Új privát üzeneted érkezett!

Beus!Még nem vettünk,mert még nem kelt apósom háza.Vagy itt a hegyen veszünk csak lejjebb a buszhoz közelebb vagy Bagolán v. Fakoson.Ezek tőlünk a Csótótol 5-perc!Három szobásat szeretnék egy kis kertel.

Viol!Smarni az fini!!Emlékszem a suliban mindíg almaszószt adtak hozzá!!!!!!!Nyami nyami
Vendég

Sziasztok!!!

Végre itt vagyok!! Azért olvastalak ám benneteket, csak írni nem volt időm, vagy energiám.
Intézem ezt a hülye felújítási munkákat. Rengeteg macera. Mire az ember úgy gonolja minden papír megvan még kitalálnak valamit, ami után futkozni kell. Főleg gyerekkel izgi. Ma szegény Katus jött el velem, meg is várattam rendesen! Köszi mégyszer Katus!!! :lol: :lol:

Alíznak is van fülbevalója!!!! Apja tegnap itthon volt, így megejtettük a dolgot. Nem is sírt nagyon, csak mikor másodszor lefogták a fejét. :roll: Nagyon ari lett!!! :lol:

Amica, ovival mizujs? Azért talán napról napra könnyebb lesz!!! Bízzunk benne.

Gabó, tök jó lett a hajad!!! Csini lettél!!! :wink: Akkor újra indul a babaprojekt?? Drukkolok!!! :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Almaszósz!!! Nyamnyamnyamnyam! :) :) Itt csak lekvárral van! :)

Erika,
húú, Alíz akkor nagyon ügyes volt! Gratula! :) Bár ő eddig is szép és ari volt, szeretnénk látni még szebben és még aribban! :)

És miket intéztél?

nadine81

Ja, és képzeljétek! Alíz már úgy kúszik, mint a csuda!!! Pillanatok alatt eljut A pontból B-be, bárhol a lakásban. :lol: Olyan kis aranyos, úgy kúszik, mint a katonák a vízesárokban. :lol: :lol: Már mindent megfog megnéz, megtalál. Pakol ezerrel. :lol:

De ülni még nem tud. Pedig nagyban megkönnyítené a babakocsis közlekedést, mert most csak hason hajlandó utazni.

Erika

Kép
Kép
nercsi

ja gábor megérdeklődte a sulinetet., én azt hittem kell hozzá valami gyerek, diák is de nem. az összeg felét kapjuk vissza majd, de az max 60 ezer lehet. ez is jó. mas jön egy srác és megbeszéljük hogy milyet akarunk. tegnap este amikor gábor megjött edzésről és én itt ültem a gép előtt megkérdezte netezel? mondom igen miért? jól teszed mert lehet hogy ezen a gépen már nem sokáig fogsz... :lol: és vigyorgott. mert ugyan beszéltünk róla hogy majd lecseréljük de azt nem tudtam hogy tegnap beszélt is a mókussal.

nadine81

húú, erika akkor alízz még ügyesebb is mint edig nemcsak aranyos és szép! :) de hogyhogy nem szeret háton? aludni sem? vagy csqak gurulni? tetszett az a pontból b-be való hasonlat... :) :) akkor már olvasni is tud?? :lol: :lol: :lol: :lol:

nadine81

Viol, a bankba kellett pénzt befizetni, igazolásokat kérni. Igazolások kellettek az adóirosából, a költségvetési irodából, hogy nincs a háznak tartozása. Ma a polg. mesteri hivatalban voltam, minden papírt leadtam ami a szerződéshez kell. Hétfőn a kivitelezőkkel tárgyalunk, remélem mihamarabb nekilátnak. Emellett közös költséget szedtem, végig kellett járni 18 lakást. Nem tudtam mire vállalkozok!! De már mindegy, csinálni kell. :lol:

Majd lefozózom Alízt, és megtatom a fülcsijét!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

