Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok

Mégis csak ma mentem el a műtétre, így mindenkit megleptem, hogy már túl vagyok rajta..
Hát, újra átéltem a szülés utáni varrás élményeit. :cry: Jövő héten varrat szedés.
Nem is nagyon tudok itt ülni.

Angi ,Timi,Boti Tündi és nem írom le az összes nevet nagyon cukik.

Petra
A gátsebnél nőtt egy vadhús szerű valami és azt vágták ki.

Levinek kibújt a második foga is. :lol:

Na lépek is ,mert jobb állni.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Hasonalvás: ez szerintem alkati dolog. Apasztásnál szokták javasolni a mellek szoros lekötését, van ismerősöm, akinek ettől gyulladt be a melle, mert megnyomta éjjel, nekem meg csak folyik belőle a tej olyankor.

Tünde: a krumpli sok babának szokott gondot okozni :(

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kép
angi79

Sziasztok :)
Évi :)
Sajnálnám, ha nem jönnétek a tali :( Tényleg hozd el anyukádat, így legalább lesz anyunak is beszélgető partnere :lol:

Vali :)
Sajnálom, hogy ilyen rémes a piroska :( Remélem most már jobban vagy és a következő nem lesz ilyen vészes :)
Alíz nagyon édike :)

Eszti :)
Lesz még sok-sok lila folt és horzsolás még Bencuson :D Kivédeni nem nagyon lehet. Annamari is folyton úgy néz ki mint aki most szabadult a balesetiről :lol: Ransburg szerint amelyik gyerek nem piszkos és nincsenek rajta lila foltok ott a szülőket kell kezelni :lol: :lol: :lol:
Jó lehetett Boriéknél :) Remélem jönnek a nagytalira :)

Petri :)
Gratula a hízáshoz. Nekem van ismerősöm, akinek a két éves fia fő tápláléka még mindig az anyatej és nagyon virgonc, élénk fiúcska. Egyáltalán nem úgy néz ki mint aki éhezne :D Sajnálom ezt a költözéses mizériát :(
Nagyon cuki a lánykád :D Ezzel a tál szilvával meg egyenesen csúcs :lol:

Cory :)
Sajnálom, hogy ilyen az emberek :( Ne vedd fel, tudom ez nagyon nehéz, de különben csak magadat marcangolod :)

Angi :)
Gratulálok Lidinek :D Nagyon ügyi :D Édes ezen a képen :D Remélem a talin is bemutatózik majd :)
Petinek kell még tornáznia, majd megmutatom miket, nem olyan vészes :)

Petra :)
Ügyi vagy, hogy ilyen jól megérted őket :) Nem semmi hozzátáplálási útmutatót kaptál :shock:

Zita :)
Nagyon jó súlyuk van a törpéknek :) A Dévényes torna nagyon eredményes, tuti Niki is hamar mászni fog :D

Tünde :)
Sajnálom a smirdlis ciciést :cry: Remélem hamar vissza tudtok állni :)
Petit nem akarta megkínozni a dokinéni, csak megnézte a letapadás engedett-e már a születés óta. Eddig semmit, de nem is piszkálom neki :)

Csilla :)
Örülök, hogy javulgat a cicid :)

Edit :)
Örülök, hogy túl vagy a műtéten :) Gyors felépülést :)
Gratula Levi fogijához :)

Ma nem voltam itthon egész nap, mert apával lementünk pécsre egy teherautóért :) Petike jól viselte a tortúrát, csak nagyon melege volt, így hezefelé már csak egy bady volt rajta :D A Mecseken jönnünk keresztül, hát ez valami gyönyörű :) Kedvem támadt volna kirándulni egyet, de siettünk Annamariért :? Az ősszel még tuti lekirándulunk oda, annyira megtetszett a környék :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Bocsi, hogy nem jöttem tegnap, de szenvedős napom volt.
Natasa is extra nyügi volt , meg volt valami a cickómmal is.Most bemásolom, hgy mit írtam a másik topikba(bocsi):roll:
Előzmény:
egész délután nagy, kemény, csomós volt a jobb cici, tök fájt.

A mellgyuszit elkerültem, de iszonyúan fájt a cicim.
Belefeküdtem egy kád vízbe, masszírozgattam, nekiálltam fejni, de semmi se jött géppel, aztán kézzel nyüstöltem, aztán Natika következett, de még mindig kemény volt.Akkor láttam, hogy az egyik bimbin van valami fehér kis sz*r.
Arra gondolta, hogy ez csak tejkő lehet, ami volt már Gyöngyinek, Anitának(Angi??)
Este megszúrtam egy kicsit steril tűvel.Aztán utána mellőle már jött a tej.
Éjjel is kétszer ebből etettem, nehogy gáz legyen.
Most már nem fáj, nem is kemény.De a kis fehérség még ott van.Nem tudom, mit kéne kezdeni vele, hogy eltűnjön teljesen, nehogy megint ne tudjon kijönni a tejci.
Baromira fájt ám.Ahogy Olivér beraktam a gyerekülésbe a kocsiba, hozzáért, majdnem bepisiltem.
De lehet, hogy nem is tejkő volt, mert nem kemény valami volt, hanem inkább iylen hólyagos szir-sz*r
Szerintetek mit csináljak vele?
Félek, ha megbökködöm megint , esetleg el is fertőződhet, begyullad..stb

Bocsi, hogy nem írok külön senkinek, de vissza is kéne olvasnom, de a képek azok csodaszépek :D

puszi
vas

Jó reggelt,

Úgy látszik ma már jobb a helyzet (kopp-kopp), az éjszaka sikerült végigaludnom, igaz Tena betétet tettem be, nem akartam kockáztatni :shock: Érdekes, mert egyébként nem görcsölök, nem fáj, csak ömlik :roll: Nagggggyon remélem, hogy ilyen többet nem lesz, estére már tökre legyengültem, a fejem is fájt, ezért nem jöttem, de most bepótolom a lemaradásom :)

Cory: Csak nem tanu voltál???

