni, ráadásul az elmúlt héten lehet látni amikor rángatja,hogy a köldököm huzódik befelé meg újra jön ki. Ezért volt egyértelmű számomra,hogy csak az lehet.
Az egyetem közelében lakunk, most már 3 éve.
Neked miért kellett feküdni? Ha nem vagyok túl indiszkrét! Ja és neked hála sikerült csinálnom vonalzót. :)

Eszti

Mivel már volt "hasonló élményed" és azt hiszem fogékony vagy az ilyesmire, szeretném elmesélni neked, hogy 2 éve decemberben egy pénteki éjjelen azt álmodtam,hogy egy mongól kisfiú belémnyúl és kihúzza a kisfiamat. Egy kb 10 év körüli kislány odajött az ágyam mellé és azt mondta nekem: Anya ne sírj, én már figyellek titeket. Másnap, szombat reggel elmeséltem a férjemnek, majd elmentem dolgozni. A munkahelyemen délelőtt 11-kor elkezdtem vérezni, és még aznap este elvetéltem a kórházban. Amikor most áprilisban nem jött meg a havim nem foglalkoztam vele, nálam ez szokásos dolog volt. A házassági évfordulónk napján fogant a kicsi, és én még aznap mondtam a férjemnek,hogy most olyan fura érzésem van. És mint kiderült kb akkor fog megszületni a pici, amikor elveszítettem az elsőt. Csak azért írtam le, mert nem hiszek a véletlenekben, minden valamiért van, és igaz aggódok de valahogy a 10 éves kislány mondata annyira bíztat,hogy hiszek benne, hiszem hogy ő megakar születni. Addig nincs gond amíg az ember a szívére hallgat, de a hülye eszem mindig elkezd kattogni és végem van.

:)
Köszi,hogy írtatok, annyira összeszokott csapat vagytok,hogy elég nehezen vettem rá magam,hogy írjak. De nem bántam meg!!

Nitta

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jó estét!

Először is szia Nitta!
A köldökzsinórhúzogatást én sem éreztem és őszintén szólva elég ijesztően hangzik így ahogy leírtad!Ha a dokit nem akarod ilyennel "zaklatni",akkor esetleg beszélj a védőnőddel,csak hogy megnyugodj!Amit leírtál,attól kiráz a hideg.De próbálj csak jó dolgokra gondolni,a hamarosan megszülető kislányotokra.

Katus,kérd meg Mátét adjon 1-2 fogat Bencének!! :lol: :lol: :lol: Még mindíg csak 1 van kinn rendesen:lol:
Ma a fiúk mentek az usziba busszal és láttak benneteket(gondolom Erikával),felismertek téged!

Erika,milyen nagylány lett Alíz!Csak ámulok!Nagyon csini :D

Eszti,
[quote]L írta:ett volna"buli"a vén hülyével.......!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Szia Nitta!

üdv itt és gratulálok a kislányotokhoz!
hát hogy öszinte legyek nekem is uj ez a köldökzsinorhuzogatos dolog!
nem tudok hozzászolni sajna!
de ne idegeskedj,vagy ha az téged megnyugtat akkor menj el dokihoz és majd ö megnyugtat hogy minden rendben van a kislányotokkal!de nem szabad idegeskedni,a baba azt érzi.nyugiii!!!
Érdekes ez a dolog az álmodrol,de biztosan van benne valami.és mindennek van valami oka,ez tuti.nagyon sok mindenen mentél keresztül.biztosan rossz de gondolj a pici babora aki hamarosan megszületik.karácsonyi aji lesz?
de jo hogy te is ilyen fiatal vagy!mikor mentél férjhez?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Nercsi:nagyon édi Aliz a fülcsivel.olyan igazi csajos.tök aranyos!

Hajnus:hogy vagy?jobban már?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Szia Beus!
Inkább csak egy másik szakaszában vagyok a betegségnek :D Nem fáj a torkom hanem köhögök,nincs bedugulva,hanem állandóan folyik.De most már talán megmaradok. :D Csak az a sz@r,hogy szerintem a Bence is elkapta.Fél 9kor elaludt,azóta 2szer ébredt fel,szuszog nagyon,szerintem bedugult az orra. :( Azt hiszem jó kis éjszakánk lesz :(
Te hány éves vagy?