én meg pont tegnap írtam hogy dorka már naponta többször fordul hátról hasra. ennek én azért is örülök mert így hosszabb ideig leköti magát egyedül, tovább el tud foglalatoskodni magában. mozog erre-arra, forgolódik. eddig háton szokott feküdni és úgy egy idő után megunta magát, de most már így jobb. de én is úgy várom már amikor majd már mászik is! :) aztán lehet hogxy akkor majd nem ezt mondom... :) :)

nadine81

és medig vállaltad el? ez egy évig van? vagy ez is négyre?? :lol: :lol:

nadine81

Hanyatt nem lát ki a kocsiból, ezért nem szereti. Ültetni nem tudom, mert nem tud ülni. Ha hason van, lecsatolom a babakocsi elejét, és frankón kilát. De ha hideg lesz, már nem lesz olyan jó, mert huzatos nagyon. Képes 1-1,5 órát könyökölni a kocsiban.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Dorka is milyen ügyi!!!!

Ha visszük a lemezeket, majd összeengedjük őket megint. :lol:

Ez csak addig ilyen húzós, amíg be nem fejezik a munkákat. Utána már nem nagy ügy. Időpontot nem mondtam, majd amíg kedvem lesz, vagy amíg tudom csinálni.

Erika

Kép
Kép
nercsi

"Összeengedjük őket" :lol: :lol: :lol: Ez jó! :) :)

És ha megdöntöd kicsit a babakocsi támláját? Vagy az már nagyon ülő pozíció? Én egyszer kipróbáltam, becsatoltam a lányt és az első (vagyis második) fokozatba állítottam a támlát, kíváncsi voltam milyen. ez nem volt nagyon durva. a miénk toma márkájú. a tiétek ennél kicsit komolyabb, de olyan nagy különbség lehet ebben?

Nikinek is ilyen van, nem? Nem tudod, ő ülteti már Szintit benne?

jaj, vagy vettetek már másikat, igaz? Amit párod főnöke adott. De hülye vagyok... :shock: :oops:

nadine81

Jesszus, ma délután pipiket bontok... :? Igaz nem sokat, csak ötöt, de akkor is... Húú, de gusztustalanul fogok már a végére ragadni... :shock: :lol:

nadine81

Húúú csirkét bontasz???? Te nagyon ügyi vagy!!!! Én hozzá se mernék kezdeni.

Már próbáltam megemelni a támlát, de csak pár percig jó úgy neki. Aztán lecsúszik, meg meg akar fordulni. :? Kapufa a csaj!! :lol:

Szinti már tud ülni, szerintem már simán ül a kocsiban!

Most azt a babakocsit használjuk, amit kaptunk. A másikat eladtam.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!HELLO!Igen asszem újra indul a próbálkozás!!Köszi a haj dicsit!Jó nagy fába vágtad a fejszét!!És ezért kapsz is valami lóvét?
Édi lehet Alíz ahogy kúszik!!
Teszel fel képet a fülcséjevel?

Viol!Csak nem új cuccot akartok?Ez annyira nem jó már?

Na aludt a Husi kemény 50-percet!!
Vendég

A csirke bontás pompás délutáni elfoglaltság!!Hú,de utálom én is!!!!!!!
Vendég

Gabó, valamit kapok majd, de ezt még meg sem beszéltük. Szerintem úgy tízezer körül havonta. Nem ebből fogunk meggazdagodni!! :lol: :lol:

Ha felébred lefényképezem!

Viol, jól teszitek ha kihasználjátok még a sulinetet. Úgyis megszüntetik.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Viol:jah nem vagyok joban vele csak tegnap Lozs fele jártunk aztan ugy tudom ott épitkeznek-vagy mi aztan gondoltam Te joban voltál vele rákérdezek,nem mintha anyyira érdekelne csak kiváncsi voltam. :D
Még nem tudjuk mi lesz a névvel majd az utolso pillanatban eldöl :lol:
vizmatibeus vivije az album cime.de itt is itt van ha rákattintasz alul a profil.pü email www tudod ugyis :)

Gabo:Ti hegyen laktok?ez komoly?micsoda jo lehet.
az jo 3szobás kerttel vagy udvarral.
döntöttetek a sulival kapcsolatban?

