Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

vonalzópróba:

Kép
tirza

Vivi!
Jó kis kép rólad :lol: Tetszik! :wink:

Tirza!
Véletlenül nem te írtál a Norbis fogyiról a múltkor???
Ki tudnád fejteni bővebben, hogy mit mikor lehet enni??
Köszi!
Az a kismozdony gyorsan célba fog érni hidd el!

Puszi lányok!
Napsi hol van??? :?:

Kép

Kép
kajla

Sziasztok!

Sajnos most nem tudtam visszaolvasni, mert zajlik az élet nálunk, de majd igyekszem.
Biztosan emlékeztek Nikinozsó szombati írására, miszerint iker babák várhatók.
Hát úgy néz ki, hogy mi leszünk a szüleik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Ma találkoztunk az életetadóval, egy nagyon szimpatikus hölggyel, és úgy néz ki, hogy mi is szimpatikusak voltunk neki. A mai UH szerint két kisfiút várunk.
Nagyon izgulunk, hogy a szülésig minden rendben legyen. Október közepére van kiírva , de már bármikor megszülethetnek.
Reméljük, hogy minden rendben lesz, és végre igazi család lehetünk.
Kérlek, szorítsatok nekünk!!!
rvan

Sziasztok!

Sajnos most nem tudtam visszaolvasni, mert zajlik az élet nálunk, de majd igyekszem.
Biztosan emlékeztek Nikinozsó szombati írására, miszerint iker babák várhatók.
Hát úgy néz ki, hogy mi leszünk a szüleik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Ma találkoztunk az életetadóval, egy nagyon szimpatikus hölggyel, és úgy néz ki, hogy mi is szimpatikusak voltunk neki. A mai UH szerint két kisfiút várunk.
Nagyon izgulunk, hogy a szülésig minden rendben legyen. Október közepére van kiírva , de már bármikor megszülethetnek.
Reméljük, hogy minden rendben lesz, és végre igazi család lehetünk.
Kérlek, szorítsatok nekünk!!!
rvan

Sziasztok

15 mail-t már kaptam, 13-13 az állás (szept.30. okt.14.)a többi alkalomra sokkal kevesebb.
Még 17 mail-t várok kb.. Ilyen sokan vagyunk ha néhányan nem is írunk rendszeresen.
Délelőtt át kell mennem a suliba, remélem addig még befut pár válasz.

Jó éjt Süni

RVAN
SZORÍTUNK!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
renóca

Rvan:
Nem is tudom lehet-e így előre, de ÓRIÁSI GRATULA!! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Rvan!!!!! Nagyon szorítunk!!!! És nagyon nagyon örülünk nektek! Megnéztük Gáborral a talis képeket, ahol még Dórit etteted, és lám, hamarosan a saját babáidat fogod etetni! :)
Minden részletet várunk ám!!!!!

KépKép
jiny

Rvan!
Ezt el sem tudom hinni, nagyon örülök nektek. :D
Gondoltátok volna a tóparti talin?

Két kisfiú! Ha jól emlékszem akkor kell vennetek még egy kiságyat! :lol:

Nagyon szorítunk! És ha tudsz jelentkezz!

Kép
tirza

Rvan!

Gratulálok! :lol: :lol: és szorítok, hogy minden simán menjen!

Gondolom, hogy most óriási az izgalom! Milyen érzés?

Megkérdezhetem, hogy Ti mióta vártok a fiúkra?

Triza! Küldtem a pü-t! :oops: :P

Mindenkinek nagyom jó éjszakát!
struga2

Kajla!

