Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hahóó Csajok!!

Köszi mindenkinek a kedves szavakat :oops: :oops: :P

Csak gyorsan pár szó,aztán lépek,Lili lassan ébred szopizni.

Livi-Jól csinálod nagyon a szelektálást!! :wink:

Annácska-Ma milyen napotok van?Édes lehetett Peti a szülőin. :lol:

Bartika-Én botmixerrel csinálom a kajcsikat,ami jó leves(körte,barack) azt nagyon szépen pépesíti,aztán azzal együtt megy a többi(alma,kuktában főtt krumpli,sárgarépa) is.Persze mindig nagyobb adag készül,a maradékot megeszi apa,vagy én. :wink:

Na mennem is kell,felkelt a csajszi :P :wink:
Vendég

Boscó: A keresztbetett lábas kép nagyon tuti :wink: :D

Babcika: Most vettem Hipp-es babakaját, sütőtök-almával. Ezt a kombinációt próbáltad már Lilinél? Meg van sütőtök burgonyával.
Vagy nem tudom melyik bébikaját szoktad neki venni, de az is elképzelhető, hogy pont azt a gyártót nem kedveli a csaj :roll:

Anna: Segített a Panadol?

Eszter, Évi: Minitaliról képeket most is várok :wink:

Livi: Ti jöttök valamelyik talira? Mert Tündi négykézlábas produkcióját én is megnézném :) Cuki lehet a csaj :) Mi tökre le vagyunk maradva, a forgolódáson kívül semmi hasonlót nem produkál a lányom :(
Érdekes, mert a dumáját is nagyon visszafogta, eddig olyan édesen gagyarászott, most meg már csak sikongat :? Lehet, hogy valami nagy dologra készül, és arra gyűjti az erejét :roll:

Tünde: Jujj, de sz@rul hangzik ez :( Jobbulást a cickónak. Kenjed valami szuperkrémmel! Most minden második kajcsi üvegből megy? Vagy mi van ilyenkor?
Kezdek rettegni, hogy mi lesz, ha Aliznak is kinőnek a fogai :shock: Mondjuk ő az ínyével is frankón kisebesít :(

Annácska: A cecelégy hozzánk is jöhetne :) A tanítónéni biztos valami hülyeséget beszélt, hogy Petike röhögött rajta. Cuki lehetett :)

Petra: Nőttetek, híztatok??? :lol:

Cory: Utólag is Boldog szülinapot Balunak :) Volt torta??? Képet tehetnél fel a "banzájról" :)

Angi: Próbálj meg napközben te is pihenni, mikor Lidi is durmol. Van tipped, hogy mitől kelhet ilyen gyakran éjjelente??

Barti: Jó házimunkát! :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali-Sztem a natúr sütőtökkel volt baja.Kecskemétit szoktam venni,amit a HIPP gyárt és jóóóóóval olcsóbb.De egyelőre amit tudok magam csinálok,friss gyümiből,zöldségből.Van szőlőnk,ahol apumék termesztenek szinte mindent(gyümölcs,zöldség),úgyhogy nincs nehéz dolgom.De majd nézek ilyen vegyes sütőtökös cuccokat,mert sütnivaló tök még nincs.Köszi a tanácsot!! :) Ma körte+barack+krumpli lesz a menü,remélem bejön a kis pocakosnak :wink:

Lányok!Lilim eszméletlen dumagép,be nem áll a szája és egyre változatosabban beszél.Mai újítás.Tá-tá....össze-vissza,de hablatyol egyfolytában...amíg be nem dugaszolja az ujjával száját. :) :) :)
Vendég

Halihó!

Megjöttünk a méreckedésből! Azóta már cicizett, és fél órája alszik, de elég nyugtalanul. Remélem nem lázasodik be. :roll: Kaptunk megint oltást is. :( Volt nagy sírás. :(
4 hét alatt 300g.-os hízás+1cm az eredmény. Fejecske: 41cm, hossz: 64cm, súly: 7100g. Közelébe se vagyunk a duplázásnak (az 8700 lenne :shock: ) , de szerintem nem olyan rossz. UGYE :?: :?: :?:

Tudtam, hogy elfelejtettem valamit éjjel. :oops: :oops:

Nagyon sok boldogságot minden hófordulós babócának, és Balunak is szülinapjára!!

Vanillka: még nálunk is csak a forgolódás megy, az is csak hasra, mert vissza már hizti van. Viszont most 3 napja úgy dumál, hogy be se áll a szája, csak ha idegenek előtt van akkor nem akar megszólalni.

Szerintetek mit érdemesebb venni?? Állós turmixgépet, aminek kancsós a teteje, vagy botmixert? (Csak baba kajára használnám.)

Livi: nem hiába parázok, mert mikor ti rövid ujjúba flangáltok, én vastag pulcsiba. Iszonyatosan átáll a szervezet az évek alatt. Ráadásul Anginak ez a norma. Szóval a talin se tessék majd bolondnak nézni, ha 1-2 gönccel több van rajtam! :lol: :lol:

Angi: biztos Lidi is édi kis 'utánfutó'. :lol: képeket dobsz róla?

Bartika: ne irigyellek a tennivalók miatt! Én tegnap csináltam ugyanezt! hajnali 3-kor fejeztem be a vasalást! Rengeteg volt!

Cory: mennyit tudsz pihenni 1 nap? Hogy telt a szülinap?

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Vanillka!
A NAGY talira megyünk. A kicsire nem tudunk. Addig még gyúrunk egy kicsit, és gyakoroljuk a fekvőtámaszokat is. :D

Petra!
Nekünk sima aprítógépünk van. A tetejébeb van a gép, és egy rúdon keresztül forgatja a késeket. Kicsi adagokra ez nem való. Úgyhogy nálunk is én eszem meg a maradékot majd.
Ilyen: Kép
Én is fázós vagyok, de a gyerek szereti a hűvöset.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Babcika: Akkor próbáld úgy, hogy az üveges sütőtökhöz keverj valami "hazait", hátha ... :)

Petra: Én örülnék a havi 300 grammos gyarapodásnak, de mi mostanában nagyon messze állunk ettől :( Szóval szerintem nagyon is okés :)

Vincénél én botmixert használtam, nagyon bevállt, vitt mindent, amit kellett, és teljesen pépes lett a kajcsi. Most sincs szándékomban mást használni. Az állós turmix nem tudom mennyire hatékony :roll:

Livi: Akkor hajrá Tündi :lol:
Megvolt a torna??? Hogy viselte a csajszi? Volt bömbi?