szia Nercsi:igazi ügyintézö lettél!tök izgi lehet,minden rád van bizva.
biztos nagyon szép Aliz a fülcsivel-na anélkül is nagyon szép!
kérünk képet!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Nercsi,
Ha már kúszik, "percek" alatt mászni és ülni fog! Áron kb 6 hónapig szinte semmit nem csinált (na jó, megfordult) aztán egy hónapon belül kúszott-mászott-ült, következő hónapoban meg felállt a bbágyban. :P :P

csirkét bontani! :shock: :shock: Jó ég Te tudsz olyat!!!! :P
Vendég

Gabó,
igen, valóban pompás, már én is úúúgy várom!! :) :) Ja és még én sem ösztönöztelek a babaprojektre, hajrá, hajrá!! :)
A mostani gép elég régi. Nem lassú, nem is az a baj, mert hogy ne legyen az, már valamit kicseréltek benne - ne kérdezzétek, mit :) - szal nem az a baj. Hanem régi. Így meg lesz új, lesz benne dvd író is. Meg aolyan gondja van, hogy sokszor, sőt, majden mmindig, amikor beteszek egy lemezt, és elindítja, leáll a gép és újraindul. És ezt megcsinálja 5-6 szor is, mire sikerül úgy elindítania, hogy ne kapcsoljon ki. Most, amikor Gábor képeket tett fel lemezre, hogy előhívatjuk, kurva sokszor leállt. És tök bosszantó.
Lesz ház, billentyűzet, egér, lehet, hogy monitor is, hogy akkor már az is legyen új. Igazából a Gábor karácsonyi dupla fizujából akartuk és akkor ez lett volna az aji kettőnknek közösen, de nem akarunk várni vele, akkor tök mindegy, hogy mikor veszem el azt az összeget. Viszont annak ellenére, hogy nem karácsonykor lesz ez az egész, lehet, hogy ajándéknak ez lesz az ajándék... Esetleg valami apróság. :) :) :)

Erika,
és mennyiért adtátok el, ha szabad megkérdeznem? Mert olyan 50 körül volt az ára, nem? Vagy 55?
A pipiktől félsz vagy a húsbontástól? Én csak attól, hogy olyan büdike meg olyan ragacsos már a végére a kezem. De egy éles késsel hamar megy a dolog. Ilyenkor kis zacsikat csinálok, és ráírom, hogy abból mi lehet. Sütni vagy rántani vagy paprikás csirkének, vagy levesnek. Izgi! :)

nadine81

Beus, szerintem fiúnevet sokkal nehezebb választani mint lányt. Legalábbis nekünk több lánynév tetszett mint fiú. Tetszenek amik felmerültek nálatok! Majd meglesz az igazi. Lehet még nem is gondoltál rá!

Veró, a próféta szóljon belőled!!
Iván gyönyörű!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Csajok, nem én forrázom ám a madárkákat! Nem onnan kezdem ám, hogy levágom!! :) :) :) :) Egészben kapom, de pucéran és halottan. És szétszedem. Levágom a kis nyakát a lábait, a szárnyait, a ciciket is. :) Lecsontozom a ciciket, kettévágom a lábacskáit alsó és felső combra, stb. Szal így.

nadine81

Beus, jók a képek, megnéztem!! :) Mikor voltatok a Fertőn?

És akkor Lozson épülnek? :lol: :oops: :lol: Passz, nekem mindegy. :)

nadine81

Viol, 30-ért. Kettő kocsit itt nem tárolhatunk, mert nincs hely, meg amúgyis minek, így valasztani kellett. Azért nem volt jó az, mert volt benne rugó, és igaz meg lehetett fordítani a tolókart, csak tolni nem lehettett, mert annyira rugózott, hogy alig lehetett a padkán vagy lépcsőn feltenni az elejét.
Van egy sportkocsink is, de azt csak akkor hasznéljuk, ha autóval megyünk. Itt a városba jó ez a nagy kerekű.

