Sziasztok!
Azért írtatok egy keveset:)))
Livi!
Hihe, gondoltam ám, hogy viccelsz. Azt hiszem egy kis kenyértől az újszülött simán megfulladna.
Tegnap bepróbálkoztam egy kis párolt almával a Gerinél... kiköpte. Másodjára is. Megettem, finom volt. Újrapróba legközelebb 1 hónap múlva.
Nézett rám ám, hogy anya, te hülye vagy? És még ki is nevetett.
Vok!
Igen hatalmas, szerencsére nem kell sokat cipelni a fenekét, de ha kéne se lennék meglepődve, max magamra kötözném, volt már rá példa. Inkább az első fiamat kellett cipelni, de őt nagyon. Amíg nem mászott addig folyton és ő jobban hízott, mint a legkisebb tesója. Fél kilóval többet. Havi másfeleket.
Sajnálom, hogy ennyire allergiások vagytok, nem lehet túl jó dolog. És különben is, mi az, hogy télen nem lesz gyümölcs?! Lesz, és lesz mellette pár nagyon finom dolog is! Lesz alma, banán és narancs (bár ez utóbbit allergének közé sorolják, mint a citrusféléket általában... de csak azért mert nem nálunk terem...) és ott lesznek a zöldségek. Nem feltétlenül muszáj sokáig gyümit enni. Azt a pár gyümit bevezeted max 1 hónap alatt és utána jöhet a burgonya, a rizs, a sütőtök amit általában nagyon szeretnek az édes íze miatt, sárgarépa.... karfiol, brokkoli... és még egy csomó finom főzeléknek való zöldség. Mire mindet megkóstolja, meg kevered gyümivel, meg jönnek a húsok, addigra megérik az első barack... és eheti a meggyet, a cseresznyét, dinnyét... ó, sokmindent! Nekem a Gabi októberi, fél éves áprilisban volt. Hát akkor is pont ugyanezek a téli kínálatok voltak még, hiszen áprilisban még csak a levelek hajtanak ki... És hogy sajnáltam, hogy vége a sütőtök korszaknak!
Andi!
Nem tudom hogy engedte... nem csináltam semmi extrát a vonalzóimmal. Megpóbáltam és bejött.
Jajj úgy látom hogy eltévesztettem kissé a hszt. Amit fentebb VOK-nak írtam, azt úgy tűnik neked szerettem volna, de csak részben
Nem lesz egy dagadék lányka az már biztos, de biztos, hogy nem kell örülni annak, hogyha megeszik valamit nem kell utána majd 2 hétig koplalnia?!
Napok óta el vagyok havazva.
Hétfő óta bölcsibe szoktatom a Dancit. Nem azért mert le szeretném passzolni,hanem mert megy a Gabi az oviba és mindig be akar menni vele játszani és óriási hiszti van, ha utána mi haza jövünk. Így beírattam a bölcsibe, hogy ha beválik akkor megy, ha nehezem megy neki a beszokás akkor nem erőltetem, mert valószínű félreértettem a jelzéseit és nincs erre szüksége. Hétfő óta a következő a programunk:
7:30 keltem a gyerekekt, majd elrobogunk az óvodába, ha mindenki magához tért. Kb 9-re hazaérünk, 3/4 10-re megyünk bölcsibe, ott vagyunk 12-ig, még én is vele. Hazarobogunk, nagy nehezen elaltataom, mert annyira elfárad, hogy alig bír elaludni. Akkor durmol 2-3 órát, de ez alatt az idő alatt, a Gergő eszik, játszik-velem, hiszen ugye 9-kor szopott utoljára, és délben kell neki megint. Tehát a 2-3 óra alvásból 1-másfél óra kilőve, így van rosszabb esetben fél órám, hogy egyek végre én is és elmosogassak, kitakarítsak, berakjak egy mosást és kiteregessem ami még előző napról vár rám... 3-kor elindulunk az oviba a Gabiért! Játszóterezünk 2-3 órát, mert az kell nekik, főleg a Gabinak, de hát a Danci is imádja. Közben a padon megejtek még egy szoptatást...Hazaindulunk 6 óra körül, legkésőbb 7-re itthon vagyunk. Vacsi, fürdetés, altatás és itt az este 10 óra és én olyan szépen bedőlök az ágyba, hogy miközben dőlök már alszom.
Tegnap a párom nem tudott a Gerire vigyázni, így ő is jött bölcsizni. Ma meg viszont már 9-re kell menni a bölcsibe is. Tegnap otthagytam 1 kemény órára a Dancikát a bölcsiben, igaz, hogy ő nem tudta, de ott ültünk a váróban pár anyukával, akik szintén zenész. Dancika nemsírt, egyszer keresett, de mondták, hogy majd jövök és megnyugodott. Evett szépen levest, jól bekakált nekik, és mosolyogva jött ki! Na! erről beszéltem!
Ja és tegnap megjegyezte az egyik utcánkban lakó nő (miután tolom a tesókocsit, és a tolókarhoz közelebb eső kupolatetőre ráültettem a Gabit is), hogy elég lehet tolni őket! És valóban. Kiszámoltam. 65 kg-ot toltam magam előtt erőltetett menetben. Hazafelé már csak vonszoltam magam, még a GAbit is levettem a kupolatetőről, van neki lába, de még úgyse bírtam tolni már, pedig úgy egy 20-assla könnyebb.
Ha most nem fogyok le, akkor soha!