Igen, én írtam a Norbiról.
A lényege, hogy meghatározza, hogy melyik ételfajtákat, mikor eheted. pl. szénhidrátokat délig, fehérjéket non-stop. Nagyon tetszett benne, hogy itt többször lehet étkezni egy nap, sőt ajánlott, és nem kell számolni a kalóriákat.
Ha gyors fogyást akarsz, akkor csak update 1-est kell enni. Ha szinten tartást, vagy lassú fogyást, akkor mindent lehet enni, csak az időt kell betartani.
Van zsebkönyve 2005-ös és 2006-os, ebben be vannak kódolva a kaják, még márkák szerint is.
Konkrétan mire vagy kiváncsi?
Ami hozzáadott cukrot (pl glükózt) tartalmaz, azt szigorúan csak délig, de ha fruktóz van hozzáadva, akkor már 3-ig vagy 24-ig ehető, ezt a kajaféleség dönti el.
Különben megdöbbentő, hogy szinte mindenbe tesznek cukrot, pl szalámiba is, amit egészségesnek hírdetnek, az is tele van hozzáadott cukorral, pl gabonapelyhek gyerekeknek, fitness gabonapehely (amit úgy hírdetnek, hogy ettől leszel karcsú), vagy a gyümölcsjoghurtok.
A bababörzén kóstoltunk Jana ízesített vizet, amire az volt ráírva, hogy light, megnéztem az összetevőket, ott volt, hogy cukrot is adtak hozzá. :evil: De lehet, hogy ezt már meséltem.
Egész nap lehet enni, olyan gyümölcsöket, aminek kevés a cukortartalma:pl. eper, meggy, zöldalma, szilva, áfonya, szeder, jonatán, idared, kókusz,kiwi, citrom, szóval lehet válogatni.
Tejföl, túró, natúr joghurt, tojás is ehető bármikor, sovány húsok, virsli, sovány sajtok, pl edami, ementáli, parenyica, mozzarella is, aztán halak, tonhal, paradicsom, paprika.
Lehet bűnözni, de másnap update szerint kell élni. :)
erre gondoltál?

Tirza

Kép
tirza

Struga!

Már küldtem a freemailre a képeket, remélem megkaptad.

Kép
tirza

Rvan!

Mi is nagyon drukkolunk és nagyon örülünk nektek :D :D
Egyszerre két fiú, ez igen :wink:

Tirza!

Ti mentek jövő héten az Ágacskás talira?

Jó éjt nektek!

KépKép
obea

Obea!

Nem megyünk, lehet, hogy nekem osztálybuli (munkahely) lesz.
Ti mentek?

Kép
tirza

Rvan, micsoda fantasztikus hírek. Nagyon szorítunk nektek. Remélem hamarosan boldog család lesztek. Minden infót nagyon várunk, ha van egy kis időd írj nekünk. :lol:

Kép
Kép
atan

Rvan!
Gratulálunk, és nagyon nagyon szorítunk:):):):):):):)
szuperboszi

Rvan!
Komolyan mondom, úgy szorítottam, hogy közülünk legyen valaki! Tegnapelőtt óta Regi is tudja ökölbe szorítani a kezét, úgyhogy az egész családom most érted "drukkol"!!! :D

Tirza!
Igen, erre gondoltam, szerinted, érdemes megvenni a könyvet vagy csak úgy nagyjából is jó, ha betartja valaki??? Köszi, hogy konkrét kajákat is írtál, feljegyeztem őket! Neked hogy néz ki egy napod evésileg? Puszi

Kép

Kép
kajla

Rvan: a mindenit, micsoda hírrel indul a nap!! Nagyon-nagyon szorítunk és sokat gondolunk Rátok!! Gondolom, nem sokat aludtatok az éjjel... :) Hú, de jó.... :lol: :lol:

Itt az én kis legénykém, a gólyahíres topikban már publikus az albuma, de itt is eldicsekszem vele :P :D :

Kép
rkata

Jó reggelt!

Csak egy gyors bekukk, mert megyek mosogatni! :D Erdélyi vendégek jöttek a céghez, este lesz csülkös parti, arra készülünk.