Enyém gyereket alig bírom napközben lenyomni egy kis szunyára, az altatás több ideig tart, mint amennyit aztán végül alszik :shock:

Többiek hol vagytok???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali!

Én itt vagyok :) Csaj alszik, rend van, elmosogattam, és már csak a vacsifőzésnek kéne nekiállnom, de nem vet szét a lelkesedés :)

Petra!

Grat a szép hízáshoz, ügyik vagytok. Remélem nem lázasodik be Angi a szuritól :(
Nekem botmixerem is van, meg turmixgépem is. A kis adagokhoz szerintem jobb a botmixer. A turmix csak akkor viszi a nyenyőt, ha sok van benne, vagy ha nagyon sok a leve. Bár az én masinám nem egy nagy eresztés, valami gagyitech, Auchanban vásárolt kemény négyezter forintos kütyü.

Babcika!

Jó kis variációkat állítottál össze Lilinek :) Ma sütőtököt kapott a csibe őszibarackkal. Ízlett neki, de akkora adag lett, hogy holnap is kap belőle :) Egy napot állhat hűtőben, nem?

És képzeljétek, a Dóri kúszogat. Egyelőre nem nagy távokat, 25-30 centit halad, azt is csak komótosan, de már rájött a taktikájára. Olyan édesen iparkodik :) És végre a hangját is megtalálta, már nem csak panaszkodásra használja :) Épp itt az ideje, hogy megint jöjjön a védőnő, és új dolgokra paráztasson rá :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Petra-ez naggggyon is szép!!! :) Ügyesek vagytok!! :) Én a botmixerre szavazok,nekem szuperul bevált.És bébiétel minőségűre/állagúra turmixolja a gyümiket,zölcsiket. :wink: És az előállítandó mennyiség szempontjából is ez a jobb. :roll: 8) Olyanunk is van,mint Livié.Avval csináltuk a fagyasztani való nagyobb adagokat!

Vali-Ez jó ötlet,mert egyszerre megvettem a dm-ben több üveg natur sütőtököt is. :? Kicsit elbíztam magam :wink: Majd hozzákutymányolok vmi gyümit :roll: 8)

Évi-Én,ha üvegeset bontok ki(mert sietünk,vagy épp a kutyulmányom nem ízlik a csajnak),és nem fogy el,akkor még másnap simán odaadom neki.Ennyi idő alatt nem hiszem,hogy baja lesz. :roll: Képzeld Lili is kúszogat,kezd rájönni,hogy ha kicsit elrúgja magát a kis lábával,akkor halad.Persze még van minden közben:fenékpúposítás,nyögés 1000-rel,térdfelhúzás....megy az erobik Lilivel! :)

Kicsicsaj bealudt,pedig szopiznia kellett volna,cicik meg néznek nagyokat. :shock: Pedig megyünk anyóskámhoz névnapozni,Mária a szentem :wink:
Vendég

Vagyok ám én,is,igaz csak olvasó üzemmódban.
Csajok amiket turmixoltok a babóknak így össze vissza azt meg lehet enni?Úgy értem hogy nektek ízlik?Mert én nagyon nem bírom az ilyen kütyült ízeket,kíváncsi leszek majd hogy jön be a lánykámnak.MAjd!!!!!!Pedig már annyian zaklatnak hogy adjak neki mást is!De csak azért sem!

Tanulok,meg dolgozatokat írok,meg ilyenek,úgyhogy valószínű egyre ritkábban leszek!De azért nem fogtok rólunk elfelejtkezni? :lol:

Olyan hihetetlen hogy már egyre több babó kúszik mászik.Hihetetlenül repül az idő.
Csoda történt :Fannika egy órája alszik.Hát ez jól jönne így a vizsgaidőszakban.Bár egy szavam ne legyen,hisz reggel fél 5-ig fel sem nézett most sem,este fél 9-től.Imádom a kis puncisom!

Ma dobtam ki 6 liter tejemet.Május 6tól volt fejve,26-ig.Ez már megérett rá hogy kimenjen.De úúúgy fájt a szívem kidobni.Akkor még rettegtem hogy nem lesz tejem elég.Most meg azt mondja a dokinő,hogy ritka így kisvárosi viszonylatban hogy valakinek ennyi teje legyen.Nem hiába viccel apa velem mindig:tejcsarnok. :lol: Pedig nincsenek is nagy dudáim.Olyan kis csini.De jövő télre tuti sálnak használom annyira megnyúlik majd. :lol: :lol: :lol:
Még mindig a Kecsekméti bébiételek a legjobbak?Kinek mi a véleménye?

Ma nagyon jó idő volt felénk,mentünk is a városba egy kicsit sétálni.De egy csomó helyre nem tudtam bemenni a babakocsival.(posta,bank,stb.)Hát igen.EU.
:roll:

Jut eszembe,van valaki aki kelyhes turmixgépet használ?Kíváncsi lennék az hogy jön be.Nekem az van,de ha azt mondjátok semmire nem jó,akkor be kell szerezni egy botmixert!Arról már sok jót hallottam.

Ma vettem szép zöld almát,mondom megeszem ma,erre olyan kemény,hogy holnap almaleves lesz a sorsa.

Fogam ma befújtam Lidokainnal.Nem szabadott volna?Lassan megérik bennem a gondolat,és végleg megszabadulok tőlle!
Ha nem baj dobok néhány képet!Aztén lépek!De újabban azt veszem észre hogy én egy csomó képet raktam,szóljatok ha sok vagyok!Vagy Ti raktok keveset?Nosza,pótoljátok hiányosságaitokat! :lol: :lol: Szeretem ám a szép babáitokat nézegetni!Sziasztok! Kép Kép Kép
Anya!Szemembe ér a hajam! Kép Kép Kép Kép
Vendég

Lidi!!! Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük megint a vendéglátást!!! Pötyinek az volt a baja, hogy álmos volt, még a villamoson elaludt hazafelé. :)

Bosco!!! Nekünk kelyhes turmix is vna, azzal az a baj, amit írtam, hogy ha kevés benne a mennyiség, akkor csak dobálja össze-vissza a cuccot és nem aprítja fel (pl. hagymát is ezért nem tudok vele aprítani benne). De amúgy nagyon jóóó.

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok

Angi
Üzeneted megkaptam. Sajnos mégsem tudok menni talira, mert az nap lesz a lenti műtétem. :cry:
Így Esztinek és Valinak is meg köszönöm a lehetőséget, hogy elvittetek volna. Remélem Nagy talira járó képes, leszek. És persze a kisagyammal azt is elfelejtettem, hogy az nap leszünk 15 évesek. Bár nem hiszem, hogy lesz kedvem ünnepelni. Örülök, ha le tudok majd ülni.