Igazából nem félek tőle, ha valaki megmutatná megcsinálnám, lehet magamtól is rájönnék hogyan kell az alkatrészeit szétszedni, csak még sose csinltam ilyet.
Te is belezed ki meg minden?? Vagy csak szét kell szedni?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nem, már a belei sincsenek meg. Üres a pocija. Majd lefotózom nektek! :) :) A szívek, májak és lábak (magák a lábak, szal ahol az ujjak vannak :)) külön zacsiban van.
Különben én sem tudtam vmikor, hogy hogyan kell, hanem anyu mutatta meg. Azóta megy, mint állat! :)

nadine81

És valld be élvezed is!! :lol: :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

A 30 az végül is jó ár érte. Pláne, ha felesleges is volt, akkor nem kell hogy ott foglalja a helyet. És ha meg van egy kisebb, az meg még jobb. Nekünk még csak ez az egy van, de olyan "futkosót" én is akarok majd. Na megyek, rendbeteszem a konyhát, meg előkapom a késeket, tányérokat, zacsikat! :lol:

nadine81

Igen! :twisted: Bár fröcsögne még a vére is, de az már sajnos nem... :twisted: De a nagykés az jól áll a kezemben!! :twisted:

nadine81

Már lekileg készülök is! :) Igaz, majd Gábor hozza haza meló után, de már tök izgatott vagyok! :twisted: :twisted:

Na pá! :)

nadine81

sziasztok

köszi az aggódást,úgy tűnt reggelig,hogy nem lett semi baja szecsőnek(szerencsére).nem fájt a feje,nem hányt,így talán agyrázkódása sem volt.majd még azért délután meglátjuk mi a helyzet

vero
köszi a sok felvilágosítást.hát mi is ilyen nyugdíjasok vagyunk(én biztos :roll: ),ezért gondoltam,hogy váltok.és mi van,ha felteszem és mégsincs pitty-putty?biztos hülye kérdés,de gondolom nem lesz semmi bajom tőle?!ha nincs mit megölnie,akkor nem engem fog?!.... :shock: :oops: :wink: :idea:

beus
én is máté párti voltam,a szecsőt apa találta az utónévkönyvben és könyörgött,hogy ez legyen,majd a többinek adhatok én nevet,csak ennek az elsőnek hadd legyen szecső(hát jól tettem,hogy engedtem neki,mert ugye nem is lett több fiú)

rik
igen,fiú a szecső.ősi magyar név,utónévkönyvből van.én nem igazán akartam(gondoltam mindenki kikerekedett szemmel fog ámulni-bámulni,hogy mi is a neve),de nem bántam meg végülis.vagy már megszoktam? :roll: de mikor megszületett minden nővérke jött,kérdezett,hogy fiú-e,vagy lány.úgyhogy nem vagy tudatlan,én meg már megszoktam,hogy rákérdeznek :wink:

viol
ez igen!csirkekopasztás!csatlakozom verohoz,én sem tudnám megcsinálni.ügyi vagy.én meg holnap fogok süzni(kakaós csiga a terv),mert ma frankfurti levest főztem,ma maradékot ettünk utána,holnapra viszont így leves van,ehhez a leveshez meg olyan jók a sütik.

erika
tényleg,ha már kúszik alíz,mindjárt mászik is.és akkor majd szépen magától megtanul ülni.olyan aranyosak,mikor tekerik a csípőjüket négykézláb állva,ahogy próbálják a feneküket a földre tenni.

olyan jó,hogy akartok találkozni velünk!!!addig akkor még pontosítunk(okt 27-28) mikor,hol.remélem tényleg tudunk majd valahol találkozni

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Beus!Igen pláne a legtetején.
Igen nem vágok bele!Nem akarom a Balázst megfosztani a fiától,mert ha felköltöznénk a husival hétvégi apuka lenne ezt pedig nem akarom.

Viol!Aha akkor így már világos.Lesz új csecse gépetek!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Viol!Mi szoktunk itt csirkét vágni vagyis apa én nem,mert nem merem.Egyszer beleztem,de tiszta trutyi lettem és azóta sem.

szemizo!Szuper,hogy Szecső ilyen jól van.Stramm kiccsávóóóóó!!!
Vendég

ja,így már akkor én is megtudnám mégis csinálni!azt gondoltam,hogy talán még eret is neked kell vágni rajtuk!ha csak szét kell vagdosni,az menne nekem is :P :P :P

andi
akkor kicsit nyugodhatsz,janka is megtette az első lépést a beilleszkedéshez :lol: .az a lényeg,hogy meg tudják nyugtatni ők is,ne csak téged akarjon bánatában.csak így tovább!!!akkor okt végén találkozunk!vagy megyünk hozzátok!(ezt vedd fenyegetésnek :lol: :lol: :lol: )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Az állatfotózásról jut eszembe van pár képem feltenném!! Kép Itt kukucskál kifelé hátha megszánom és kiveszem!! :lol: Kép Itt már annyira begurult,hogy kivette a kezemből még a fakanalat is!! :lol: Kép Itt pedig már én segédkeztem neki,mert szegényke fáradt volt!! :lol:
Vendég

Na én elköszönök,mert a Levi már futkorászik a szandiával mehetnéke van!!!