Kajla!
Ez az én véleményem: Ahhoz, hogy átvegyem Norbi életmódját, el kellett olvasnom a könyvét, amit úgy kértem kölcsön, de csak az 1-est olvastam el, és főleg az elejét, amikor magáról ír, a többi riportot csak átolvastam. A kódkönyveket viszont már megvettem, emlékszem, amikor Ciprusra mentünk márciusban, akkor vittem magammal, és lestem, hogy mit ehetek, aztán nagyon hamar meg lehet tanulni a kaják kódját, a 2006-ost is megvettem, mert abban még több kaja van, de már csak néha-néha nézek bele. Szóval szerintem a kódkönyveket érdemes megvenni, a könyvet meg valakitől kölcsönkérni és elolvasni. A nézetet, felfogást kell átvenni a Norbitól és akkor könnyen megy a betartása.

Reggeli: Tea, édesítővel, de lehet tej (update 1), csak én önmagában nem szeretem, macikávét szoktam beletenni, de az már 3-as
abonett kenyér 2 db ezt ugyanúgy megpakolom, mint a normál szendvicseket, de szoktam reggel pékárut is enni, mivel reggel elvileg mindent lehet enni.
Tízórai: vagy gyümölcs, norbis müzliszelet, de valamikor apró péksütit eszegetek :oops:

Ebéd: minden jöhet, csak ha olyan, pl tegnap rántott hús, akkor igyekszem 12 előtt enni.

Uzsonna: norbi rudi, vagy a pudingja, attól függően, hogy milyen éhes vagyok gyümölcs

Vacsora: szoktam virslit (kenyér nélkül), tonhalat , körözöttet önmagában (nagyon imádom), sovány felvágott (gépsonka), paprika paradicsom, deszertnek norbi rúdi

Nagyon finom amikor a natúr joghurtba bekeverek 1 kiskanál fruktózt (gyümölcscukrot) és teszek bele a málna (fagyasztott, saját termés) jó sokat, isteni finom. és nem hízlal.
Nagyon finom a rántott hús, ha a liszt helyett teljes kiőrlésűbe fekteted, és a prézli helyett zabkorpába, sokkal finomabb lesz, mint a hagyományos. és így már nem hízlal.

Kép
tirza

Sziasztok!

Sajnos a családunkban nagyon rossz dolog történt, ezért nem voltam és vagyok. Bocsi. :oops: :cry:

Rvan: Nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!!!!!

Rkata: Olyan gyönyörű! :wink:

Puszi mindenkinek, majd visszaolvasok és jelentkezem.

Tirza: Én is próbálok Norbihoz igazodni. :wink:

KépKép
ancsúr

Rvan, annyira jó! Nagyon szurkolok nektek, minden rendben lesz, ne izgulj!
A következő hetekben sok gondoltom lesz a tiétek!
Szeretettel:
Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Visszanéztem az irományokat. A gyerekek csodállatosak!

Zitus álmos kis arca olyan angyali. :lol:

Gilice: A lányok még mindig olyanok mint két tojás, és tündériek, gondolom lassan bírtokba veszik az egész lakást. :lol:

Kajla: :lol: Ne harizz, ezen még mindig kuncogok. Szóval Regi gyönyörű! És igazi pelusos nő! :lol: :P

Minden baba egytől egyig meseszép, még mindig. :lol:

Kizsó: Megint nosztalgiáztam pár percet a képek előtt. :roll: Sok minden eszembe jutott róluk. :wink: Köszönöm. :lol:

Jiny: Nagyon jó volt hogy eljöttetek a múlt héten, nem is tudom épp ésszel hogy bírtam volna ki az elkövetkezendő napokat, ha nem kapok ekkora töltést tőletek és Dóritól. :wink:

Úgy látom az emileket is el kell olvasnom, még oda nem jutottam el, nem jöttem a gép közelébe a héten. :cry: Viszont láttam a baldahim témában nem kaptam választ.. Lehet azért mert hibásan írtam. :roll: :oops: :cry: :oops: :cry:

KépKép
ancsúr

Sziasztok

Október 14.győzőtt :P
Eddig 38 felnőtt és kb :lol: 25 gyermek jön. Azért kb, mert nem lehet tudni kinek telefonál közben a gólya :D
Bátran írjon aki szeretne jönni, akár nekem, akár a többieknek és küldjük a részleteket.
Most mennem kell. Megyek a suliba pontosítani az időpontot.