Anita
Próbáljatok meg jönni nagy talira légyszi!!!!! :wink:

Látom majdnem mindenhol kelnek a babák. A csoda nálunk is 2 napig tartott, hogy egyszer kelt éjjel. Aztán nálunk is 3-szor kelt Levi. Ma volt az első éjszaka, hogy megint csak 2-szer kelt. Pedig nincs semmi nyűgi nálunk. Én arra gondoltam, mióta gyümit eszik ,sűrűbben kajál és kisebb adagokat, ez miatt éjjel is sűrűbben kell ,mert éhes marad az esti kisadagtól. De lehet hogy ez hülyeség.

Nem bírok többet írni, mert zsibbad a hátam nagyon. :( Szerintem teljesen ki van már Levi emelgetésétől. Nagyonnnnnn fájjjjj. :cry: :cry: Azt hiszem ezt is meg kéne mutatnom dokinak.

Lingerera
Te hogy vagy ezzel?

Puszi mindenkinek.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Boscó!
Olyan csodaszép Fannika azon a képen, amikor a szemébe lóg a haja!

Bartika!
Mire átértünk az út túloldalára, addigra Tündi is elaludt. :D

Lányok!
A buszpályaudvar mellett, a piros-fehér csíkos piacon nyílt biopiac. Van egy csomó minden, bébiétel is. És van almalé, amiben semmi nincs, csak alma. Meg szerintem víz. Lehet kapni kölesgolyót, amit azt hiszem Borsts írt. Aztán van kölespép és rizspép is. Meg van biokozmetikum is. Persze az árak húzósak. A három decis almalé 259 Ft volt.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Boscó!
Javítok. Mégis hasonlítanak. :D:D nagyon vagány ez a hajösszekötőzsdi. :D:D

Vali!
Nincsenek képek. Én elfelejtettem gépet vinni és a csajok se feküdtek sokat egymás mellett, mert egy jóóóóóóóóóóóó nagyot sétáltunk. :D:D Persze egyforma kocsiban. Szerintem nagyon vagik voltunk. :D:D Ugye, Évi? :D

Évi!
Legközelebb viszek valami finom ebédet, mert miután elindultam és ránéztem az órára, vettem észre, hogy az oké, hogy mi meghetettük a csajokat, de bennünket ki fog??? :D:D
Szereted a spagettit? Profin csinálom! :D
Mikor aludt el a csaj?

Én jól kiszurtam a bal cicimmel, mert Hanna nyűglődött, gyorsan beraktam kendőbe és úgy bealudt, hogy azóta se kelt fel. 4-kor evett utoljára a csaj és már iggen erősen idő lenne és ő még mindig alszik...

Reggel jövök!
Addig az éjszakai műszak írjon sokat, hogy legyen mit olvasnom hajnalban... :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Petra: a duplázás az átlag babákra vonatkozik :)
Pihenni? Mi az? ;) Igazából úgy, hogy a házimunkát minimalizálom :( Nem főzök, takarítás, mosás este van, mikor a párom itthon van. Amire jut idő, arra jut, amire nem, az így járt.
Szülinappal minden ok volt, jól sikerült :)

Babcika: a mostani bébiételeket nem néztem még, de a fiúknál tuti, hogy rá volt írva, hogy 48 óráig használható fel. Szóval másnap még simán :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Olvastam, de nem reagálgatok -bocsesz. Botus mellett most pörgős nekem az állandó fórumozás :wink:
Azért annyit,hogy Fanni bébi meseszép.
Istvánka édi, cuki husi baba. Nem semmi,hogy Botival tök hasonló súlyban vannak mindig, de Botinak annyira átalakult a testalkata,hogy nyúlt.
Én is botmixerezek, problémám hasonló kelyhes turmixgéppel, mint Bartinak: a kis mennyiséget csak dobálja.

Jól vagyunk, Boti üldögél, álldogál, esik. Mindig kisasolja, hova nem szabadna menni :roll: Reggel mondtam Anginak,hogy még nem mászik profin, ma megmutatta,hogy tévedtem, egyre bátrabb a járólapon is. A legnagyobb veszély a kiságy. Egy horror is lefektetni, mert ahogy lerakom, pattan ülésbe, majd azon nyomban kapaszkodik is fel :roll:
Ma cékla volt burgonyával az ebéd (Botinak :D), persze ez is csúszott.

Edit: Drukkolok Neked! Gyors felépülést! Sajnálom,hogy jövő héten nem talizunk, igyekszünk a Nagytalira is menni :wink: Estére már hazaengednek? Nálunk is így volt az elején, hogy a gyümitől még többet szopizott Boti. Ja, és hátha Levike majd érzi,hogy segíteni kell a maminak, és megajándékoz éjszakai hosszú alvásokkal!

Babakocsinkat visszakaptuk, szuper! Már nagyon vártam! :D

Képeket dobok, ha nem baj! :D
Felkészülni... :D
Kép
Na, csak felnyomtam magam: :D
Kép
Így, ni!
Kép

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szülinapi buli: 3 gyereknek tartottuk egyszerre, mert Zsoma aug. 31-én volt 3, Lola szeptember 5-én 4, Balu meg szeptember 12-én 5. A torták:
Kép

cory
Budapest

Még :D

Bébikaja: Én is van,hogy többet csinálok, pl. hétfőn, és tegnap is azt ette. Hűtőben simán, mint a boltiak is, ahogy Cory írta.

Bébiétel: Nagyon kell figyelni az összetevőket. Nestlé elég gáz, sütőtökpürében pl. vaj és hagyma is van (ha jól emlékszem). Némely kecskemétiben is van cukor. De még a Hippnél is oda kell figyelni, mert ajánlanak 6 hós bébiknek olyanokat, hogy csak na.... résen kell lenni!

Cory: Balunak utólag is boldog szülinapot!

Ccakát :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok :)
Barti :)
Ma nekünk is el kellett volna a cecelégy :D Peti semmit nem aludt délelőtt :shock:

Angi :)
Sajnálom, hogy Lidinek ilyen rossz éjjele volt :( Nem csodálom, hogy nehezen bírod ezeket az éjszakákat, már rád is rád férne egy kiadós alvás :)

Livi :)
Nem lehet idejében elkezdeni az oktatást :D
Sajnos a biopiacok árai tényleg a csilagos ég A baj az, hogy én nagyon kétkedő vagyok ezekkel kapcsolatban is. Mindenre ráhuzzák, hogy bió, aztán ki tudja valóban az-e. Az almalé tényleg nagyon húzós :?