Kép

Kép
hajnus

akkor jo ha már megmaradsz :D valami virus van megint vagy nem?annyian betegek.nálunk is Vivi kezdte aztan most én vok benne holnap már tuti Apa is! :twisted:
de hát ez van!
akkor készülj az éjszakára.adsz vmit Bencének?
nekünk a Panadol szirup az bevált.
éééén hát öö én 22leszek! :shock: uristen már 22 :lol: :D
TE?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Már 22?? :lol: :lol: Februárban30.Még leírni is szörnyű.Egyenlőre nem adok semmit,lehet holnap elugrunk az orvoshoz,hétvégére ne maradjunk gyógyszer nélkül.
Ja lehet,hogy nem megfázás.Akkor te is beteg vagy?Jobbulást!Ilyenkor végigmegy az egész családon nálunk is.

Nitta,nekem fájt sokat a derekam és a szülés után csak rosszabb lett,de most már csak ritkán "maradok úgy"Persze a gyerek cipelése nem használ :?

Kép

Kép
hajnus

Nitta!
Húúúú,nagyon érdekes álmot láttál.Akkor te is meg tudsz dolgokat előre álmodni.Mert ugye sajnos(a mongol fiús)be is teljesedett. :cry:
Lehet,hogy az a köldökzsinóros dolog nem is az hanem csak nagyon mozgékony a pici lányod.Attól is deformálódik a pocak és érzékeny is lehet..Emlékszem Szonjám annyit és olyan erővel mozgott a pocakomban,hogy egyszer az egyik oldalam felé nyomult teljesen aztán a másik felé.Tiszta gnóm voltam olyankor. :D Szonja ráadásul nagyon sokat csuklott.Ugrált esténként a hasam ritmikusan.
Lehet,hogy lesz aki most nem hiszi el amit írok és kuncog de én például beszélgettem gondolatban a Szonjával amikor a hasamban volt.Az utolsó hónapban megkérdeztem tőle,hogy kisfiú e vagy kislány(az orvos végig látta de mi meglepit akartunk) és ő azt"mondta"kislány.

Hajnus!
Javulást a család meghült tagjainak és remélem a többiek nem kapják el!
Látom tetszett a vén hülyés szösszenetem. :D :D :D :D :D :D :D

Katus!
Sajnos még mindíg nem jutottam fel hozzátok arra a finom kávéra.Igyekszem tiszteletemet tenni minél hamarabb nálatok.

Most megyek alukázni mert nagyon hamar itt a reggel. :(

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Nitta!

Hát nem tudom, de én is arra tudok gondolni, amit Eszti írt, Máté is nagyon mozgott, rugdosott, olyankor izgett - mozgott az egész hasam, lehet az is, hogy olyankor hozzá bujil a hasadhoz, és azért dudorodik, utána meg visszabújik.
Máté is csinált ilyeneket, oda dugta a duksiját, lábát stb.....és akkor pár másodpercig dudorodott, feszült a hasam.
Hát most nem akarom leírni mi volt, majd egyszer :)
Ja igen Máté is nagyon sokat csuklott.:)

Eszti!

Jövő héten ne gyere Pécsen, leszünk a Mátéval :lol:
Várunk ám!

Hajnus, Beus!

Jobbulást nektek, és a kedves családotoknak is!

Hajnus!

Biszti mi voltunk Erikával!

Jó éjt!
Kép

katus78

JO ÉJT MINDNEKINEK!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Köszi Katus!

Jo éjt!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok Lányok!

Teljesen le vagyok maradva! Nagyon pörögtök!

Nitta, én csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni avvala mozgással kapcsolatban, de szerintem a legokosabb, ha elmész a dokihoz és megkérdezed. Az a lényag, hogy megnyugodjál. Mind a babónak, mind Neked az most a legfontosabb.

