Sziasztok!
Na tegnap mi is elmentünk az oviba. A szülőin azt mondták, hogy majd ottmaradhat a szülő így mi erre készültünk. Ezzel ellentétben mikor odaértünk azt mondta az óvónéni, hogy a vezetőóvonő úgy döntött, hogy nem lehet ott a szülő, adjunk egymásnak puszit és menjen Beni homokozni, 1/2 óra múlva menjek vissza érte.
Na erre Beni úgy elkezdett sírni.
Azt mondta az óvónéni, hogy akkor ne erőltessük, menjünk haza egyébként is sok gyerek van.
Így hát eljöttünk. Ma is elmentünk, az elején még volt egy halvány kis szájgörbítés, de ment játszani.
Egy óra múlva kellett mennem érte, észre sem vette, hogy ott vagyok úgy játszott.
De a vezetőóvónő most meg azt találta ki, hogy holnaptól már az udvarra nem mehetnek be a szülők, hanem fel kell vinni a csoporthoz a gyereket, dadusnéni vissza lehozza az udvarra, aztán mikor megyünk érte fel kell menni szólni a dadusnéninek, ő lemegy a gyerekért és felhozza hozzánk.
(Szegény dadusnéni, lépcsőzhet) Miért kell így túlbonyolítani a dolgokat?
Azt mondja tegnap azért nem akart ottmaradni, mert nem voltak lányok.
Meg megkérdezte dadusnénitől, hogy hol lakik a bárányhimlő?
Zsu
Én is tegnap kezdtem el újra tornára járni, már teljesen hiányzott
Mse
Nagyon ügyes Ádi
Nálunk meg pont az udvaron megy az ismerkedés
Igaz itt minden csoportnak külön udvarrésze van.
Tornázni jársz még?
Betti
Fésűt megoldottam
Eszembe jutott, hogy anno kaptunk bébi hajkefét amihez volt fésű is, szerintem az tökéletes lesz. Holnap megveszem az ágyneműt, párnát és akkor már csak az oviszsákot kell megvarrni
Nem kapkodom el a dolgokat.
Pizsi itt nem kell, esetleg a nadrágot veszik le róluk, azért gondoltam, hogy kintre csak kéne valami külön ruha. Na de majd kitapasztaljuk
Rita
Már fél éves a nagylány, hogy rohan az idő
Jártam ma Szirmán, láttam a turi tábláját, már lassan csak eljutok, az ovitól nem lesz messze
Biopiac nem tudom, hogy van-e, mindig du jut eszembe, hogy el akartam menni. De szerintem a héten vagy a jövő héten meg fogom nézni
Davallia
Lehet, hogy lesz más MM időpont is
Dodus
Mi is levesesek vagyunk
Várom majd a fotót.
Búzaszem
Úgy néz ki, hogy jövőhéttől lesz MM Diósgyőrben, a Papírgyárnál valahol. Bővebbet sajna nem tudok. A Városház tér nagyon messze van nektek?
Puszi,