2006. OKTÓBER 14. SZŐD TORNATEREM 10-16 ÓRÁIG TALI

Délután jövök.

Üdv Süni
renóca

Ancsúr, azt kérdezted ugye, kell-e baldahin?
Hát, igazából szerintem ez egy olyan dolog, amit magának vesz vagy csinál az ember, nem a gyereknek szükséges.
Dominiknak anno én varrtam szép kék cicás anyagból, ágyneműt is, lepedőt is, asztalterítőt is, sőt, a falra egy nagy zsebes tárolót is.
A kiegészítőket tovább használtuk, a baldachint csak korlátozott ideig.
Antóniánál ugyanez volt használatban, aztán széthordta a rokonság, és nem talált vissza.

Bobi már nagy volt, nála ez kimaradt, viszont most nem tudtam ellenálni, és Antóniával kinéztünk egy szépet, és most itt figyel, a fejvédővel, ágyneművel együtt, pedig van fejvédő, ágynemű garnitúránk Bobitól nem is egy, szóval igazából "felesleges" beruházás volt, de olyan jó nézni:):):)
szuperboszi

Ancsúr!
Én nem vettem baldahint, mert gyönyörűnek tartom, csak a hasznát nem látom! A barátnőm megvette a kiállított ágyat, kispárnástól, baldahinostól, pelenkatartóstól, betették a szobába, a gyerek meg utált benne lenni...aztán vettek egy másikat, ami egyszerű, kis rácsos ágy, semmi dekorral és alszik benne a csajszi!

Ha látnád a mi ágyunkat,elszörnyednél!

Van benne: Gyapjas mackó, Kitti cica, Bambi őzike, Jegesmaci =ezek mind a fejrésznél, hogy ha feltornázza magát, "ismerősök" között legyen, oldalt van 2összegurgatott pléd, erre teszi a lábait, ha oldalra fordul, mert egyébként beszorul a lába a rácsokba, aztán mindkét oldalon egy-egy "rongyi" odakötve, ezeket gyűrögeti és hát persze a KEDVENC Zebrája, ami nélkül nem élet az élet! Regi épp hogy belefér az ágyba... :lol: :wink:

Jön hozzánk nemsokára Amneris és Zituska! Jajj, de szuper!!!

Puszi

Kép
kajla

Rvan: Nagy örömmel olvastam, én is úúúgy drukkoltam, hogy itt, a topicosok közül legyen valaki az ikrek családja! Sokat gondolok Rátok, nagyon drukkolok és várom a fejleményeket, írj nekünk!
ildi_ko

Sziasztok!!!

Minden névnaposnak és szülinaposnak utólag is sok boldogságot kívánok!!! :lol:

Rkata csodaszép a kisfiatok!!! :D

Rvan nagyon örülök és szorítok, hogy minden rendben legyen!!! :mrgreen: Két picúrka, ez nem semmi!!! :D

Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy mielőbb megérkezzen a kisbabája!!! :)

A talira még nem tudom, hogy eltudunk -e menni de szívesen találkoznánk veletek ha Ti is így gondoljátok!!! :P

Sok puszi mindenkinek!!!

Vicki
vicki

Lányok!

Körkérdés: milyen kezesek vagytok, jobb vagy bal? És a gyerekek?

Köszi

Kép
kajla

Én bal, férjem jobb, két nagy jobb, Bobi még nem dőlt el, de olyan kis balosnak tűnik.
szuperboszi

Sziasztok

Tornaterem rendben :P Fél 10-kor nyitva lesz.
Körkérdés :)
KI MIT HOZ???
Most ide írom, mert senkit nem szeretnék kihagyni és csak pár dolog kell.