Szép délutánt!!
Vendég

Sziasztok!

Nyugtassatok meg légyszi, hogy egy gyereknek csak 20 tejfoga van, mert már nem birom a fogakat! :evil:
Most néztem meg Máté fogait, és úgy látom, hogy jönnek a hátsó rágok is :shock: :shock: :shock:
Meg sem áll amig kint nem lesz a 20 :shock:
Lassan bekerül a rekordok könyvébe! :lol:

katus78

Sziasztok!!!

Gabocacica

most olvasom hogy babát akarsz te is???Apa is nagyon szeretné már???
Én még egy évesen nem igazán akratm,de most (lassan20hos)talán jobban boldogulok majd a kicsivel...
Ja még nincs semmi...Horv.-bol hazafele eláztattam a kocsit...apa örült neki!!(tudta hogy elsőre ugyse sikerül,neki lett igaza)
Miota probálkoztok??Beleadtok apait --anyait??

Viol

Köszi,teljesen máshogy probáltuk.Most suliba van a Gyula,de amint megjön probálkozunk vele
Ha nem sikerülne,bejöhetsz a nevemben...nem félek attol hogy a nevemben irkálnál :lol: :lol:
Vendég

Nercsi

gratula a kiskukacoshoz!!!Lehet most nehéz elfogadni,de ha megszületik nagyon fogsz örülni a fiunak,meglátod!!!
Vendég

Csilla!

[quote]h írta:a nincs mit megölnie,akkor nem engem fog?!....
[quote]
írta:
Amúgy örülök, hogy Szecsővel minden OK! :)

De nem, nem én kopazstom a csirkét!! :lol: :lol: :lol:
Halottan és pucéran, beletlenül kapom!! :lol: :lol: :lol:

Gabó,
és nektek van csirkétek? Ott ballagnak az udvaron? :) Az tök jó! :)
És az a malacka? MIt vétett? :) Ki készítette és mi lett belőle?

Katus,
:( Szegények, ti megszenvedtek ezzel rendesen... Annyi előnye talán van, hogy viszonylag "hamar" meglesz mind. Vagy ez nem akkora jó dolog..? :?

nadine81

Ez jóóó, ami idézetbe akartam, azt nem tette, amit meg nem akartam, azt igen! :evil:
Mindegy, fordítsátok meg és úgy a jó! :)

nadine81

Erika (Rik),
halkan súgom, hogy nem Erika vár babát és fiút, hanem Beus... Psszt, nem mondom el senkinek.. :)

nadine81

Ja, és még azt is halkan mondom, hogy Beusék rettentően örülnek a fiúnak... :lol: Semmi baj, tiszta lázban vagy most ezekkel a szalagokkal, megértjük... :lol:

nadine81

Gabo:micsoda jo lhet nektek a hegyen!nem teszel fel képeket?olyan kiváncsi vok!ja már biztos nem olvasod,teljesen megértelek a sulival kapcsolatban.

Viol:köszi.tegnap este voltunk lenn a fertőn.már nem tudtuk merre menjünk.nekünk mindig mehetnékünk van ha apa itthon van!

Katus.:nem semi Máté nagyon belehuzott a fogacskákkal!ez tök durva hogy mind kint van neki.Vivi most érte el a 20at! :shock:

az istennek nem akar elludni a lányom!mesét néz,ha lekapcsolom meg üvölt :roll:

KépKép
KépKép
vizmatibeus

kösz Viol! :oops: :D

tényleg igy van rik!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Na, most jöttek meg a madarak! Sziasztok!

nadine81

Úristen Katus, RÁGÓÓÓÓÓÓÓK!
Tuti be akar kerülni a rekordok könyvébe!
Vendég

Eszty:a férjeink ismerik egymást?????

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Gabó, ezt te főzted??