Angi: Lidi nagyon ügyes, és úgy látom, nagyon büszke a produkciójára :)

Petra: Szülés előtt nem volt soha semmi bajom a menzivel, és ahogy írtam, most sem, azon kívül, hogy totál elöntött :evil: Ráadásul ez már a második volt, és az elsőnél semmi ilyesmi nem volt :roll: Nem tudom, hogy miért pont most ?

Köszi a kicsinyítő progis ötletet, majd megkérdezem apát, hogy ismeri-e, ő a nagy informatika guru a családban :lol:

Zita: Nagyon szépen híznak az ikrek, gratula :)

Tünde: Ildi felajánlotta, hogy a jövő heti talin belepróbálhatjuk a csajt. Addig én sem dobnék ki rá ennyi lóvét, míg nem látom, hogy hogy tetszik neki benne.
Angiékhoz benneteket apa visz megint?
Jobb cicinek gyors gyógyulást kívánok!

Petri: Költözés :(
Én sem merek hason aludni, leginkább mindig azon az oldalamon fekszem, amelyikből éppen szopizott Aliz. Én is attól félek, hogy ha nyomom őket, akkor kevesebb lesz a tejcsi. :roll: De már én is úgy szeretnék újból hasra vágódni, annyira unom már ezt az oldalfekvősdit :( Ha a terhességet is nézem, lassan egy éve lesz, hogy nem aludtam hason :shock:

Faby: Neked is jobbulást! :)

Babetta: Gratula a műtéthez. Jobb az ilyenen hamar túlesni. Meddig tartott?
Ha már így változott a program, akkor jövő héten mégiscsak tudsz jönni a talira? :)

Annácska: Nem is gondoltam, hogy a lányok is ilyen "foltosak" tudnak lenni :roll: Vincén egy tenyérnyi épp terület nincs. A héten a mellkasát horzsolta fel a bicikli kormánnyal mikor taknyolt egyet, meg a jobb alkarját végig, amikor a játszótéren pont a kavicsos részen kellett hasraesnie. De én már meg sem lepődöm :shock:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: de igen :)

Ildi: ezt így látatlanban én nem tudom megmondani :( Örülök, hogy jobban vagy már :)

cory
Budapest

Cory, küldjek róla képet????? :D

(nem vicc, komolyan gondolom)
Csak először kipucolom Natasaát a fosiból :lol:
vas

Ildi: küldj, hátha

cory
Budapest

bakker, épp lemerült az akksi, ahogy a bimbimet fényképezgettem :lol:
Mingyá kerítek bele ceruza elemet(ha találok) :roll:
vas

Annácska: nekem a cégközpont Pécsett van, sokszor kirándultunk arra, gyönyörű. Mi Orfűn nyaraltunk, ott voltatok már? Van egy szép cseppkőbarlang is meg sok-sok tó.

Ildi: úgy látszik ezek a cicik jól kiszúrnak most velünk, remélem nálad is hamar rendbejön!

Megpróbáltam a jobb ciciből is szoptatni most reggel, fáj még de szívta a kiscsaj és be is indult hamar a tej, úgyhogy nem marcangolta szét. Jó lenne ha nem kellene kifejni, mert macerás.

Vali: remélem, hogy apa visz Angiékhoz, szerintem Dorinával addig valami játszóteret keresnek, mert nem akarom hogy annyian odatóduljunk.Nálatok hogy lesz??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde, én is ezt mondom, eddig megúsztuk mindneféle probléma nélkül, erre most jönnek a gondok :?
A felső fogak kinövésétől már előre félek :roll:

Vali, ma hozza az uram haza a hordozót :D
Pirit sajnálom :(

Edit, hú, már túl is vagy a műtéten!Ügyi vagy, remélem jövő hétre el is felejted :D

Cory, átküldtem a képet, siekrült a második távirányítóból kiszedni az elemet :wink:
vas

Tünde,
pont itt szemben a házzal van egy játszótér. :) Nagy drukk, hogy a szopival rendeződjön minden!!!
Ildi,
nekem mindig akkor fájt, amikor megszívta. De akkor nagyon. Én fejtem, de aztán a pötty csak sokára múlt el. Volt hogy eltünt, aztán megint kijött. Drukk Neked, hogy elmúljon ez a baj!!!
Vali,
büszke ám. :) Sajnálom ezt a durva mensit... :(
Annácska,
Pécs és környéke tényleg nagyon szép. :)
Edit,
hogy vagy ma???
angi79

Angi, akkor jól emlékeztem rád is.
Nekem is akkor fáj, ha megszívja, de akkor baromira, de ez inkább olyan hólyagszerű, nem köves.A tiéd milyen volt:???
Még az a szerencse, hogy a hólyag mellett egy kis pici nyíláson át tud jönni a tej.(lehet, hogy az, amit megszúrtam)
de hát utat kellett csinálnom neki :roll:
vas

Na nekem is valami hasonló volt. Olyan mini fehér hólyag. Remélem Neked is napokon belül elmúlik! Az LLL oldalán is van egy cikk. Olvastad? Egy nőci írta. De neki sokkal durvább volt a helyzete.