Babci :)
Petinek kutya baja, már nem fáj a kukaca és nem is piros :D Azért előbb utóbb megmutatom egy urológusnak :)
Nagyon cuki lehet a kislányod :D Már én is nagyon várom ezeket a dumcsikálásokat. Hétfőn találkoztunk egy 2 éves kicsi lánnyal és haláli beszéde volt. Igaz egy szót se értettem belőle :D A szülei annyit fordítottak: Dia-daj=Mi a baj :lol:

Vali :)
Az igazat megvallva fogalmam sincs miről beszélt a tanitónéni, mert azzal foglalkoztam, hogy Peti milyen édesen kuncog :lol:

Petra :)
Szerintem egyátalán nem rossz a súlya Anginak :) Ha ez vígasztal mi egy kilóval egy vagyunk maradva :D
Oltás :(
Nekem botmixerem volt, szerintem az nagyon jó :)

Boscó :)
Sajnálom, hogy ennyi tejet ki kelett dobnod :( Nekem Annamarinál volt így, hogy a teljes mennyiséget (3 mélyhűtő rekesz) tejet dobtam ki :( A szivem majd meg szakadt, hogy kézzel lefejtem ennyit és ment a kukába. Most sokkal jobb, hogy elvitték és már csak Petinek van félre téve tej :)
Nálunk is apa már az agrár minisztert akarja hívni, hogy adjak tanácsot teheneknek :lol:
Nálunk a környéken még a járdák is ilyen jó EU konformok :( A gyógyszertárba és a közértbe egyedül be sem jutok :(
Nagyon édi Fannika :D Szépek vagytok együtt is :)

Edit :)
Sajnálom, hogy nem jössz Angihoz :( Persze az egészséged az első!
Remélem a nagy talira tényleg jól leszel :) Nem csodálom, hogy fája hátad, nekem még sokszor Petitől is leszakad a derekam, pedig töredéke a súlya :)
Atyám 15 év :shock: Ez egy örökké valóság :wink: Jut eszembe, azt mondtad, hogy a 15 évet egy esküvővel ünneplitek :D Mi lett az ötletből elnapoltátok a 30 éves évfordulóra? :lol: :lol: :lol:

Anita :)
Nagyon édes Boti :) Már alig várom, hogy lássam ezt a nagy fiút :)

Eszter :)
Jó lehett a tali :) Azért ezt a "iker" kocsit megnézem majd a talin :D

Cory :)
Gratula a nagy fiadnak :)

Ma Petikét elvittem Annamari gyógytornászhoz. Azt mondta, hogy inkább anyukát kellene kezeli :lol: Minenesetre, amit én gondnak láttam az meg van, de nem kell vele fogalkozni, majd kinövi :D Most már megnyugodtam :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Anita!
Nagyon édes Botika, én már úgy várom a talit, hogy megnézzem, kinek mit tud a babája!

Annácska!
Az a baj, hogy arra is ráfogják, hogy bio, ha a permetezett gyümölcsfa mellé oda-bio-lepényezik a tehén. Örülök, hogy Petikének semmi baja! Annamarival mi lesz? Tornázni mentek majd?

Na én is pár kép:

Anyukám cicái:
Kép

Múlt csütörtökön étteremben:
Kép

És a mai képek! Pötyi, Tündi és a távirányítóért folytatott csata:
Kép
Kép

Kép
szelivi

Halihó!

Győzött a botmixer! :lol: :lol:
Köszi a gratulációkat, megnyugodtam! :D
El is felejtettem írni, hogy mit mondott a védőnőnk hozzátápival kapcsolatban. Szerinte 1.-2. nap alma, 3.-4. nap banán, 5.-6. nap alma-banán,7.-8.nap facsart narancslé, aztán egy hétig ezt kevergetni. Majd ugyan így krumpli, répa,zöld tököt. Második héttől lehet délelőtt gyümi, délután zöldség. aztán csirke, meg pulyka hús, amit ízesíteni lehet zellerrel, meg kuszbarával(azt hiszem koriander) főzésnél, de kivenni belőle turmixolás előtt.
Na ezt csak érdekesség képpen írtam! Na persze kerekedtek a szemeim, meg gyúltak a kérdőjelek a fejemben ezerrel, de bőszen bólogattam. :lol:

Nem lázasodott be egyenlőre Angi, remélem nem is fog, viszont szinte alig aludt ma. Le is tettem fél órával hamarabb, mint szoktam. De egész nap dumált megint, és ma mindekire mosolygott, meg tette magát! :lol: Ja és az altató dalomon hangosan röhögött! :lol: :lol:

Képek nagyon édik!!! mindjárt én is javítom a statisztikát! :wink:

Boscó:dolgozathoz sok sikert! Tejcsi :cry:

Babetta: mire műtenek? Hátad sajnálom! :( Remélem hamar meggyógyulsz!

Annácska: gyógytornász- örülök, hogy nincs semmi gond!

Vok: jó alvókája van a kiscsajnak! Biztos habzsolás volt estére. :lol: Jobbulást!

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek külön!
Ha tudok jövök. :D

vpetra

Voltunk ma Boriéknál, nagyon jó volt, csak hamar el kellett jönnünk, mert Zsoma már türelmetlen volt, engem teljesen ledöntött az allergia :(
Csajok nagyon édesek, Bence meg döbbenetes, ahogy közlekedik :D

cory
Budapest

Cory: allergia :( jobbulást!

Nálunk kacsafej volt a vacsi! :lol: :lol: Először harapdálta, aztán rendesen cumizta Angi! :lol:

Kép

Kép

és egy ráadás:
Kép

vpetra

Sziasztok!

Mariannka!
Jópofa Istvánka a kis úszókompjában. Debereceni Aqua parkban voltatok?

Eszter!
Haragudni? Inkább jól megpuszilgatni....

Edit!
Nekem is voltak hátproblémáim a nagy súlytól, de nekem a Flector tapasz tök jól bevált.
Megy a drukk a műtétre, és gratulálok a 13 évhez!

Anita!
Zabálnivaló Boti is. Remélem, élőben is mutat valami hasonlót Anginál.

Bosco!
Szépek vagytok! és Fannikának az a séró...

Perta!
Jók a fürdős-kiskacsás képek!

