Sziasztok!
Espero!
Pénteken 15 órára megyek kardiológushoz, kíváncsi leszek ő mit mond!!!
Én már tényleg nem tudom mi lenne a jobb, a normál v. a császár, majd ő eldönti!
Ne kezdjetek el meggyőzni egyikről sem!!!!
Megnéztem a Szülőszoba EDA-s szüléses részét is, meg az otthonszülésest is! Nekem mind a kettő szimpatikus, de az én helyzetemben otthonszülésről szó sem lehet, ezzel a döggel meg mégannyira sem! Úgyhogy EDA tuti, a császárról meg holnap döntés!
Bonya!
BCM-ről én is csak rosszat hallottam, de nem jártam ott!
Én úgy érzem nálad a minimális felvilágosítás sem történt meg a részükről!!!!
1. A PCO-ddal nem kezdtek semmit!!!!
2. A Norprolacot miért hagytad abba???? MRI-n voltál már??? Mert ezek nagyon magas prolaktinértékek!!!!
3. Megműtöttek és el sem mondták, h. endometriózisod van???
Hormonkezelésről nem volt szó??? Vagy úgy gondolták, h. ezzel kész??? Az visszanőhet!!!!!!!
4. Nem mondták, h. mi lesz, ha visszamész????
5. Nem hiszem, h. ilyen állapotban célszerű lenne lombikoznod, ablakon kidobott pénz!!!!
Előbb kéne egy alapos kivizsgálás, hormonszintekkel, MRI-vizsgálattal, kontrollált prolaktinkezeléssel (amikor azt is nézik, h. a felírt gyógyszeradag elegendő-e!!!). Az endometriózis miatt lombik előtt mesterségesen klimaxot szoktak előidézni hormonokkal, de ez nem egy egyszerű játszma! Műtét után nem szoktak túl sokat várni, mert visszanőhet!!! Sajnos a te esetedben valszeg tényleg a lombik a megoldás, de nem a PCO, hanem a többi miatt!!! De ne keseredj el!!!!!!
A barátnőm ugyanebben a cipőben járt, mint te, PCO, hiperprolaktinémia, endometriózis, + immunösszeférhetetlenség ( sperma elleni antitestek). Őt a Kaáliban lombikozták megfelelő előkészítéssel, elsőre sikerült nekik!!!!!
Ha érdekel megadom priviben a doki nevét! De Norka az elérhetőségét is meg tudja adni!
Niki!
Ugye milyen csodálatos dolog hallani, h. tényleg ott van!!!!!!! Én is bőgtem!!!
Csakegy!
Ha inkább szeretnél egy foghúzást, megoldhatjuk!!!!
Kandika!
Nem igaz, h. veled nem történik semmi!!!! Gyere vissza!!!!
Pogi!
Miért fájna??? Ugyanúgy kapsz érzéstelenítőt!!!!! Ne parázz!!!!!
Egyébként én is rosszul voltam régen a du.-i alvás után (lehet, h. ennek is köze van a PCO-hoz???). A megoldás: TV előtt kell elaludni, lehetőleg National Geographicot nézve, mert annak akkora hangerő különbsége van a filmek és a reklámok közt, h. nem tudsz túl mélyen bealudni és 1/2-3/4 óra után frissen ébredsz! A másik megoldás az elalvás előtt megivott kávé! Simán elalszol, tőle de frissen ébredsz!!!
A sógornőd nem akart rosszat!!! Itt a legtöbbünknek éppen az volt a baja hogy a sógornők, barátnők sorra gyártották a babákat, mi meg folyton selejtnek éreztük magunkat, és az volt az érzésünk, h. ezt az egész világ az orrunk alá is dörgöli!!!!!!!
Ő csak azt akarta elkerülni, h. fájjon neked!!!!!
Backa!
Csak az első párt láttam. Sikeres volt a lombikjuk végül?????
Almodo!
Jajj de jó, h. jelentkeztél!!! Szóval eljött a te időd! (Nekem még 2 hét!)
Császártól ne félj! Vannak előnyei is!!!
Igen, itt Pécsen vettünk használtan kiságyat, pont olyat, amilyet akartam, a pécsi topikos csajok segítettek! Már mindenünk megvan, már csak össze kéne pakolni, mindent a helyére tenni! Mindent kimostam, kifertőtlenítettem (vasalni nem vagyok hajlandó, csak végszükség esetén!!!!
), kórházi táska összekészítve, baba cuccai összekészítve!
Gondolom, már te is kész vagy!
WC deszkára papírt, melltartóbetétet, hálós bugyit, női pelust
vettél?
Én még bekészítettem egy csomag aszalt szilvát is, mert császár esetén addig nem engednek ki az intenzívről, amíg székletet nem produkál az ember! Meg vigyél sportkupakos palackot is, az első napon EDA-s fejfájás megelőzésére jó (nem kell felülni az iváshoz!), később pedig a fertőtlenítős alvázmosáshoz lesz jó (mert a legtöbb helyen a zuhanyból csak felülről jön a víz!!!!!
)
Mir!
Csak virgonckodjál, majd megnézlek én téged pár hónap múlva, mennyire leszel virgonc!!!
Furcsa érzés ám, szemben az ismeretlennel, amikor gyerekkorod óta csak azt láttad minden filmben, h. micsoda szenvedés a szülés, bele lehet halni stb., ugyanakkor kíváncsi is vagy a gyerekedre, meg félsz is tőle, h. mit fogsz vele tudni kezdeni, a vége már nagyon nehéz, nincs kedved kimozdulni sem itthonról, nehéz felkelni az ágyból, dagad kezed-lábad, eleged van az egészből és jobban szeretnél már túl lenni az egészen, de azt is tudod, h. addig van nyugtod, amíg benn csücsül a kis drága!
Majd meglátod!