Szalvéta
WC papír
Műanyag pohár (1,5 vagy 2 dl- es)-

De ha gondoljátok hozhat mindenki kis családjának amiből iszik.???????
Kockacukor
Műanyag kávés-pohár
Papírtányér

Anyóskámtól elkérem a presszó-kávéfőzőt. Viszek 3 az 1-ben kávét is.
KÉRETIK MAJD INNI!!!!! :D
Viszünk mikrót, vízforralót.
Kismotrokat, csigahintát, szobacsúszdát.

Kávé, kávéskanál, tej
Süni Reni

Üditő, ásványvíz, süti
mindenki saját pocak-kapacitása és ízlése szerint. :wink: Kicsit kevesebbet, mint múltkor. :P

Kajla :(
Mailt megkaptam. Sajnálom,hogy nem tudtok jönni.
:twisted: Irígykedem ám, puszi Amneriséknek.
Mi jobb kezesek, sógornőmbal Vagyis ő kétkezes. Jobbal eszik, ballal ír, vagy forítva, nem is tudom pontosan. Miklóskánk mindkét kezét használja, hál istennek :lol: , de a bal egyenlőre az ügyesebb. 3 éves koráig ráér még eldönteni. Miért?????

Idikó
Teszel fel majd képet a könyvről??? :) Sajnálom, hogy nektek nem jó ez a hétvége. :cry:

Kizsó, Nikinozsó
:P Jó lenne ha el tudnátok jönni. Olyan jó volt, hogy itt voltatok múltkor is és a lányok is jól érezték magukat.

Ölel mindenkit: Süni
renóca

Süni,

szalvétát + WC-papírt viszünk szívesen, meg vagy egy csomag papírtányérunk is a múltkori kerti buliból, az olyan 50 db lehet.

Puszi,
Kata
rkata

Rkata
Előre is köszönjük.
Akkor még:

Műanyag pohár (1,5 vagy 2 dl- es)-
De ha gondoljátok hozhat mindenki kis családjának amiből iszik.???????
Kockacukor
Műanyag kávés-pohár

Süni
renóca

Műanyag üdítős poharat vállalom.

Kép
tirza

Én viszem a kockacukrot, remélem odaér, nem úgy mit tavasszal.

Kép
tviky

Nagyon rendesek vagytok, hogy így örültök a mi örömünknek. A gratulációkat még óvatosan fogadom, hiszen tudjátok ti is, hogy ilyenkor még nagyon sok bizonytalansági pont van. Az a biztos, amikor már otthon lesznek a kiságyban, ahogy Nikinozsó mondani szokta.
Nem tudom, hogy ti hogy éltétek meg ezt az időt, de én mindig csak a következő lépésre próbálok gondolni. Egyenlőre még azon izgulok, hogy a szüléskor ne legyen semmi probléma, azon még nem izgulok, hogy milyen is lesz két ilyen pici babát nevelni, de bízom benne, hogy sikerülni fog.
A beszélgetésünk alapján bízom benne, hogy az életetadó elhatározása stabil és nem fogja meggondolni magát, igaz ezt sem lehet előre tudni.

Próbáljuk nem beleélni magunkat a helyzetbe, hogy egy hónapon belül kétgyermekes szülők lehetünk, de nehezen megy. Nem merjük megvenni a plusz dolgokat (Igen Tirza, jól emlékszel kell még egy gyerekágy :D ), Nikinozsó javaslata is az, hogy majd szülés után megvesszük, ami még hiányzik a kelengyéből a 2. baba számára.

Most, hogy találkoztunk az életetadóval kicsit megnyugodtam, teljesen elfogadtam őr és megértem a helyzetét. Most az a nehéz, hogy újra tétlenül kell várakozni - igaz a szökséges papírokat elkezdtük beszerzni. Legszívesebben óránként telefonálnék, hogy mi a helyzet, de ennek semmi értelme, ezért türelmesen várjuk, hogy mikor csörren a telefon a szülés miatt. Ha szerencsém lesz bent lehetek a szülésnél is, de majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok.