Magunkról:
Hétfőn volt a védőnő, rábeszélt az anyatej leadásra :D

Kedden kihívtam a gyerekorvost, mert Martin is (én már hétfő óta) el kezdett tüsszögni és köhögni.
Az esténk kritikus volt. Szegénykém olyan taknyos lett, hogy nem kapott levegőt. Mivel, valszeg megilyedt ettől, üvöltött. Apát kiköltöztettem, Martint magam mellé vettem és 10 percenként csapoltam az orrát. Igy, már tudott aludni. Ma délutánra már egész jól lett és már aludni is tud.
Kapott a doktornénitől köptetőt és vettünk neki tengervizes orrspray-t is. Sikerült vele megutáltetni a porszívót is, mivel tegnap, sokat használtuk .... . Lázra, nurofen szuszpenziót kapott, igaz nem volt olyan magas, hogy bevessük a kúpot.
Remélem valóban vége, mert ez rémálom volt......

Ja, szegénykém még igy "félholtan"próbálkozott a kúszási technika gyakorlásával.

Egy hétvégi kép:
Kép

Jó éjt
Era

KépKép

KépKép
lingelera

Boscó!

Sajnálom a szegény tejcsikét :( De így most lett egy kis hely a fagyasztódban :) Fanni egyszerűen tündéri. Imádom a kendőt a kicsajokon :)
Fogadnak jobbulást, de nem lehet, hogy meg kéne mutatni egy doktorbácsinak? Tényleg nemrég mintha többen megbeszéltük volna, hogy megyünk fogorvoshoz. Igaz, Annácska, Petra és Gyöngyi? Na jó, Gyöngyi kap felmentést :)

Edit!

Jobbulást a hátadnak. A műtéthez meg már most drukkolok :)

Vali!

Bevallom férfiasan, nekem teljsen kiment a fejemből, hogy akár fényképezhetnék is... Pedig tényleg vageszek voltunk az egyforma kocsinkkal :)

Anita!

Jaj, de ügyes Boti! Elhiszem, hogy pörgős lett az élet nálatok, és folyamatos figyelmet igényel a legény.

Cory!

Isten éltesse a gyerkőcöket! Húúú, nagyon guszták a torták :)

Annácska!

Sajnos mi nem jövünk a nagytalira, így majd csak máskor tudjuk megmutizni az ikerkocsinkat Eszterékkel :( Azon a hétvégén a férjem vezetői értekezleten lesz Balatonszemesen a cég üdülőjében. Annyira azért nem sajnálom a drágámat, mert az értekezlet kb. 2 órás lesz, a hétvége hátralevő részében meg bomlani fognak a kollégákkal. Anyu meg addig nálunk alszik, hogy ne legyek egyedül a manóval. Ezért nem tudok jönni :(
Klassz, hogy Petivel minden okés :)

Livi, Bartika!

Édesek a lányok, ahogy küzdenek a távirányítóért :) Szépen eljátszanak. Nálunk tegnap a Dóri megtépte szegény Hanna haját :( Pedig ketten is ott ültünk mellettük :(

Petra!

Angi is egy tünemény, ahogy nagylányosan csücsül a kádban :) Már olyan régóta szeretném megkérdezni, hogy milyen nyelven beszélsz a gyerekorvossal? Tudsz héberül? Vagy esetleg ő angolul? Bocs, ha hülyeséget kérdeztem :oops:

Era!

Martinnak, és persze neked is jobbulást! Szegény manó, nagyon nehéz lehet neki most :(
Gratula a tejleadáshoz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt,

Én teljesen KO vagyok, hajnal 4 óta fent vagyok :shock: Ráadásul most nem is Aliz miatt, hanem mert tegnap megjött, és estére valami brutál módon elöntött. Hajnalban már mostam, meg ágyat pucoltam, mert minden tiszta trutyi lett :evil:
Pedig ez már a második, az első nem volt ilyen szörnyű. De valaki írta is, hogy neki is egyre rosszabb. Azért örülnék, ha ez nem folytatódna így :roll:
Az előbb meg felsírt a lányom, bemegyek, és az egyik szeme van csak nyitva, a másik nincs. Cumi a szájába, és visszaaludt. Most azon idegeskedem, hogy nem-e valami történt a szemével, és azért nem tudta kinyitni. Mindenesetre főztem kamillát, aztán majd meglátjuk.
Ez nem az én napom :? Valaminek még jönni kell, mert ez még csak 2.

Képeket megnéztem, gyönyörűek a babák :)
Fannikától teljesen oda meg visszavagyok, és tök irígy, hogy neki már fel lehet gumizni a haját. Én is én is akarom! :lol:

Betegeknek jobbulást!

Bocsi, hogy most csak ennyi voltam, majd még jövök, de most csend van, asszem eldőlök még kicsit.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali!

Sajnálom a rossz éjszakádat, piroska miatt meg főleg :evil: Én írtam, hogy nekem egyre rosszabb lett. Nekem is pont ma jött meg, kíváncsi leszek, hogy megint rosszabb lesz-e, mint az előző kettő :roll: Remélem nem lesz baj Aliz szemével.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!

Évi: anyukáddal együtt nem tudsz jönni?

Vali: sajnáéom az éjszakát :(

cory
Budapest

Sziasztok,

Anita :), nagyon ügyes Boti, és megértelek, hogy rohansz utána állandóan. Esések :(, ezt is átérzem, Bencének a homlokán most épp két kis szürke pukli van :( Mondjuk nem is csodálom, amilyen vakmerően közlekedik. :)
Boti olyan szép, örökölte a te lágy vonásaidat, nagyon hasonlít rád. :)

Vali :(, basszus, szegényke, nem irigyellek. Nekem még mindig nem jött meg, de mondjuk még nem is hiányzik, főleg, ha így akar majd beköszönteni. :roll:

Tegnap voltunk Boriéknál, Coryék is beugrottak, nagyon jó volt! :) Bori még mindig a régi, mosolyogva, kiegyensúlyozottan mondja, hogy hót fáradt, mindez persze nem látszik rajta, de mondjuk elhiszem neki, szerintem 8 nőnek is elég lenne, amit csinál. Az ikrek fantaszikusan aranyosak. :) Bence jól meglapogatta őket, pedig előtte mondtam neki, hogy csak simizni szabad a lányokat, de ezen még cizellálni kell kicsikét. :)

Ebben a hülye hol meleg, hol hideg időben nem csoda, ha meghülnek a lurkók. Reggel téli szerkó, délben meg nyári :shock: :shock:

Én ma borsót paszíroztam Benyónak, jó kis móka ez, kell gyepálni egy darabig, mire valami kis borsó hajlandó a szűrőn átmenni. :roll: De én győztem. :)

Most mennem kell, mert rámol a kölyök - a változatosság kedvéért :) :)
Vendég

Úgy bealudtam, hogy arra sem ébredtem fel, hoyg felkelt a lányom. :shock: Csak mikor apa már kihozta :roll: Boldogan mondta, hogy nincs semmi baj a szemével. :) Huhh ...
Viszont nálam még mindig Niagara van :?

