Sziasztok lányok!
B.sszus, annyi időm nincs h részletekbe menően válaszoljak.
Üdv az újaknak:
Bonya és Verus!
Bonya!
Neked azt tudom javasolni, hogy menj el dr Tűűhöz!!!!
Ő endokrinológus!
Egy időpontot kell beszerezni és vidd az eddigi összes orvosi papírodat!!!
Az nem lehet, hogy ilyen óriási a prolaktinod!
(annyi mindent tudnék írni, de nincs időm!!!)
Verus!
A férjed három helyen dolgozik? Én naivan azt hittem, h legalább a kezdő fogorvosoknak könnyebb az élete, mint a kezdő más szakágakban lévő rezidenseknek!
Hát az életetek nem könnyű... alakítani kellene ezen
Hátha most pozítivat tesztelsz!!! Bizakodj nyugodtan!!!! +++++++++++++++++
Ami a Closty szedést illeti. Csupán hat cikluson keresztül javasolt!
Egyévig???
Hát.... De ha reagáltál rá eddig is, akkor van esély, hogy legközelebb is!
Áll e inzulin rezisztencia a háttérben!
Dimet!
Az arányod PCO!
Én nem értem a dokikat, mindek lapar???? Mitől lesz az jobb????
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy amint megvan a PCO diagnózis, vagy csak a gyanuja is, azonnal ott kell hagyni a nőgyógyászt és el kell menni endokrinológushoz!!!!
Mert ŐK tudják az igazi kezelését.
Én nem mennék bele laparba! Az én nőgyógyászom is javasolta(ja), de NEM!!! Elég határozottan közöltem vele!!!
A diabetológus felírta a Metformint egy egyszerű cukor terhelés eredméynre támaszkodva. Azt mondta, ha minden más endokrin ok kizárva, akkor marad a Metformin!!!! (de én megcsináltattam a IR vizsgálatot és van)
Szóval a te esetedben is!
Hát igen, amit a doki mond...
Nem! Lapart nem!!!!
Várd meg az IR eredméynt, és ha van inzulin rezisztenciád, akkor kapsz Metformint!!!
De szerintem te is keress fel egy endokrinológust!
Dr. Tűű-t!!! Az az ember vérprofi!!!!
Nekem megmondta a nőgyógyász, hogy a Metformin nem írhatja ki!!! Szó szerint megriadt attól, amikor megkértem, h kiírja!
Szerintem megfenyegették az egész nőgyógyász társaságot! Vagy valami hasonló. Sajnos nem tudom mi áll a háttérben! Lásd Ács doki példája!
Nem is biztos, hogy az inzulin eredményt ki tudja korrekten értékelni (ez nem szégyen, mert nem ez a szakterülete!!!) ehez egy élesszemű, diabetológus, vagy endokrinológus kell!!!
Most rohanok!
Nem tudom segítettem e!