Képzeljétek,
már hetek óta hívnak ismeretlenek egy hirdetés miatt. Házat árulok. :D :shock: Persze nem!!!! Ma végre kinyomoztam az újságot, ahol feladták és lemondtam. Elnézést se kértek. Na remélem nem hívnak most már!
angi79

Ildi: Azért az már tök jó, hogy jobban vagy :)
Szerintem ne nagyon piszkáld, nehogy nagyobb baj legyen! Szerintem nekem a múltkor azért gyulladt be a cickóm, mert a seben keresztül bemászott valami baci :evil:

Akkor ti hétvégén már nyüstölhetitek órákon át. :) Kíváncsi vagyok Natika hogy érzi majd benne magát hosszú távon, és, hogy tényleg nem szakad le az ember háta a cipelés közben :)

Tünde: Minket is apa fuvaroz, mint mindig :) Szegény párodat majd megint lefárasztja a sok dumájával :oops: :lol:

Angi: Legalább valami kis palotát árultál?? :lol: A lóvét bezsebelhetted volna érte :)
Nekem a munkahelyi számom egy számmal tért csak el a Hollywood Multiplex jegyrendeléstől. Állandóan mozijegyet akartak nálam rendelni :shock: Egy csomószor megfogadtam, hogy kib...ok velük, és előadom, hogy félretettem az x. sorba, aztán meg csak lestek volna. De ehelyett mindig szép udvariasan közöltem, hoyg téves, próbálják másik számon :roll: Hiába no ... nyuszi vagyok :oops: :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!!

Tegnap csak olvasóban nyomtam,mert egész nap vasaltam(volt egy "kis" lemaradásom :shock: ),estére már beszakadt a hátam. :cry: Meg presze Liliztem is.Olvasni olvastam,de reagálásilag maradok ennél az oldalnál. :oops: :oops:

Annácska-Háát igen a Mecsek gyönyörű!! :) Mi Pécstől 30 km-re lakunk,de ritkán járunk a Mecskenek azon az oldalán. :( Tényleg szép ez a környék! :)

Ildi-Húú sajnálom a cici gondokat :( Na ugye ilyenkor derül ki,hogy van abban a ciciben tejcsi,milyen galibát okoz,ha nem tud kijönni. :shock: Sztem se böködd,talán vmi dokinak mutasd meg. :roll:

Vali-Ez nem semmi Mikulás volt Nálad,olyan hatást gyakorlot rám,ahogy olvastam,mi van veled,hogy azt álmodtam engem is elönt a vörös cunami :wink: :lol: :lol: Kiscsajod nagyon édes a képeken,majd elolvadtam Tőle. :)

Tünde-Sajnálom a cicimarcangolást!! :( A fejéssel az a baj,hogy sokkal kevesebb tejcsi jön le úgy,mint mikor a gyerkők szopiznak.Legalábbis nálam.Én csak este fejek ki teli cicit,mert mióta Lili du. is kap gyümit,annyira fullon van,hogy este már sok neki a 2 cici.Napközben is még mindig elég neki egyszerre egy. :roll: Van még vki,aki egy ciciből szoptat és az elég a kölöknek? :roll: (Lili még hagy is benne tejet,amit kifejek. :roll: )

Angi-Háát ez nem semmi,még a végén eladják a fejetek fölül a házat. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Ildikó!

Elég durva ez a cici dolog ,de szerintem se bökdösd nehogy valami gáz legyen.

Vali!!

Már a hideg is kiráz ha belegondolok hogy nekem is visszatér majd a mensi. :roll: :(

Babcika!
Mátét nagyon sokáig csak egy ciciből szoptattam ,de beteg lettem(magas láz takonykór)és utánna már kellet mindkettő.Sajna nemsokra rá el is apadt a tejci,akkor volt Máté nyolc hónapos.
Most az ikrekkel fejek ,mert nem szopiznak.Nem is szoptak rendesen az elejétől fogva,mert ugye elvitték őket a kórházba és csak tíz nap után próbálhattuk meg.Niki két hósan ,Norbika pedig Négy hósan gondolta úgy, hogy elég volt.Próbálgatom azért mindennap hátha mégis rákapnak,de csak az üvöltés van.Ezért én lefejt anyatejet adok neki és nekem szerencsére sikerült csak fejéssel növelni a mennyiséget.(ami persze betegség vagy stressz hatására igen igen megcsappan,de azért a napi egy litert tartom :lol: )

Képzeljétek a napokban kitaláltam hogy sütőzacsiban párolok a kicsiknek zöldséget(répa cukkini egy pici petrezselyem és negyed alma.)nagyon nagyonfini lett és jól bekajáltak belőle.Amikor nekik csinálok ebédet akkor mindig párolom,de ebben a zacsiban tényleg megmaradtak az ízek.Holnap kipróbálom a brokkolit is így.

a bajom:Niki lusta csak a fenekét növeszti.Csak a hátáára fordul és ennyi!Szerintetek nem kéne már csinálnia valamit?Norbi se fordul hasra,de ő négykézlábazik meg kúszik. A Dévényes ost ráröppent a csajra hogy ne csap"pihizzen"egész nap.

Na ritkán jövök de akkor fo..om a szót bocsi. :lol: :oops:

Kép
Kép
zitacicu2

Zita!