Szólni fogok, ha történik valami érdekes :lol:

Mégegyszer köszi a szurkolást, nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan szorítanak nekünk.
rvan

Süni!

Megkaptad az emilemet?
Most már biztos az időpont, 27.-én megyek kórházba, hogy ott leszünk-e az meg attól függ, hogyan leszek. Így még mindig nem tudok semmi biztosat! Bocsi! :roll:

Rvan!
Természetesen mi is drukkolunk! :lol: :lol: :lol:

kizsó

Képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szöveg később!
Puszi

Kép
kajla

Süni!

Mi viszünk műanyag kávéspoharat és kockacukrot.

Rvan!
Nagyon szurkolok.

Timi
latimi

Azért kérdeztem a kézhasználatot, mert azt hallottam, hogy 1évesen már dominál az egyik oldal, de véglegesen csak óvodás korra dől el! Nálunk Regi a bal lábával rúgja a labdát, de általában jobb kezével csinál mindent! Azt mondják, hogy a balkezeseknek egy csomó eszközt lehet venni, pl. ollót, ami megkönnyíti az életüket, ez jó dolog! Attól félek, hogy majd nem tudok neki segíteni az írástanulásban, ha balos lesz, mert mi mindketten jobbkezesek vagyunk! Sőt! Az egész család mindkét részről!!!

Köszi a válaszokat!

Kép

Kép
kajla

Délután még jövök, ma megyek a tegnapi buli romjait takarítani. :D

Napsi!
Ha jól emlékszem tegnap tartottad a névnapodat.
Boldog névnapot kívánok!

Kiscsibész Norisz hogy van?

Kép
tirza

Sziasztok!

Rvan!Előre is nagy-nagy gratula az ikrekhez, de addig is ezerrel megy a drukk, hogy minden OK legyen! :lol:

Kata! Vincus nagyon szép kispasi és szerintem egyre jobban hasonlít Csengére!

Sok puszi,
Di_ti
di_ti

Kajla, naggyon jól áll neked a két kiscsajszi! Jól sikerült a vendégség?

Szerintem csak három, inkább négyévesen dől el, melyik kezét használja egy gyerek szívesebben. Nálunk Balázs először cserélgette ( ez még nálatok is előfordulhat), majd a végén biztosan a balt kezdte használni és ez rögzült.
Teljesen jól használ mindenféle ollót, sőt az itthoni egér jobbkezes, és azt is tudja ( még milyen jól ) használni. Az írás tanulás miatt ne aggódj, kicsit nehezebb, mert a leírt szövegen mozog a kéz , de meglepő módon szinte minden ugyanúgy van,ám! :wink: ( Itt most Gabszi tanító néni okoskodott!)
Balázsék osztályában nagyon sok ( kb. a fél osztály) kisgyerek balkezes.

Rvan, ezek a legkimerítőbb napok idegileg és fizikailag egyaránt! Szurkolok, hogy átvészeljétek és boldog kétgyerekes család lehessetetek! ( Én kb. 4 kg-ot fogytam a 10 nap alatt!)

Kép
Kép
ggabszi

Én jobbkezes vagyok, a férjem bal, a 4 éves lányom talán jobb lesz.
Iskolás korig eldől!!! Addig meg úgyis mindegy, kivéve a balkezes ollónál! :lol:
Én balkezes ollót vettem Rebének véletlenül és nem értettem, hogy miért nem lehet vele vágni???

Tényleg, talán ilyen ollóval ki lehet próbálni, hogy melyik kéz az ügyesebb! (De még 1 évesen ne. :lol: )

Este még írok!

Ja, éljen a38. baba!