Remélem, ha hazamegyünk, több energiám lesz.
Sziasztok
e

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Nitta!
Udv a topicban! Gondolom tudod (mert irtad, hogy vegigolvastad nagyjabol az elmult ev iromanyait), en Kanadaban elek tobb mint 10 eve. Van egy 18 honapos es egy kozel 6 eves fiam. A nyaron otthon voltunk 2.5 honapot, de most mar megint innen irok. Egyebkent Sopronban szulettem, ott eltem tobb mint 23 evet, es Sopron a kedvenc helyem a vilagon! :)
Ez a koldokzsinor huzogatas szerintem azert nem lehetseges, ill. az, hogy a koldokod behuzodik az azert nem lehet osszefuggesben vele, mert a te koldokodet nem koti ossze a baba koldokzsinorja az o koldokevel. Javitsatok ki, ha tevedek, de a koldokzsinor a magzatburokban a mehlepenyt koti ossze a babaval. Nem? Tehat szerintem inkabb az lehet, hogy ahogy mocorog a babad, hozzaer a koldokodhoz belulrol, es mivel - ahogy irod- eleg mely a koldokod, igy lehet, hogy erzekenyebben reagalsz ra. Persze nem allitok fel diagnozist, szerinem nyugodtan kerdezd meg a dokit.

Eszter!
Asszem te kerdezted, hogy kik a jo dokik a varosban. En ugyan mar regen nem vagyok otthon, de a nyaron volt egy nehany hetig zajlo problemam amig otthon voltunk (mehen kivuli terhesseg), es en a regi dokimhoz, a Tiboldihoz mentem el, es NAGYON normalis volt! Meg a szabijarol is bejott, hogy megcsinalja a mutetet, meg utana, hogy a varratokat kiszedje, szoval en nagyon meg voltam vele elegedve. Minden kerdesemre nagyon fair modon valaszolt, szoval csak jot mondhatok rola. Nem tudom ismeritek-e (tobbiek) az Erdelyit (o volt a foorvos regen, de mar elment nyugdijba). Na az o lanya Pesten el, de Sopronban szult a nyaron, es o is a Tiboldinal. Szoval az ot apja hozza iranyitotta az osszes kollega kozul. Persze nyilvan van tobb is aki jo, meg rosszat is lehet hallani mindenkirol biztos.

Viol!
Mar korabban akartam irni, hogy milyen ugyes Dorka, hogy igy forog mar.

Folyt. kov. Most megyek meset olvasni, mert megy a Bence aludni.

Kép
Kép
agi

Na ujra itt vagyok, bar kozben eltelt par ora.

Most meg mar nem is emlekszem mit akartam irni. :D

Katus!
Most mar tenyleg vege lesz lassan a fogzasnak! Orulet, hogy hogy lehet ennyi foga egy ekkora gyereknek! :D Egyebkent szeret darabosat enni? Mert a Balintnak meg mindig csak 9 foga van, pedig mar elmult 1 1/2 eves, es hat o az olyan kajakat amit tobbet kell ragni, azt inkabb kikopi. Mondjuk nem tul jo evo, de a ragnivalo meginkabb elveszi a kedvet.

Erika!
Tok edes Aliz a fulbevalojaval!

Eszti!
Jo, hogy gyogyulsz a felfazasbol! Nekem ketszer volt eletemben vesegyulladasom, es egyik alkalommal sem felfazasbol alakult at, hanem csak ugy ramtort, de az valami iszonyat volt. Az olyan fajdalom, hogy inkabb szulok meg ket gyereket. Szoval erdemes vigyazni, mert a felfazas biztos megkonnyebben alakul ilyesmive.

Gabi!
Az alvos kep olyan edes!

Most viszont en is megyek aludni, mert mar 1/2 11 van nalunk.