Ez a sütőzacsis ötlet nagyon tetszik, lehet, hogy én is kipróbálom! Teszel a zacsiba vizet is? Vagy csak a zöldségeket és a gyümit, és lé csak annyi lesz rajtuk, amennyit kiengednek magukból? Mennyi ideig kell sütni?
Nagyon ügyes és kitartó vagy a fejéssel, le a kalappal! Napi egy liter, te jó ég, az ám a mennyiség! De a két csibének gondolom kell is ennyi :)
Szerintem majd most meglátod, ha a tornázás hatására se aktivizálja magát Niki, akkor csak energiatakarékos volt a csaj, és csak nem volt kedve forogni :) Ha meg esetleg icipici gond volt, akkor a masszírozás biztos megoldja. De szerintem nincs baj :).

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Babci: Liza 1 cicizik. Annyira, hogy a balt már csak 2-3 naponta 1-szer kapja meg.

cory
Budapest

Hello Csajok!

Látom más is küzd ezzel azzal, hát mindenkinek kitartást!!!

Én most éppen "két gyerekkel" vagyok itthon, mert a férjecském tegnap reggelre ledöntötte valami a lábáról és szegény fekszik még ma is. Nem tudjuk eldönteni, hogy ő is beállhat az allergiások táborába, vagy csak csima takony. Láza nincs, de állandóan hőemelkedése van és nem lát a takonytól, fájt a torka is, de az mára elmúlt. Viszont feszíti a sok takony az egész arcüregét szegénykémnek. Én eddig megúsztam allergia nélkül, így nem tudom milyen érzés... állunk itt tanácstalanul. :(

Babcika! Pötyi is egy ciciből eszik és én is fejek még le ha végzett, csak este kell neki két cici. Szóval nem jelent ez semmit, ne aggódj! :D

Sajnálom a cicigyuszisokat! Elkeserítő, hgy még ilyenkor is meg tudja az ember életét nehezíteni a cicbaj. :(

Vali! Húúú, nekem ismerős, amit írtál mensiről! Régen nekem is maxi betét kellett óránként cserélve... néha én is aggódtam, hogy elvérzek. :roll: Most abban reménykedem, hogy enyhébb lesz. Még nem jött meg, de nem is várom!!! Elég lenne jövő áprilisban amikor indul a kistesó projekt!!! :lol:

Petri!!! Micsoda emberek vannak!!! :evil: MOst akkor mikor költöztök??? Hihetetlen nagyot nőtt a csajszid!!! Olyan jó lenne látni megint!

Lidi! A sütit nem véletlenül hagytam ott!!! Azt nektek vittem! :lol: Most éppen körtés sütit sütöttem, szegény uram hátha attól meggyógyul, ez a kedvence. :)

Angi, köszi a privit, megkaptam!

Annácska! Ezek szerint Peti babának is bejön a kocsikázás? Mennyi idő alatt jártátok meg Pécset? Azért az nem a szomszédban van!!!

Valaki nem vette fel véletlenül a Szökést szerda este? Én rosszul állítottam be a videót... :evil:

Puszi, megyek a patikába, apának újabb adag gyógyszerért. :(

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: az allergiánál nincs hőemelkedés, láz, és az orrváladék színtelen.

cory
Budapest

Zaitacicu-Tök jó,hogy így fejéssel sikerül ilyan sokáig tartanod a tejcsimennyiséget! Én is azért fejek,mert még szeretném,ha Lili legalább addig kapjon tejcsit,amíg másból nem táplálkozik kielégítően.Ő azért szépen szopizik,csak a 2.,3. új belövellést most már mindig benthagyja,ezt lefejem.Nem akarom,hogy kevés infót kapjanak a cicik.Lefejt tejcsit megkapja gabonapéppel :wink: (amitől szépnekerekedik a kis feje.... :wink: )

Cory-Én úgy értettem az egy cicizést,hogy mindig elég neki egyszerre egy,aztán legközelebb a másikból kap.De nálatok a bal cici "hanyagolása" nem újdonság nem? :wink:

Bartika-Allergiától nem szokott hőemi lenni,sztem(na látom Cory is ezt írta).Én allergiás vagyok,egyfolytában tüsszögök és dől belőlem cucc. :twisted: Ez inkább idegesítő,mint rossz közérzetet okozó.De nagyon idegesítőőőőő! :twisted: :twisted: (pl. mikor elcsöppen az orrom,szó szerint,mondjuk pelenkázás közben :twisted: ) Aggódni nem aggódok az egy cici miatt,csak elgondolkodtat,hogy elég-e neki,dehát biztos,amíg van fejnivaló.

:roll: Különben elképesztő a csaj,de legalább 3szor kakil egy nap,pedig már "felnőtteset" kakil.Nem fosik,csak kirottyant minden felesleget. :wink: :?
Vendég

Évi
Nem használok vizet csaz az van amit a zöldség kienged.Kb húsz perc amíg minden puha lesz.Hát igen kell is a tejcsi mert ugye eléggé szeretnek enni a drágák.Niki egyszeri tejcsi adagja két és fél deci. :shock: (még mindig nem tudok számot írni :twisted: )

Babcika!!
Én is nagyon örülok hogy eddig is kaptak (és még kapnak)tejet.Csak azt sajnálom hogy nem eredeti csomagolásban kapják. :lol: Nade sebaj én nagyon szeretném egy éves korig így táplálni őket.Haladunk a hónapokkal és hamarosan elkezdem a második szilárd étel bevezetését.(még egy két hetet várok)és ugye akkor még kevesebb tejcsi kell így ha apad is az enyém még bőven elég.(persze kapunk is még anyatejet máshonnan is mivel napi négyszeri evéssel is közel másfél lityi fogy.(van huzat ám rendesen :lol: :lol:
Szóval elég fanatikus vagyok a fejést illetően,mert egyszer kaptak idáig tápot és hánytak tőle sugárban.A tejmentes táp meg keserű(állítólag)meg amúgy sem akarom hogy tápot egyenek,mert addig nem lesz bajuk amíg tejet kapnak.
Milyen gabonapépet használsz?Én vettem a bioboltba rizspelyhet.Répával próbáltam és bizony volt ám nagy üvöltés. :shock: Inkább gyümivel próbálkozok és uzsira,mert délben nem szeretnék ilyesmit adni neki ,csak zöldséget ha lehet.