Évi: Neked meddig tart ezt a brutál állapot??? Alig merek mozogni, pedig úgy terveztem, hoyg ma bemegyek a céghez kicsit feltartani a munkát és pletyózni. De már lemondtam :cry:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, a csajom éppen alszik ezért megpróbálok pötyögni egy kicsit.
Ha itthon vagyunk olyan kis nyafogós, nem akar ellenni egyedül, szórakoztatni kell. Bezzeg ha megyünk valahová meg se nyikkan :? vagyis csak "dumál" semmi hiszti. Ezért sokat vagyunk úton.

Vali
Nekem már 4x megjött a 3. nagyon brutál volt de utána normalizálódott a mennyiség és nem is görcsöltem. :lol:
A következő már bizti jobb lesz. Máramennyire lehet ezt jobbnak nevezni.

Mostmár nekem se ártana kidobni a 10 zacskó tejcsit a fagyóból. Több mint fél évesek. A múltkor egyet odaadtam a macskánknak hátha megissza de nem ízlett neki :evil: A frisset bezzeg megissza. 8)

Tegnap voltunk mázsáláson.. 8 és fél kg a drágám. A múlt hónbapban megint 40dkg hízott. Én már nem is értem h hízhat ennyit. Igaz ő még nem kúszik (csak hátrafelé egy kicsit) de mindíg mozgásban van és a hozzátápi megy szépen (eddig csak a meggy nem ízlett) de szerintem marhára keveset eszik. Szinte csak cicizik. Hihetetlen h a tej ilyen tápláló.

Turmix: hát lehet h én vagyok nagyon béna de pl egy barackot nem tudtam nomálisan turmixolni a bottal. Nekem mindíg fennragadt. A kelyhes viszont vitte szépen :roll: és gyorsan.

Bébiétel: én alig találtam olyat amit lehet adni a csajomnak. Mindíg van benne valami sz@arság. :evil:

Tünde, Faby
Hogy van a bimbi? Nagyon sajnállak benneteket. Mit tudtatok csinálni? Remélem mi nem fogunk így járni. Timinek még csak az alsó kettő van kint de azok marhára szúrósak. Néha harap de rászólok és akkor abbahagyja. Ha felül is ilyen kis hegyes lesz akkor nem'tom h fogom bírni a karcolásokat. Alul ugye szopi közben ott a nyelve de felül nincs.. majd elviszem fogdokihoz egy kis köszörülésre :wink: :lol:

A babók egyre szebbek és ügyesebbek :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Egy pár kép:

Kaptunk egy esernyőkocsit. Egy kicsit kopott a huzat de sebaj.
Tök könnyű, és szinte vízszintesig lehet dönteni. Úgy örültem neki.
Kép
a szilvát meg így szereti:
Kép
Kép
persze nem evett belőle

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Megjöttünk az esküvőről. Most elég erős bennem még a feszültség. Megfogadtam, hogy Lizával soha többet sehova nem megyek. Hazafelé a buszon végig üvöltött. Semmi sem volt jó neki. Leginkább álmos volt, de mivel folyamatosan utyuliputyuliztak neki, nem tudott elaludni. Attól meg már a púpom kivan, hogy mindenki lángelme a gyerekemmel kapcsolatban. A 15 perces buszút alatt végig azt hallgattam: biztos éhes, biztos szomjas, jaj a szemébe süt a nap, adjak neki cumikát, ez hiszti, mert a kezemben befejezi, ez nem hiszti, mert könnyezik (ezen majdnem egymásnak is mentek), hagyjam sírni, ne hagyjam sírni... ELEGEM VAN!!

cory
Budapest

Cory: Milyen esküvőn voltatok csütörtökön délelőtt?? :shock:
Sajnálom, hogy Liza iylen kis nyűgike volt :( De azt hittem, te már tapasztalt vagy, és nem veszed fel a sok okostojás beszólásait. Mondjuk az igaz, hogy amikor az ember már tök ideg, mert a gyerek folyamatosan nyomja a bömbit, akkor egy-két hasonló beszólás, és az ember agya hamar szétdurran.
Azóta legalább sikerült elaltatnod??

Petri: Jó, hogy megint adtál életjelet magadról :) Igaz, én már máshol kifigyeltelek :wink: :lol:
Cuki a csajszi a szilvával, a súlya meg ... :shock:

Nálunk is szunya van most, én meg ráérő időmben kicsinyítettem le 2 képet, ami a hétvégén készült:

Kicsit komolyan, rácsodálkozva a világra:
Kép

I feel good :)
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: ez egy 5 fős (+a két kisebbem) esküvő volt, az egyházi szombaton lesz :)
Már aludt 20 percet, most megint eszik, de be fog aludni.

cory
Budapest

Sziasztok!

Megint csak gyorsan írok.

Vali, Bosco,
gyönyörű lányaitok vannak!!!!
Mariannka,
Debrecen? Tök édes István, ahogy pancsizik!
Anita,
ez aztán a legényke!!! Nagyon ügyi!!!
Eszti,
nálam a brokkoli fő éppen. Borsó ízlett? Tök jó lehetett az ikreknél.
Cory,
utólagosan is boldog szülinapot Balunak! Nagyon jók a torták! A beledumálás tipikus. A múltkor egy öreg pasi jó hangosan megjegyezte Lidi mellett, aki aludt a babakocsiban, hogy : "Bárcsak ő tudna ilyen jót aludni." Persze Lidi felriadt... :(
Annácska,
sikerült jót aludnom!! Csak 2-kor és 6-kor evett és utána aludt 8-ig Lidi. Akkor nem kell torna Petinek? Ez jó!
Edit,
sajnálom, hogy nem jössz! Drukkolok ezerrel!!!
Petra,
nagyon helyes a nagylányod!!! Szép méretek!
Petri,
Timi is jó nehéz lehet! Tündéri!
Livi,
Trófea? Az nagyon klassz hely!

Ma Lidi felállt egyenes háttal és fél kézzel kapaszkodva is. :) Eddig csak valahol lent kapaszkodott meg és a fenekét felnyomta a lábai meg egyenesek voltak. Most meg sikerült neki az etetőszékben megkapaszkodni. Aztán a nappaliban is az asztalnál! :)
Majd dobok képet én is.
angi79

Cory!