Kép
Kép
agi

Ja, megvalami!
Gabi!
Ez a disznos kep nagyon durva!! Igy lehet egybe kapni disznofejet kocsonyanak? Meg a foga is a szajaban van! :shock:

Kép
Kép
agi

Jó reggelt! :)

Nitta,
én is köszöntelek nálunk, örülök, hogy újra bővül a csapat! :) sajnálom, amin keresztülmentetek, belegondolni is rossz... De szerencsére készül már az új Élet és biztos vagyok benne hogy minden rendben lesz! :) Tényleg próbálj meg kevesebbet izgulni - mondom én, aki végig parázott :) - gondolj csak a szép és jó dolgokra, hogy milyen is lesz az új életetek hármasban! :)
Köldökzsinóros tapasztalatom nekem nem volt, mármint nem tudom, hogy történt-e odabent olyasmi. Hogy sokszor forgott az tény, mert szinte minden UH-on másképp feküdt, hol koponyavégű volt, hol medencevégű. De hogy közben cibálta-e vagy sem a zsinórt, nemtom. Sajnos a végén a nyakára és a vállára volt tekeredve, de nem lett belőle baj, a császár miatt.
A derekam nekem is nagyon fájt és volt, hogy nekem a kisujjam "ugrott ki"! :? :D Szóval előfordulhat, hogy te meg a hátaddal szenvedsz meg. De ahogy a többieket is olvasod, ez sajnos nem ritka probléma. Ez is velejár egy ilyen kis Csoda kihordásának. :) Az enyém most épp itt "beszél" mögöttem a csörgőinek, mert azok nem úgy vannak, ahogy ő szeretné, hogy legyenek! :lol:
Nagyon szép nevet választottatok, együtt is és külön-külön is gyönyörűek! :) Viszont hogyhogy nem a Zoét tettétek előre, ha úgy akarjátok szólítani? A Zoé Evelin nem annyira jön be?

Nem tudom olvastál-e engem is, én 25 leszek októberben és egy 4 és fél hónapos kislányunk van, Dorka. Áprilisban született császárral, mert a méhlepény túl közel volt a méhszájhoz és a vajúdás/tágulás hatására korábban levált és bevérzett. Emiatt döntött a doki a császár mellett.
Mi Hegykőn lakunk, Sopronból költöztünk ide még "fiatalabb" :lol: koromban. Akkor még a szüleimmel.
Gyere nyugodtan közénk, ha van időd! :) Attól, hogy összeszokottak vagyunk, még nem kell félni tőlünk, nem eszünk meg senkit, örülünk, ha jön "friss hús"! :lol: Bocsííííííí!! :lol:

nadine81

Gabó,
tényleg!! Nem volt így büdös az a disznófej? nekem volt "szerencsém" őzfejet szagolnom, így főzés közben, de iszonyat büdös volt. Disznóéknál ez nem így van?

nadine81

Ez tök furi...
Ági most épp alszik. :) De nem úgy, hogy délután vagy valami, hanem úgy igazából, éjjel. :) De jó!!! :) :) :)

nadine81

Sziasztok!!!

Viol

Látod mennyire ismersz már!!!!Tényleg összevagyok zavarodva a vonalzo miatt.... :oops: :oops:
Nagyon köszi hogy kijavitottál!!!! :!: :!: :!: :!: Lehet Busék meg észre se vették!!!
A vonalzoval még nem jutottunk semmire,ugyhogy asszem emilen küldöm az itteni jelszomat...Ugye segitesz :?: :?: :idea: :idea:

Beus

Lehet észre se vetted(vagy eltekintettél a hülyeségemtől)az Erikát hittem terhesnek(passz,hogy miért).Bocsi!!!!!Gratula a kisfiuhoz!!!Jövök mintát venni majd ha meglesz!!!
Figyeltétek a váladékot előtte???(tudod van egy ilyen "tuti" tipp is a fiut illetőleg)A kinai szerint is fiad lenne???

Nitta

Üdvözöllek én is köztünk!!!NAgyon jo helyre cseppentél.Szerintem már ennek is van egyfajta jelentősége,hogy minket megtaláltál!!!Tudod,NINCSENEK VÉLETLENEK!!!
Ez a köldökzsinorhuzogatás szerintem is ugy van ahogy Ági irta!!Semmi köze a Te köldöködnek a köldökzsinórhoz.
Én azt tudom neked mondani,hogy ha kérdésed,félelmeid vannak,nyugodtan beszéld mag az orvosoddal.Hidd el,hogy nem fog sült bolondnak nézni.Inkább nézesd meg magad,és nyugodj meg,mint ezen idegeskedsz!!!Tudod,ahogy az Eszti is irta,azt megérzi a kislányod,és ő is nyugtalan lesz!!!
Nem utolso sorban gratulálok a terhességedhez!!!(pocaklakodhoz)
Vendég

Viol
Ment a levelem
Vendég

Ági!Milyen mesét szoktál olvasni Bencének?
A keresztapuéknál disznóvágás volt és elhoztuk a kutyáknak,de muszáj volt lefotóznom!!