Kép
Kép
zitacicu2

Nikim elaludt a kezemben.Olyan édes. :) :)

Kép
Kép
zitacicu2

Babetta:remélem hamar meggyógyulsz,és minden oké lesz odalennt! :lol:

Vali:A te lánykád nagyon értelmesen tud ám nézni!Gyönyörű kislány!Sajnálom hogy szenvedsz piroskától.Nekem még nem jött meg,de ezek hallattán remélem még sokáig nem is fog!

Petri:sajnálom hogy nem úgy alakultak a házdolgok ahogy szeretted volna!De a szilvafaló bébi nagyon tetszik!

Bocsi akinek nem artam most,de hát tudjátok!.....
Viszont példát vehettek rólam,mert KIHÚZATTAM A FOGAMAT!!!!!!!Nem fájt egyáltalán,meglepődtem amikor mondta a dokinő hogy készen vagyunk!(én meg még ezerrel szorítottam a karfát) :lol:

Ja,és holnap ha minden igaz Hévízről jönnek a tejcsimért!Egy 16 hetes kisfiú anyukája keresett meg.Nagyon tetszik a hozzáállása,hogy ő mindenáron tejcsit akar adni a bébinek!Itt meg a sok liba inkább tápszerezik,pedig én adtam volna a napi frisset is!De hiába.Majd holnap mesélek!
Vendég

Sziasztok

Hát az éjszakám elég szar volt, mert akár hogy feküdtem fájt, és nem tudtam aludni.. :cry: Azt hiszem, jobban jártam volna, ha bekapok egy gyógyszert. Most már mindegy. :roll: Ülni nagyon rossz most is, szerintem még párnap eltelik, hogy jobb legyen. Imádkozom, hogy most jó legyen, mert még egyszer nem bírom ki, ha hozzá kell nyúlni. :(

Vali
Nem tudok menni, mert akkor megyek varrat szedésre. Mindig csak csütörtökön van a dokim. :(

Ildi,Tünde
Úgy látom, vonzzuk ebbe a körzetbe a fájdalmat. :(

Bocsi, hogy megint csak magamról írtam, :oops: de nagyon álmos vagyok. Remélem, ma már fogok tudni aludni. Jó éjszakát mindenkinek.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Angi: szuper, akkor nem is kell majd keresgélni.
kb. hányan leszünk??

Vali: ne mondj már ilyet, sör és whisky apuci nagyon jól megértik egymást!! Így neki is nagyobb kedve van, hogy nem ő lesz egyedül férfi.

Babcika: hála Istennek ma már nem kellett fejnem, bár még fáj, de elfogadta és rendesen szopizta a jobb cicim

Boscó: nem semmi, hogy ilyen messzire mennek a tejért és milyen sűrűn viszik majd??

Babetta: nálam már jobb a helyzet úgyhogy Nálad is javul meglátod!!!

Zita: nagyon ügyi és kitartó vagy, büszke lehetsz magadra!!!
Nagyobb képeket tudsz felrakni a gyerkőcökről??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!
Nem vagyok ám nagyon elveszve, csak kicsit...
Luca az első heti ovizásból hazahozott eg yfrankó hányós vírust, majd jól rámkente + Gergő betaknyosodott... szóval húzós hét volt, de túléltük :)

Jó hírek is vannak: a fiatalember már kétfogú :) éds egész elfogadható sebességgel mászik :) főleg a macskák és a széthagyott cipők felé :wink: Felülni ugyan nem tud, de leülni már igen :) és alkalmas kapaszkodó (pl. fürdőkád széle) fel is áll :) :) Szóval ügyi nagyon :D

Most a nátha miatt ő se szopizott annyit mint szokott (de örülök, hogy csak október közepén mérjük majd!!!!) meg attól is, hogy én másfél napig nem igazán bírtam enni-inni eléggé visszaesett a tej. is.
Lassan azért helyreáll a világ rendje, már majdnem annyit pisil, mint a krach előtt :)

Épp ezért képben is csak részlegesen vagyok....

Babetta: gyógyulj gyorsan! És boldog névnapot! :) :) :)

Babci: a nap nagyrészében mi is egycicizünk :) A két cicis metódus elbukik ott, hogy várjuk meg, amíg magától elereszti a mellet. Ez Farkas kománál két esetben van, ha igazából csak három korty mamira vágyott, vagy ha álmában kiköpte (kicsentem) Sőt Réka és Luca is egyciciztek.
Minél kevesebbet izgulsz az ügyön annál jobb lesz :)

VasIldi: a leírásodból ez tejcsatorna elzáródás. Az a fehér izé a tejből kivált rossznyavaja, olyasmi, mint a tejkő, de nem pont. Távozásra kell bírni. Forrő zuhany, puhítás Nati fürdetőkenőcsével, ilyesmi. Próbáltam rákeresni a neten, hogy mi a legbiztosabb metódus az eltávolításra, de főleg tejipari tisztítószerekből sikerült kiművelődnőm :twisted: :twisted: Szóval jól csinálod :)
És elméletileg egy finom lecitinkúra csökkenti a kiújulás esélyét.