Judit
struga2

Di_Ti: bizony jól látod, tényleg egyre jobban hasonlítanak, le sem lehet tagadni, hogy testvérek!! :lol:

Erre a nevetésre egy barátnőm ezt mondta: "Ez a gyerek nem tudja, hogy még csak 5 hetes?" :)

Kép

Erre meg azt, hogy "Kicsit kevesebb zselé és több fésű kéne, nem?" :)

Kép

Holnap Mozdonyderbi lesz a Füstiben, ha valakit esetleg érdekel! Mivel apa vasútmániás, ez nálunk majdhogynem kötelező program, Csengével már 3 hónaposan kinnvoltunk. :)

Puszi mindenkinek!
Kata
rkata

Sziasztok!

Köszike a válaszokat. :lol:

Off: Hű lányok ez a meló elképesztő
:roll: és az is, hogy az iskolaorvosok, egyszerűen nem tudják kitölteni a papírokat, tisztelet a kivételnek, kaptam olyan lapot, amin kéri a gyógytesit, de hogy miért??? :shock: azt már nem írta rá, olyan mintha műtétre utalnának valakit, csak éppen azt nem írnák oda, hogy milyenre. :twisted: Fú, most nagyon bepörögtem, hogy nyúlhatnák egy gyerekhez hozzá, mikor azt sem tudom mi a baja. :x

Nagyon szép Zitus. :lol: :P Várom a további képeket, és a kezem csuriban. :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Itt vagyok ám a közelben, csak eddig akárhányszor leültem, hogy írok Nektek, mindig csak az olvasásra jutott időm (szerencsére annyit írtatok), pedig olyan sok mindenhez hozzá akartam szólni… :(

No mindegy, így utólag, nem tudom, nem zavaró-e, de azért leírom a gondolatimat.

Először is, minden szülinaposnak és névnaposnak sok boldogságot kívánok, és higgyétek el, attól, hogy nincs időm írni naponta, mindig nagyon sokat gondolok Rátok!
És ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek név szerint!

Kelimoni, nem tudom mi történt a háttérben, de most már ne is bolygassuk a múltat. Én sem miattad nem jöttem írni, hanem mert (szerencsére) ennyire elfoglalt vagyok. Azért írom, hogy szerencsére, mert így nincs időm sokat rágódni azon, hogy mikor kerülünk már sorra, mikor érkezik el hozzánk is a gólya. (persze ez nem igaz, állandóan erre gondolok, főleg mostanában :oops: )
Azt azonban be kell valljam, meglepett, hogy „kettészakadt” a topic. Persze Gabszi magyarázata teljesen érthető, hogy így jobban tudunk „koncentrálni” a különböző témákra.

A gyerekek egyszerűen csodaszépek, hihetetlen erőt adnak a további várakozáshoz.

Rvan! Nagyon-nagyon örülök a hírnek, és nagyon-nagyon-nagyon szorítunk az elkövetkező napokra és hetekre!

Én most először olyan türelmetlen vagyok! Annyira sokat álmodom a gólyával (vicces, de már magával a madárral is álmodtam :lol: ). Nektek is volt ilyen időszak? Hogyan vészeltétek túl? :?: HELP!

Várom már nagyon a Sződi talit, remélem sokan el tudtok jönni, és mi, várakozók, babázhatunk újra…

Puszi mindenkinek: Réce
réce

Drága Réce!
Pont ma gondoltam rád, amikor egy telefonszámot keresve a tiédre akadtam. Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! :P :P :P

Amikor nagyon babázhattam volna, vásároltam. Csak egy egy darabot, ami nagyon megtetszett.

A Gólyahíres talin vagy Sződön remélem összefutunk és babázhatsz Zsófival ígérem! ( Bár tudom, Te már sajáttal szeretnél inkább... :wink: )

Puszi:
Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Tirza, Struga!
Csak egy kérdés, valami eszembe jutott: ti milyen nemű babára vártok?
steiff

Sziasztok!