Rik!5-hót próbálkoztunk nem jött össze most egy hót kihagytunk,de újra ráállunkna témára.Már így is úgyis meglesz az a korkülönbség amit szerettünk volna.Apa nagyon szeretne.Én megelégedtem volna Levivel,de ő nagyon szeretne mégeggyet így beadtam a derekam.Lány szeretne.Akkor most ti is rajt vagytok a harmadikon?

Katus!Basszus!!Máté tényleg fogrekordot fog dönteni!!!!!!

Beus!Majd este v. holnap teszek fel hegyi képeket.22 leszel még csak!!!!Milyen fiatalka vagy!!!!!Előtted az egész élet!!!!!!

Nercsi!Nagyon cuki Alíz a fülcsivalóval.Szépet választottatok!!

Eszti!Hogy a p....ba van energiád még futópadozni!!Miért nem pihensz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tessék pihenni!!!!!!!!!!
Nahát akkor majd ha haza megyek csapunk egy csajos bulit!!!

Nitta!Gratulálok a terhességedhez és csak csatlakozni tudok a lányokhoz!!Ne aggódj ha pedig úgy megnyugodsz menj el a dokihoz.Val.színű csak a pockot érzed ahogy rodeózik bent a pocidban biztos baromi jól érzi magár odabent,mert ilyen zsinórosról még én sem hallottam.Lehet a köldöködnél érzi jól magát.Szal ne aggódj én is aggódos voltam,mert Levi is nehezen jött össze,de nem kell nem lesz semmi baj.Én végig görcsöltem az egész terhességemet kórházban is voltam 3-hetet és mégis időre,egézségesen született meg a Husi!

Ne aggódj!!!!!!!!!
Vendég

Viol!Nem volt vészes a főzése!! :lol: :lol:
És a csirkék??????????????

Nem tudom ki kérdezte,de nálunk nincsenek itt csirkék.(Be is rosálnék ha lennének.Régen nyuszikák voltak!!!)Pár házzal arrébb vol egy hapek(már meghalt)és tőle szoktuk venni 500ft-ért!
Vendég

gabocica

na akkor eggyütt indulunk a babáért!!!
nálunk abban egyet rtés van,hogy legyen 3.bébi.Csak az időpontban nem,hogy mikor jöjjön!!Én már szeretném,Apa azt mondja majd jövö nyáron!!!Na abban egyeztünk meg,hogy nem védekezünk,aztán amikor szeretne jönni(remélem a fiam)akkor szeretettel várjuk!!!
Bár a GYula szerint mivel a 2.-ra is vártunk(5 évet),őt is várhatjuk egy ideig!!!
Én nem vagyok ilyen pesszimista,szerintem hamarabb jön!!!
Az egyik énem azt mondja(megsugom)hogy inkább dolgozzam egy kicsit aztán majd ha megint egyenesbe jövünk akkor legyen,de ez az erősebb meg azt,hogy most kell jönnie,hogy ne legyen ekkora különbség mint most van a kettő közt!!
Ja meg kéne nagyobb lakás!!!

Petrám épp a vázábol szedi ki a virágjaimat,és hozza ide nagy mosolllyal anyázva!!!Édes szerelmem!!
Vendég

Na, kipróbálo, hogy most rik vagyok-e. :) Mert amúgy Viol. :)
Vendég

OK, akkor próbálom.
Vendég

Jaj ma megyek kozmetikushoz,de semmi kedvem olyan buta őszies idő van kint nem szeretem,de muszáj már elmennem.Meg szoliba is elkéne,mert fehéredek vissza ezerrel.Úgyhogy a 11-es busszal megyünk be husival..
Vendég