Zita: A legnagyobbam is fél évesen kezdett el forogni, addig csak feküdt, ahogy tettük, igen kényelmes volt nekem is :wink: Viszont nem volt összehasonlítási alapom, úgyhogy eszembe se jutott aggódni.

Tök jók ezek a milyenek voltunk fotók :)
És mondtam már? Ebben a topikban vannak a legszebb gyerekek :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Tünde !!

Most perpillanat technikai okok miatt nem tudok(mivel se kártya se elem a gépben de nyúzom apát hogy keressen elő minden szükséges dolgot mert mégiscsak ő a szakértő.

Jó éjt!

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok :)
Ildi :)
Sajnálom a cicis gonot, remélem hamar rendbe jössz :)

Vali :)
Örülök, hogy már nem volt olyan rossz éjjeled :)

Tünde :)
Még nem voltunk, de majd egyszer :)
Nekem nagyon tetszett a környék :)

Babcika :)
Nosza rajta, kiránduljatok arra egyet :D Neketek legalább nem közel 3 óra az út :)

Zita :)
Nagyon jó ez a sütőzacsis ötlet :)

Bartika :)
Sajnálom a férjedet :( Jobbulást neki :)
Az út Pécsig két és fél óra volt, tényleg nem a szomszédban van :roll:

Boscó :)
Gartulálok a hűsiességedhez :) Igérem példát veszek :D
Örülök, hogy a tejcsidnek is jó helye lesz :)

Edit :)
Sajnálom, hogy ilyen pocsékul vagy :( De vígasztaljon, hogy napról-napra csak jobb lesz :)

Borcsa :)
Gratula a fogacskákhoz :)
Luca betegsége :( Nem lehett könnyű két pöttöm manót ápolgatni, pláne úgy hogy te se voltál túl jól :?

Kicsit lefárasztott a tegnapi nap, így ma prbáltam aludni, de Peti nem igen volt ebben partner :lol: Inkább sikongatott, magyarázott és követelte, hogy foglalkozzak vele :lol: Forgással már tök édesen halad és próbálkozik a kúszással is :D Kimentem egy kicsi ót a konyhába és mire vissza értem már úgy kellett keresni, mert eltünt a játszótakaróról :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szép reggelt!

Editeknek Nagyon Boldog Névnapot! :)
Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok
1 percre jöttem csak, most a tesóméknál vagyunk, a Lili meg az ölemben. Sajna visszaolvasni esélyem sincs.
Röviden rólunk:
Túl vagyunk az első náthát, mondanom se kell, a
Lili utálja az orrcseppet meg az orrszivót.
A forgás még mindig csak hasról hátra működik,de az is csak véletlen szerűen (az októberi talin persze biztos rá fog cáfolni ezekre az állitásokra :) )
A betörést már sikerűlt feldolgozni, bár egyedűl nem szivesen vagyok otthon
Fogunk még nincs,de napok óta megy a nyügi, most is sirdogál, szóval megyek is.
Remélem jövőhéten tudok már csatlakozni, addig is mindenkinek millió csók

Kép

Kép
pgyöngyi

Na,leraktam a csajszit aludni, most van egy kis időm (persze ilyenkor nincs itt senki, de azért irok még)

Na szóval hozzátápival kicsit hadilábon állunk, de Coryval és a Vokkal folytatott beszélgetések során megállapodtunk, hogy valszeg a nátha miatt. Meg hát azért fél évig csak cicit kapott, most honnan a fenéből kéne kitalálnia, hogy "anya miért dugdos az orrom alá kanalat mindenféle kutyvalékkal" :). Ráadásul nem rég apró pattanás szerű pöttyök jelentek meg az arcán, orrán, homlokán. A kanalat kb. 10x kiverte a kezemből és már annyira rutinos, hogy automatikusan zárja össze a száját, ha meglátja mire is készülök ellene. Igaz most pihentünk pár napot, majd újra kezdtem a hozzátápit.

Az éjszakáin még mindig változatlanok, bár amióta meg van fázva, volt olyan éjszaka, hogy 20-30 percenként fent voltunk. Általánosságban 4 alkalommal kelünk az éjszaka folyamán, de én már ezt fel se veszem.
Na most kb. ennyi ami eszembe jutott még. Még egyszer puszi mindenkinek

Ja és Edit, boldog névnapot. :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Na,leraktam a csajszit aludni, most van egy kis időm (persze ilyenkor nincs itt senki, de azért irok még)

Na szóval hozzátápival kicsit hadilábon állunk, de Coryval és a Vokkal folytatott beszélgetések során megállapodtunk, hogy valszeg a nátha miatt. Meg hát azért fél évig csak cicit kapott, most honnan a fenéből kéne kitalálnia, hogy "anya miért dugdos az orrom alá kanalat mindenféle kutyvalékkal" :). Ráadásul nem rég apró pattanás szerű pöttyök jelentek meg az arcán, orrán, homlokán. A kanalat kb. 10x kiverte a kezemből és már annyira rutinos, hogy automatikusan zárja össze a száját, ha meglátja mire is készülök ellene. Igaz most pihentünk pár napot, majd újra kezdtem a hozzátápit.