Küldöm a képet a fülbevalós csajról:
Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Ha nem gond néha szeretnék kérdezni tőletek egy-két dolgot. Én is Soproni vagyok. Az első kisbabámat várom, pontosabban volt már egy terhességem 2 éve, de sajnos pár hetesen elveszítettük. Talán emiatt is van, hogy borzasztóan félek minden egyes olyan érzéstől ami ismeretlen számomra. Remélem nem gond, hogy ide pofátlankodom, de kicsit úgy érzem ismerlek titeket, január óta irogatott leveleitekből elég sokmindent visszaolvastam az elmúlt héten.
22 éves vagyok, eddig úgy néz ki kicsi lányunk lesz,akiért rengeteget küzdöttünk. Majdnem 2 év után ért az örömhír, hogy az orvosi vélemények ellenére mégis teherbe estem.
Most kezdek megnyugodni,de az első hónapok csupa aggodalommal teltek,rémálmokkal...stb.
Az első kérdésem az lenne: senkitől nem hallottam még,hogy a babuja rengetegszer rángatná a köldökzsinórt. Hát az én amúgy örökmozgó kiscsajom remélem csak játszik vele és nem azért okoz sokszor fájdalmat mert szorítja őt. legközelebb szept 28.-án kell mennem dokihoz, és tanácstalan vagyok, hogy elmennyek előbb mert gond van, vagy csak szokás szerint magamat idegesítem feleslegesen. Érdekelne a véleményetek.
Ja és még azt is szeretném megkérdezni,hogy van még valaki akinek terhesség allatt kiakadt többszőr a háta? Ne nevessetek ki,de múlt héten a férjemnek kellett kiszedni a kádból,egyszerűen nem bírtam megmozdulni.
Amúgy sokmindent tanultam tőletek, a tapasztalataitokból(egészség,ételek,fogzás...és még millió dolog) ezért külön köszi mindenkinek.
A gyerkőcök kivétel nélkül GYÖNYÖRŰEK!!!
És nagyon szép neveket adtatok nekik! Ha a mi csöppünk tényleg kislány lesz, Evelin Zoé lesz a neve, de Zoénak fogjuk szólítani.
Előre is köszi ha válaszoltok!
Szép estét mindenkinek!

Üdv.: Nitta

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jó estét csajok!

Beus!
Ezer bocs meg egy anyamedve,hogy nem szóltam a műsor miatt de mentségemre legyen mondva,én is elfelejtettem és nem is néztem.
Igen,a férjem ismeri a férjedet.Meg is jelölte az IWIWen.

Csilla!
Naná,hogy randizunk ha hazajöttök.Látom Szecsőnek van úszúszemüvege.A miénk pedig nincs meg. :cry:
Remélem nem esett baja annak a gyönyörű nagyszájú fiúnak.
Egyszer én a jégen csúsztam meg ugyanígy.Azt hittem ott is maradok úgy bevágtam a fejemet.Aztán látod,itt vagyok meg ott is voltam meg még leszek is jó sokáig. :D :D :D :D

Andi!
Majd szépen lassan beszokik Janka.Rájön a társas élet jó oldalára.Nem egy elveszett csajszi ahogy én emlékszem rá. :D

Vero!
Hétfőn fél 11 körül megyek Ivánozni.Vasárnap nem tudok mert erdőtúrát szervezett Attila.Ki is használom,hogy velünk akar lenni. :D
de kár,hogy nem voltam veled a Fertőn........ :D :D :D :D
Lett volna"buli"a vén hülyével.......! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gabóca!
Nagyon jó lett a hajad és én is bulizni akarok.
Végre sikerült vennem egy futópadot úgyhogy megyek és buliból futok rajta pár kilómétert. :D :D

Nercsi!
Szép a kis fülbevalósod.

Viol!
Én is béna vagyok mert nem tudom feltenni az új vonalzómat pedig már az email megjött a kóddal.
Talán rászedem a férjemet mint Rik és akkor váltok.
Tőlem elmehetünk egy anya-zsúrra. :D

Bocs ha valakinek nem írtam de nagyot mulasztottam amiért nem jöttem 2 napig és nem is tudtam elolvasni minden üzit.
Azért remélem ma még vissza tudok nézni.

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?