Képzeljétek! Úgy néz ki ,hogy ma lesz időm végre írni nektek.
De nem akarom elkiabálni.
Már nagyjából elolvastam a termést.Egyik nap írtam nektek,de megjött a vendégem,és lfelejtettem elküldeni,fogtam és kikapcsoltam a gépet.Utána meg kerestem,hogy hol az irományom.
Lehet hogy kéne egy kicsit pihennem. :lol:

R-van!

Nagyon nagyon szorítunk nektek!!!!!
Azt, hogy ikreket is bevállaltok,külön kell jelezni?

Majd jövök még csak most dolgozom egy kicsit.

Sziasztok!
kavicska

Sziasztok!

Mint ígértem itt vagyok, de az túlzás,hogy nyugalom van.Már két kisbaba született 23 óra óta. :D

Született egy Liliána baba. :lol: A mi kislányunkat is így fogják hívni.

Kajla !

Nagyon helyesek a lányok!

Rkata!

Nagyon vagány a kisfiad!Az a hajszerkezet....igazi szőke herceg!!! :lol:

Vicki!
A múltkori privát üzi nem jött át.Az is lehet hogy béna voltam,de az értesítés megjött.a profilomban pedig nem tudtam megnyitni semmit. :cry:

Sünike!
Sajnos mi biztos nem tudunk menni,mert dolgozunk.
De érezzétek nagyon jól magatokat!
Gondolatban ott leszünk.

Képzeljétek!
Múltkor írtam,hogy elhagytam minden iratomat.
Persze Murphy bácsi megint itt van.
Megjött reggel az új jogsim (4000 ft volt)Pár nap és készen van az új személyim(3000 ft)és van új lakcím kártyám (1500 ft).
Ma végre volt időm takarítani,és ebbe beletartozott az is ,hogy az utolsó kinthagyott darabokat elrejtsem szem elől.
A nappaliban volt egy hátizsák,belekukkoltam,hogy mi van benne,és konstatáltam,hogy festékes(de tiszta ruhák).Kiöntöttem az ágyra,és mi volt benne?na mi?.......Hát persze az igazolványtartóm ,minden eltűnt iratommal.Hogy hogyan került bele,azt nem tudni.Az biztos hogy abba is belenéztem amikor kerestem a cuccaimat,és az anyu is belekukkolt......na ennyit a vaksi szemünkről......
Hirtelen nem is tudom,hogy örömet,vagy bosszúságot éreztem mikor megláttam.Annyi szerencse van a dologban,hogy még az adó -és TBkártyaigénylésemet 2200-2200 ft-ért nem adtam fel.

Más.
Az egyik vendégem szerdán akkora örömet szerzett nekem.Jött hozzám egy nagy szatyor babaruhával,hogy azt nekem hozta.
Alig vártam,hogy hazaérjek,és kiönthessem megnézegetni őket.
Van közte annyira jópofa gatyó kettő is.Neki 4 éves lesz a kisfia,így neki csak útban van.Nekem pedig nagyon jól jön.Az egyik kedvencem egy max.62-es sötétkék bársony kertész naci, a másik pedig egy kis farmer kertész.Kaptunk egy kezes-lábast is ami jó vastag,de az nagyobbacska manóra való.Olyan jó lenne,ha mielőbb ráadhatnám valakire.
kavicska

Szép jó reggelt!:)
Kép

Csak egy gyors bekukk!
Rvan! :lol:
Itt is gratulálok, úgy is tudod, hogy "mennyire" szorítok :wink: :lol: :lol:

Tirza! :lol:
Köszönöm szépen, igen tegnap előtt ünnepeltem :lol: Aranyos vagy, hogy eszedbe jutott, meg is lepődtem, mert nem sokan szoktak Boldog Névnapot kívánni(ritka nevem miatt):))))
Noriszról, ha hazajöttünk bővebben írok, mert nem is győzök ámulni és bámulni, hogy miket tud már:))

Diti!!!! :lol:
Kép

Puszi mindenkinek és nagyon szép, mosolygós hétvégét kívánok!!!
Szorítok a gólyáknak! :wink:

KépKép
napsugaracska

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?