Az ilyenektől nekem is nyílik a bézbóllütő a zsebemben :evil: Mindenki k*rva okos :evil:
Szerintem anyu nem nagyon jönne velem a talira. Az a mániája a drágámnak, hogy nem akar zavarni :) Otthon meg nem szívesen hagynám egyedül, bár nagylány már, és elboldogulna :)

Petri!

Timi baba benyomta az egész tál szilvát? :twisted: Nagyon kis szép csajszika :) A hízást is jól nyomja! Hogy álltok a költözéssel?

Vali!

Húúú, a komoly kép az nagyon nagylányos ám! A mosolygóson meg abszolút látszik a jó közérzet :) Édibogár a lányod :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Petra!
Szerintem ami tuti gáz, az a narancslé. Hiába él izraelben a baba, ha magyar génjei vannak, akkor kiüti a citrusféle. De persze aki rögtön kiskacsával kezdi! :D

Lingelera!
Jobbulást mindkettőtöknek! Nekünk nagyon jó volt pár hónapja a tengervizes orrspray.

Vanillka!
Jobbulást a mikuláshoz! Esetleg próbálj meg valamilyen fájdalomcsillapítót bevenni, ha fájna a pocid. A sok lélöttyre nincs ötletem.

Petri!
Amikor vidéken voltunk nekem se volt hová tenni egy fél deci frissen fejt tejet, de nekem még azt se ették meg a cicák és a kutyák se. Látom Timinek nagyon tetszik az új kocsi! És a szilva is! :D

Cory!
Neked három gyereked van és még felhúzod magad ilyesmin? Hát magasról le kell tojni mindenkit! És szerintem ezt meg is lehet mondani a tisztelt vendégeknek!

Bartika!
Itt maradt a csokis kekszed! Tök fini, most eszem az utolsót! Receptet kérhetek róla?

Kép
szelivi

Sziasztok!

Cory: remélem már megnyugodtál! Mi ujság az allergiáddal?
Találtam egy gyógyszert, állítólag szopi alatt is alkalmazható, de nem ismerem. http://www.alerblock.hu/

Era: jobbulást neketek! Hogy vagytok ma? Kap már levegőt Martin? Aranyos a kép!

Pötyi, Tündi, Timi, és Hanna babák is cukik!

Petri: nem látszik kopottnak a kocsi, de ha az is, csak az számít hogy boldogulsz vele. Az én kocsim is 3.-ik babás! :)

Évi: héberül, mert az angolom katasztrófa. :) Ha meg oltásokról van szó latinul leírja nekem, és az otthoni dokival így egyeztetek. Ha véletlen valamit nem értenék akkor felírom, és itthon szótárazom. De szerencsére nincs sok baj ezzel, figyelmesek,türelmesek hozzám, ha nem tökéletesen fejezem ki magam. :)
Tetszik Cory ötlete talival kapcsolatban! Miért ne jöhetne Anyukád is?! Persze, csak ha van kedve. :)

Vanillka: Niagara nálam is volt, sőt engem is ledöntött 2 napra az első. Még a gyereket se bírtam a kezembe venni olyan gyenge voltam. Talán a következők már könnyebbek lesznek, reménykedjünk! Szülés előtt is ilyen nehezen viselted? Próbáld ki a forró vízzel tusolást, nekem az egy kicsit mindíg enyhíti!
Van egy nagyon jó kép kicsinyítő progi, én azt használom. Ahogy küldöd a képet levélbe vagy amire beállítod, automatikusan megcsinálja helyetted! Ha gondolod keress rá : Shrink Pik a neve.

Eszti, Cory: képek nem készültek Boriéknál? Kíváncsi lennék rájuk is. :)

Livi: én is azt tartottam furcsának, meg hogy 2 naponta váltsak kaját. szerintem több idő k ell, hogy egy ételt megszokjon, és kiderüljön nem okoz semmi problémát.

vpetra

Sziasztok!!

Nekünk is a botmixer vált be ,a turmixot nem igazán használom.Mondjuk ha ilyen ütemben esznek a drágáim akkor lesz mivel megtöltenem.Ma pl.Hipp kaját kaptak kivételesen és megették az egészet.(finomfőzi volt)aztán még fejenként bevágtak rá 150ml tejcsit. :shock:

Mi már mggdupláztuk a születési súlyunkat de ez nem volt nehéz amilyen kis egerek voltak. :lol:
Tegnap én is rávágtam őket a mérlegre És Niki 6980gr Norbi 6550gr.Ami azt jelenti hogy a csaj a múlthavi méréshez képest hízott 600-at Norbi meg 350 gr-ot.A pasi erősen koncentrál a mászásra több kevesebb sikerrel.Niki meg azon kívül hogy átfordul ,nem csinál semmit,csak a fenekét növeszti.Jár hozzánk a Dévényes gyógytornász és most a Nikire röppent rá ezerrel ,mert egy kissé megállt a dolgokkal.Na most megyek majd még írok.Szépek a babók. :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziaszok!

Szóval a helyzet a következő: csak félálomban szopizik Bettus, tehát az elalvások előtt, reggel és hajnalban. Így most 5-ször szopizik , kétszer kap enni, és este megkapja pohárból a lefejt tejem. A jobb cicim nem tudom még neki odaadni, mert nem várja meg a tejleadó reflexet, hanem tépi, a balból eszik. Biztos a stressz miatt, de legalább 5 perc mire megindul a tejem. Ezt ébren nincs türelme kivárni.
Kicsit macerás így, de ha meggyógyul majd a cicim, akkor én is nyugisabb leszek és visszatérünk (remélem) a rendes kerékvágásba.

Mindjárt reagálok is, csak megpróbálom a tündérkéimet elaltatni.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Petra: nagyon cukik a fürcsis képek!
Bettina 2 hónap alatt hízott 300g-ot, úgyhogy nyugi!
Nekem is van botmixerem, szuper!!!

Babcika: én smán elrakom másapra a maradékot a hűtőbe. Már csak azon filózok, hogy mikróba melegítsem-e vagy melegvízbe állítsam. Eddig az utóbbi volt.

Boscó: Fanni képekből sosem túl sok!
Én csak az összetevőkre figyelek a bébiételnél, a gyártó lehet bárki. Pl ne legyen benne tejpor, cukor, só..

Babetta: szorítok a műtét miatt és hogy jó legyen utána!!!

Anita: nagyon kis ügyi lett a kislegény! Jó lenne, ha mindkét talira tudnátok jönni!!!