Az éjszakáin még mindig változatlanok, bár amióta meg van fázva, volt olyan éjszaka, hogy 20-30 percenként fent voltunk. Általánosságban 4 alkalommal kelünk az éjszaka folyamán, de én már ezt fel se veszem.
Na most kb. ennyi ami eszembe jutott még. Még egyszer puszi mindenkinek

Ja és Edit, boldog névnapot. :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: remélem, most már tudsz majd gyakrabban jönni :) Hozzátápi nálunk is hasonlóan megy, csak én most hétfő óta nem is próbálkoztam. Holnap kap majd egy kis barackot, aztán meglátjuk.

Babetta: boldog névnapot :)

cory
Budapest

Nagyszülőknél vagyunk, így csak 1-2 dolgot írok.
Babetta,
nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!!
Tünde,
de jó, hogy javulgattok! Kb. 10 mama+10 baba. (Era, Vali, Anita, Eszti, Anna, Bartika, Vas Ildi, Nancsi, Ti és mi)
Gyöngyi,
írj majd megint gyakrabban, ha tudsz. :)
Borcsa,
nagyon ügyi Gergő!! Gratula a fogacskához és az álláshoz! Kép?
Annácska,
de édi lehetett a bújós Peti. :)

Pussz. Ma megyek osztálytalira estére, így apa teszi le Lidit aludni.
angi79

Sziasztok!

Véletlenül beleolvastam a topikba (kivételesen van egy kis időm), és megütötte a szemem valami, nem állhatom meg, hogy meg ne kérdezzem!

Cory: írtad, hogy minimalizálod a házimunkát, így. pl. nem főzöl. OK, de akkor mit esztek? :roll: Nem rossz szándékkal kérdezem, tényleg érdekel! A gyerekeknek sem, vagy csak magatoknak nem? Rendelsz valahonnan kaját, vagy másvalaki főz rátok? Az mindenesetre biztos, hogy ezzel tényleg jó sok időt meg lehet spórolni!

Üdv, Hello (nyáriaktól)
hello

hello: a gastroyaltól rendeljük a kaját. A párom a munkahelyén eszik, Balu az oviban, Liza még nem eszi azt, amit mi, Zsomával ketten esszük a rendelt kaját.

cory
Budapest

Gergő nem mutatja a fogát :)
Kép

Tesók :)
Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Cory: aha. Értem. Akkor jól gondoltam. De hétvégén azért gondolom főzöl, ugye? Meg olyankor a férjed is otthon van, tud segíteni. Egyébként én sem főzök gyakran, a férjem eszik a mh-én, a nagy fiam a suliban, a kétévesem allergiás, őrá külön főzünk 1-2 hétre előre, és a picim meg még szopik természetesen. Én meg azt eszem, ami hétvégéről megmarad (olyankor viszont a férjem főz), meg olykor-olykor azt, amit csinálok, könnyű dolgokat.
hello

Cory: aha. Értem. Akkor jól gondoltam. De hétvégén azért gondolom főzöl, ugye? Meg olyankor a férjed is otthon van, tud segíteni. Egyébként én sem főzök gyakran, a férjem eszik a mh-én, a nagy fiam a suliban, a kétévesem allergiás, őrá külön főzünk 1-2 hétre előre, és a picim meg még szopik természetesen. Én meg azt eszem, ami hétvégéről megmarad (olyankor viszont a férjem főz), meg olykor-olykor azt, amit csinálok, könnyű dolgokat.
hello

bocsi a duplázásért :oops:
hello

Sziasztok!!

Tegnap osztom itt az okosságot Bartikának az allergiáról,erre estére jóóól betaknyosodtam.Most is totál dögrováson vagyok és rettegek,hogy Lilkó élete első betegségét tőlem kapja el.Egyébként 1 óra óta alszik :shock: basszus remélem nem azért,mert beteg lesz :evil:

Gyöngyi-De jó,hogy jelentkeztél!!Remélem most már rendszeresen is tudsz jönni.Drukkolok,hogy Lilinek megjöjjön a kedve a hozzátápihoz! :)

Cory-Na hogy ízlett a kisasszonynak barack? :)

Borcsa-Gergő cukipofa,még ha rejtegeti is a fogait! :wink: Valóban úgy érzem mióta nem stresszelek,több a tejcsi :wink:

Babetta-Boldog Edit napot :) :)

Megyek megkukkantom csajszikát! :shock:
Vendég

Sziasztok,

Úgy látom nem csak én szenvedek a náthával :( Ma reggelre jött ki rajtam, és én is attól félek, hogy elkapja Aliz, ezért nem is nagyon puszilgatom :(
Ilyenkor mit lehet bevenni? A Neocitránnak a tájékoztatójában az áll, hogy szopi alatt nem ajánlott :( Pedig eddig mindig ezt használtam, és nekem bevállt. Ötletek?

Babcika: Jobbulást neked!
Jövő héten küldöm levélben a kódokat, mert tegnap a Corában nem kaptam pelust, szal valahonnan máshonnan kell beszereznem :evil:

Zita: Ez a sütőzacsis kajakészítés nagyon jóóóóó. Az összes zöldséget egy zacsiban teszed a sütőbe, vagy mindet külön-külön??
Hány fokon kell sütni? :roll:

Cory: A bal cicid, hogy ennyire hanyagoljátok, nem is durran már be?? :shock:

Én tegnap a Tőzsdefutártól rendeltem ebédet. Tök ízletes volt a kaja, és nem is horror árú. Ha már unjátok a Gastroyalt, esetleg próbáljátok ki :) www.tozsde-etelfutar.hu

Bartika: Férjednek is jobbulást! Hatott a körtés sütid? :lol:

Boscó: Nagyon bátor vagy a foghúzással! Attól én is be lennék sz@rva, mert nekem még sosem húztak fogat :shock:
Dejóóóóó, hogy sikerült "új gazdát" találni a tejcsinek :) Csak most, vagy rendszeresen fogják hordani?

Babetta: BOLDOG NÉVNAPOT !!!! :lol:
Kár, hogy nem tudsz jönni a talira, de inkább pihengess, amikor tudsz :) Remélem most már minden okés lesz vele. Nekem is horror élményem maradt a gátvarrás, pedig Vincénél anno meg sem éreztem :shock:

Tünde: Hú de jó, hogy javul a jobb cicid :)

Borcsa: Gergő is olyan kis husika :) Hozzátápival hogy álltok??

Annácska: Már Petike is kúszik? :shock: Nem semmi :roll: Nagyon ügyike :)

Gyöngyi: De jó, hogy újra tudsz majd jönni :)
Sajnálom a betegséget :( A kis pötyik mitől vannak Lili orrán meg a homlokán?? Én is pár napja fedeztem fel Alizon hasonlókat, de eddig nem kerítettem neki különösebb jelentőséget :roll: Kellett volna? :oops:

Angi: Jó bulizást estére :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: ahogy írod, állunk :) amíg náthás volt, nem is próbálkoztam. Épp elég gond a pici pocinak a sok lenyelt váladék :( Ma vettem gyönyörűséges almákat megint, lassan újraindul a banzáj. (Amúgy kb. napi 1 evőkanálnyi kajcsitól fosztottam meg :) )
Igazából szivesen bajlódik kézbefogható dolgokkal - rizslap, kenyérhély (nincs a családban lisztérzékeny), alma egészben. És nincs jó technikája a szájába keveredett pép lenyelésére, viszont édesen mammog evés közben.
Az említetteken túl almapürét, barackot, krumplit és rizspépet evett. Igazából amíg szemlátomást birkózik 1/4 kanálka barackpép lenyelésével, addig nemigen gondolom, hogy nagyon bővíteni akarom a választékot.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Megint rémtört egy kustasági roham. Ilyenkor szoktam eltűnni. Valahogy nincsen hangulatom írni. De olvasok serényen és válaszolgatok magamban. :D De most írok is egy picit. :D:D

Vali!
Aflubin. Nálunk ez a csodaszer. Ez egy homeópátiás szer, ami megfázásra és influenzára jó, és mellékesen immunerősítő. Igaz, az van ráírva, hogy nincsen mellékhatása, de szopi alatt nem ajánlják. Én szedem, mert nem gáz semmi, ami benne van és nem is olyan hú de erős a ch-ja sem. Szerintem csak túlságosan óvatosak. Viszont ugye nem szabad fém kanállal bevenni. Ez fontos!!! A másik az a lándzsás utifű szirup. Az tuti feloldja még a torokból is a trutyit.

Cory!
Hogy ízlett a barack?

Na, megyek,mert a nagyon okos párom felébresztette Hannát! :(:(

Eszter
Kép
Kép
vok

Vali-Én iszok neocitránt este,az utsó szopi után.Reggel lesz a köv. szopi,de ez paracetamol tartalmú,amiket elvileg lehet szopi alatt is.(forrás:csecsemősnővér uncsinnővérem :wink: ).Nekem szépen elindult a hőm is felfelé,37,5-nél bevettem egy algopirint,nem akarok lázas lenni.Gyűlölöm ezt az egész nyűves náthát.Nem is szeretgettem ma meg Lilit egyáltalán :twisted: :evil: :cry: :cry: Remélem holnapra jobb lesz :roll: De amit még jobban remélek,hogy Lilkó nem kapja el.Még soha sem volt beteg. :( Neked is jobbulást :!: :!:
Vendég

Beteg anyucik és babucikák,gyógyuljatok meg!!!!!!!!!!!

Story:nehogy már szép emlék maradjon a foghúzás,lehet benne maradt egy kis darab,mert fáj nagyon a helye,és be van dagadva az arcom!Tök jó!Pedig tényleg jó volt hogy meg sem éreztem hogy kihúzta!Erre tessék! :shock:

Mivel a fagyasztott tejcsimet viszik el,nem tudom hogyha elfogy nekik ez az adag vajon kelleni fog -e még a többi.Remélem igen,én szivesen odaadom!Honap beszámolok mennyit visznek el,mert ma nem tudtak jönni,de ahogy számolgattam biztos lesz vagy 40-50 liter,a csaj azt mondta,30-ra tuti szüksége van! :lol: Remélem megissza a babája!A kiborított 6 literemnek tényleg fura szaga volt! :roll:

Ma voltunk Morotva napon,ez ilyen kirakodó vásár,meg bemutatók,tök jó volt emberek között lenni!Csak utáltam hogy osztották az észt már megint egyesek,na de hát ez már ismerős,és ha még Cory is felhúzza magát rajta,akkor magamon meg sem lepődök!Igaz Cory? :lol:

Lehet én is hordani fogom a kaját ha belemerülök a nagy tanulásomba! :lol:

Jó éjt mindenkinek!(na nem aludni megyek ám) :lol:
Vendég

Elfelejtettem:EDIT!KÍVÁNOK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?