Na, valami még nem jó... Höhöhö, nekem se megy... Pillanat, próbálkozok még...
Vendég

Hát basszus nemtom mi van...
Vendég

Mindig elfelejtem kérdezni Tőletek,hogy ki mikor kezdte el a bilire szoktatást???Tudtok nekem ebben segiteni???Olyan rég volta a nagylányommal ez már,hogy nem emlékszem!!
Vendég

Hogy-hogy ilyen sokat kellett várnotok a másodikra?Az első mennyi idő mulva jött össze?
Vendég

Na, egy már megvan, Erika! :)
Vendég

Viol

olyan furi volt ezeket olvasni,pillanatra azt hittem hogy én iretam ezeket valamikor aztán most jelentek meg!!
Ari vagy!!
Vendég

Erika,
írdd le légyszi ide Réka szül.dátumát! Köszönöm!
Vendég

Petra ugye 2005. 01. 25? Jól írtam? :)
Vendég

Na,de ügyi vagy!!!!!!!!!!Kijött a vonalzóóóóóóóóóód!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Különben valamiért nem jó, ha az email-ből másoltam át. Mert ugyan bemásoltam az aláírásba, de amikor nyugtáztam, nem fogadta el, mert azt írta ki, hogy túl hozzú az aláírás. Aztán bementem a szalagos oldalra és simán megcsináltam a szalagot, mintha most kezdeném. És úgy meg jó volt neki. Csodálkoztam is, hogy sok neki, mert pl Andi és Csilla, ők ugye 3-3 gyerkőc anyukája, ők fel tudtak tenni 3 szalagot, akkot én miért nem tudok 2-t? De még vannak mások is 2 gyerkőccel, tuti, hogy valami mást is beír még, amikor a mailből akarnám betenni.
Szal megcsináltam simán, úgy meg jó neki. Hogy miért nemtom. Mindegy. Most majd megcsinálom Rékáét is, remélem jó lesz...

Viol
Vendég

Viol

Ügyi vagy!!!

Gabo

én jártam sterilre mert nem jött a második ott szuriztak,meg gyogyszert szedtem,aztán amikor majdnem ráment a petefészkem akkor leálltam vele.Ez volt dec.-be.Áprilisba megismertem közelebbről is a Berkest(nem ugy!!!)és ő ujra elkezdte a kivizsgálásokat velünk.Jun.1-re ki volt irva apetevezetékátfuvásom(5 év után!!)és máj.28.-án elmentem hozzá hogy nincs meg a mensim hogy lesz a mütét meg.Erre ő már csak azt mondta hogy Erika terhes.Nagy volt a meglepetés neki is,hisz addig még nem is beszéltünk a probálkozásrol,mert a mütéttől függött minden.Na ezt most csak röviden irtam meg,hisz ez a szuris dolog havi szinten kb.6 vizsgálat és jelenlét volt(ami mind munkaidöböl valo szökést jelentett!!)
Vendég

az az igazság,hogy bennem egy ideig nagyobb volt a vágy,hogy dolgozzak,de ez az érzés most valahogy alábbhagyott és felülkerekedett a babó gondolata!!
Vendég

Viol

Réka 1996.10.22.
Petráé jo!!!
Vendég

Erika,
mikor született Réka? :)
Vendég

gabo

nekem sincs vágyam a melo felé!!!Nem akarok egyenlőre oda visszamenni
Vendég

na, asszem megszültem a szalagokat! :)

most búcsúzok, mert dorka baba már itt türelmetlenkedik az ölemben, alvásra készen. asszem leviszem az udvarra, én meg addig elmegyek boltba, gyógyszertárba, stb.

sziasztok! viol
Vendég

Viol a szöveged miért rik alatt jelent meg?
Vendég

sikerül Viol???
Vendég

Köszi Viol!!!
Gabo
azért jelent meg a nevem alatt az irása, mert megkértem,hogy lépjen be a nvembe ugy probálja feltenni a szalagokat,mert énnekem nem sikerül!!!
Azt hitted én vagyok ilyen ügyes?
Vendég

Igen azt hittem!!!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Na mi leléptünk a városba!!

Szép napot!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?