Era: amikor Bettina orra be volt dugulva mi az orrszívót szájjal szívtuk. Nem hangos, nagyon hatékony( főleg férjem vákumja) és nem jön át ám a trutyi a másik oldalra!! :)

Vali:ne is emlísd a mensit, nekem már 3szor megvolt, de mint az özönvíz. Amikor felálltam teljesen elöntött, még a tampon sem bírta.
Kengurú: mielőtt vesztek próbáljátok bele, mert Dorina egy percig nem maradt el benne. Bettina 2 hónapos kortól imádja. A nyaralás alatt is egész nap abban volt ha nem aludt.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Évi
Költözés..jobb lett volna ha fel se hozod. :cry: Jól megszívattak minket. :evil: :x :cry: Hiába volt szerződés..
Foglalót alig kaptunk, mert csórók és szinte az egész házat szocpolra és hitelre vették volna meg. Csak míg intéződött a hitel addig az asszonyka félrelépett. :evil: Most szétmentek és felbontottuk a szerződést. Vagyis folyamatban van mert az a k..va a dunántúlon lakik és nem volt hajlandó elutazni ide. És hab a tortán hogy kb 2 hétig bújkált a srác is, nem volt hajlandó felvenni a telefonját. Tiszta idegbeteg lett a koma. Sajnálom szegényt de legalább szólt volna mi van.
Az internetet is visszamondtuk faxon (externetéknél) de azóta is van. Ki érti ezeket is. :?

Cory
Nyugi, sok idióta ember van. Nem kell tudomást venni róluk. Én mindig megpróbálom a sok „jó tanácsot” gyorsan ki is engedni a másik fülemen. Bár a hétvégén én se tudtam könnyen lenyelni anyós szövegét.
Timi kapott egy kis szilvát. De nem úgy mint a képen héjastól és magvastól.
Apja behozott egy szép szilvát..Timi meglátta és rögtön bele akart harapni.Amikor elvettem tőle elkezdett nagyon sírni. Megpucoltam, kivettem a magját és elkezdte szopogatni. Amig pucolgattam türelmetlenül sírt, mint aki éhen halás szélén van. Úgy szívogatta a szilvát hogy csak na. Anyós ott sopánkodott h milyen éhes ez a gyerek..
Egy kis lé után viszont már egyáltalán nem kellett neki. De anyós csak hajtogatta tovább milyen éhes...

Petra
Ez a babakocsi is már kiszolgált 2 gyereket, a csajom a 3.

Vali
Olyan kis pufin pofás a lányod :wink: :lol:

Lányok
Ti tudtok hason aludni a cickóktól? :?: Én még a mai napig nem tudok/merek. Félek, ha nyomom elapad a tejcsi. Ez hülyeség? Reggelre nekem ismét feszül a cicim és a folyás határán van. Úgy vágyok már egy jó kis hason alvásra.

Kemény fél óra után fel is ébred Timi.. hív

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Anna: sajnálom a pocifájást! panadol segített??

Cory: nálunk Gödön is ez a helyzet, hogy sokan költözek ide és betellt az ovi. Dorina 1 év múlva menne, kíváncsi leszek mi lesz.
Megnyugodtál már?? Te nem vezetsz? Én az ócska kis tragaccsal járok mindenhova a lurkókkal.

Annácska: miért szadizta Petit a dokinő?? szegényke!

Faby: cici????

Eszti: édes a pakolós Bence!! Mi lesz még???!! :):)

Barti: alvás: body+rugi és a hajnali szopi után kis takaró

Évi: változó, hogy Bettina mennyit játszik el egyedül. ma még nem volt kézban, de van olyan hogy le sem lehet tenni. Olyankor inkább kengurúba rakom

Livi: én járok az újpesti biopiacra és egy debreceni termelőtől vásárolok, benne megbízom
Szedett-vedett bioárusokban én sem.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nagy felfedezést tettem: a krumplitól nagyon fáj Bettus hasa.
Már evett répás krumplit és céklásat és olyankor éjjel ezerszer kel.
Ki érti ezt????

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Patra: azta, még ilyet!!?? Ha foglalót adtak, akkor a kétszeresét kell fizetniük! Nem számít mi az indok! Akkor ti is visszamondtátokamit venni akartatok??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde
Mi nem mondtuk vissza, mert nekem van egy lakásom -vagyis csak a 3/4-ed része az enyém, a többi a bátyámé- és őt fogjuk kifizetni.
Ez a ház meg majdcsak elkel.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Nem tudok naprakész lenni ezzel a fórummal, mert nagyon sokat írtok :D Vagyis olvasgatok, de írni nem marad időm :)

Évi, grat a kúszáshoz :) Dominik is próbálkozik, de még nem megy neki, viszont a 4kézlábra állás már néha sikerül.

A betegeskedőknek jobbulsát, mi most gyógyultunk meg, de az orrát még mindig szívjuk lefekvés előtt. Viszont megjavult Domi, a betegség alatt 3-4szer kelt éjszaka, most megint vészigalussza, ma pl 14 órát egyhuzamban. :oops: :)

Petri, köszi cici javulgat, de ölég randa volt, sebes, meg gennyes, már megijedtem, de felhívtam egy szopis tanácsadót, ő azt mondta majd elmúlik magától. Amikor nagyon ájt akkor bimbóvédőztünk, amúgy meg összeszorított fogakkal tűrtem. :? Ja és garmastannal kenegettem. Már egy fokkal jobb, de nem tudom mi lesz így...mert ugye a fogak csak nőnek...

Angi, gratula Lidinek! :)

cory :( Deutálom én ha meg akarják mondani hogy vajh miért sír a gyerkőm. :twisted:

Megyek teregetni, szép napot!

faby

Tünde, közben még olvasgttam vissza, látom, nálatok is az a gond mint nálunk :( Kitartást! Majd csak jobb lesz... :roll:

faby

Sziasztok!

Sajna tegnap megpusztult a windowsunk így nem tudtam jelkezni! Pedig lenne kérdésem! A pocifájás nem múlik, és most már a kaival is gondunk van! A legrosszabb viszont az hogy a tegnap esti és a ma reggeli mérés szerint múlt szerdához képest 150g-t fogyott!
Nem tudom eldönteni, hogy csak a mérlegem szar+én vagyok parás vagy tényleg fogytunk!

Petri: Én simán hason alszok amióta hazajöttünk! Még nem is hallottam arról, hogy ez apaszthatja a tejcsit! De most elgondolkodtattál!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna
Ez az apasztás csak az én agyam szüleménye. Nem tudom van e benne valami :roll:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint